رفتن به مطلب

نظر خریداران پاورهای OCPT گرین

Recommended Posts

دوستان اگر کسی از سری پاورهای OCPT گرین خریده و استفاده کرده

نظر خودش 

رو بگه تا دیگران هم استفاده کنند 

سیستمی که پاور رو روش بستید رو هم لطفا درج کنید 

ایا کسی رو سیستم ryzen هم این پاور ها رو بسته و امتحان کرده ؟

جریان کشی بالا در هنگام زدن دکمه پشت پاور 

در این پاورها ایا وجود داره ؟

کسانی که دارن لطفا جواب بدن 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

کسی هنوز این پاور رو تست نکرده ؟

مخصوصاً اون مشکل جریان کشی زیاد که سه راهی رو میپروند در این مدل جدید برطرف شده یا خیر ؟

لینک به دیدگاه

در در 1396/07/05, 17:56:35، sanie گفته است :

نظر خودش 

سلام من رو سیستم ریزن بستم و هیج مشکلی نداره  مدل  650b-ocpt

والا مشکل جریان کشی هم نداشتم و شاید بیش از 20 بار دکمه پشت پاور رو خاموش و روشن کردم و مشکلی نبوده

کابل هاش خیلی با کیفیته و همه کابل ها فلت هستن و به میتونین یه اسمبل شیک و تمیز انجام بدین

و این پاور هم fanless داره

سوال دیگه ای بود من در خدمتم

لینک به دیدگاه

با سلام.

بنده هم پاور گرین 650 OCPT v2.0 رو دارم. با سیستم رایزن (1700) بستمش. مشکل جریان کشی رو تاحالا ندیدم داشته باشه، تنها نکته ای که اذیت کرد کابل های ساتاش بود. که البته با یکم خلاقیت درست شد.

لینک به دیدگاه

در در 1396/07/05, 17:56:35، sanie گفته است :

نظر خودش 

abcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabc

پاورم : GP1200B-OC نتایج تست هم
https://plugloadsolutions.com/psu_reports/HIGH POWER ELECTRONIC CO., LTD._GP1200B-OC_1200W_ECOS 4190_Report.pdf

حالا ماجرای کشیدن زیاد آمپر موقع روشن کردن پاور از کسی نشنیدم.تنها جایی که شنیدم ادعا میکردن که به خاطر این تاپیک بوده.

استدلال مخالفان گرین این بود که این پاور مشابه پاور گرین هست و در نتیجه وقتی پاور برای اولین بار روشن میشه آمپر خیلی زیادی می کشه.

https://www.techpowerup.com/reviews/Kolink/KL-C1200PL/5.html

inrush_current.png

حالا دیگه قضاوت با خودتون هست.

ویرایش شده توسط BehrouzSedigh
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ali.king گفته است :

اون مدلهای قبلی یک دکمه ای داشتند که این قابلیت fan less غیر فعال میشد .  سری جدید هم این دکمه رو دارند هنوز ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 دقیقه قبل، ata.royalfalcon گفته است :

اون مدلهای قبلی یک دکمه ای داشتند که این قابلیت fan less غیر فعال میشد .  سری جدید هم این دکمه رو دارند هنوز ؟

بله.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دوستان پاور من هم 750ocpt  هست وقتی پاور روشن میکنم یه نوسان جزیی تو برق اتفاق میوفته دلیلش چی هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1396/07/21, 20:10:42، ali.king گفته است :

سلام من رو سیستم ریزن بستم و هیج مشکلی نداره  مدل  650b-ocpt

والا مشکل جریان کشی هم نداشتم و شاید بیش از 20 بار دکمه پشت پاور رو خاموش و روشن کردم و مشکلی نبوده

کابل هاش خیلی با کیفیته و همه کابل ها فلت هستن و به میتونین یه اسمبل شیک و تمیز انجام بدین

