رفتن به مطلب

فروخته شد.لطفا تاپیک قفل شود ....فروش مادربورد اکبند MSI Z270 GAMING M7

Yasin.s
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 106
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

درود

من حاضرم با شرایط منطقی  بخرم اگه موافقید شرایط رو اعلام کنم درضمن عکسها کیفیت خوبی ندارن و بطور کلی نشون میدن برد رو

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، evga1060 گفته است :

درود

من حاضرم با شرایط منطقی  بخرم اگه موافقید شرایط رو اعلام کنم درضمن عکسها کیفیت خوبی ندارن و بطور کلی نشون میدن برد رو

اگه مایل باشید تو تلگرام به ایدی زیر یا شماره زیر پیام بدید تا عکس  های واضح تر و  از خود مین هم براتون بفرستم و شک  و چیزی داشتید برطرف بشه. و سوالی هم بود درخدمتتونم.شرایط تو  پست اول معلومه.اگه دیگی چیزی هست بگید تا براتون توضیح بدم.

09172343757

https://t.me/gamer_deh_pc

سپاس

اپدیت:تصاویر اضافه شد.پست اول رو ببینید

ویرایش شده توسط SamanSina
لینک به دیدگاه

خب شما براتون مقدور نیست بیاین تهران .... پس راه دوم رو امتحان میکنیم.... من قصدم توسرزدن مال نیست فقط میخوام کلاه سرم نره....  برداشت بد نکنین... درحالت عادی خریدار میره مغازه جنس رو میبینه مطمئن شد با فروشنده توافق میکنه برسر قیمت و باقی مسائل بعد میخره اما خرید اینترنتی مثل هندونه سربسته میمونه.... اوضاع با عکسهای جدید بهتر شد  و متعلقات داخل پک کامل میمونه.....  کلی اگه بگم  یک مدت کوتاه ضمانت و گارانتی میخوام و باید بهم ثابت بشه که واقعا   اکه   و اصلا چیزی روش نصب نشده ...  یعنی صفره صفره.... نداشتن گارانتی در حالت کلی به این معنا هست که اگه چیزی شد کل مبلغ هزینه شده دود شده....     گفتم با شرایط منطقی     ..... خب اینا بنظرم منطقی میاد ... حتی هندونه فروشها هم بشرط چاقو کار میکنن.... تو شرایطی که کار پیدا کردن و پول دراوردن سخته نمیتونم ریسک کنم... و فقط در صورت تایید کامل بودن همه موارد و اطمینان از اک و صفر کیلومتر بودن برد     قیمت برد و هزینه ارسال رو قبول میکنم ..... کلا تو خرید اینترنتی ضربه خوردم و حضوری خرید میکنم

لینک به دیدگاه

درود

متاسفانه مملکت رو طوری کردن اعتماد مرده و منم چند بار گزیده شدم از طریق اینترنت ... تو همین فروم چند ماه پیش یکی اومد و گرافیک ایسوس خرید فروشنده به به چه چهی میکرد اما بعد از خرید معلوم شد گرافیک مشکل ریل داره و خریدار بیچاره  چند بار  فرستاد اما کسی  تو مقصد تحویل نمیگرفت  و  چند بارهی پول پست داد برا هیچی ...گرافیک نخرید هیچی تازه ضرر هم کرد بخاطر هیچی... راستش دارم فکر میکنم  با توجه به شرایط شما بهترین روش چیه که هردوتامون سود کنیم و راضی باشیم ... دوربینی که باهاش عکس میگیرین کیفیت خوبی نداره عکسهاش  .... عکس باید زنده و مثل بلورکریستال شفاف باشه... تا اینجا فقط متعلقات پک معلوم شد کامل میمونه بعقیه موارد مونده

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، evga1060 گفته است :

درود

متاسفانه مملکت رو طوری کردن اعتماد مرده و منم چند بار گزیده شدم از طریق اینترنت ... تو همین فروم چند ماه پیش یکی اومد و گرافیک ایسوس خرید فروشنده به به چه چهی میکرد اما بعد از خرید معلوم شد گرافیک مشکل ریل داره و خریدار بیچاره  چند بار  فرستاد اما کسی  تو مقصد تحویل نمیگرفت  و  چند بارهی پول پست داد برا هیچی ...گرافیک نخرید هیچی تازه ضرر هم کرد بخاطر هیچی... راستش دارم فکر میکنم  با توجه به شرایط شما بهترین روش چیه که هردوتامون سود کنیم و راضی باشیم ... دوربینی که باهاش عکس میگیرین کیفیت خوبی نداره عکسهاش  .... عکس باید زنده و مثل بلورکریستال شفاف باشه... تا اینجا فقط متعلقات پک معلوم شد کامل میمونه بعقیه موارد مونده

سلام. به نظرم بهتره از یه واسطه با امتیاز بالا استفاده کنین که خیالتون راحت باشه اگه مشکلی چیزی داشت پس بفرستی ولی قبلش هر چی هست با هم طی کنین که مثلا باز شده یا نشده یا تست شده یا نه و ... . چون ممکنه نتونن برای فروش هر قطعه برن یه شهر دیگه.

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، evga1060 گفته است :

درود

سلام.

