رفتن به مطلب

راهنمایی برای خنک کردن کیس با فن خودرو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان لیون کامپیوتری ،
اخیرا قصد خرید یک سیستم حرفه ای برای کارای Motion Capture رو دارم و مهمترین بحث تو حوزه سیستم های کامپیوتری High Performance خنک کردن اونهاست 
برای پردازنده یک خنک کننده آبی 240 در نظر گرفتم که توی کیس  deep cool tesseract نصب کنم.

و همینطور سری X پردازنده های INTEL
و رم های QuadChannel
کارت گرافیک SLI شده
من قصد دارم یه حرکت ابتکاری بزنم و برای اینکه سیستم میره زیر Overclock و حرارت زیادی تولید میکنه توی کیس از یه فن رادیاتور کولر پراید استفاده کنم که هم قیمت نسبتا مناسبی داره هم قدرت خنک کنندگی بالایی داره نسبت به فن های کیس. قصدم هم اینه که روی در کیس اجراش کنم ، یعنی در رو بدم به CNC کار برام اندازه فن برش بزنه،
فقط یه مشکلی دارم اونم اینکه میتونم فن رو به پاور وصل کنم ؟؟؟ چون باطری و دینام ماشین هم برق مستقیم داره
یه سوال دیگه که برام مطرح بود اینکه جهت هوای فن رو به سمت بیرون بزارم یا داخل ؟؟؟ یعنی هوارو تخلیه کنه یا پر کنه ؟

ولتاژ مصرفی : 12 ولت
توان مصرفی موتور : 200 وات
جریان مصرفی عملکرد موتور : 13 آمپر

پاور گرین سری اورکلاکینگ اوو GP850B-OCPT استفاده شده

F1-1-1-500x500.jpg

11-853-003-01.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دادا.فک نمیکنم اصلا این کار عقلانی باشه!و شما تفاوت زیادی ببینی

پیشنهاد من استفاده از فن های cooler master jetflo هستش ک 2200 rpm هست و 95 cfm دارن

لینک به دیدگاه

چرا الکی جنگیش میکنید دوست عزیز؟

اگه cfm بالا میخواید فنهای coolermaster jetflow بهترین گزینه هستن

منتهی در حداکثر rmp شون به علت cfm در حدود 100 مثل تراکتور صدا میدن

و اگه نویز براتون مهم نیست تعدادی خریداری کنید

یه فن در هر حالت کمه و برای کولینگ موثر نیاز به چند عدد فن دارید

از فن های استاندارد استفاده کنید و کیستون رو هم الکی خراب نکنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

سلام دادا.فک نمیکنم اصلا این کار عقلانی باشه!و شما تفاوت زیادی ببینی

پیشنهاد من استفاده از فن های cooler master jetflo هستش ک 2200 rpm هست و 95 cfm دارن

اختلاف ارتفاع فن خوب تبادل هوای بیشتری بوجود میاره داداش !
شما یه فن 12 سانتیمتری رو با دور 2200 میچرخونی در حالی که اینجا یه پروانه 31 سانتیمتری داره 2700 دور در دقیقه میچرخه ! 

برای یه کیس که سیستم دیواره فیلتری داره و پنل جلوییش کلا تهویه هواست دقیقا منطقی ترین راه همینه ،

در 22 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

نویز برای شما اصلا اهمیتی نداره ؟

نه این که بی اهمیت باشه امید جان ، ولی شما میتونی از یه رله استفاده کنی زمانی که High Performance نیست سیستم دور پایین بچرخه ، خود آرمیچرز هم نویز زیادی تولید نمیکنه که میشه از پروانه هایی با تعداد پره بیشتر با لبه های نازک استفاده کرد که پرتاب کمتری داره نسبت به 4 پره درشت ولی به مراتب تخلیه حرارت و نویز کمتری هم داره .

لینک به دیدگاه

اول اینکه واتر کولر 240 داخل کیس DeepCool Tessaract جا نمی شه. و من این قضیه رو از خود DeepCool سوال کردم هر جا هم نوشتن می شه اشتباهه. فاصله ی مادربرد تا سقف کیس کمه برای همین رادیاتور با فن درست اونجا جا نمی شه. دوم اینکه شما که دارید این همه خرج می کنید چرا یه دفعه سر کیس و خنک کننده اینقدر کم می خوایید مایه بزارید؟ شما اگر طالب این هستید که یه سیستم  پرفورمنس بالا ولی خیلی خنک داشته باشید یه راه دارید.اونم اینکه یه کیس Open Bench یا بخرید یا درست کنید و بعد یه سیستم واتر کول Open loop بدید روش ببندن که گرافیک ها و CPU تون رو  باهم همه رو خنک کنه.

این ایده ای که شما دارید، چندتا نکته رو در موردش بهتون بگم :

اول تامین برق اون فن با پاور کامپیوتر بدون دستکاری سیم پاور امکان نداره. و اگه پاورتون رو دست کاری کنید گارانتی پاور از بین میره و به علاوه اگر اتصالی چیزی در سیستم پیش بیاد احتمال سوختن قطعات بیشتره.ضمن اینکه CPU سری X و حداقل 2 عدد کارت به طور SLI و بعد هم یه فن 200 واتی از میزان مصرف پاورتون می زنه بالاتر.

