رفتن به مطلب

خرید XBOX360 یا ارتقا PC ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بسم رب الحسين(ع)

سلام خدمت دوستان ليون.خيلي خوشحالم که دوباره توي ليون گشت مي زنم.من به يه دوراهي اساسي برخورد کردم.سخت توش گير کردم.

سيستم من اينه:M.B:ASUS M2N-X / RAM:4GIG DDR2 800 / CPU:AMD ATHLON64X2 5000+/VGA:XFX HD5750 1GIG

من با اين سيستم نمي تونم بازي ها رو اونجور که مي خوام اجرا کنم.در پست هاي قبلي هم گفتم.توي بنچ ها نتيجه خيره کننده هست ، اما توي بازي و حتي در حالتي که صحنه بار گرافيکي خاصي ندارد تصوير پرش دارد.برخي دوستان گفتن که مشکل از پاور هست ، اما تعويض پاور افاقه نکرد.بعضي گفتند مشکل از رم 2 گيگ هست ، اما ارتقا به 4 افاقه نکرد. خوب حالا به سرم زده که سي پي يو رو ارتقا بدم شايد مشکل حل شد.مسلما براي اين کار بايد اول مين رو ارتقا بدم.

اما از نظر بودجه === من کلا 120 تومن پول نقد دارم. کل کيسم هم 330 مشتري دارم.مين+رم+سي پي يو هم جدا 110 مشتري دارم.يه XBOX360 دسته دو هم در مياد 350 تومن.

حالا من دو راه دارم؛

1.کيس رو بفروشم و بودجه ام رو برسونم به 450 . با 350 يه XBOX360 بخرم و با 100 تومنش هم يه PC ضعيف براي وبگردي و نرم افزار بگيرم.

2.سي پي يو + رم +مين رو بفروشم و بودجه ام رو به 230 برسونم و با 230 سي پي يو + مين + رم دسته دوم قويتر بگيرم که انشالله مشکلم حل بشه و کلا قيد کنسول رو بزنم.

اين دقيقا همون دو راهي کذايي هست.يعني تقريبا دعواي هميشگي و پايان نا پذير و البته بدون نتيجه بين PC و کنسول.

راستش من بازي هاي BATTLEFIELD2 و PES2011 رو روي کنسول بازي کردم که به عقيده من گرافيکش به شدت از PC پايين تر بود. تنها علاقه من به کنسول بعلت بازي هاي انحصاري مانند RDR و L.A.NOIRE و البته کينکت هست.حالا شما بوديد چکار مي کرديد؟ اين رو هم بگم که من به شدت به گرافيک علاقه دارم.

لطفا بدون تعصب پاسخ بديد و من رو از اين دوراهي بيرون بيارين

ممنون از توجهتون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بین دو راهی سختی گیر کردین در ضمن La.Noire داره برای PC میاد والا من نمیتونم کامل راهنماییتون کنم ولی جواب بعضی سوالاتون رو میتونم بدم!

شما با خرید این کنسول نهایتا تا سال 2014 میتونید کار کنید که من بعید میدونم چون تا حدود 2013 نسل جدید میاد منظورم PS4 و X720 و Wii U هست!

شما الان مانیتورتون چند اینچ و چه مدلیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در ضمن شما اگه مشکلت با خرید CPU حل شد بازم به فکر X360 میوفتی یا نه؟جواب این سوال مساوی است با اینکه شما چیکار کنید!

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز...

شما اگر امکانش رو دارید تمام قطعات رو چک کنید دوباره..مهمترین قسمت هم کارت گرافیک هست فعلا,که شما اشاره ای بهش نکردید که تست کردید سالمه یا خیر.

