رفتن به مطلب

نظر خریداران پاورهای OCPT گرین

Recommended Posts

در 3 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

دوستان منم موندن که پاورو کولر مستر بگیرم یا گرین که تو فروم از پاورای گرین خرابی زیادی شنیدم 

الان بین این دو تا موندم 

green 750 ocpt یا cooler master v750

گرین بخرم حدود ۱۰۰ تومن کمتره قیمتش اما میترسم یه دفه خراب شه مادربردم بسوزونه 

بنده ک پاور 650 ocpt رو دارم و راضیم البته آقای آرمین ناظر محترم سایت از پاور کولر مستر سری v استفاده کرده بودن و ناراضی بودن یه خاطر کویل وان

خب البته نمیشه به طور کلی به یه نظر من یا آقا آرمین بسنده کرد

ولی اینو در نظر داشته باشید ک پاور های سری OCPT خیلی جدید تر هستن و طبق فرمایش آقای شعبانی عزیز ک میگفتن :

بعد از این سوختگی ها(سوختگی پاور ها زیر فشار ماین)، نوعی سوکت توسط سوکت سازها ساخته شد به نام HCS که مخفف "High Current System" هستش، گرین هم سریعاً توی پاورهای سری OCPT خودش این مورد رو لحاظ کرد(تا جایی که من اطلاع دارم هنوز بقیه پاورسازها این سوکت رو نگذاشتن، شاید هم روی پاورهاشون گذاشتن) و داریم 5 دلار بیشتر فقط بابت این سوکت پرداخت می کنیم. مثلاً اسوس داره افتخار می کنه توی مادربرد Apex خودش توی سوکت 24 پین از دو پین HCS استفاده کرده ولی گرین همه سوکت های سری OCPT خودش رو HCS کرده شما حتی نمی دونید به دلیل اینکه تبلیغات در این زمینه کم صورت می گیره

بازم نتیجه آخر با خودتونه شما هرکدوم مد نظر خودته همونو بخر من فقط قصدم کمک کردن به شماس

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

بنده ک پاور 650 ocpt رو دارم و راضیم البته آقای آرمین ناظر محترم سایت از پاور کولر مستر سری v استفاده کرده بودن و ناراضی بودن یه خاطر کویل وان

خب البته نمیشه به طور کلی به یه نظر من یا آقا آرمین بسنده کرد

ولی اینو در نظر داشته باشید ک پاور های سری OCPT خیلی جدید تر هستن و طبق فرمایش آقای شعبانی عزیز ک میگفتن :

بعد از این سوختگی ها(سوختگی پاور ها زیر فشار ماین)، نوعی سوکت توسط سوکت سازها ساخته شد به نام HCS که مخفف "High Current System" هستش، گرین هم سریعاً توی پاورهای سری OCPT خودش این مورد رو لحاظ کرد(تا جایی که من اطلاع دارم هنوز بقیه پاورسازها این سوکت رو نگذاشتن، شاید هم روی پاورهاشون گذاشتن) و داریم 5 دلار بیشتر فقط بابت این سوکت پرداخت می کنیم. مثلاً اسوس داره افتخار می کنه توی مادربرد Apex خودش توی سوکت 24 پین از دو پین HCS استفاده کرده ولی گرین همه سوکت های سری OCPT خودش رو HCS کرده شما حتی نمی دونید به دلیل اینکه تبلیغات در این زمینه کم صورت می گیره

بازم نتیجه آخر با خودتونه شما هرکدوم مد نظر خودته همونو بخر من فقط قصدم کمک کردن به شماس

تشکر کلا هر وسیله الکتریکی خرابی داره و به شانس هم بستگی داره 

گرین نکته مثبتش اینه که پشتیبانی گارانتیش خوبه 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ali.king گفته است :

دادا از محافظ برق استفاده کردی؟؟البته من یه محافظ برق 20 تومنی دارم و این مشکل شما رو ندارم

هرچند سیستم برق کشی تو ایران خیلی مشکل داره من احتمال میدم این مشکل شما از سیستم برق کشی خونتون باشه

آره محافظ قبلا داشتم ولی بعد رفتم یه محافظ 30 تومنی هم خریدم 

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

دوستان پاور من هم 750ocpt  هست وقتی پاور روشن میکنم یه نوسان جزیی تو برق اتفاق میوفته دلیلش چی هست

منهم این مدل پاور رو چند وقت پیش خریدم . چنین موردی رو نداشتم البته شاید به خاطر این باشه که به استابیلازر فاراتل وصل هست  .

بدون استابیلایزر هم تست نکردم .

DSC06713_2.thumb.JPG.84a2467e23c8c361718c80a000fef075.JPG

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1396/07/21, 20:27:48، BehrouzSedigh گفته است :

الا ماجرای کشیدن زیاد آمپر موقع روشن کردن پاور از کسی نشنیدم.تنها جایی که شنیدم ادعا میکردن که به خاطر این تاپیک بوده.

من با سری oc+ این مشکل رو دارم اگه این سری جدید این مشکلش رفع شده باشه که بهترین گزینه برای سیستم بستن هست . هم از لحاظ قیمت و هم کارایی

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...