رفتن به مطلب

سوال درباره خرید سیستم رندر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت دوستان و اساتید گرامی

بنده قصد جمع آوری یک سیستم رندر نه چندان قوی برای کار های معماری رو داشتم

بیشترین استفاده روی نرم افزار های Rhino و Sketchup و ArchiCAD وPhotoshop هست فعلا اطلاعی ندارم که آیا تا آخر با همین نرم افزار ها فقط قراره کار بشه و یا چیز های جدیدی هم میان وسط

حالا سوال بنده این هستش که از نظر شما اساتید گرامی، استفاده از سی پی یو 6800 شایسته تر هستش یا استفاده از معادل رایزن این سی پی یو؟ یا در کل پیشنهاد بهتری هم بود(نسل های قبل و بعد و یا مدل های دیگه همین نسل)  بنده استقبال میکنم

و سوال بعدی این هست که بنده اطلاع آنچنانی ندارم که این نرم افزار ها به گرافیک قدرتمندی هم برای انجام محاسبات نیاز دارند و یا تمام محساباتشون روی CPU انجام میشه موقع رندر؟

پیشاپیش از دوستان گرامی بابت راهنمایی کردن بنده ممنون هستم

لینک به دیدگاه

سلام حالتون خوبه؟

ببینید برای کارهای رندرینگ بسته به نیازتون بنظرم از سایت های خارجی معتبر استعلام بگیرید

اما تجربه خودم با فتوشاپ

بینید این برنامه به 16 گیگ رم حتما نیاز داره اگه کاراتون وسیع و حرفه ای هست و حتما یه سیپیو قوی هم در کنارش نیاز دارید اما مطمئنا نسل رایزن در کار های رندر قویتر از رقبای اینتل خودشون هستن اما در گیم قضیه کمی به نفع اینتل هست

کلا خودتون هم میدونید ای ام دی باید نسبت به همرده های شرکت مقابلش قدرت های بیشتری رو برای تثبیت بازار فروشش بر روی اجناسش قرار بده

مثل 480 و 1060 که 480 از لحاظ سخت افزاری و قدرت خالص قویتر بود اما در برخی گیم ها قضیه به نفع 1060 اونم بخاطر اپتیمایز بازی بر روی معماری های انویدیا و درایور هاش

در مورد رم هم حتما فرکانس بالای 2000 برای تسریع کارتون تهیه کنید

گرافیک هم یه 750تی ای کار رو راه میندازه در فتوشاپ اما کارتی مثل 290 و 290ایکس بعلت داشتن بیت ریت بالاتر سریعتر عمل میکنن(حالا نمیدونم این دلیل علمی هم داره یا نه؟ ولی تجربه خودم کارت با بیت ریت بالا برای فتوشاپ سریعتر هست نسبت به مدل های هم قدرتش)
در آخر هم حتما منتظر نظر بقیه اساتید باشید و یا توی گوگل دنبال جواب باشید و میتونید حتی در سایت تامز هاردویر هم سوالتون رو مطرح کنید مطمئنا پاسخ های حرفه ای تری دریافت میکنید تا پاسخ من ;)

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

سلام حالتون خوبه؟

ببینید برای کارهای رندرینگ بسته به نیازتون بنظرم از سایت های خارجی معتبر استعلام بگیرید

اما تجربه خودم با فتوشاپ

بینید این برنامه به 16 گیگ رم حتما نیاز داره اگه کاراتون وسیع و حرفه ای هست و حتما یه سیپیو قوی هم در کنارش نیاز دارید اما مطمئنا نسل رایزن در کار های رندر قویتر از رقبای اینتل خودشون هستن اما در گیم قضیه کمی به نفع اینتل هست

کلا خودتون هم میدونید ای ام دی باید نسبت به همرده های شرکت مقابلش قدرت های بیشتری رو برای تثبیت بازار فروشش بر روی اجناسش قرار بده

مثل 480 و 1060 که 480 از لحاظ سخت افزاری و قدرت خالص قویتر بود اما در برخی گیم ها قضیه به نفع 1060 اونم بخاطر اپتیمایز بازی بر روی معماری های انویدیا و درایور هاش

در مورد رم هم حتما فرکانس بالای 2000 برای تسریع کارتون تهیه کنید

گرافیک هم یه 750تی ای کار رو راه میندازه در فتوشاپ اما کارتی مثل 290 و 290ایکس بعلت داشتن بیت ریت بالاتر سریعتر عمل میکنن(حالا نمیدونم این دلیل علمی هم داره یا نه؟ ولی تجربه خودم کارت با بیت ریت بالا برای فتوشاپ سریعتر هست نسبت به مدل های هم قدرتش)
در آخر هم حتما منتظر نظر بقیه اساتید باشید و یا توی گوگل دنبال جواب باشید و میتونید حتی در سایت تامز هاردویر هم سوالتون رو مطرح کنید مطمئنا پاسخ های حرفه ای تری دریافت میکنید تا پاسخ من ;)

