رفتن به مطلب

مشکل فریز شدن لپتاپ لنوو

Recommended Posts

سلام دوستان 

بنده ی مشکلی دارم خیلی اذیتم میکنه وقتی که فیلم مشاهده میکنم یا کارهای معمولی انجام میدم لپتاپ هنگ میکنه نه تاچ پد کار میکنه نه کیبورد

ویندوز زدم فایده نداشته, درایورم اخرین اپدیته , بایوسم هم اپدیته, گارانتی هم گفت ویندوز بزن حل میشه اما باز این مشکل پابرجاست

لپتاپ 

lenovo v310 

cpu i7 6500u

ram8 ddr4

gpu intel hd 5200 va amd r5 m430 

hard 1 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، xperia2886 گفته است :

سلام دوستان 

بنده ی مشکلی دارم خیلی اذیتم میکنه وقتی که فیلم مشاهده میکنم یا کارهای معمولی انجام میدم لپتاپ هنگ میکنه نه تاچ پد کار میکنه نه کیبورد

ویندوز زدم فایده نداشته, درایورم اخرین اپدیته , بایوسم هم اپدیته, گارانتی هم گفت ویندوز بزن حل میشه اما باز این مشکل پابرجاست

لپتاپ 

lenovo v310 

cpu i7 6500u

ram8 ddr4

gpu intel hd 5200 va amd r5 m430 

hard 1 

دوست عزیز چند تا مشکل شاید باشه

یا خیلی داغ میکنه

یا مشکل از چیپ گرافیکتونه که این احتمالش بیشتره.چون چندین مورد اینطوری برام پیش اومده

یا هاردتونه

لینک به دیدگاه

داداش گرافیک amd ازحالت نصب خارج کن تستو بگیر بعدش گرافیک اینتل حذف کن دوباره تست. یا اگرمیتونی  ویندوزشو عوض کن درایورشو از سایت خودش بگیر یکی یکی امتحان کن ببین چه میشه

ویرایش شده توسط locca
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...