اگر مطمئن شدید که تمام قطعات سالم هستند و باز هم سیستم مشکل داشت:

با این بودجه,اگر بتونید گرافیک نسبتا پایینتر و بازی های بیشتر و البته بدون مشکل (مثل همین پرش تصویر و ..) رو قبول کنید, کنسول گزینه ی بهتری هستش

به نظر بنده اگر سیستم رو بفروشید و کنسول بگیرید به نفعتون هست..چون هم ارزونتر تموم میشه براتون و هم اینکه ریسکش کمتره تا اینکه بخواید سی پی یو رو عوض کنید!(البته اگر با 350تومن بتونید ایکس باکس بگیرید,چون کمی سخته و اگر بودجه رو به 450 500برسونید بهتر هست)

فعلا میتونید با کنسول مشغول باشید و بودجه تون رو افزایش بدید برای خرید یک سیستم مناسب..خدا رو شکر که بازار کنسول همیشه داغه و به راحتی میتونید بفروشیدش

در این شرایط بودجه همیشه حرف اول و آخر رو میزنه..8-}

لینک به دیدگاه

فقط یه چیز راجع به کنسول بگم. ما یه رفیق داریم تو ۴ سال دو تا ایکس باکس رو سه چراغه کرد! الانم یه PS3 اسلیم داره. منظورم اینه این چیزایی که میگن کنسول می مونه و دردسر نداره واقعیت نداره همون طور که مشاهده فرمودید. همون پولی که صرف خرید کنسول می کرد می تونست هر دو سال PC اش رو ارتقا بده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

دوست عزیز همونجور که قبلا هم بهتون گفتم مشکل مادربورد شما هست یه مادربورد am2+ با قیمت 35 بخرید کاملا کاملا مشکل حل میشه با بقیه ی پول هم یه Athlon X3 بخرید . هیچ مشکلی نخواهید داشت .

البته توی رزولیشن های بالا به گرافیکتون ضعیفه ولی تا اون اندازه قوی هست که فعلا رئش حساب باز کنید .

در مورد دوراهی که میگید بنده 7~6 سال پیش هم به این مشکل برخورده بودم PC رو نگه داشتم یه مقدار صبر کردم بودجه زیاد بشه رفتم یه PS2 خریدم ( اون روزا PS2 اوج قدرت بود و اون زمان هنوز روی سیستم ها کارت های 5500 انویدیا میبستن ملت عشق میکرد Oh%20Go%20On.gif ) به این نتیجه رسیدم بازی روی کنسول یه چیزه دیگست مخصوصا اگه چند نفر تو خونه عاشق گیم داشته باشی Oh%20Go%20On.gif ;)( اینو کنسول دارا خوب میدونن )

الان که کارت های گرفیک خدا وارد بازار شده بهتر اینه یه سیستم درست درمون ببندید یا صبر کنید کنسول های قدرتمند وارد بازار بشن که هیچکدوم از اینکارا رو شما نمیتونید یکنید 8-} پس بهتره فعلا بری همون مادربورد رو عوض کنی .

البته اگه کنسول بخری تو عرض چند ماه از گیم خسته میشی یعنی اگه خوره گیم باشی یکم به زندگی نزدیکت میکنه .

حالا شما به این سوالا پاسخ بده من بهت میگم چیکار کنی :

روزانه چقد پشت پی سی هستی ؟ چقدش صرف گیم زدن میشه ؟

اهل دانلود بازی های حجم بالا هستی ؟ ( 8 گیگ به بالا )

لینک به دیدگاه

با تشکر از همه دوستان

اما درباره سوالات:

1.مانیتور من 17 اینچ با max res 1280*1024

2.من روزانه 5-6 پای کامپیوترم که بالغ بر 4ساعتش به گیم می گذره (البته نه الان که سیستم مشکل داره)

3.اینترنت هم فقط اهل وبگردی هستم و دانلود نمی کنم ، بازی ها رو هم می خرم.

یه نکته هم بگم که ما یه معامله گر دسته دوم توی شهرمون داریم که از شیر بز تا جون آدمیزاد رو به قیمت عالی خریداره.خودم فکر می کنم اول pc رو ارتقا بدم ، نهایت اگه ناراضی بودم قطعات رو می فروشم به اون و میرم سراغ راه دیگه.

