رفتن به مطلب

شکسته شدن رکورد 4600 مگاهرتزی در ساخت حافظه های DDR4 ،اینبار هم توسط G.Skill!!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

1fc754db81c705cc629934f692bddea5-big.jpg

کمپانی G.Skill یکی از پیشروان صنعت ساخت حافظه با عملکرد بسیار بالا و همچنین لوازم جانبی ،از جدیدترین کیت حافظه های DDR4 خود با سرعت باورنکردنی 4600 مگاهرتز با زمان تاخیر CL 19 ، رونمایی کرد.این کیت ها مجهز به باکیفیت ترین نوع تراشه ها از سری چیپ های سامسونگ B-die IC هستند و به عنوان گل سرسبد سری حافظه های Trident Z، در دورنگ متفاوت عرضه خواهند شد.مدل اول بدنه ای از جنس آلومینیومی به رنگ نقره ای منقش به خط های سیاه رنگ و مدل دوم بدنه ای آلومینیومی سیاه رنگ منقش به نوارهای مشکی رنگ .

2ae1566f8f9ce21e3dcb1259bde645f9-big.jpg

پیش از این، سرعت کلاک DDR4-4600 مگاهرتزی تنها تحت اورکلاکینگ شدیدو تحت خنک سازی با نیتروژن مایع قابل دستیابی بود.اما اکنون با طراحی خاص این کیت های دوکاناله و سازگار با آخرین پلتفرم رده بالای اینتل یعنی پلتفرم X299 در رده دسکتاپ،کمپانی G.Skill بار دیگر توانایی های خود را با فرکانس 4600 مگاهرتزی و زمان تاخیر CL19-23-23-43 با ولتاژ 1.5 ولت ، به نمایش گذاشت.این حافظه ها در یک کیت دوکاناله 2x8 16GB به همراه پردازنده اینتل Kaby Lake-X Core i7-7740X و با استفاده از مادربرد ASRock X299 OC Formula تست پایداری شده اند.

5ceb5d4645c52313ba620fe06ce59c08-big.jpg

پشتیبانی و دسترسی به پروفایل Intel XMP 2.0 :

کیت جدید حافظه های Trident Z با سرعت 4600 مگاهرتزبا عملکرد بسیار بالای خود از پروفایل Intel XMP 2.0 پشتیبانی خواهند کرد.دو نسخه از این کیت های حافظه از سپتامبر 2017 واز طریق شرکای تجاری G.SKILL آماده عرضه خواهند شد.

منبع : Techpowerup

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

والا ما تو خرید 16 گیگ 3200 ش موندیم، اینا تو چه فازین ما کجای کاریم... :4_joy:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ولتاژ رسید به DDR3  :D

من دیگه حرفی ندارم.:|

البته مزاح می کنم. چون این ولتاژ نه ضرر داره و نه مشکلی ایجاد می کنه و نه مصرف اونقدری بالا میره که بخواد چیزی زیر سوال بره. سابمیت های 1.9 ولت هم داریم 1.5 که چیزی نیس;)

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، HeX گفته است :

البته مزاح می کنم. چون این ولتاژ نه ضرر داره و نه مشکلی ایجاد می کنه و نه مصرف اونقدری بالا میره که بخواد چیزی زیر سوال بره. سابمیت های 1.9 ولت هم داریم 1.5 که چیزی نیس;)

خیلی مموری های DDR4 به دلم ننشست !:(

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، HeX گفته است :

دوست عزیز رم ddr3 روی 2100mhz ولتازش 1.5 عه. روی 2400mhz ولتازش 1.65 عه. لینک

منظور شما از نزدیک بودن به ddr3 چیه؟

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

تو خبرها خوندم 4500 مگاهرتز با تاخیر 16.16.16.35 داره میاد با چیپست سامسونگ.. واقعا عالی میشه اگه با این کانفیگ رم بزنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، ar_prv گفته است :

دوست عزیز رم ddr3 روی 2100mhz ولتازش 1.5 عه. روی 2400mhz ولتازش 1.65 عه. لینک

منظور شما از نزدیک بودن به ddr3 چیه؟

گفتم بابا مزاح کردم:$

اون لینکی که گذاشتید چند مدل رم رو بررسی کرده که ولتاژ ها و فرکانس های متفاوتی دارند و صرفا از رولی که دادید پیروی نمی کنه. 

