رفتن به مطلب

"ارتقای رم از 8 به 16 یا خرید ssd سامسونگ" برای کار گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

خب با توجه به عنوان تاپیک، میدونم که فعلا بازی ها رم 8  گیگ براشون جواب میده (رزولوشنم 1920x1080) ولی من هنگام بازی ها مقدار page file رو چک کردم که نزدیک به ۳ گیگ بیشتر میشد. از یه طرف page file رو غیر فعال کردم دیدم بازی ارور میده و میگه مقدار حافظه برای اجرای بازی کمه.

از این کاملا مشخصه که بازی از page file هاردم داره استفاده میکنه. من سوالم اینه ایا رمم رو به 16 ارتقا بدم بازم از page file استفاده میشه؟ به نظرتون  ssd بگیرم بجای hdd و از page file که تو ssd تولید میشه و از هارد معمولی سرعتش بیشتره کفایت میکنه؟

از یه طرف سرعت کار با ویندوزمم واسم مهمه. ویندوزم 10 عه. یعنی 2 راه هست:

استفاده از hdd. سرعت ویندوز متوسط. رم 16 گیگ. کار گیمینگ.

استفاده از ssd. سرعت ویندوز عالی. سرعت تولید page file بهتر (یا نامشخص). رم 8 گیگ. کار گیمینگ ؟!

نظر شما چیه دوستان کدوم حالت واسم مناسب تره؟

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، ar_prv گفته است :

سلام دوستان

خب با توجه به عنوان تاپیک، میدونم که فعلا بازی ها رم 8  گیگ براشون جواب میده (رزولوشنم 1920x1080) ولی من هنگام بازی ها مقدار page file رو چک کردم که نزدیک به ۳ گیگ بیشتر میشد. از یه طرف page file رو غیر فعال کردم دیدم بازی ارور میده و میگه مقدار حافظه برای اجرای بازی کمه.

از این کاملا مشخصه که بازی از page file هاردم داره استفاده میکنه. من سوالم اینه ایا رمم رو به 16 ارتقا بدم بازم از page file استفاده میشه؟ به نظرتون  ssd بگیرم بجای hdd و از page file که تو ssd تولید میشه و از هارد معمولی سرعتش بیشتره کفایت میکنه؟

استفاده از ssd. سرعت ویندوز عالی. سرعت تولید page file بهتر (یا نامشخص). رم 8 گیگ. کار گیمینگ ؟!

الان شما چه مشکلی دارید مگه ... خوب حالا که داره استفاده می کنه چیه مشکلتون ؟؟

اگه مشکل ندارید نیازی نیست به این موارد ولی اگه مشکل دارید به نظر من راه دوم بهتره یعنی تهیه SSD و رم 8 ... بعدا هم میتونید یه 8 دیگه بندازید 

در کل SSD سرعت رو خیلی بالا میبره

موفق باشید

ویرایش شده توسط Game World
لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، ar_prv گفته است :

سلام دوستان

از این کاملا مشخصه که بازی از page file هاردم داره استفاده میکنه. من سوالم اینه ایا رمم رو به 16 ارتقا بدم بازم از page file استفاده میشه؟ بله میشه،ولی اگه رم رو 16 کردین،میتونید پیج فایل رو غیرفعالش کنید،نبود پیج فایل باعث هنگی و بلوپیج میشه اما واسه سیستم با رم 16 و بیشتر سیفه و مشکلی پیش نمیاره.به نظرتون  ssd بگیرم بجای hdd و از page file که تو ssd تولید میشه و از هارد معمولی سرعتش بیشتره کفایت میکنه؟خیر تاثیر چندانی نداره نسبت به حالت قبل.

رم 16 خیلی بهتره،شما بهترین ssd  رو هم بگیری بازم در مقابل سرعت رم کم میاره.پیج فایل هیچ وقت نمیتونه جای رم واقعی رو پر کنه.