سوال دیگه ای بود من در خدمتم

درود

منم مثل ایشون سیستم رایزن دارم و مدل 650 وات رو استفاده می کنم و راضی هستم از خریدم مشکلی نبوده بهش بر بخورم تا الان با این پاور و راحت و بیصدا کار می کنه! ^_^

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

دوستان پاور من هم 750ocpt  هست وقتی پاور روشن میکنم یه نوسان جزیی تو برق اتفاق میوفته دلیلش چی هست

یعنی چطور میشه ک فک میکنید نوسان میده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

بهش میگن اینراش کارنت یا جریان هجومی که مقدار کمش کاملا طبیعی هست. به هنگام روشن کردن پاور چون خازن های ورودی شروع به شارژ شدن می کنن و جریان می کشن و به صورت لحظه ای یک نوسان دیده میشه. در تمام پاور ها هم وجود داره.

inrush_current.png

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، HeX گفته است :

بهش میگن اینراش کارنت یا جریان هجومی که مقدار کمش کاملا طبیعی هست. به هنگام روشن کردن پاور چون خازن های ورودی شروع به شارژ شدن می کنن و جریان می کشن و به صورت لحظه ای یک نوسان دیده میشه. در تمام پاور ها هم وجود داره.

inrush_current.png

با اعداد و ارقام و چارت بازی نکنید
هر چیزی طبیعی باشه مشکل نداره اما غیر طبیعی چرا. مثلا پلاکت خون بالا بره طرف به فنا میره پایین هم  بیاد باز به فنا میره. پس چون پلاکت هیچ وقت عدد صفر نیست هرچی شد طبیعیه؟ (منطق شما اینطوریه)

جریان هجومی بالا باعث مشکل کم نور شدن/چشمک زدن وسایل خونه میشه که علتش طراحی اون پاوره که نتونسته جریان کشیدن رو پایین نگه داره. 
طبق گفته شما یعنی هرکسی پاور داره موقعی استارت کامپیوتر رو میزنه چراغاشون کلا کم نور میشه؟

ملت شما همچین مشکلی دارید؟

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، mrp7 گفته است :

هر چیزی طبیعی باشه مشکل نداره اما غیر طبیعی چرا. مثلا پلاکت خون بالا بره طرف به فنا میره پایین هم  بیاد باز به فنا میره. پس چون پلاکت هیچ وقت عدد صفر نیست هرچی شد طبیعیه؟ (منطق شما اینطوریه)

جریان هجومی بالا باعث مشکل کم نور شدن/چشمک زدن وسایل خونه میشه که علتش طراحی اون پاوره که نتونسته جریان کشیدن رو پایین نگه داره. 
طبق گفته شما یعنی هرکسی پاور داره موقعی استارت کامپیوتر رو میزنه چراغاشون کلا کم نور میشه؟

والا من هر موقع جارو برقی یا کولر گازی روشن می کنم نور خونمون کم میشه و دوباره برمی گرده به حالت قبل و روی کامپیوتر چنین اتفاقی نمی افته 

پاور گرین ۶۵۰ او سی دارم و سی پیو رایزن ۱۷۰۰ 

پاور بسیار با کیفیت و سنگین بوده با پاور های قبلیم که مقایسه کردم کیفیت کابل ها بسیار بالا و ضخامت بالایی دارند 

فقط تنها نکته ای که دوست نداشتم این بود که کابل cpu و gpu هر کدوم دو تا سر داشتند و که هنگام بستن یکیشون اویزون می مونه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 19 دقیقه قبل، mrp7 گفته است :

بنده از دید شما منطق درستی ندارم ؛  شما هم از دید بنده دانش کافی برای بحث در این زمینه رو ندارین.

مضاف بر ضعف اطلاعاتی دقت بسیار پایین و شاید هم درک پایینی در دریافت مطالب دارین و منطق بنده رو  هم زیر سوال می برید. من از روشن کردن پاور میگم (مشخصا منظور دکمه پشت پاور هست) شما از استارت کامپیوتر میگید.

