رفتن به مطلب

فروش کارت معیوب MSI R9 290

danyal.fa79
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 2 دقیقه قبل، nasabam گفته است :

یه شماره تماس برام بفرست

شما بفرمایید پخ بببینیم اول دنیا دسته کیه!

در 2 دقیقه قبل، tsd137 گفته است :

با اجازه استارتر محترم !:

فکر نکنم به شانس ربطی داشته باشه چون دیگه دارم به یقین میرسم محصولات MSI بیشتر شبیه اجناس بزک شده هست که در مقابل نوسانات برق و سایر مشکلات اصلا و ابدا مقاومت نداره و به اندازه پولی که بابتش میدیم هم کار نمیکنه .:/ تا حالا خودم چند تا مادربورد بردم گارانتی ماتریکس و تعمیر و...... کلا خرابیش از ASROCK و ایسوز و گیگا بیشتره به نظرم.

قدیما که MSI خیلی خوب بود ماهم بهش اعتماد کردیمو گرفتیم نمیدونستیم اینجوری میشه!

لینک به دیدگاه

اخوی کف قیمت رو برای من بفرستید یه جمع بندی کنم شاید قسمت شد:14_relaxed:

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، tsd137 گفته است :

با اجازه استارتر محترم !:

فکر نکنم به شانس ربطی داشته باشه چون دیگه دارم به یقین میرسم محصولات MSI بیشتر شبیه اجناس بزک شده هست که در مقابل نوسانات برق و سایر مشکلات اصلا و ابدا مقاومت نداره و به اندازه پولی که بابتش میدیم هم کار نمیکنه .:/ تا حالا خودم چند تا مادربورد بردم گارانتی ماتریکس و تعمیر و...... کلا خرابیش از ASROCK و ایسوز و گیگا بیشتره به نظرم.

والا تا جایی که من میدونم برند SAPPHIRE بیشترین خرابی رو داره بعدش AZROCK -ELITE GROUP -BIOSTAR هستن_   کلا گرافیکهای سری R9 290  خرابی زیادی دارن 

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، farhadii گفته است :

اخوی کف قیمت رو برای من بفرستید یه جمع بندی کنم شاید قسمت شد:14_relaxed:

ولا ۲۴۰ مشتری بود که منصرف شد منم ۲۳۰ نهیات تقدیمتون میکنم اگر بدردتون میخوره

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، nasabam گفته است :

والا تا جایی که من میدونم برند SAPPHIRE بیشترین خرابی رو داره بعدش AZROCK -ELITE GROUP -BIOSTAR هستن_   کلا گرافیکهای سری R9 290  خرابی زیادی دارن 

سافایر بیشترین خرابی رو داره؟

این کمپانی از اون قدیمی های بازار ای ام دی هست و کارتاش همیشه از زیبایی خاصی برخورداره و کاراییشون هم خوبه

خود من یه 290ایکس دارم از 5 سال پیش تا حالا آخ هم نگفته از سافایر

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

این کمپانی از اون قدیمی های بازار ای ام دی هست و کارتاش همیشه از زیبایی خاصی برخورداره و کاراییشون هم خوبه

سلام

من sapphire  دارم مدل tri-x  

متاسفانه این مدل خرابی فن زیادی داره مخصوصا فن سوم حتی داخل یوتیوب هم این مشکل فن هست که پا گیر منم شده و دربدر دنبال کولرم ...

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، miladgamer2012 گفته است :

سلام

من sapphire  دارم مدل tri-x  

متاسفانه این مدل خرابی فن زیادی داره مخصوصا فن سوم حتی داخل یوتیوب هم این مشکل فن هست که پا گیر منم شده و دربدر دنبال کولرم ...

برای شما که تقریبا برد رفرنس هست یه براکت واترکولینگ بگیرید راحت کنید کار خودتونو

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

برای شما که تقریبا برد رفرنس هست یه براکت واترکولینگ بگیرید راحت کنید کار خودتونو

سلام خوبی؟

واقعا متاسفم بابت کارتتون ایشالله که به خوبی و خوشی حل بشه

والا منم دنبال کولر بودم منتها قیمتا الکی بالاست

الان یه کولر و براکت حدود 500تومن در میاد! کی برای یه کارت 5ساله میاد 500تومن خرج کنه؟ خب 800 بفروشش یه 1060 ام اس ای Oc v1 آدم میگیره خب

تنها دلیلی که من هنوزم این 290ایکس رو نگه داشتم بخاطر علاقه شخصی خودم هست به این نوع کارت و همینطور منتظرم ببینم Cyberpunk 2077 چه سیستمی میخواد اون موقع ارتقا بدم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