من خودم از هارد بارکودا استفاده میکنم سرعت ویندوز هم خوبه و 15 الی 20 ثانیه بوت میشه.سرعت کپی هم 90 الی 150 هستش که راضیم ازش.حالا شما میگین متوسطه دیگه نمیدونم میخاین سرعتش چقدر باشه تا راضی بشین.

سلام

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Game World گفته است :

اگه مشکل ندارید نیازی نیست به این موارد ولی اگه مشکل دارید به نظر من راه دوم بهتره یعنی تهیه SSD و رم 8 ... بعدا هم میتونید یه 8 دیگه بندازید 

موفق باشید

توی بازی های cod black ops3 و infinit warfar مشکل دارم احساس میکنم از رم عه. ممنون دوست عزیز

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ar_prv گفته است :

توی بازی های cod black ops3 و infinit warfar مشکل دارم احساس میکنم از رم عه. ممنون دوست عزیز

دقیقا مشکلتون چیه ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ***sniper*** گفته است :

من خودم از هارد بارکودا استفاده میکنم سرعت ویندوز هم خوبه و 15 الی 20 ثانیه بوت میشه.سرعت کپی هم 90 الی 150 هستش که راضیم ازش.حالا شما میگین متوسطه دیگه نمیدونم میخاین سرعتش چقدر باشه تا راضی بشین.

ممنون عزیز. من سرعت بوتم در مقایسه با win8.1 خیلی کند تره نزدیک به 8 ثانیه. بعضی بازی ها هم مشکل دارم. تعداد فایل های دانلودیم با idm زیاده هرکدوم 2gb به بالاس. وقتی دانلود تموم میشه و فایل رو یکپاچه میکنه خیلی سیستم کند میشه کلا. از این لحاظا میخواستم برم رو ssd. 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Game World گفته است :

دقیقا مشکلتون چیه ؟؟؟

وقتی بازی میکنم فریمم رو ۶۰ تا ۱۰۰ عه. بعد از ۱۵ دقیقه افت خیزش خیلی خیلی شدید میشه از ۶۰ میپره روی ۱۰ بعد میره بالا. بعضی اوقاتم کلا روی ۲۰ تا ۵ افت داره. احساس میکنم از رم باشه دقیق نمیدونم

لینک به دیدگاه

ویندوزم رو 8.1 کردم این مشکل خیلی کمتر بود. زیاد افت نداشت.

در 4 دقیقه قبل، Game World گفته است :

دقیقا مشکلتون چیه ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ar_prv گفته است :

وقتی بازی میکنم فریمم رو ۶۰ تا ۱۰۰ عه. بعد از ۱۵ دقیقه افت خیزش خیلی خیلی شدید میشه از ۶۰ میپره روی ۱۰ بعد میره بالا. بعضی اوقاتم کلا روی ۲۰ تا ۵ افت داره. احساس میکنم از رم باشه دقیق نمیدونم

صد در صد از رم هستش .... رم مورد نیاز این بازی خودشم تو اخرین تنظیمات بالای 12 هستش

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Game World گفته است :

موفق باشید

درود

بدون ssd میشه سر کرد ولی بدون رم نه.با این وضعیت بدی که بازار داره و هفته ای 30ت رم افزایش پیدا میکنه بهتره رم بگیرن چون فکر کنم تا چند وقت دیگه نشه رم خرید!

توی مشخصات بازی رم نوشته نه ssd

ssd خوبه پر سرعته قبول،ولی واجب نیست که حتما خرید.

الان اکثر بازیا بیش از 8 گیگ رم  مصرف میکنند:
ادونسد وارفار 10گیگ
جی تی ای 9 گیگ
توم ریدر 11 گیگ
و ...