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، nimajafarpour گفته است :

والا من هر موقع جارو برقی یا کولر گازی روشن می کنم نور خونمون کم میشه و دوباره برمی گرده به حالت قبل و روی کامپیوتر چنین اتفاقی نمی افته 

پاور گرین ۶۵۰ او سی دارم و سی پیو رایزن ۱۷۰۰ 

پاور بسیار با کیفیت و سنگین بوده با پاور های قبلیم که مقایسه کردم کیفیت کابل ها بسیار بالا و ضخامت بالایی دارند 

فقط تنها نکته ای که دوست نداشتم این بود که کابل cpu و gpu هر کدوم دو تا سر داشتند و که هنگام بستن یکیشون اویزون می مونه 

نیما چرا اینقد سیستمامون شبیه همدیگس:1_grinning:پاور.پردازنده.کولر.مادربرد

فقط تفاوتش تو گرافیکه ک مال من سافایر و مال شما گیگا

در مورداون کابل ها برا من ک یکی دومش رسید به پشت کیس و اویزون نموند:3_grin:

PC1.thumb.jpg.56a7c66f13b50d5bca5f1b7308535ab5.jpg

• لایک 2
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، HeX گفته است :

درود معین جان

تا جایی که شخصا دیده‌ام در پاورهای oc plus این جریان هجومی غیر عادی بود.

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود معین جان

تا جایی که شخصا دیده‌ام در پاورهای oc plus این جریان هجومی غیر عادی بود.

درود آقای بهمنیان عزیز

بنده تو پاور 650 OCPT اصلا همچین مشکلی ندارم!یعنی وقتی کیس رو روشن میکنم اصلا این داستانی ک میگن نور لامپ ها کم میشه  برای من نیستش

فقط وقتی سیستم رو روشن میکنم فن های کیس به مدت یه ثانیه با سرعت بالا میچرخن و بعدش درست میشه

البته من نزدیک به 30 تا کلیپ اسمبل تو یوتوبی دیدم از jayz - paul hardware-hardware unboxing  دیدم ک از پاور های رده بالا استفاده میکردن و اون ها هم مث همین پاور من موقه روشن کردن سیستم فن ها رو دور بالا میچرخید و بعد نرمال میشد

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

درود آقای بهمنیان عزیز

بنده تو پاور 650 OCPT اصلا همچین مشکلی ندارم!یعنی وقتی کیس رو روشن میکنم اصلا این داستانی ک میگن نور لامپ ها کم میشه  برای من نیستش

فقط وقتی سیستم رو روشن میکنم فن های کیس به مدت یه ثانیه با سرعت بالا میچرخن و بعدش درست میشه

البته من نزدیک به 30 تا کلیپ اسمبل تو یوتوبی دیدم از jayz - paul hardware-hardware unboxing  دیدم ک از پاور های رده بالا استفاده میکردن و اون ها هم مث همین پاور من موقه روشن کردن سیستم فن ها رو دور بالا میچرخید و بعد نرمال میشد

سپاس علی‌شاه گرامی

چرخش فنها به این شکل غیر عادی نیست. فقط از سری پیشین پاورهای رده‌بالا چون خاطره‌ی خوبی نداشتم گفتم درباره‌ی این سری بیشتر احتیاط کنم.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ali.king گفته است :

یعنی چطور میشه ک فک میکنید نوسان میده؟

هیچی برقها لحظه ای ضعیف میشن مثلا نورشون ضعیف میشه لحظه اییه

لینک به دیدگاه

دوستان منم موندن که پاورو کولر مستر بگیرم یا گرین که تو فروم از پاورای گرین خرابی زیادی شنیدم 

الان بین این دو تا موندم 

green 750 ocpt یا cooler master v750

گرین بخرم حدود ۱۰۰ تومن کمتره قیمتش اما میترسم یه دفه خراب شه مادربردم بسوزونه 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Miad007 گفته است :

