رفتن به مطلب

کند شدن pc

Game World
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

من  یه 3 روزی هست که احساس می کنم کامپیوترم سرعتش امده پایین مثلا تو باز کردن app یا صفحه ها داخل سیستم قشنگ احساس می کنم کند شده 

دوستان لطفا کمک کنید 

چرا اینجوری شده ؟؟

راه حلش چیه ؟؟

در ضمن  از همون سه روزی که میگم توی بایوس مادربورد قبل فرکانس رم  تو پروفایل xmp رو 3000 تنظیم میشد ولی الان وقتی xmp رو فعال می کنم فرکانس رم میشه 2933 

دیروز هم فرکانس سی پی یوم شده بود 792 mhz که خیلی ترسیدم ... بعدش رفتم تنظیمات بایوس تنظیمات اولیه زدم درست شد ولی سرعت سیستم باز کمه 

خواهشا کمک کنید ... حالم خراب شده 

intel core i7 7700k 4.5 ghz processor

16gb ddr4 3200 mhz gskill ripjaws v cl15

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، AminC گفته است :

درود.  قسمت power options در کنترل پنل ویندوز چک کنید رو حالت high performance  قرار داشته باشه.

اتفاقا همه ی این هارو چک کردم همش توی بهترین حالت هست ولی کند شده pc 

میشه یه نرم افزاری معرفی کنید برای ویروس

احتمال میدم ویروس افتاده رو pc

لینک به دیدگاه

اگه میتونید با یه هارد و ویندوز دیگه تست کنید ببینید اشکال ویندوزه یا نه

اگه هم نه که سر ضرب ویندوز رو عوض کنید

همچین چیزهایی با آنتی ویروس و اینا نه تنها از بین نمیرن بلکه بدترم میشن چون هم ویندوز کرکه هم آنتی ویروس

ویندوز نو همه چیرو از این رو به اون رو میکنه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Game World گفته است :

میشه یه نرم افزاری معرفی کنید برای ویروس

نرم افزار MalwareBytes را دانلود کنید. در حالت Free Trial بذار سیستمو کامل اسکن کنه بعد اگر ویروسی چیزی باشه از بین میبره.

https://www.malwarebytes.com/

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیزم خوبی؟

به خیلی چیزا ربط داره من حقیر چنتاشو میگم چک کن:

1) هر دواتصال کابل ساتا که به هارد و مین متصل هستو چک کن(شامل تمام هاردای سیستمت + SSD میشه)بد پیچ نخورده باشن یا در اثر کشش نباشن

2)از داخل ویندوز تمام درایوات  Optimize کن بعدش درایو C  رو Disk Cleanup و گزینه Clean up system files  حتما بزن(چون اگر ویندوزت 10 هست و ممکنه خودشو آپدیت کنه و فایل اپیدتو معمولا نگه میداره که باعث کندی میشه تیک تمام گزینه هارو بزن و بعد کلینشون کن

3)ممکنه از برنامه خاصی باشه از تسک منیجر چک کن بعدش از قسمت cpu چک کن ببین کدوم برنامه بیشتر از همه سیستمو مشغول کرده (اگر برنامه جانبی باشه که خودت نصبیدی پاکش کن اگرم برنامه سیستمی هست اول تو گوگل چک کن چیزه مهمی نباشه که یبار پاکش کنی ویندوزت بپره)

4)یدونه تست سللمت از هاردات بگیر شاید مشکلی براشون پیش اومده 

5)دراخر اگر واقعا دیدی مشکلت برطرف نشده یگ راه حل نهاییی هست اما هزینه ای داره اونم اینه که تمامی نرمافزار ها و بازیهات از روش پاک میشه (کلا برمیگرده به حالت اول انگار تازه ویندوز نصبیدی  اما فایلات پاک نمیشن  بغیر از درایو c ت  مراحلشم از داخل Settings-Recovery-Get started-keep my files

به یک چیزه دیگه ای هم ربط داره اما خیلی نادره و برای من شخصا پیش اومده ممکنه درایور نرمافزاری اشتباهی نصب کرده باشی که مختل کنه سیستمو 

موفق باشی

ویرایش شده توسط Amirhossein Azimi
لینک به دیدگاه

داداچ یه دو هفته دیگه اپدیت fall creator ویندوز 10 میاد. اونو نصب کن به شکل clean install. بعد درایورارو دستی نصب نکن. اول ویندوز رو ابدیت کن دریورای ضروری رو دانلود میکنه ویندوز. در ضمن من از windows defender  خود ویندوز راضیم همیشه هم اپ میکنمش. جواب کار منو میده.

