رفتن به مطلب

مشورت برا سیستم کارکرده اقتصادی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام شب بخیر

دوستان میخام ۱ سیستم کارکرده با قطعات کارکرده و استوک جمع کنم منتها خودم سخت افزار خودم ولی چند وقتیه از بازار دور بودم بهمین خاطر اپدیت نیستم و اطلاعاتم ناقصه.

میخام ازتون مشورت بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

حداکثر بودجه ام ۶۰۰ یکم بالا و پایین با مانیتور و کیس کامل

۱-اینکه سوکت ۱۱۵۵ استوک  و دست دومش زیاده علت خاصی داره؟ و سوکت ۱۱۵۰ قطعات کارکرده کمه؟بخاطر قدیمی تر بودنه زیاده؟

۲-سوکت ۱۱۵۰ رو توصیه میکنید برا جمع کردن؟

۳-من کلیات  رو میگم ۱ سیستم ۲هسته ای یا i3 برام کافیه و گرافیک انبورد هم کافیه ولی سرعت برام مهمه

۵-یکسری کیس های استوک هستن که با سی پی یو q8400هستن(بدون مانیتورو قابل ارتقا ) یا سری ال این وان ایسر با مانیتور سرهم با سی پی یو e8400 (با ارتقا رم وهارد محدود)که حدود ۳۵۰ تومان ایناست حدود قیمتشون. ۱ گزینه رو میزهم اینه

درکل در مورد سیستم جمع کردن و استوک نظر بدید و پیشنهاد بدید ممنون میشم.و لیست قطعات

در موردقطعه کارکرده هم تو دیوار و فروم های مثل اینجارو میگردم اگه جای دیگه هم هست ممنون میشم بگید

ممنون میشم وقت بزارید.ببخشید طولانی شد

ویرایش شده توسط mercedes62
لینک به دیدگاه

درود
کیس های استوک بد نیستن، اما الان یه مدل وارد بازار شده با سیپیو i5 2400 و قیمت 500-600 تومن
این رو بگیرید مطمئن تره.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، mephist33 گفته است :

درود
کیس های استوک بد نیستن، اما الان یه مدل وارد بازار شده با سیپیو i5 2400 و قیمت 500-600 تومن
این رو بگیرید مطمئن تره.

اقا منظورت کیس استوک هست با این کانفیگ؟

ممنونم

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، mephist33 گفته است :

اری

بخاطر محدودیت ا رتقا و قطعات ترجیحا دنبال جمع کردن سیستم ۱۱۵۵ هستم

دوستان اگه نظری دارن ممنون میشم

لینک به دیدگاه

دوست عزیر همین کیس ها هم 1155 هستن، فقط دقت کنید موقع خرید مدل های mid tower(کیس بزرگ) تهیه کنید که بعدا اگر خواستید چیزی اضاف کنید به مشکل فضا بر نخورید.

راه دوم هم اینه که، این 650 تومن رو یه مادربرد دست 2 با یه سبپیو پنتیوم از 1151 پیدا کنید، (سرجمع میشه 250) 150 تومن هم یه رم بگیرید + یه پاور 330 یا 430 دست دوم کلا بشه 500 تومن. 150 هم برای مانیتور

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، mephist33 گفته است :

دوست عزیر همین کیس ها هم 1155 هستن، فقط دقت کنید موقع خرید مدل های mid tower(کیس بزرگ) تهیه کنید که بعدا اگر خواستید چیزی اضاف کنید به مشکل فضا بر نخورید.

راه دوم هم اینه که، این 650 تومن رو یه مادربرد دست 2 با یه سبپیو پنتیوم از 1151 پیدا کنید، (سرجمع میشه 250) 150 تومن هم یه رم بگیرید + یه پاور 330 یا 430 دست دوم کلا بشه 500 تومن. 150 هم برای مانیتور

دقیقا دنبال همین سیستم هستم

اگه مطلبی نکته ای چیزی هست ممنون میشم راهنمایی کنید

ممنونم

لینک به دیدگاه

در در 1396/07/10, 00:54:40، mercedes62 گفته است :

سلام شب بخیر

دوستان میخام ۱ سیستم کارکرده با قطعات کارکرده و استوک جمع کنم منتها خودم سخت افزار خودم ولی چند وقتیه از بازار دور بودم بهمین خاطر اپدیت نیستم و اطلاعاتم ناقصه.

میخام ازتون مشورت بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

حداکثر بودجه ام ۶۰۰ یکم بالا و پایین با مانیتور و کیس کامل

۱-اینکه سوکت ۱۱۵۵ استوک  و دست دومش زیاده علت خاصی داره؟ و سوکت ۱۱۵۰ قطعات کارکرده کمه؟بخاطر قدیمی تر بودنه زیاده؟

۲-سوکت ۱۱۵۰ رو توصیه میکنید برا جمع کردن؟

۳-من کلیات  رو میگم ۱ سیستم ۲هسته ای یا i3 برام کافیه و گرافیک انبورد هم کافیه ولی سرعت برام مهمه

۵-یکسری کیس های استوک هستن که با سی پی یو q8400هستن(بدون مانیتورو قابل ارتقا ) یا سری ال این وان ایسر با مانیتور سرهم با سی پی یو e8400 (با ارتقا رم وهارد محدود)که حدود ۳۵۰ تومان ایناست حدود قیمتشون. ۱ گزینه رو میزهم اینه

درکل در مورد سیستم جمع کردن و استوک نظر بدید و پیشنهاد بدید ممنون میشم.و لیست قطعات

در موردقطعه کارکرده هم تو دیوار و فروم های مثل اینجارو میگردم اگه جای دیگه هم هست ممنون میشم بگید

ممنون میشم وقت بزارید.ببخشید طولانی شد

درود

قطعات زیر رو کارکرده تهیه کنید:

مانیتور سی ار تی 17 اینچ حدود 30ت و مانیتور ال سی دی 19 اینچ دل 150ت یا 17 اینچ 100ت

برد اچ 61 خوب  حدود 100ت

سیپیو  سلرون 1620 حدود 55ت و پنتیوم 2030 حدود 90ت و   i3 3240 حدود 165ت    

رم 4g ddr3  حدود 50 تا 60ت

کیس معمولی تارگت،ویرا،کاسپین و ... حدود 10 تا 30ت

پاورگرین 380 وات حدود 25 تا 30ت 

هارد ساتا 160گیگ 20ت و 250گیگ 35ت و 320 گیگ 50ت و 500گیگ 85ت و  1ترا حدود 100 تا 110ت

رایتر حدود 20 تا 30ت

اگر قصد خرید کارت داشتین اولا پاور رو مدل گرین 535a حدود 65ت بردارین چون 6پین داره و واسه برخی از کارتها نیازه،دوما از خریدن کارتهای 210 و 220 و 5450 و 610 و 710 خودداری کنید چون در حد انبردن.کارتهای 640 و 7750 حدود 150ت تا 165ت خوبن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...