دوستان منم موندن که پاورو کولر مستر بگیرم یا گرین که تو فروم از پاورای گرین خرابی زیادی شنیدم 

الان بین این دو تا موندم 

من الان اینو دارم اون نوسان بالا رو که گفتم داره تا حالا چندتا سیستم داشتم چنین موردی ندیده بودم البته فقط موقع روشن کردن برق پاور این اتفاق میوفته و مورد خاص دیگه ای ندیدم من قیمت هم که مناسبه ضمنا تو سایت گرین زده گواهینامه 80plus   پلانتانیوم داره 

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان

ببینید در مورد سه راهی محافظ دار (یا همون surge protector دار) من یه مطلبی رو بگم، متاسفانه برند خارجی خوب تو بازار بسیار کم هست و اگر هم باشه قیمت به شدت بالاست و به همین خاطر اکثرا مدل های ایرانیش رو مردم خریداری میکنند و بهترین برند های داخلیش هم که میشه از پارت الکتریک و ثامن اسم برد...

ببینید تو سه راهی مهمتر از محافظ نوسان برق جنس کابل و جنس کانکتور های داخلی سه راهی هست که تو برند های ایرانی که گفتم و بهترینهاش ههم هستند تو این دو مورد از بی کیفیت ترین کابل ها و کانکتور ها استفاده کردند، برای مثال کانکتور های سه راهی های معمولی برند های هانت کی و دایو (که قیمت بالایی هم دارند) تماما از مس یک تکه استفاده شده که تو مدل های ایرانی محافظ دار تمام از الیاژ اهن بی کیفیت استفاده شده، کابل ها هم که بماند (البته در مورد مدار محافظ و کیفیت خازن ها و قطعات به کار رفته در این سه راهی های ایرانی بخوام بحث کنم خیلی طولانی میشه در همین حد بدونید که این مورد هم از کیفیت خوبی برخوردار نیست و همین مشکلات جریان کشی که دوستان مطرح میکنن و میگن محافظ میپره مشکل پاور نیست و مشکل مدار محافظ بی کیفیت هست)، به نظر من استفاده از سه راهی های معمولی خارجی به مراتب ایمن تر از محافظ دار های ایرانی هست، اگر محافظ نوسان میخواید کار بسیار منطقی تر و صحیح تر خرید یک ups هست که قابلیت های بسیار بیشتری هم داره و تو بحث فیلتراسیون برق بسیار پیشرفته تر و اصولی تر عمل میکنه..

البته این رو هم بگم یک پاور خوب دامنه بسیار بالا و چندین برابری نوسان های برق ایران رو برای مقاومت داره و اصلا خرید محافظ نوسان از نظر من برای این دسته از پاور ها ( پاور های گرین و برند های مطرح) کار بیهوده ایی هست.

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

الان بین این دو تا موندم 

برو تو اینترنت تحقیق کن هر کدوم که بهتر بود بردار

اگر احیانا ریویو پیدا نکردی بدون که مشکلاتش معلوم نیست ولی اونی که ریویوش رو پیدا کردی مشکلاتش رو تو همون ریویو نوشتند

لینک به دیدگاه

سلام کسی در مورد کابل های همراه پاور چه طور ضخامت بالا ست واسه جریان کشی با آمپر بالا ؟

پاور قبلی من گرین بود سری 2014 سیم هاش خیلی نازک بودن و چند تا پلاسیتک کانکتورش آب شده بود !

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

هیچی برقها لحظه ای ضعیف میشن مثلا نورشون ضعیف میشه لحظه اییه

دادا از محافظ برق استفاده کردی؟؟البته من یه محافظ برق 20 تومنی دارم و این مشکل شما رو ندارم

هرچند سیستم برق کشی تو ایران خیلی مشکل داره من احتمال میدم این مشکل شما از سیستم برق کشی خونتون باشه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...