دوم صداش مثل صدای موتور جت می شه. یه فن 20 سانتی  کولر مستر که 800 دور بر دقیقه داره صدایی که تولید کنه روی حداکثر روی اعصابه چه برسه به یه فن 31 سانتی اونم با 1000-2700 دور بر دقیقه!(ولی این کامل بر می گرده به تحمل شما.)

سوم اگه جهت هوا رو به داخل بزارید گرمای خود فن که حرارت بالایی هم تولید می کنه به داخل اون کیس کوچیک میره، اگه به سمت بیرون بذارید اینقدر هوا از داخل بیرون می کشه که فنها و قطعه های داخلی قبل از اینکه هوای خنک  رو بتونن از داخل هیتسینک ها رد کنن این هوا جریان داده می شه بیرون.

چهارم بازم حرارت تولید شده ی خود اون فن رو نمی شه کاریش کرد .ضمن اینکه توجه داشته باشید که 200 وات مصرف برق داره یعنی به اندازه ی یه کارت گرافیک برق مصرف میکنه.

پنجم جریان هوا اونقدر که فکر می کنید توی کیس های کوچکی مثل DeepCool Tesseract یا کیس های Mid tower تاثیر خواصی نداره. توی این کیس ها دمای محیط توی خنک کردن بیشتر تاثیر داره.

نکته ی دیگه ای که فراموش کردم بگم اینکه 2 تا گرافیک و یه CPU سری X داخل یه کیس کوچیک مثل اون اصلا درست نیست و خنک کردنش کار خیلی سختیه.

هیچ کاری نشد نداره اما بعدا اگه تصمیم به فروش این کیس یا پاورتون گرفیتد کسی به این سادهگی ها حاضر به خرید قطعات کامپیوتری دستکاری شده نمی شه.اما بازم اگه اصرار به انجامش دارید احتمال اینکه بتونید این کار رو بکنید هست.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، HK888 گفته است :

اول اینکه واتر کولر 240 داخل کیس DeepCool Tessaract جا نمی شه. و من این قضیه رو از خود DeepCool سوال کردم هر جا هم نوشتن می شه اشتباهه. فاصله ی مادربرد تا سقف کیس کمه برای همین رادیاتور با فن درست اونجا جا نمی شه. دوم اینکه شما که دارید این همه خرج می کنید چرا یه دفعه سر کیس و خنک کننده اینقدر کم می خوایید مایه بزارید؟ شما اگر طالب این هستید که یه سیستم  پرفورمنس بالا ولی خیلی خنک داشته باشید یه راه دارید.اونم اینکه یه کیس Open Bench یا بخرید یا درست کنید و بعد یه سیستم واتر کول Open loop بدید روش ببندن که گرافیک ها و CPU تون رو  باهم همه رو خنک کنه.

این ایده ای که شما دارید، چندتا نکته رو در موردش بهتون بگم :

اول تامین برق اون فن با پاور کامپیوتر بدون دستکاری سیم پاور امکان نداره. و اگه پاورتون رو دست کاری کنید گارانتی پاور از بین میره و به علاوه اگر اتصالی چیزی در سیستم پیش بیاد احتمال سوختن قطعات بیشتره.ضمن اینکه CPU سری X و حداقل 2 عدد کارت به طور SLI و بعد هم یه فن 200 واتی از میزان مصرف پاورتون می زنه بالاتر.

دوم صداش مثل صدای موتور جت می شه. یه فن 20 سانتی  کولر متسر که 800 دور بر دقیقه داره صدایی که تولید کنه روی حداکثر صداش روی اعصابه چه برسه به یه فن 31 سانتی اونم با 1000-2700 دور بر دقیقه!(ولی این کامل بر می گرده به تحمل شما.)

سوم اگه جهت هوا رو به داخل بزارید گرمای خود فن که حرارت بالایی هم تولید می کنه به داخل اون کیس کوچیک میره، اگه به سمت بیرون بذارید اینقدر هوا از داخل بیرون می کشه که فنها و قطعه های داخلی قبل از اینکه هوای خنک  رو بتونن از داخل هیتسینک ها رد کنن این هوا جریان داده می شه بیرون.

چهارم بازم حرارت تولید شده ی خود اون فن رو نمی شه کاریش کرد .ضمن اینکه توجه داشته باشید که 200 وات مصرف برق داره یعنی به اندازه ی یه کارت گرافیک برق مصرف میکنه.

پنجم جریان هوا اونقدر که فکر می کنید توی کیس های کوچکی مثل DeepCool Tesseract یا کیس های Mid tower تاثیر خواصی نداره. توی این کیس ها دمای محیط توی خنک کردن بیشتر تاثیر داره.

هیچ کاری نشد نداره اما بعدا اگه تصمیم به فروش این کیس یا پاورتون گرفیتد کسی به این سادهگی ها حاضر به خرید قطعات کامپیوتری دستکاری شده نمی شه.اما بازم اگه اصرار به انجامش دارید احتمال اینکه بتونید این کار رو بکنید هست.

داداش اونقدر کامل و جامع و علمی بود که دقیقا قانع شدم ، مرسی از لطفی که کردی ، وقتی که گذاشتی و اهمیتی که قائل شدی . ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...