رفتن به مطلب

ویدیوطراحی ساخت واتر کولر کاستوم لووپ دست ساز دارای TEC (بسیار حرفه ای و دارای خنک کنندگی بالا)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دراین ویدیو دوستانی که علاقه شدید به کارهای فنی دارند بخصوص اورکلاک CPU & GPU میتونن کولر های تماما دستی خودشونو بسازن

این گونه کولر ها به دلیل استفاده غیر مستقیم از المان های TEC در مدار کولر خنک کنندگی بسیار عالی دارن (فراتراز تصور من و شما:50_open_mouth: )

(دلیل استفاده المان به صورت غیر مستقیم در مدار کولر تولید نکردن  شبنم بوده چون به صورت مستقیم  باعث تولید شبنم و در نتیجه اتصالی و سولفاته کردن قطعات الکترونیک سیستم میشود.)

در صورت پلی نشدن ویدیو کد X265 بروی پلیر نصب کنین

لینک:http://s9.picofile.com/file/8307795950/Concept_watercooling_effect_peltier_en_3D_Ep_6_.mp4.html

ویرایش شده توسط Amirhossein Azimi
تصیح کلمه
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

دراین ویدعو دوستانی که علاقه شدید به کارهای فنی دارند بخصوص اورکلاک CPU & GPU میتونن کولر های تماما دستی خودشونو بسازن

این گونه کولر ها به دلیل استفاده غیر مستقیم از المان های TEC در مدار کولر خنک کنندگی بسیار عالی دارن (فراتراز تصور من و شما:50_open_mouth: )

(دلیل استفاده المان به صورت غیر مستقیم در مدار کولر تولید نکردن  شبنم بوده چون به صورت مستقیم  باعث تولید شبنم و در نتیجه اتصالی و سولفاته کردن قطعات الکترونیک سیستم میشود.)

در صورت پلی نشدن ویدعو کد X265 بروی پلیر نصب کنین

لینک:http://s9.picofile.com/file/8307795950/Concept_watercooling_effect_peltier_en_3D_Ep_6_.mp4.html

امیرحسین جان  نخندی به من  من خودم  رشته تحصیلیم الکترونیک بوده و  خلاصه  سرم درد میکنه به  انجام کار فنی و علمی و...

این  فیلمی که  میبینی   من امتحان کردم   چند مشکل داره :

اول اینکه  tecرو باید  بعد از رادیات بذاری چون عمل خنک کننده گی آب بره داخل بلاک نه رادیات  .

دوم  اینکه : یکی از معایب tecحرارت زیاد   و بعد  راندمان  کمشه  سوم :جریان خیلی زیادی هم میکشه و در آخر باید برق ورودی به tecحتما رگوله  شده باشه  dcخالص.

به نظرم این طرح راندمان  معمولی و دمای  آب نهایت 50  شایدم بیشتر . و بعد مصرف برق بالا خخخخ

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، phantom 44 گفته است :

امیرحسین جان  نخندی به من  من خودم  رشته تحصیلیم الکترونیک بوده و  خلاصه  سرم درد میکنه به  انجام کار فنی و علمی و...

این  فیلمی که  میبینی   من امتحان کردم   چند مشکل داره :

اول اینکه  tecرو باید  بعد از رادیات بذاری چون عمل خنک کننده گی آب بره داخل بلاک نه رادیات  .

دوم  اینکه : یکی از معایب tecحرارت زیاد   و بعد  راندمان  کمشه  سوم :جریان خیلی زیادی هم میکشه و در آخر باید برق ورودی به tecحتما رگوله  شده باشه  dcخالص.

