رفتن به مطلب

مشکل خاموش روشن شدن مانیتور هنگام روشن کردن لامپ (حل شد تا حدودی)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 ساعت قبل، rezaasayi گفته است :

بیشتر این مشکلات به دلیل رعایت نکردن اصول سیم کشی و همچنین استاندارد نبودن لوازم برقی ایرانی هست.نداشتن سیستم ارت استاندارد در ساختمان که بیشتر نویز های تولید شده توسط دستگاه های الکتریکی common noises  به دلیل نداشتن ارت هست. این نویز ها به صورت نویز ایمپالس هست که توسط لامپ فلورسنت یا موتور های القایی تولید میشه و روی سیستم انتقال برق میفته یا ماهیت مغناطیسی دارن که به صورت امواج هست. من این مشکل رو دارم .حتی ترانس  AVR 25  سرراه کنتور و یو پی اس هم دارم که نتونست مشکل رو حل کنه !. لوازم برقی استاندارد نباید مولد نویز های شدید مخرب باشه . استفاده از یک ارت مشترک با این دستگاه ها میتونه منجر به انتقال نویز بشه. نویز های مشترک رو با تصحیح سیم کشی و  قرار دادن ارت استاندارد و همچنین عدم استفاده از پریز مشترک با دستگاه های مولد نویز شاید بشه حل کرد. نویز های مغناطیسی هم که هیچ راه حلی نداره . کلا بهتره  این جور دستگاه ها تو محیط نزدیک سیستم نباشه.

سپاسگزارم به خاطر مطلب شما دوستعزیز ولی این تاپیک مال نه ماه پیش هست و شما میتوانستید یه تاپیک جامع اینجاد کنید اون موقع در دید بهتری بود و دوستان بهتر دیده و مستفیض میشدند

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام عزیزان .

این ایراد گاهی با روشن کردن فن سرویس گاهی با روشن کردن کولر و یا پمپ آن و گاهی حتی با زدن زنگ درب ورودی و حتی با روشن کردن فن هود و یا زنگ خوردن تلفن‌های بیسیم و … بروز میکند و خدا میداند اگر برقکار ساختمان شما باشید چه تصوری در ذهن مشتری ایجاد میشود ایرادی که به هیچ عنوان به برقکار مربوط نیست، اما برقکار هم از رفع عیب عاجز میماند و با سرافکندگی مکان را ترک میکند. در ادامه  جواب این سوال بیان می شود.

زمانی که یک وسیله موتوری شروع به کار کند پالس‌هایی با فرکانس بالا تولید میگردد که این فرکانس بالا در عملکرد سایر تجهیزات میتواند به واسطه تداخل الکترو مغناطیسی Electromagnetic Interference یا EMI اختلال ایجاد کند حتی زمانی که از یک رسانا همچون سیم جریانی عبور کند بسته به میزان جریان عبوری میدان مغناطیسی دور رسانا (سیم) ایجاد میگردد که همین میدان مغناطیسی باعث اختلال در تصویر آیفون‌های تصویری میگردند که سیم برق و آیفون در کنار هم قرار دارند بدیهی است هر چه همجواری این دو بیشتر باشد شدت اختلال هم بیشتر خواهد شد تا جایی که اگر سیم برق و آیفون مشترکا در یک لوله قرار داشته باشند به قطع تصویر یا پارازیت شدید آن منجر خواهد شد البته، چون سیگنال تصویر در آیفون‌های تصویری آنالوگ هست این اختلال بصورت خطوط مورب بر روی تصویر که مدام در حال کم و زیاد شدن و یا حتی بصورت متحرک دیده میشوند بروز میکند.

در هنگام اتصال یک فرستنده دیجیتال همچون گیرنده ماهواره یا گیرنده دیجیتال تلویزیونی به تلویزیون با ورودی دیجیتال دو حالت متصور است یا گیرنده (تلویزیون) و فرستنده (گیرنده ماهواره یا تلویزیون) از طریق کابل آنالوگ (کابل AV) اتصال می‌یابد یا کابل دیجیتال (HDMI) که اگر با کابل آنالوگ باشد تاثیر تداخلات الکترو مغناطیسی محیط بر روی تصویر به قدری نیست که قابل تشخیص باشد و نهایت همان ایجاد خطوط بر روی صفحه نمایش خواهد بود، اما چنانچه اتصال بصورت دیجیتال با کابل HDMI باشد میزان نویز پذیری آن هم بیشتر هست و به دلیل خاصیت سیگنال دیجیتال که یا بطور کامل نمایش می‌یابد و یا قطع میگردد در لحظه استارت وسائل موتوری که در نزدیکی تلویزیون قرار دارند برای لحظه‌ای تصویر قطع میگردد.
البته در این میان ورود کابل‌های HDMI بی کیفیت چینی و یا تعویض کابل‌های اصلی با کابل‌های بی کیفیت توسط فروشندگان و وارد کنندگان نیز مزید بر علت هست. 

راه حل چیست؟

خب تا اینجا دریافتیم تداخلات الکترومغناطیسی حاصل از لحظه استارت وسائل موتوری باعث قطع موقت سیگنال تصویر دیجیتال میگردد، اما راهکار چیست؟

آیا باید قید دیدن تصویر با کیفیت بالا و دیجیتال را فراموش کرده و به همان سبک آنالوگ با کابل‌های AV برگردیم؟

جواب این که خیر سازندگان وسائل الکترونیکی راهکاری دارند برای کاهش و به حداقل رساندن تداخلات الکترو مغناطیسی و آن دو راهکار عمده میباشد که عبارتند از: قرار دادن شیلد بدور سیم انتقال تصویر و استفاده از نویزگیر‌های فریت در ابتدا و انتهای کابل.

فریت ترکیبی شیمیایی از اکسید آهن با مواد سرامیکی است که به خاطر نفوذ پذیری بالا و هدایت الکتریکی بسیار پایین در ترانسفورماتور‌ها و هسته سلف‌ها استفاده میشود و از همین خاصیت آن در کابل‌ها بعنوان نویز گیر و سد کننده امواج الکترومغناطیسی فرکانس بالا استفاده میشود.

پس راهکار این هست که به مصرف کننده توصیه کنید از کابل‌های HDMI شیلد دار و مجهز به نویز گیر استفاده کنه و بعد از تماس با همچین مطلبی حتما با خودتان کابل AV همراه داشته باشید و عملا مربوط بودن عیب به کابل HDMI را به ایشان یادآور گردید.

اگر عکس های این فیلتر را می خواهید به کانال من سری بزنید.

@nickakamautomation

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

یه فویل آلومینیومی 50*50 سانت رو وصل کردم به یه سیم یک متری و گذاشتمش زیر فرش و سر دیگه سیمو پیچیدم دور پیچ کاور بغل کیس و بستم سر جاش و مشکل بطور کامل حل شد , از اون موقع چند باری هم سنگ فرز روشن کردیم و هیچ مشکلی رخ نداده

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

سلام منم همین مشگل رو دارم وقتی لامپ خونه رو روشن میکنم تصویر مانیتور قطع وصل میشه شما فرمودین مشگل از پاور گرین هست اگه اینطور هست شما چه مدلی بهتر از این رو پیشنهاد میدین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...