اگه اشتباه نکم یه مقاله بود اقا فرجام نوشته بودند پیج فایل هارد و ssd رو مقایسه کرده بودن.بگردید اونو بخونید.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Game World گفته است :

صد در صد از رم هستش .... رم مورد نیاز این بازی خودشم تو اخرین تنظیمات بالای 12 هستش

اره واسه همونه. از یه لحاظ الان فقط ۵% بازی ها تو این رزولوشن رم ۱۶ میخوان. مثل battlefield1.

یه طرفم ssd سرعت بوت رو بالا میبره. یکپاچه سازی فایل های idm میره بالا. بازی هام همشون فشرده شده ان گروه fitgril و corepack. سرعت نصبم روی ssd از نصف هم کمتر میشه.

موندم چه کنم

لینک به دیدگاه

بهتره این قطعات رو بگیرید تا مشکلتون حل بشه 

1 . 8gb ram حدود 300 تومن قیمت داره

2 . ssd samsung evo 960 250gb خوبه این ظرفیت اینم حدود  550 تومن

اینا واقعا مورد نیازه 

اولی برای اینه که کم نیاره تو بازی ها و یاز کردن چند برنامه سنگین به طور همزمان

و دومی هم کلا برای سرعت ساخته شده خودتون مطلع هستید 

ولی الویت با رم هستش

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ar_prv گفته است :

اره واسه همونه. از یه لحاظ الان فقط ۵% بازی ها تو این رزولوشن رم ۱۶ میخوان. مثل battlefield1.

یه طرفم ssd سرعت بوت رو بالا میبره. یکپاچه سازی فایل های idm میره بالا. بازی هام همشون فشرده شده ان گروه fitgril و corepack. سرعت نصبم روی ssd از نصف هم کمتر میشه.

موندم چه کنم

شما الان باید مشکل خودتون رو حل کنید با خودتون .. کدومش براتون مهمه :

1 . سرعت بالای سیستم ( SSD )

2 . با خیال راحت و نرم و روان بازی کردن ( 16gb memory )

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ***sniper*** گفته است :

دون ssd میشه سر کرد ولی بدون رم نه.با این وضعیت بدی که بازار داره و هفته ای 30ت رم افزایش پیدا میکنه بهتره رم بگیرن چون فکر کنم تا چند وقت دیگه نشه رم خرید!

توی مشخصات بازی رم نوشته نه ssd

ssd خوبه پر سرعته قبول،ولی واجب نیست که حتما خرید.

الان اکثر بازیا بیش از 8 گیگ رم  مصرف میکنند:
ادونسد وارفار 10گیگ
جی تی ای 9 گیگ
توم ریدر 11 گیگ
و ...

اگه اشتباه نکم یه مقاله بود اقا فرجام نوشته بودند پیج فایل هارد و ssd رو مقایسه کرده بودن.بگردید اونو بخونید.

بله دادا رم ضروریه خودمم 80% روی رم میخوام برم اول. تازه اینده هم بازی ها شاید همه بیان روی ۱۶ گیگ رم

همین کارو میکنم ممنون. اون مقلاله رو حتما میرم سر بزنم. 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Game World گفته است :

هتره این قطعات رو بگیرید تا مشکلتون حل بشه 

1 . 8gb ram حدود 300 تومن قیمت داره

2 . ssd samsung evo 960 250gb خوبه این ظرفیت اینم حدود  550 تومن

داداچ من ۹۰۰ تومن دستم بود گرافو از gtx 1060 میبردم رو 1070

ولی همون اول رم میبرم بالا

در 2 دقیقه قبل، Game World گفته است :

1 . سرعت بالای سیستم ( SSD )

2 . با خیال راحت و نرم و روان بازی کردن ( 16gb memory )

رم عالی تره

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Game World گفته است :

ssd samsung evo 960 250gb

راستی درمورد اینم بگم یه دوران خیلی تحقیق کردم چندین مقایسه دیدم. که تو کارای گیم و کار معمولی با ویندوز تفاوت محسوسی با ssd معمولی سامسونگ نداره. سرعت بوت ویندوز ۱ ثانیه تفاوت داره. این nvme ssd بیشتر برای تدوین و استریم ویدیو استفاده میشه فک کنم. کارای ورک استیشن. اونجا ها تفاوتش زیاده.

