رفتن به مطلب

*****-----|نتایج کراسفایر دوکارت RX 480 و RX 470|-----*****

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود خدمت اساتید گرامی

بنده زمانی که قصد تهیه کارت های 470 و 480 رو برای گیمینگ داشتم، تقریبا سایتی وجود نداشت که توش بنچمارکی از این دو کارت وجود داشته باشه که ببینیم این دوتا کراسفایر بشن، داستان چجوری میشه، حتی در مواردی دوستان کراسفایر شدن این دوکارت رو از محالات میدونستن که ما با تحقیقاتی که انجام دادیم، فهمیدیم کراسفایر میشن و دل رو به دریا زده و یک کارت تهیه کردیم و گفتیم یک بار هم ما بدرد بقیه دوستان بخوریم

خوب بریم سره اصل مطلب، سیستم مورد بنچمارک:

Main: Asus Maximus VIII Hero Z170

CPU: Intel Core i7 6700K @4.00 GHZ

CPU Cooler: Corsair H100i

RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB 3200 DDR4

HDD: Western 1TB blue

Monitor: LG E1941 @1366x768

GPU:

Asus RX 480 8GB @1310MHZ

Sapphire RX 470 4GB @1260MHZ

خوب بنده روی سیستمم دوتا از بازی هایی که اقلا یکم نام و نشون دار تر بودند رو نصب کردم و یک بسم ا... گفته و شروع به بنچمارک گیری کردم که البته در این راه با چالش هایی هم به دلیل محدودیت رم مواجه شدم

Rise Of the Tomb Raider

خوب کلی طول کشید تا بفهمیم تنظیمات این بازی رو چگونه باید ست کرد که رم سیستم جوابگو باشه وگرنه اصلا بنچمارک اجرا نمیشد و اگر هم اجرا میشد در حد 20 ثانیه بنچمارک میگرفت و بعد به سرعت از بازی خارج میشد و از بنده درخواست میکرد که رم بیشتری به سیستم بیفزایم که بتونم در تنظیمات بالاتری بازی رو به عمل بیارم

خلاصتا این شد مشخصاتی که بنده با اون بنچمارک گیری رو تونستم انجام بدم

59d27ff3dfb1d_Config1.thumb.JPG.ab5ef72442d68c3a313e9fa663b69cbd.JPG

59d27ff6c17f2_Config2.thumb.JPG.77baa7659141bf586a202800344f3d71.JPG

خیلی دوست داشتم بنچمارک رو با DirectX 12 هم انجام بدم که متاسفانه باز هم به دلیل ضیغ رم، موفق به انجام اون نشدم

این تست قریب به 12 گیگ از رم رو به خودش اشغال کرد کما اینکه بیشتر هم شد در بعضی جاها،نتیجه نهایی به این صورت بود:

ROTTR_2017_10_02_20_45_15_360.thumb.jpg.0352718a01a34b3bdcf84a6faba2cba8.jpg

(بسیار جالب بود که در تست Geothermal Valley حداقل میزان فریم به 0.37 رسید! واقعا کنجکاوم که چجوری انقدر کم شد!)

و نتیجه نهایی که توسط نرم افزار After Burner هم گرفته شد، به صورت زیر بود:

مینیمم : 0                       میانگین: 44.9                       ماکزیمم: 244.7

GTA V

پیدا کردن تنظیمات مناسب برای این بازی هم از دیگر معظلاتی بود که با وجود کمبود رم، که تاحالا انقدر بزرگ جلوه نکرده بود، باید تشخیص داده میشد

با این حال بلاخره بعد از دنگ و فنگ های زیاد و صافکاری شدن بنچمارک گیر بنده خدا(:D)، تنظیمات مناسب رو پیدا کردیم که تقریب 15.9 گیگ از رم رو به خودش مشغول کرد و حتی میشه گفت سومین تست هم ران نشد با این حال