خب چه میشه کرد با عکسا.قبل از شروع مدارس گوشیمو فروختم و الان تنها  یه گوشی s3تنها پدرم داره که با اون  عکس میگرم.برا همین کیفیتش اینطوریه.تمام اهل فامیل یا گوشی نوکیا و ساده دارن یا هم گوشی پایینتر .اما سعی میکنم از یه جایی یه عکس بهتر بگیرم.

همونطور که میلاد عزیز  هم  گفتند میتونی با سیستم واسطه خرید کرد و ...

و اینکه لطفا تو تلگرام به ایدی یا شماره زیر پیام بدید تا براتون بفرستم.چون فک کنم فروم عکس ها رو اتوماتیک تنظیم میکنه و کیفیتشون پایین میاد.به صورت فایل تو تلگرام براتون بفرستم ببینم دیگه چیزی هست.

09172343757

@gamer_deh_pc (https://t.me/gamer_deh_pc)

سپاس

اپ

لینک به دیدگاه

درود

با تشکر از دوستان

پیشنهاد اومدن به تهران بهترین بود هم حضوری همه چیز رو میدیدم هم میشد تو یک مغازه برد رو تست کرد که حتی میتونست لیون هم باشه... تا اینجا و با عکسهای جدید برد اک میمونه اما نمیشه کامل مطمئن شد و عکسها هم کیفیت خوبی ندارن ... فکرنکنم لیون عکسها رو ویرایش کنه مخصوصا عکسهای قطعات برا فروش رو چون چند وقت پیش یکی از اعضای فروم برد زد270 ایسوس رو برا فروش گذاشت  و عکسها کیفیت عالی داشتن و همچنین تو یک فروم دیگه با عنوان عکسهای سیستمتون رو قرار دهید عکسها کیفیت خوبی دارن

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، evga1060 گفته است :

درود

با تشکر از دوستان

پیشنهاد اومدن به تهران بهترین بود هم حضوری همه چیز رو میدیدم هم میشد تو یک مغازه برد رو تست کرد که حتی میتونست لیون هم باشه... تا اینجا و با عکسهای جدید برد اک میمونه اما نمیشه کامل مطمئن شد و عکسها هم کیفیت خوبی ندارن ... فکرنکنم لیون عکسها رو ویرایش کنه مخصوصا عکسهای قطعات برا فروش رو چون چند وقت پیش یکی از اعضای فروم برد زد270 ایسوس رو برا فروش گذاشت  و عکسها کیفیت عالی داشتن و همچنین تو یک فروم دیگه با عنوان عکسهای سیستمتون رو قرار دهید عکسها کیفیت خوبی دارن

اون فوکوس دقیق و بهتر و کیفیت بالاتر و گوشیهاشون  هستش .به نظرتون اصلا ارزش داره  یه مین 1 و 100 تومین رو رو سیستمی ببندم که کل کلش 500 تومن هم نیرزه.امشب یا فردا سعی میکنم که عکس بهتر بگیرم و قرار بدم.

اپ

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، evga1060 گفته است :

درود

با تشکر از دوستان

سلام.

چند تا عکس بهتر گرفتم.ببینید بگین چطوره.

برای دانلود به صورت زیپ کلیک کنید.

http://s8.picofile.com/file/8309882884/z270_GM7.rar.html

این نسبت  به قبلی ها خیلی بهتره

لینک به دیدگاه

درود

دمت گرم الان اوضاع بهتر شد و  اگه کامل مطمئن شم سریع خرید رو میزنم ... برد الان بیرون جعبه نیست که خاک بشینه روش؟؟ بطور کلی اگه بروش پستی رو جلو رفتیم من بروش بوت اهسته پیش میرم . واقعا ارزش خرید داره اگه   اکه اک  باشه  .... عکسهای شمارههای              ۲۰۱۷۱۰۲۳_۲۱۱۳۰۴        ۲۰۱۷۱۰۲۳_۲۱۱۲۱۵                     ۲۰۱۷۱۰۲۳_۲۱۱۲۱۵.jpgیبلسیبل                                از بعقیه بهتر بودن 

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، evga1060 گفته است :

درود

دمت گرم الان اوضاع بهتر شد و  اگه کامل مطمئن شم سریع خرید رو میزنم ... برد الان بیرون جعبه نیست که خاک بشینه روش؟؟ بطور کلی اگه بروش پستی رو جلو رفتیم من بروش بوت اهسته پیش میرم . واقعا ارزش خرید داره اگه   اکه اک  باشه  .... عکسهای شمارههای              ۲۰۱۷۱۰۲۳_۲۱۱۳۰۴        ۲۰۱۷۱۰۲۳_۲۱۱۲۱۵                     ۲۰۱۷۱۰۲۳_۲۱۱۲۱۵.jpgیبلسیبل                                از بعقیه بهتر بودن 

سلام.

اوکی.پس الان اگه موافقید بقیه مراحل رو انجام بدیم.یکی دیگه هم از شیپور میخواد مین  با قیمت پایه  میخواد  بخره و مشکلش تو اعتماد سازی هست  و  قراره بیاد تو این فروم و ثبت نام کنه  و اینطوری خرید کنه که مشکلی براش پیش نیاد  و مطمئن باشه .ممکنه اون زودتر بخره.در خصوص اک بودن نگران نباشید.وقتی دریافتش کردید میبین که اک اک هست.

اولیت با کشی  هست که زودتر واریز کنه.

اپ

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...