سلام اخوی متشکر از پاسخ و راهنماییتون

بنده فقط برای رندر نیاز به این سیستم دارم و قصد گیم روی این سیستمم ندارم

بله کارت های سری 200 و 300 کلا پهنای باند مموریشون زیاده توی گیم البته 512 بیتی AMD با 256 بیتی انویدیا برابر بود

لینک به دیدگاه

برای رندر من بستگی به نرم افزار داره ،

اینو باید بخونید بهترین حالت c4d روی gpu rendering هست ( برای مثال گفتم )

ولی vray cpu rendering حالا نسبت به نیازتون نرم افزار هارو نگاه کنید که ببینید نیاز به گرافیک قوی تر یا سی پی یو قوی تر

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، aryajv گفته است :

برای رندر من بستگی به نرم افزار داره ،

اینو باید بخونید بهترین حالت c4d روی gpu rendering هست ( برای مثال گفتم )

ولی vray cpu rendering حالا نسبت به نیازتون نرم افزار هارو نگاه کنید که ببینید نیاز به گرافیک قوی تر یا سی پی یو قوی تر

قبلا از لپ تاپ برای رندر استفاده میکردم(از همون پلاگین Vray داخل نرم افزار Sketchup) 

بعد رندر گیرش رو از توی Nvidia Control panel تنظیم کردم روی کارت گرافیک بجای CPU و سرعت رندر به طرز محسوسی افزایش یافت

حالا هم موندم بلخره این نرم افزارا Gpu قوی میخان یا CPU قوی! 

چون هزینه ها هم بالا هست برای سیستم رندر گیری،  نمیخام دیگه دوباره کاری بشه برم یه 1151 تهیه کنم ببینم جوابگو نیست کله ساختار سیستمو بفروشم باز برم 2011 تهیه کنم! 

بطور کلی میخو استم ببینم سوکت 1151کفاف میده یا حتما باید برم سراغ سوکت 2011؟

ویرایش شده توسط danyalbmw
لینک به دیدگاه

سلام

فتوشاپ که فقط cpu نیازشه

برنامه های دیگه هم که گفتین فکر کنم cpu محور باشن

2011 برای سیستم های رندر هست که میتونن از همه ی هسته ها استفاده کنند

الان بهترین گزینه 7700k هست که اگه اورکلاک کنید که بی شک رقیب نداره و  یا  7700 که بازم عالیه

لینک به دیدگاه

درود

عزیز یه بودجه هم بفرمایید بد نیست

راستش رندرینگ cpu based نیاز مبرم داره به هسته و ترید بیشتر

در کل اینتل های معمولی مناسب رندرینگ نیستن

من انواع رایزن رو مناسب میدونم و زئون e5 ها

اکستریم هارو اصلا قبول ندارم من علت هم زیاد دارم براش

برای gpu based rendering هم که کودا کور مهمه و پهنای باند حافظه

انویدیا ها در مقایسه با amd کودا کور هاشون بیشتره ولی amd ها مموری های بهتری دارن که دوستان حرفه ای تر بهتر میتونن راهنمایی کنن در این مورد من خیلی وارد نیستم

در کل اگه بودجتون رو بفرمایید میتونیم سیستم کامل هم پیشنهاد بدیم

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

قبلا از لپ تاپ برای رندر استفاده میکردم(از همون پلاگین Vray داخل نرم افزار Sketchup) 

بعد رندر گیرش رو از توی Nvidia Control panel تنظیم کردم روی کارت گرافیک بجای CPU و سرعت رندر به طرز محسوسی افزایش یافت

حالا هم موندم بلخره این نرم افزارا Gpu قوی میخان یا CPU قوی! 

چون هزینه ها هم بالا هست برای سیستم رندر گیری،  نمیخام دیگه دوباره کاری بشه برم یه 1151 تهیه کنم ببینم جوابگو نیست کله ساختار سیستمو بفروشم باز برم 2011 تهیه کنم! 

بطور کلی میخو استم ببینم سوکت 1151کفاف میده یا حتما باید برم سراغ سوکت 2011؟

من تاجایی که میدونم vray برای 3dmax بهترین حالتش روی cpu هست

شاید رو بقیه نرم افزار ها فرق بکنه

من این سیستمو انتخاب کردم ( کار 2 بعدی خودم با فتوشاپ و انیمه استودیو هست

3دی با زیبراش ، سینما4d ، یونیتی ، تری دی مکس و وی ریی ) همجچنین گیم هم بازی میکنم

i7 7700k - 16gb ddr4 - ssd 960 evo - 2tb barracuda - asus strix 1070 - strix z270

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، alireza_r15 گفته است :

سلام

فتوشاپ که فقط cpu نیازشه

برنامه های دیگه هم که گفتین فکر کنم cpu محور باشن

2011 برای سیستم های رندر هست که میتونن از همه ی هسته ها استفاده کنند

الان بهترین گزینه 7700k هست که اگه اورکلاک کنید که بی شک رقیب نداره و  یا  7700 که بازم عالیه

ولا حقیقتش رو بخاید میترسم 1151 بگیرم کم بیاره! نمیدونم بازم شاید این یه چیزیه که تو ذهن بنده تبدیل به کلیشه شده مثل همین که فکر میکنم سیستم با سی پی یو سلرون اصلا نباید به مرحله بوت ویندوز برسه ?