لینک به دیدگاه

سلام 

دیفرگ کن فایلهای هرزت پاک بشن 

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود دوست عزیزم خوبی؟

به خیلی چیزا ربط داره من حقیر چنتاشو میگم چک کن:

1) هر دواتصال کابل ساتا که به هارد و مین متصل هستو چک کن(شامل تمام هاردای سیستمت + SSD میشه)بد پیچ نخورده باشن یا در اثر کشش نباشن

2)از داخل ویندوز تمام درایوات  Optimize کن بعدش درایو C  رو Disk Cleanup و گزینه Clean up system files  حتما بزن(چون اگر ویندوزت 10 هست و ممکنه خودشو آپدیت کنه و فایل اپیدتو معمولا نگه میداره که باعث کندی میشه تیک تمام گزینه هارو بزن و بعد کلینشون کن

3)ممکنه از برنامه خاصی باشه از تسک منیجر چک کن بعدش از قسمت cpu چک کن ببین کدوم برنامه بیشتر از همه سیستمو مشغول کرده (اگر برنامه جانبی باشه که خودت نصبیدی پاکش کن اگرم برنامه سیستمی هست اول تو گوگل چک کن چیزه مهمی نباشه که یبار پاکش کنی ویندوزت بپره)

4)یدونه تست سللمت از هاردات بگیر شاید مشکلی براشون پیش اومده 

5)دراخر اگر واقعا دیدی مشکلت برطرف نشده یگ راه حل نهاییی هست اما هزینه ای داره اونم اینه که تمامی نرمافزار ها و بازیهات از روش پاک میشه (کلا برمیگرده به حالت اول انگار تازه ویندوز نصبیدی  اما فایلات پاک نمیشن  بغیر از درایو c ت  مراحلشم از داخل Settings-Recovery-Get started-keep my files

به یک چیزه دیگه ای هم ربط داره اما خیلی نادره و برای من شخصا پیش اومده ممکنه درایور نرمافزاری اشتباهی نصب کرده باشی که مختل کنه سیستمو 

موفق باشی

خیلی ممنون داداش :

1 . چک کردم مشکلی نداشت 

2 . اینکارو انجام دادم انگار بهتر شدش

3 . همچین نرم افزاری ندارم ولی نمیدونم چره یکدفعه usage سی پی یو مثلا هنگام uninstall یه نرم افزاری مثلا 40 درصد میشه عجیبه برام یا مثلا در حالت عادی که 2 درصد هستش یهویی میشه 30 درصد ؟

4 . گرفتم مشکلی نداشت .. ولی defrag هم کردم انگار بهتر شدش 

باز ممنونم داداش لطف کردی 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ar_prv گفته است :

داداچ یه دو هفته دیگه اپدیت fall creator ویندوز 10 میاد. اونو نصب کن به شکل clean install. بعد درایورارو دستی نصب نکن. اول ویندوز رو ابدیت کن دریورای ضروری رو دانلود میکنه ویندوز. در ضمن من از windows defender  خود ویندوز راضیم همیشه هم اپ میکنمش. جواب کار منو میده.

ممنون .. فقط میدونم که ویندوز 10 خیلی عیب و ایراد داره ... ویندوز 7 اینجوری نبود بابا

1 ماه پیش ویندوز 7 زدم سیستم هنگ کرد دیگه مجبور شدم 10 بزنم باز نسخه Pro

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

اگه میتونید با یه هارد و ویندوز دیگه تست کنید ببینید اشکال ویندوزه یا نه

اگه هم نه که سر ضرب ویندوز رو عوض کنید

همچین چیزهایی با آنتی ویروس و اینا نه تنها از بین نمیرن بلکه بدترم میشن چون هم ویندوز کرکه هم آنتی ویروس

ویندوز نو همه چیرو از این رو به اون رو میکنه

والله همین 2 ماه پیش ویندوز رو عوض کردم 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Game World گفته است :

ممنون .. فقط میدونم که ویندوز 10 خیلی عیب و ایراد داره ...

واسه همین عیب و ایراداس که گفتم نسخه جدید که داره میادو نصب کنی. اون عالیه. من روی اینسایدرم نسخه های ازمایشیشو نصب میکنم 2 ماهی هست. عالی کار کردن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...