رفتن به مطلب

نظر سنجی(قویترین کارت گرافیک گیمینگ)

اشتراک گذاری

نظر سنجی(قویترین کارت گرافیک)  

60 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما قویترین کارت گرافیک برای گیمینگ کدام است؟

• rog strix gtx 1080ti 11g
    • rog poseidon gtx 1080ti p11g
    • msi gtx 1080ti lightning Z
    • GIGABYTE aorus gtx 1080t Xtreme W

Recommended Posts

در ۱ ساعت قبل، EVGA OC گفته است :

شما پردازنده مادربرد پاور m2خودتون رو بگید دوست گرامی

i7-7800x

asus rog strix e-x299 gaming

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، farzad35 گفته است :

i7-7800x

asus rog strix e-x299 gaming

به نظر من همون هزینه رو بذارید۷۸۲۰بخرید(اگه هنوز خرید نکردید)من خودم گذاشتم روی پردازنده بودجم به۱۹۵۰رسید تونستم بخرمش.کلا پردازنده ۷۸۲۰آینده خیلی خیلی بهتری داره تنها پردازنده ای بود که منو وسوسه میکرد برم سراغ اینتل(من اکثر پردازنده های های إند رو برای دوستان و مشتریام تست کردم).دیسک ویندوز رو چی انتخاب کردید؟

ویرایش شده توسط EVGA OC
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، EVGA OC گفته است :

به نظر من همون هزینه رو بذارید۷۸۲۰بخرید(اگه هنوز خرید نکردید)من خودم گذاشتم روی پردازنده بودجم به۱۹۵۰رسید تونستم بخرمش.کلا پردازنده ۷۸۲۰آینده خیلی خیلی بهتری داره تنها پردازنده ای بود که منو وسوسه میکرد برم سراغ اینتل(من اکثر پردازنده های های إند رو برای دوستان و مشتریام تست کردم).دیسک ویندوز رو چی انتخاب کردید؟

cpu تاثیر انچنانی روی فریم و روان بودن بازی نداره همون 7800x کافیه

کلا تصمیم گرفتم که ssd رو به طور کلی جایگزین hdd کنم 

یه دونه samsung evo 850 1tb

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، farzad35 گفته است :

نظر شما متین هست داداش گل من ولی تو گرافیک های قوی پردازنده خیلی موثر هست من خودم توی توتال وارهامر تست کردم ۷۸۲۰خیلی تفاوتش فاحش بود.

فکر خوبیه ولی درایوهای m2با سرعت ۳۰۰۰مگابایت رو هم اگه تونستید چاشنی سیستمتون بکنید من توی بازیهای اپن ورد تأثیرشو احساس کردم.بینه ۵تا۱۱فرم باssdتفاوت داشت از همه مهمتر افت فریم توی جاهای شلوغ مثل درگیری با پلیس تویgtavنداشت.

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، EVGA OC گفته است :

نظر شما متین هست داداش گل من ولی تو گرافیک های قوی پردازنده خیلی موثر هست من خودم توی توتال وارهامر تست کردم ۷۸۲۰خیلی تفاوتش فاحش بود.

فکر خوبیه ولی درایوهای m2با سرعت ۳۰۰۰مگابایت رو هم اگه تونستید چاشنی سیستمتون بکنید من توی بازیهای اپن ورد تأثیرشو احساس کردم.بینه ۵تا۱۱فرم باssdتفاوت داشت از همه مهمتر افت فریم توی جاهای شلوغ مثل درگیری با پلیس تویgtavنداشت.

من از خدامه که بهترین ssd ها و cpu ها رو ببندم اما یه مقدار هم باید برای خودم محدودیت تعیین کنم که از نظر مالی فشار بهم وارد نشه

نکته دوم: m2 هایی که شما عرض میکنید معمولا 256 گیگ بیشتر جا ندارند به همین دلیل سرعت 3000مگابایت خیلی برام کاربردی نداره

ویرایش شده توسط farzad35
لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، farzad35 گفته است :

داداش کارت خیلی اشتباهه.

شما که میخوای گیم بزنی SSD خیلی به کارت نمیاد و فقط بهتره یه128 یا 256 برای ویندوزت بخری یه هارد 2-3 ترا برای بازی مخصوصا که حجم بازیا الان خیلی بالا رفته مثل کوانتوم بریک که خودش 100 گیگه!!!!

بعد شما میتونی بزاریش رو سیپیو و یا هرچی خواستی.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

داداش کارت خیلی اشتباهه.

شما که میخوای گیم بزنی SSD خیلی به کارت نمیاد و فقط بهتره یه128 یا 256 برای ویندوزت بخری یه هارد 2-3 ترا برای بازی مخصوصا که حجم بازیا الان خیلی بالا رفته مثل کوانتوم بریک که خودش 100 گیگه!!!!

بعد شما میتونی بزاریش رو سیپیو و یا هرچی خواستی.

نگران حجم بازی ها نیستم،چون بعدها میخوام یه hdd دیگه بخرم

بعدشم اگر 128 بخرم چطور بازی های حجیم رو توش بریزم؟!(چون ssd در لودینگ بازی ها تاثیر داره)،مثلا من،هم میخوام فورزا بزنم هم کوانتوم بریک که شما فرمودی  خوب فقط همین دوتا 200گیگ جا میگیره پس نمیشه دوتاش رو توی ssd بریزی

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، farzad35 گفته است :

نگران حجم بازی ها نیستم،چون بعدها میخوام یه hdd دیگه بخرم

بعدشم اگر 128 بخرم چطور بازی های حجیم رو توش بریزم؟!(چون ssd در لودینگ بازی ها تاثیر داره)،مثلا من،هم میخوام فورزا بزنم هم کوانتوم بریک که شما فرمودی  خوب فقط همین دوتا 200گیگ جا میگیره پس نمیشه دوتاش رو توی ssd بریزی

داداش من گفتم تو هارد بریز گفتم SSD برای ویندوز فقط.

شما میگی SSD تو فول تاثیر داره پس سیپیو تاثیر نداره؟

تاثیر سیپبو تو گیم از SSD خیلی بیشتره داداش بهتره یه سیپیو خوب بگیری بجا SSD یه ترا که اندازه 7700K پولشه.

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

داداش من گفتم تو هارد بریز گفتم SSD برای ویندوز فقط.

شما میگی SSD تو فول تاثیر داره پس سیپیو تاثیر نداره؟

تاثیر سیپبو تو گیم از SSD خیلی بیشتره داداش بهتره یه سیپیو خوب بگیری بجا SSD یه ترا که اندازه 7700K پولشه.

اگه بخوام 7820x بگیرم 800 تومن بیشتر پول بدم نسبت به 7800x، خو در عوض یه ssd میگیرم

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، farzad35 گفته است :

اگه بخوام 7820x بگیرم 800 تومن بیشتر پول بدم نسبت به 7800x، خو در عوض یه ssd میگیرم

داداش شا رایزن بگیری سنگین تری.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...