حالا باز ببینیم اساتید دیگه نظرشون چیه

در ۱ ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

درود

عزیز یه بودجه هم بفرمایید بد نیست

راستش رندرینگ cpu based نیاز مبرم داره به هسته و ترید بیشتر

در کل اینتل های معمولی مناسب رندرینگ نیستن

من انواع رایزن رو مناسب میدونم و زئون e5 ها

اکستریم هارو اصلا قبول ندارم من علت هم زیاد دارم براش

بودجه هنوز در نظر نگرفتم گفتم اول اینجا یه مشورتی کنیم ببینیم چیا باید بگیریم حدود  قیمتی  دستمون بیاد بعد ببینیم چیکار کنیم! 

ولی برای سی پی یو بین 6700kو 7700k و 6800k شک دارم

آخه زعون ها یکم عادی برخورد نمیکنن با مسایل! یه شش هسته ای که اصلا تو بازی قدرتی نداره هم قیمت سری 6800 هستش که تو بازی میترکونه! نمیدونم که آیا این که بدرد بازی نمیخوره بدرد رندر میخوره یا نه 

حالا چرا شما سری اکستریم ها رو قبول ندارید؟ 

اینکه رایزن رو قبول دارید برای رندر، یه چیزی تو مایه ها بنچمارک که برای گیم هست، همچین چیز هایی دارید برای مقایسه چشم تو چشم؟؟ 

در ۱ ساعت قبل، aryajv گفته است :

من تاجایی که میدونم vray برای 3dmax بهترین حالتش روی cpu هست

شاید رو بقیه نرم افزار ها فرق بکنه

من این سیستمو انتخاب کردم ( کار 2 بعدی خودم با فتوشاپ و انیمه استودیو هست

3دی با زیبراش ، سینما4d ، یونیتی ، تری دی مکس و وی ریی ) همجچنین گیم هم بازی میکنم

i7 7700k - 16gb ddr4 - ssd 960 evo - 2tb barracuda - asus strix 1070 - strix z270

بسیارم عالی دستتون درد نکنه بابت سیستم پیشنهادی، احتمالا پلاگین Vray در تمامی نرم افزار ها یه جور رندر میکنه دیگه! احتمالا همه Cpu base هستن پس

ویرایش شده توسط danyalbmw
لینک به دیدگاه

به نظرم یه مادر برد x370   با مدار تغذیه قوی بگیرید بعلاوه یه رایزن 8 هسته و بعلاوه  16 گیگ یا 32 گیگ رم حرفه ای

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، farhadii گفته است :

به نظرم یه مادر برد x370   با مدار تغذیه قوی بگیرید بعلاوه یه رایزن 8 هسته و بعلاوه  16 گیگ یا 32 گیگ رم حرفه ای

داداش اگر بودجم به همچین چیزی میرسید که دیگه  تایپیک زدن نداشت که

میرفتم تو لیون گرونترینه هرچیو ورمیدشتم میزدم بیارن برام! 

لینک به دیدگاه

استاد  مکس و رندر و پیشنهاد قطعه=  ایمیل و ایدبش اینه لاهاش تماس بگیر ، خودش فوق معماری خونده و سیستم من ایشون قطعاتش پیشنهاد داد، اوزون قدرتمند

sarbeziiirr@yahoo.com

telegram.com/ramin_rostami_trader

لینک به دیدگاه

قبول نداشتن اکستریم ها به علت قیمت های بالاشون نسبت به رایزنه

شما باید پول یه رایزن با مادربرد رو پای اکستریم هم رده بدید

اکستریم ها بهترن ولی نه به این قیمت.اگه اختلاف قیمت کمتر بود شاید

برای رندرینگ هسته و ترید مهمه و اینتل های 4 هسته ای 8 تریدی مناسب نیستن واسه رندرینگ و از دیرباز فقط برای گیم استفاده می شدن الانم زورکی 6 هسته ای شدن

رایزن ها هم در گیم قدرتمندن هم در رندرینگ

ولی چون شما سیستم گیم دارید و این سیستم رو فقط برای رندر میخواید زئون بهتره

زئون ها در گیم اونقدر هم بد نیستن با ی کولر و مادربرد خوب میشه با اوورکلاک توانایی های گیمینگ شو تقویت کرد

زئون ها از 1300تا 13 میلیون موجودن و طیف خیلی وسیعی دارن

یه موقع میبینید خرید یه رایزن 1700 به صرفه تر از زئون هم قیمته واسه همین میگم بودجه بفرمایید

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

داداش اگر بودجم به همچین چیزی میرسید که دیگه  تایپیک زدن نداشت که ?

باتوجه به مشکل  بودجتون  به عقیده بنده بهتره یه رایزن 1700 بردارین + مادر برد msi  تاماهاک + 16گیگ رم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...