سلام خوبی؟

واقعا متاسفم بابت کارتتون ایشالله که به خوبی و خوشی حل بشه

والا منم دنبال کولر بودم منتها قیمتا الکی بالاست

الان یه کولر و براکت حدود 500تومن در میاد! کی برای یه کارت 5ساله میاد 500تومن خرج کنه؟ خب 800 بفروشش یه 1060 ام اس ای Oc v1 آدم میگیره خب

تنها دلیلی که من هنوزم این 290ایکس رو نگه داشتم بخاطر علاقه شخصی خودم هست به این نوع کارت و همینطور منتظرم ببینم Cyberpunk 2077 چه سیستمی میخواد اون موقع ارتقا بدم

توی فکر این بودم ولی ارزش نداره 200 300 بدم واتر کولر ..

دنبال کولرم تا بفروشمش و 1070 یا 1080 بگیرم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، miladgamer2012 گفته است :

توی فکر این بودم ولی ارزش نداره 200 300 بدم واتر کولر ..

دنبال کولرم تا بفروشمش و 1070 یا 1080 بگیرم

سلام والا ببینید اول از همه یه عذر خواهی به دوستان بدهکارم بابت آپ کردن این تاپیک

همین الانش کارت 290 و 290ایکس جزو کارت های ایده آل برای فول اچ دی هستن مگر شما رزولوشنتون 2کی یا 4کی باشه که خب باید ارتقاش بدید دیگه

اما به نظر من منتظر سری جدید انویدیا باشید شاید ای ام دی یه حرکتی زد

در ضمن الان بازی نیست که اصلا ارزش ارتقا داشته باشه من اون موقع که هرچی پول داشتم دادم بابت یه 290ایکس یادمه ویچر 3 تازه معرفی شده بود و منم خب از فن های دو آتیشه مگه میشد دست رو دست بذارم! و واقعا هم ارزششو داشت

الانم منتظرم ببینم Cyberpunk چه سیستمی میخواد که باز همون فرمول رو تکرار کنم! به شما هم پیشنهاد میکنم فعلا با همین 290 سر کنید تا ببینید اوضاع چطور میشه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

دوست عزیز این که گفتم sapphire  بیشترین خرابی رو داره نظر شخصی من نبود اینو یکی از تعمیرکارهای حرفه ای به من قبلا گفته بود -بعدشم مگه هر برندی قدیمی باشه اون برند خوبه ؟ برند AIWA هم از برندهای قدیمی ضبط خانگی هستش چون قدیمی هستش باید بگم بهترینه ؟  برند AIWA رو همه میدونن چه اشغالیه 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، morteza5921 گفته است :

خریدارم 09358295921

تماس بگیر داداش

توسط این دوستمون خریداری شد و هزینه واریز شد امروز خدمتشون ارسال شد

ختم تایپیک

ویرایش شده توسط danyalbmw
لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، nasabam گفته است :

دوست عزیز این که گفتم sapphire  بیشترین خرابی رو داره نظر شخصی من نبود اینو یکی از تعمیرکارهای حرفه ای به من قبلا گفته بود -بعدشم مگه هر برندی قدیمی باشه اون برند خوبه ؟ برند AIWA هم از برندهای قدیمی ضبط خانگی هستش چون قدیمی هستش باید بگم بهترینه ؟  برند AIWA رو همه میدونن چه اشغالیه 

آیوا آشغاله؟

بالای میز سیستم من یه آیوای قدیمی هست که 30 و خورده ای سال قدمت داره و میراث خونوادگی به نوعی به حساب میاد

در این 40 سال هم تنها بلایی که سرش اومده این بوده که یه بار پشتش ورودی رو تنظیم کردیم روی 110 ولت و برق 220 بهش دادیم یکی از آی سی های آمپلی فایرش دود شد رفت هوا که بردیم تعمیر کردن

به خاطر استفاده اشتباه خودتون یا تعمیرکار نابلد و ناشی عیب روی برند نزارید

اینکه من ولتاژ دستگاه رو دستکاری کردم و سوخت آیا اشکال برند دستگاه بوده؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

آیوا آشغاله؟

بالای میز سیستم من یه آیوای قدیمی هست که 30 و خورده ای سال قدمت داره و میراث خونوادگی به نوعی به حساب میاد

در این 40 سال هم تنها بلایی که سرش اومده این بوده که یه بار پشتش ورودی رو تنظیم کردیم روی 110 ولت و برق 220 بهش دادیم یکی از آی سی های آمپلی فایرش دود شد رفت هوا که بردیم تعمیر کردن