به نظرم این طرح راندمان  معمولی و دمای  آب نهایت 50  شایدم بیشتر . و بعد مصرف برق بالا خخخخ

درود 

نه عزیزم چرا بخندم

این طرح خود من نیست و اینو از توی یوتیوب گرفتم (طرح خودم خیلی ساده تر از این هست و پیچدگی خاصی نداره)

درمورد اول به نظرم برای این tec قبل رادیات قرار گرفته که کمی دما تعدیل بشه و در قسمت سوکت شبنم تولید نکنه (فکر کنم)

درمورد دوم tec ها درسته دمای بالایی تولید میکنن اما اگر بتونی حرارتشو مهار کنی و برق موردنیازشو تامین واقعا خوب کار میکنن البته یک چیز بهم ثابت شده که تمام tec ها حتی اگر هم مدل وهم در یک شرایط باشن عملکردنشون رندم هست

توی یوتیوب به کلیپی برخوردم که طرف با یک سینک خالی بزرگ و 4 تا فن 140 روش تونسته بود حرارتشو دفع و دمای cpu تا 16 درجه کاهش بده که واقعا جای بسی فکر کردن داره

درمورد مصرف برق هم اره موافقم(بالاخره هرچیزی حساب کتاب داره و نمیشه راندمان بالا بدون صرف هزینه به دست اورد)

لینک به دیدگاه

سلام مجدد.

اینکه میگم tecرو بعد رادیات بذاری برای اینه که  آب خنک شده  رادیات  بعد از عبور از tec خنک تر بشه و tecرو  سرماشو نگیره      این tecهای داخل ایران  من آمار گرفتم  نمونه معمولی و کار راه اندازش هست تو ایران  والا هر چی گشتم من مشهد  وات بالاتر و  جنس بهتری ندیدم .

بازم میگم برای  بهتر خنک شدنش حتما باید  ولتاژ dc رگوله شده بدی  اونم از  چیپ قدرتی  باید بگیری بدی tec چون جریان زیادی میکشه  6 آمپر حدودا  میکشه.

بازم میگم راندمانش پایینه   یعنی ارزش نداره که اینقدر  انرژی و  فضا برای خنک کردنش کنی که  بخاطر  چند درجه خنکی بیشتر  همین هزینه رو   خرج گاز فریون  موتور  یخچال کنی  1000 درصد بهتره  سیپیو برفک میزنه .اگر اهل  سیستم و اورکلاک  هستی  امیر خان.

باز هم  هر طور خودت  میدونی   درسته انجام بده .مارو هم در جریان کارات  قرار ده :14_relaxed:

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، phantom 44 گفته است :

سلام مجدد.

اینکه میگم tecرو بعد رادیات بذاری برای اینه که  آب خنک شده  رادیات  بعد از عبور از tec خنک تر بشه و tecرو  سرماشو نگیره      این tecهای داخل ایران  من آمار گرفتم  نمونه معمولی و کار راه اندازش هست تو ایران  والا هر چی گشتم من مشهد  وات بالاتر و  جنس بهتری ندیدم .

بازم میگم برای  بهتر خنک شدنش حتما باید  ولتاژ dc رگوله شده بدی  اونم از  چیپ قدرتی  باید بگیری بدی tec چون جریان زیادی میکشه  6 آمپر حدودا  میکشه.

بازم میگم راندمانش پایینه   یعنی ارزش نداره که اینقدر  انرژی و  فضا برای خنک کردنش کنی که  بخاطر  چند درجه خنکی بیشتر  همین هزینه رو   خرج گاز فریون  موتور  یخچال کنی  1000 درصد بهتره  سیپیو برفک میزنه .اگر اهل  سیستم و اورکلاک  هستی  امیر خان.

باز هم  هر طور خودت  میدونی   درسته انجام بده .مارو هم در جریان کارات  قرار ده :14_relaxed:

ممنون برام توضیح دادین 

بعد اینکه امتحان کردم نتیجرو توی همین پست قرار میدم 

امیدوارم حساب کتابم درست باشه چون خرجو مخارجش از یدونه کولر لیکویید  اماده در مارکت بیشتر میشه:4_joy: (متوسط رو به بالا)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...