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ar_prv گفته است :

داداچ من ۹۰۰ تومن دستم بود گرافو از gtx 1060 میبردم رو 1070?

ولی همون اول رم میبرم بالا

رم عالی تره

100 درصد ... موفق باشید

لینک به دیدگاه

در ضمن بهتره که ادم از GTX 1060 به 1080 کوچ کنه تا 1070;)

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ar_prv گفته است :

ممنون عزیز. من سرعت بوتم در مقایسه با win8.1 خیلی کند تره نزدیک به 8 ثانیه. بعضی بازی ها هم مشکل دارم. تعداد فایل های دانلودیم با idm زیاده هرکدوم 2gb به بالاس. وقتی دانلود تموم میشه و فایل رو یکپاچه میکنه خیلی سیستم کند میشه کلا. از این لحاظا میخواستم برم رو ssd. 

یه تست با hd tune بگیرید تا از سلامتی هارد مطمئن بشید.

فعلا یه رم 8 دیگه بگیرید تا مشکل کمبود رم حل بشه.کارکرده 190 تا 250ت بسته به مدلش متغیره.

اگه به سرعت دلخواه رسیدین که هیچ ولی  اگه خواستین ssd  بگیرید پلکستور 250g m7v قیمت مناسبی داره نسبت به بقیه و سرعتش هم خوبه.نوش 339تومنه.

نیازی نیست ssd های گرون قیمت بگیرید.چون واسه کاربری عادی فرق چندانی نداره و تفاوتش نامحسوسه.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Game World گفته است :

در ضمن بهتره که ادم از GTX 1060 به 1080 کوچ کنه تا 1070;)

من باشم اگه بخوام پولی جمع کنم و باد اورده نباشه پولم، از 1060 میرم روی 2080ti در اینده.

ولی اگه پول خودم نباشه میرم رو هرچی غیر از 1060?

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، ar_prv گفته است :

داداچ من ۹۰۰ تومن دستم بود گرافو از gtx 1060 میبردم رو 1070?

واسه فول اچدی 1060 کافیه و نیازی نیست ارتقا بدین.با همین سر کنید تا ولتا عرضه بشه.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ***sniper*** گفته است :

ه تست با hd tune بگیرید تا از سلامتی هارد مطمئن بشید.

فعلا یه رم 8 دیگه بگیرید تا مشکل کمبود رم حل بشه.کارکرده 190 تا 250ت بسته به مدلش متغیره.

اگه به سرعت دلخواه رسیدین که هیچ ولی  اگه خواستین ssd  بگیرید پلکستور 250g m7v قیمت مناسبی داره نسبت به بقیه و سرعتش هم خوبه.نوش 339تومنه.

نیازی نیست ssd های گرون قیمت بگیرید.چون واسه کاربری عادی فرق چندانی نداره و تفاوتش نامحسوسه.

تست گرفتم با اون هیچ مشکلی نداشتم بد سکتورم نداشت هاردم. تازه خریدم.

Ssd سرعت بالا اگه 60 گیگم بود میگرفتم. 

پلکستورم شنیدم در حد سامسونگه یا میگن بهتره.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ***sniper*** گفته است :

واسه فول اچدی 1060 کافیه و نیازی نیست ارتقا بدین.با همین سر کنید تا ولتا عرضه بشه.

والا تنظیماتو میزارم روی high برای حالت 60 فریم ثابت. خیلی هم مناسب نیس. من چشمم طوریه که فریم از ۶۰ بره رو ۵۵ اذیت میشم خیلی عادت بدیه نصف بازی حواسم به فریمه?

ولی میرم رو 2080ti در اینده ۱۰۰%.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...