رفتن به مطلب

در خواست راهنمایی در مورد اسمبل کیس :D

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در هم اکنون، Game World گفته است :

قرار نیست جدا کنی .... اون یکی درب رو باز کن از زیرش پاور رو بده تو 

اوه بله سوال ناشیانه ای بود xD

پاور سر جاش نصب شد -_- برم سراغ چی حالا

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

اوه بله سوال ناشیانه ای بود xD

پاور سر جاش نصب شد -_- برم سراغ چی حالا

هارد رو وصل کن 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Game World گفته است :

هارد رو وصل کن 

برم سراغش :D

لینک به دیدگاه

فکر کنم تا آخر که اسمبلت تموم بشه خودوت و یه جماعت تو لیون کامپیوتر رو نصف جون کنی !! xD

فقط سی پی یو رو بپا

... فکر کنم رکورد جهانی اسمبل کردن دست خودم و دوستم باشه ! یعنی اشکمون دراومد وقتی کار اسمبل کیسم تموم شد!  باید فیلم می گرفتیم از اسمبل کردنمون ! تو گینس ثبت می شدxD

لینک به دیدگاه

در ضمن پیچ هارو هم شل نبندید نه اینکه خیلی محکم کنید ولی محکم باشه ... بعدش برید سراغ SSD 

59b8dfbe57337_Screenshot(23).thumb.png.c377a2451ee654ee81ea2071f23552e4.png

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، sharjI گفته است :

فکر کنم تا آخر که اسمبلت تموم بشه خودوت و یه جماعت تو لیون کامپیوتر رو نصف جون کنی !! xD

فقط سی پی یو رو بپا

... فکر کنم رکورد جهانی اسمبل کردن دست خودم و دوستم باشه ! یعنی اشکمون دراومد وقتی کار اسمبل کیسم تموم شد!  باید فیلم می گرفتیم از اسمبل کردنمون ! تو گینس ثبت می شدxD

امیدوارم دوستان نصفه جون نشن xD 
اره فقط ترسم رو سی پی یو و کولر هست کولر هم که یه چیز غولیه اصلا یه وضعی :D
حالا بدبختی اینه من به این یارو کیت آر جی بی گرین و دو تا فن آر جی بی هم سفارش داده بودم این یارو یادش رفته بود الان کیس فقط یه فن داره تا وقتی که بقیه فن ها رو وصل کنم

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، sharjI گفته است :

فقط سی پی یو رو بپا

اشکالی نداره به مرور زمان سریع میشه دست آدم ... ولی جاهایی که مبتدایی ها زیاد توش تاخیر می کنن اینه که فکر می کنن حالا باید چیکار کنیم یعنی مثلا هارد رو میبندن بعد 3 ساعت فکر می کنن که حالا چیکار کنیم 

ببند دیگه یه چیزی رو واللهxD

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Game World گفته است :

اشکالی نداره به مرور زمان سریع میشه دست آدم ... ولی جاهایی که مبتدایی ها زیاد توش تاخیر می کنن اینه که فکر می کنن حالا باید چیکار کنیم یعنی مثلا هارد رو میبندن بعد 3 ساعت فکر می کنن که حالا چیکار کنیم 

هارد رو هم بستم xD حالا برم سراغ چیی

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Game World گفته است :

والله من خودم دوستم مغاره دار بود خودمم یه کمی سر در میارم از اسمبل.  یه کیس زد 4 آستیاک داشتم . مشکل همش از جایی شروع شد که میخواستم سه تا هارد اینترنال و دو وی دی رایتر رو کیس ببندم . هر کار کردیم نشد کیس یاری نکردxD

همش به من می گفت این آشغال ترین کیسی هست که تو عمرم بستم xD

من این همه تونت سرچ کرده بودم نوشته بود  میشه سه تا هارد با  اس اس دی و دی وی دی رایتر رو این کیس ببندی ! یعنی مردیم و زنده شدیم نتونستیم .آخرش دیگه از دی وی دی رایتر بی خیال شدیم 

ویرایش شده توسط sharjI
لینک به دیدگاه

دوست عزیز واقعا این کار رو نکن و بده به متخصصی اسمبل که تخصص اورکلاک هم داشته باشه چون این سیستم بدون اور زیاد کارایی 100درصد رو نداره ....  ریزه کارایی داره که باید بالای حداقل 7-8 تا کیس جمع کنی  تا دستت بیاد .... چون یه قطعه رو بر اساس غلط جا بندازی یا خرابی فیزیکی داره یا خرابی ناشی از جریان برق و غیره که همش خارج از گارنتی و تماما به ضررت میشه .... 

لینک به دیدگاه

برم سراغ اس اس دی 
ویرایش: چقدر کوچولوعههه :|

بهش نمیومد اینقدر کوچیک باشه

ویرایش شده توسط CleverM
لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

میدونم خطر ناکه ولی خب جوری هست که هر کسی با حوصله و صبر بتونه انجامش بده

بهترین راهش اینه به دست یه متخصص بدی تا برات درستش کنه.اگه از لیون خریدی چرا نگفتی برات اسمبلش کنن یا از بقیه سایتها هم برات اسمبلش میکردند؟

لینک به دیدگاه

این اس اس دی انگار یه پنلی میخواد برا نصبش
دقیقا این پنله کجاست؟ تو جعله کیس که نبود تو جعبه اس اس دی هم نبود کجا باید باشه؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

این اس اس دی انگار یه پنلی میخواد برا نصبش
دقیقا این پنله کجاست؟ تو جعله کیس که نبود تو جعبه اس اس دی هم نبود کجا باید باشه؟

پنل نمیخواد ... زیر هارد نصبش کن همونجوری که هارد رو وصل کردید

لینک به دیدگاه

اها پس دقیقا این قسمت نصب اس اس دی چیه که دو تا هم هست؟

ویرایش شده توسط CleverM
لینک به دیدگاه

اس اس دی رو به سینی ها وصل کنید 

بعدش سینی رو به کیس وصل کنید

لینک به دیدگاه

اس اس دی رو یه جورایی بستمش تو قسمت هارد خیلی اصولی نیست ولی بد هم نشد
حالا برم سراغ چی؟

لینک به دیدگاه

دیگه فک کنم وقت رفتن سراغ مادربرده
خب اول باید روش سی پی یو رو قرار بدم دیگه؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

دیگه فک کنم وقت رفتن سراغ مادربرده
خب اول باید روش سی پی یو رو قرار بدم دیگه؟

اس اس دی چی شد ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Game World گفته است :

اس اس دی چی شد ؟؟؟

اصلا چرا اینطوری میکنید.بهتر نیست یه گروهی بزنید و لینکشو بفرستین تا همه مون بیام تو گروه تلگرام و اونجا بهتر راهنمایی کنیم.اینجا یه ساعت میاییم و یه ساعت میریم و .....بهتر  و سریعتر هم میتونی سیستمتو ببنیدی و عکس هی میفرستی بهتر میگیم چه کن.

:1_grinning:

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز من هم بار اول استرس داشتم ولی زیاد کار پیچیده ای نیست همه میتونن انجام بدن ولی یه فنهای ریزی هست که باید بلد باشی اول از همه دفترچه مادربرد رو نگاه کن بعد کنار دفترچه یه بروشور نصب سریع داره خیلی کمکت میکنه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...