فقط یه مشکلی هست.من امسال دارم میرم سال سوم دبیرستان و با توجه به نهایی بودن امتحانات فکر کنم باید قید بازی رو بزنم.پس در واقع این تایستون تنها وقت من برای بازی کردن هست.

حالا ریش و قیچی دست شما ، خواهشا کمک کنید

لینک به دیدگاه

ببين دوست خوبم كامپيوتر داشتنش توي خونه از نون شب هم واجب تره هر كاري ميكني فقط پي سي رو نفروش...هيچ كدوم به انداه ي بازيه كام حال نميده تازه تو وقتي دلت ميگيره ميتوني بشيني پشتش آهنگ گوش بدي ميتوني وب گرديتو بكني اما اگه بفروشي شايد الان فكر خوبي باشه اما بعدش ميفهمي چه اشتباهي كردي ... و اين نكته رو هم اشاره كنم تو كه داري كم كم نزديك مقاطع دانشگاهي ميشي و بيشتر به كامپيوتر نياز پيدا ميكني... مثل تحقيقات و پرو‍‍ژه ها ... باور كن منم خوره گيم بودم در روز كمه كم 6 ساعت بازي ميكردم اما از وقتي دانشجو شدم يعني 4 سال پيش كاربرد كامپيوتر از بازي كردن به سرچ كردنو در به در دنبال مطلب علمي و مقاله پيدا كردن عوض شد.

من پيشنهادم اينه : اگه بتوني يه وام 500 تومني جوركني 10 ماهه ميشه ماهي 50 تومن راحت با فروش اين سيستمت ميتوني 700 جور كني و يه كيس AMD خوب جمع كني كه تا 3 . 4 سال ساپورتت كنه..من جاي تو باشم با بابام خيلي دوستانه صحبت ميكنم وشرايط رو ميگم مطمئن باش پدرا تو اين شرايط پسراشونو تنها نمي زارن...برات آرزوي موفقيت ميكنم. 8-}

لینک به دیدگاه

ببين دوست خوبم كامپيوتر داشتنش توي خونه از نون شب هم واجب تره هر كاري ميكني فقط پي سي رو نفروش...هيچ كدوم به انداه ي بازيه كام حال نميده تازه تو وقتي دلت ميگيره ميتوني بشيني پشتش آهنگ گوش بدي ميتوني وب گرديتو بكني اما اگه بفروشي شايد الان فكر خوبي باشه اما بعدش ميفهمي چه اشتباهي كردي ... و اين نكته رو هم اشاره كنم تو كه داري كم كم نزديك مقاطع دانشگاهي ميشي و بيشتر به كامپيوتر نياز پيدا ميكني... مثل تحقيقات و پرو‍‍ژه ها ... باور كن منم خوره گيم بودم در روز كمه كم 6 ساعت بازي ميكردم اما از وقتي دانشجو شدم يعني 4 سال پيش كاربرد كامپيوتر از بازي كردن به سرچ كردنو در به در دنبال مطلب علمي و مقاله پيدا كردن عوض شد.

من پيشنهادم اينه : اگه بتوني يه وام 500 تومني جوركني 10 ماهه ميشه ماهي 50 تومن راحت با فروش اين سيستمت ميتوني 700 جور كني و يه كيس AMD خوب جمع كني كه تا 3 . 4 سال ساپورتت كنه..من جاي تو باشم با بابام خيلي دوستانه صحبت ميكنم وشرايط رو ميگم مطمئن باش پدرا تو اين شرايط پسراشونو تنها نمي زارن...برات آرزوي موفقيت ميكنم. 8-}

آقا خیلی باحالی ، از طرز جواب دادنت خیل خوشم اومد.

من تقریبا با تو هم نظرم و احتمالا PC رو نگه می دارم.

پاینده باشی

لینک به دیدگاه

خوشحالم كه تونستم يكم از سر در گمي خلاصت كنم ... برات تابستاني سرشار از شادي و سلامتي همراه با بازي هاي گرافيك بالا آرزو ميكنم 8-}

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...