به خاطر استفاده اشتباه خودتون یا تعمیرکار نابلد و ناشی عیب روی برند نزارید

اینکه من ولتاژ دستگاه رو دستکاری کردم و سوخت آیا اشکال برند دستگاه بوده؟

بازم همون حرفی که بالا زدم باید تکرار گنم -این که گفتم AIWA  اشغاله نظر  من نیستش نظر چند تا تعمیرکار حرفه ای بوده (AIWA  نسبت به برندهای دیگه خرابی  بیشتری داره )

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، nasabam گفته است :

بازم همون حرفی که بالا زدم باید تکرار گنم -این که گفتم AIWA  اشغاله نظر  من نیستش نظر چند تا تعمیرکار حرفه ای بوده (AIWA  نسبت به برندهای دیگه خرابی  بیشتری داره )

درود برادر

مشک آن است که خود ببوید نه انکه یه تعمیر کار ..... چرت و پرت بگوید!

آیوا بهترین بود در سیستمهای بازاری. این دوست شما کارهای ساخت چین رو دیده که همون طمع برای تولید ارزان باعث نابودی اسم و رسمش شد در کل قبل اون حرف نداشت. (سافایر هم بهترینه)

در حال حاضر برای آیوا های اصل ژاپن سر و دست میشکنن چون به معنای کلمه  پرقدرت و خرکارن. این برند مثل نوکیا در حال بازسازی و بازگشت به بازاره و محصول جدیدش خوب سر و صدا کرده

https://aiwa.co/products/aiwa-exos-9-bluetooth-speaker

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 17 دقیقه قبل، Trevor گفته است :

در حال حاضر برای آیوا های اصل ژاپن سر و دست میشکنن چون به معنای کلمه  پرقدرت و خرکارن. این برند مثل نوکیا در حال بازسازی و بازگشت به بازاره و محصول جدیدش خوب سر و صدا کرده

https://aiwa.co/products/aiwa-exos-9-bluetooth-speaker

سلام 

صحبت. آیوا شد رفتبم قدیما 

آیوا 101 و بعدش 102 بهترین ویدیو پخش کننده vhsبودن. 

یه مدتم ضبط صوتاش. توبازار بهترین بودن جنس ژاپن اصل با کیفیترین قطعات اون زمان 

ولی خب  بعدش دیگه محصولی. خاطرم نیست و فکرکنم از صحنه صوتی تصویری رفت 

حالا دوباره برگرده با همون. کیفیت 

عالیه

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

الان که فقط سونی و سامسونگ و الجی هست و با برندهای درپیت چینی.

نه آیوا نه پاناسونیک نه....

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ferdosi گفته است :

سلام 

صحبت. آیوا شد رفتبم قدیما 

آیوا 101 و بعدش 102 بهترین ویدیو پخش کننده vhsبودن. 

یه مدتم ضبط صوتاش. توبازار بهترین بودن جنس ژاپن اصل با کیفیترین قطعات اون زمان 

ولی خب  بعدش دیگه محصولی. خاطرم نیست و فکرکنم از صحنه صوتی تصویری رفت 

حالا دوباره برگرده با همون. کیفیت 

عالیه

درسته استاد فردوسی ایوا 101 و 102 جزو خرکارترین ویدئو ها بودن  

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، omidvar777 گفته است :

الان که فقط سونی و سامسونگ و الجی هست و با برندهای درپیت چینی.

نه آیوا نه پاناسونیک نه....

صدر در صد موافقم 

لینک به دیدگاه

سلام

با اینکه میدونم تاپیک خرید بوده اما بحث جای دیگه رفته.... من هم یک نکته اضافه می کنم قبلا یکجایی خوندم سال 2008 یا 2006 بود اگه اشتباه نکنم سونی ، ایوا رو خرید و شد زیر مجموعه ی این شرکت

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، amirpcp30 گفته است :

سلام

با اینکه میدونم تاپیک خرید بوده اما بحث جای دیگه رفته.... من هم یک نکته اضافه می کنم قبلا یکجایی خوندم سال 2008 یا 2006 بود اگه اشتباه نکنم سونی ، ایوا رو خرید و شد زیر مجموعه ی این شرکت

و چقدر هم از روی مدلهای آیوا اسکی رفت :D دبل ووفر و تریپل ووفر های سونی اکثرا کار طراحان آیوا بوده

امیدواریم مثل سابق برگرده و مارو از دست بعضیا نجات بده¬¬

ویرایش شده توسط Trevor
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...