DDR3 ها در بدو ورود با چیپ مایکرون  تا 1.8V هم بودن درست مثل DDR2 ها. الپیدا و پاور چیپ هم تا 1.75 :D این وسط ضعف IMC سندی بریج هم در ساخته شدن رمهایی با ولتاژ کمتر بی تاثیر نبود:$ بعد تر خیلی ها ولتاژ 1.65 رو برای DDR3 ها استاندارد میدونستن چون بالای 1.65 تو محدوده خطر می رفت و بالای 1.7 هم احتمال سوختن IMC زیاد بود. من خودم رمهای DDR3 داشتم که تا 1.75 هم راحت میشد بهشون ولتاژ داد برای 24/7 ولی نه روی سندی بریج و از جایی که من قطعات رو دوست دارم میگردم دنبال حداقل ولتاژ تا بهشون خوش بگذره.

تو هر نسل سعی شد ولتاژ ها کاهش پیدا کنه. مثلا DDR2 ها استاندارد با ولتاژ 1.8 بودن و فرکانس های بالا که اون زمان برای DDR2  فرکانس 1066 بود و بالاتر بعضا تا 2.2 هم میرفت و روی رم قید میشد و البته با هیت سینک بزرگتر برای دفع حرارت بهتر. یا در DDR3 ها هاینیکس سعی کرد با ارائه چیپ های EFR افیشینسی رو بالا ببره. تایمینگ تنگ تر و ولتاژ کمتر در فرکانس 1600 که الان دیگه حداقل D3 محسوب میشه. از این چیپ ها تا دلتون بخواد روی رمهای کورسیر سری وینجنس داریم که آشغالی بیش نیستن! این رمها 200 مگاهرتز بالاتر از فرکانس خودشون رو بزور میزنن و  حال بهم زن تر جایی که رم ولتاژ بالای 1.63 نمیگیره!

در 4 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

خیلی مموری های DDR4 به دلم ننشست !:(

برعکس دوران تغییر نسل DDR2 به DDR3  که فرکانس اومد بالا ولی افیشینسی خیلی نه؛  سر DDR4  ها حتی با تایمینگ های گشاد تر هم بهبود عملکرد دیده شد. من خودم فکر می کردم با فرکانس 2133 ,تایمینگ گشاد 15-15-15-35 و اللخصوص tRFC های حول و حوش 300-400 افیشینسی با مغز بخوره زمین ولی اینطور نشد! در حال حاضر که هر روز فرکانس بالا و بالاتر میره و تایمینگ تنگ و تنگ تر میشه که هر دو به بهبود عملکرد کمک می کنه. فقط یکم این وسط ولتاژ داره میره بالا که به نظر من هیچ مشکلی نداره. سابمیت های HWbot رو دنبال کنید، مثلا:

1723932.jpg

فرکانس پیش فرض رم برای پروفایل XMP  رقم عجیب 19-25-25-45 با ولتاژ 1.4 هست ولی روی ایر طرف تونسته 12-11-11-28 بزنه. مقایسه کنید والیو رمهای DDR3 بازار الان تایمنیگ 11-11-11-32 با فرکانس 1600 و ولتاژ 1.5 دارن!

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، HeX گفته است :

برعکس دوران تغییر نسل DDR2 به DDR3  که فرکانس اومد بالا ولی افیشینسی خیلی نه؛  سر DDR4  ها حتی با تایمینگ های گشاد تر هم بهبود عملکرد دیده شد. من خودم فکر می کردم با فرکانس 2133 ,تایمینگ گشاد 15-15-15-35 و اللخصوص tRFC های حول و حوش 300-400 افیشینسی با مغز بخوره زمین ولی اینطور نشد! در حال حاضر که هر روز فرکانس بالا و بالاتر میره و تایمینگ تنگ و تنگ تر میشه که هر دو به بهبود عملکرد کمک می کنه. فقط یکم این وسط ولتاژ داره میره بالا که به نظر من هیچ مشکلی نداره. سابمیت های HWbot رو دنبال کنید، مثلا:

فرکانس پیش فرض رم برای پروفایل XMP  رقم عجیب 19-25-25-45 با ولتاژ 1.4 هست ولی روی ایر طرف تونسته 12-11-11-28 بزنه. مقایسه کنید والیو رمهای DDR3 بازار الان تایمنیگ 11-11-11-32 با فرکانس 1600 و ولتاژ 1.5 دارن!

راستش من انتظارات بیشتری داشتم .

شاید یکی از دلایلش این بود که مموری های فرکانس بالای  DDR3 همون موقع  توی بازار بودند !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...