رفتن به مطلب

Blue screen of death

HosseinTaheri76
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من بعد از آپديت درايور انويديا به 385.69 در بازي bf1 به bsod خوردم , جدي نگرفتم , بعد نسخه ي بتا ي cod ww2 را نصب كردم و بعد از مدتي بازي از بازي خارج شدم و خواستم كامپوتر را خاموش كنم وقتي روي دكمه shutdown كليك كردم bsod گرفتمباز جدي نگرفتم و چون حوصله نداشتم بذارم ري استارت شه با نگه داشتن دكمه ي پاور كيس ،سيستم را خاموش كردم و عملا سيستم نتوانست اطلاعاتيدر باره ي بلو سكرين دوم ذخيره كنهتا ديشب كه دوباره در bf1 بلو اسكرين گرفتم  بعد رفتم با ddu نسخه ي 385.69 را پاك كردم و نسخه ي قبلي را نصب كردم , امروز بعد از اتمام كارم كه خواستم كامپوتر را خاموش كنم دوباره وقتي روي دكمه ي shutdown كليك كردم bsod گرفتم ولي ايندفعه اجازه دادم ري استارت شه , به نظرتون مشكل مي تونه از steam يا cod ww2 باشه؟اين مشكل bsod موقع shutdown از بعد نصب cod ww2 شروع شد .

image.jpg

لینک به دیدگاه

٣٢ دقيقه furmark بدون مشكل , تا يك ساعت ادامه ميدم.

image.jpg

لینک به دیدگاه

کد ارور بلواسکرین رو یادداشت و در گوگل سرچ کنید ببینید ارور از چیه

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

کد ارور بلواسکرین رو یادداشت و در گوگل سرچ کنید ببینید ارور از چیه

خيلي ممنون 

لینک به دیدگاه

اينم موقع بازي كردن cod ww2 

دوستان من رو كمك شما ها حساب باز كردم , كمك كنيد لطفا.

IMG_0184.JPG

لینک به دیدگاه

نگاه کنید بقیه کاربرا تو استیم هم همین مشکل رو دارن یا نه 

شاید از بازی باشه 

همون طور که دوستمون گفتن اون کد ارور هم حتما یه سرچی بزنید ت اینترنت

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Cantaver گفته است :

نگاه کنید بقیه کاربرا تو استیم هم همین مشکل رو دارن یا نه 

شاید از بازی باشه 

همون طور که دوستمون گفتن اون کد ارور هم حتما یه سرچی بزنید ت اینترنت

والا تو اينترنت سرچ كردم كه بقيه با اين بازي اين مشكل را دارند يا نه , چيزي پيدا نكردم, داشتم cod بازي مي كردم بعد خسته شدم exit را زدم انتظار داشتم وارد desktop شه ولي صفحه سياه شد و كامپيوتر ري استارت شد بلو اسكرين نمايش داده نشد ولي با نرم افزار bluescreenview چك كردم بلو اسكرين ثبت شده بود 

خسته شدم ديگه زدم استيم و cod را پاك كردم همون bf1 خيلي از cod بهتره , اگر دوباره اين مشكل مزخرف نمايان شد همينجا ميگم.

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، AminC گفته است :

درود. پردازنده اور شده؟ باتوجه به توضیحات شما معمولا به خاطر کم بودن ولتاژ هسته برای فرکانس فعلی پیش میاد.

خیر پردازنده اورر نشده , گرافیک اورر شده که برای تست با تنظیمات stock هم امتحان کردم تغییری نکرد, 

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، AminC گفته است :

ولتاژ پردازنده رو دستکاری کردین؟

خير

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، AminC گفته است :

عکس از  hwinfo موقع لود قرار بدین.

چشم

لینک به دیدگاه

يك چيزي كه متوجه شده بودم اينه كه هيتسينك هاي مدار تغذيه ي cpu كه رو مادر بورد هستن به حدي داغ ميشن كه بيشتر از يك ثانيه نميشه انگشت روشون گذاشت نمي دونم ربطي داره يا نه.

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، AminC گفته است :

وارد بایوس بشین. uncore ratio رو مقدارش رو کم کنید مثلا 38 (3800مگاهرتز) قرار بدین

اين كار قدرت پردازنده را كم نمي كنه؟ من رفتم تو فروم استيم ديدم يه سري ديگه با اين بازي اين مشكلو دارن حالا من كه پاكش كردم اصلا اگر جايي ديگه پيش اومد اين كارو مي كنم , خيلي ممنون كه پيگير بوديد تا حالا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...