رفتن به مطلب

عوض کردن اشتباهی max memoryدرmsxonfig

GRANDAM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 21 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام منم با اون روش که گفم کاملا سیستمم بعد تعویض ماربرد بالا اومد و مشکلی نبود یعنی درست بود مشکلم تعویض مادربرد نیست

بعد اشتباه زدن msconfig خراب شد ولی حالا منم این راهو میرم یبار.

بنازم به اون حوصلت داداش اگه من بودم از دیشب تا الان 7 یا 8 بار ویندوز میزدم :4_joy:

اگه تونستی بالا بیاری یه ریگ ماین دارم 115 مگاهش قدرت داره یک ساعت هرچی خواستی باهاش ماین کن:ph34r: بیشترنمیتونم چون ریگ شراکتیه:D

ویرایش شده توسط mnbv172
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

بنازم به اون حوصلت داداش :Dاگه من بودم از دیشب تا الان 7 یا 8 بار ویندوز میزدم :ph34r:

اگه تونستی بالا بیاری یه ریگ ماین دارم 115 مگاهش قدرت داره یک ساعت هرچی خواستی باهاش ماین کن :x

خخ ممنون داداش. اخه اطلاعات خیلی مهمی توش دارم بعد نمیتونم کلشو کپی بگیرم حجمشون زیاده:3_grin:

دیگه اگه نشد تا دوساعت دیگه میبرمش بیرون بدم درستش کنن:3_grin:

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، GRANDAM گفته است :

خخ ممنون داداش. اخه اطلاعات خیلی مهمی توش دارم بعد نمیتونم کلشو کپی بگیرم حجمشون زیاده:3_grin:

دیگه اگه نشد تا دوساعت دیگه میبرمش بیرون بدم درستش کنن:3_grin:

قبول نیست باید خودت درستش کنی :Dاطلاعات مهم داری چرا هارد نمیگیری برا اینطورمواقعی ؟مثل من نباش که یک هفته نشستم پای ریکاوری و الان 2تا هارد اضافه خریدم ولی چه فایده 

خودتم میتونی کپی بگیریا فقط هارد میخوای که میتونی قرض بگیری

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

قبول نیست باید خودت درستش کنی :Dاطلاعات مهم داری چرا هارد نمیگیری برا اینطورمواقعی ؟مثل من نباش که یک هفته نشستم پای ریکاوری و الان 2تا هارد اضافه خریدم ولی چه فایده 

خودتم میتونی کپی بگیریا فقط هارد میخوای که میتونی قرض بگیری

اتفافا دوتا هاردم خریدم هردوتا فولن:3_grin:

دارم فعلا یعب مبکنم هی راه های مختلف امتحان میکنم بببینم چی میشه:3_grin::1_grinning:

لینک به دیدگاه

دوستان دیگه ویندوز تنمم بوت نمیشه

:|:|

دیگه باید ببرم حتما :|

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

دوستان دیگه ویندوز تنمم بوت نمیشه

:|:|

دیگه باید ببرم حتما :|

دوست عزیز ویندوز 10 پر از باگ و  ایراد هستش شما اگه میخای کامپیوترت هر روز خراب نشه و هر روز تاپیک نزنی پیشنهاد میکنم  ویندوز 7 یا 8 نصب کنی  (البته نظر خودم روی ویندوز 7 هستش )توی یه هفته 10 تا تاپیک زدی یه سری از کاربرا هم ماشا الله تا دلت بخاد بی جهت بهت امتیاز منفی دادن :(:(:(

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، nasabam گفته است :

:(

داداش هم سون داشتم خراب شد این تایپیک اونه ولی در کنارش ویندوز تنم داشتم برای داریکت12 ولی همیشه رو سون بودم ولی سونم خراب شد.

مهم نیس منفی اصن تایپیک میزنی منفی بگیریxD(الکی)xD

نمیدونم چرا ویندوز تنمم خراب شد دیگه باید برم بیرون بدم درست کنم یه حسی میگه چه غلطی کردیم قطعات عوض کردیمxD

حالا باید بریم بیرون یه پنجاه شصت تومنی پیاده شیمxD

ببین به خاطر بازی چه بلا هایی که سرمون نمیاد والا xD

ولب کلا همه قطعاتشونو عوض میکنن ولی اینم از شانس ماست که اینهمه بلا های جورواجور سرما بیاد شانس نداریم کهxD

لینک به دیدگاه

من خودم ویندوز 7 برای سال 2017 رو از تورنت دانلود کردم وتا الان هیچ مشکلی  با ویندوز 7 نداشتم (البته همیشه یه انتی ویروس خوب باید رو سیستمت نصب باشه )

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، nasabam گفته است :

من خودم ویندوز 7 برای سال 2017 رو از تورنت دانلود کردم وتا الان هیچ مشکلی  با ویندوز 7 نداشتم (البته همیشه یه انتی ویروس خوب باید رو سیستمت نصب باشه )

منم پنج شیش سالیه به ویندوزم دست نزده بودم و نمیتونم عوضش کنم وگرنه عوض کرده بودم. 

اون موقع یه وبندوز اصل  ایرانی xDگرفتم(2010) دبگه از سون تکون نخوردم.(یبارم تفریحی8 ریختم حالم بهم خورد برگشتم7xD)

الانم دلم نمیاد حتی اون ویندوز قبلیو پاک کنم یکی دیگه بریزمxD

انقدرم تنبلم دوتا رم گرفتم هفته پیش میخواستم اونارو پس بدم یه رم دیگه بگیرم  هنوز نرفتمxD

مبخوام فردا پسفردا برم سیستمم ببرم همونجا درست کنن ولی همش فکر میکنم سیستمو چجوری ببرم.

چون اگه هاردو جدا کنم ببرم یوقت یه نرم افزازی اشتیاه بشه واویلا.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان. بردم بیرون میگفت خیلی اشتباه زدی xD

گفت فقط باید ویندوز عوض کنی.

خوب شد دوتا هارد دازم ویندوز یکیشونو عوض کنم ازون یکی بک اپ بگیرم درست کنم.

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام دوستان. بردم بیرون میگفت خیلی اشتباه زدی xD

گفت فقط باید ویندوز عوض کنی.

خوب شد دوتا هارد دازم ویندوز یکیشونو عوض کنم ازون یکی بک اپ بگیرم درست کنم.

سلام چرا با ویندوز 10 لایو بک اپ نمیگیری؟

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

سلام چرا با ویندوز 10 لایو بک اپ نمیگیری؟

ویندوز تنم خراب شدxD

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

ویندوز تنم خراب شدxD

ویندوز لایو ویندوزیه که از روی دیویدی یا فلش مستقیم بالا می آد و نیازی به نصب نداره.

وقتی بکاپ گرفتی، برو برای نصب ویندوز ده روی همون ویندوز ۷ و ببین با گزینه ی upgrade درست می شه یا نه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

ویندوز لایو ویندوزیه که از روی دیویدی یا فلش مستقیم بالا می آد و نیازی به نصب نداره.

وقتی بکاپ گرفتی، برو برای نصب ویندوز ده روی همون ویندوز ۷ و ببین با گزینه ی upgrade درست می شه یا نه.

ممنون که توضیح دادید ولی میدونم خودم ویندوز لایو چیه من منظورم این بود ویندوز تنم خراب شده نمیتونم هیچ چیزی دانلود کنم البته با گوشی میتونم ولی ریختنش رو فلش و کار های دیگرو نمیتونم. در ادامه نصب نشدن نت فریم ورک نسخه 1703 بیلد 15063 رو دانلود کردم میرم بعد از یجایی یه پیسی  میارم فعلا ویندوز تن رو بریزم روش هیچی نداشتم بعد که درستش کردم بک اپ میگیرم میرم سراغ ویندوز7.

ویرایش شده توسط GRANDAM
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...