GTA5_2017_10_02_21_22_59_782.thumb.jpg.786ca1865894c6a5db7cf7ab63654467.jpgGTA5_2017_10_02_21_23_04_969.thumb.jpg.9f0e65416b864f2f763f19a1a710a2ea.jpgGTA5_2017_10_02_21_23_10_616.thumb.jpg.8042c835783ca0ec48980ae001c7553a.jpg

از باگ هایی که در تمامی تصاویر بالا به وضوح به چشم میخورد، میزان Video Memory است که 16 گیگ تشخیص داده شده با اینکه یکی از کارت ها 8192 مگ و کارت دیگر 4096 مگ VRam دارند، بعد از سال چند سال از عرضه بازی هنوز این باگ وجود دارد که البته زیاد هم چشمگیر نیست

متاسفانه خود بازی عدد دقیقی برای بنچمارک در اختیار بنده نگذاشت با این حال، شرح حال نتیجه بنچمارک به این صورت است

مینیمم: 36

میانگین:80

حداکثر: 130

نکات پایانی: تمامی بنچمارک ها واقعی بوده و کوچکترین دستکاریی در صورت بنچمارک و نتایج بنچمارک انجام نشده پس خیالتون راحت باشه که این نتایج نهایی هستن و هیچ جای شکی نیست

اگر دوستان بازی دیگری مد نظر داشتند بجز بازی Quantum Break که قسمت بنچمارک در آن وجود نداشت، اسم بازی رو قرار بدند بنده در صورت توانایی بنچمارک اون بازی رو هم قرار میدم

لینک به دیدگاه

سلام ای کاش روی 1080پی تست میگرفتید میشد با کارت های دیکه در جداول سایت های خارجی مقایسه کرد

اما بازم ممنون زحمت کشیدید ;)

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

سلام .

برای گرفتن بنچمارک نیازی نیست که حتما خود بازی قسمت بنچمارک گیری داشته باشه .

در این تاپیک :

بنده توضیح دادم که چطور با نرم افزار MSI AfterBurner بنچمارک گیری کنید .

ضمنن زمانی که شما قصد دارید از 2 عدد کارت برای کراس / SLI استفاده کنید شرایطی رو هم باید رعایت کنید اما جدا از اون بعد از همه کارها شما می بایست از زیر لود رفتن هر دو کارت اطمینان حاصل کنید . پی بردن به این موضوع هم بسیار راحته . می بایست فریم نسبت به حالت تک کارت افزایش پیدا کنه . همچنین میشه با نرم افزارهای مانیتورینگ مثل همین MSI AfterBurner از میزان لود در لحظه تک ، تک GPU ها اطلاع پیدا کنید .

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

مطمئنین درست پنجمارک گرفتین یا اصلا کراس کردین چون پنجمارکهای گرفته شده از این بازی فقط روی rx 480  هم میانگین فریم میده. میتونید توی پنجمارکهایی که ازش منتشر شده ببینید  

شایدم Rise of the Tomb Raider  از کراس پشتیبانی نمیکنه؟

ویرایش شده توسط ابوالفضل.گنجی
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

سلام .

در این تاپیک :

ضمنن زمانی که شما قصد دارید از 2 عدد کارت برای کراس / SLI استفاده کنید شرایطی رو هم باید رعایت کنید اما جدا از اون بعد از همه کارها شما می بایست از زیر لود رفتن هر دو کارت اطمینان حاصل کنید . پی بردن به این موضوع هم بسیار راحته . می بایست فریم نسبت به حالت تک کارت افزایش پیدا کنه . همچنین میشه با نرم افزارهای مانیتورینگ مثل همین MSI AfterBurner از میزان لود در لحظه تک ، تک GPU ها اطلاع پیدا کنید .

به نظر من که هر دو کارت زیر لود نرفتن

اگه اشتباه نکنم بازی Rise of the Tomb Raider از همون اول انتشار از کراس پشتیباینی نمیکرد بعد با اپدیت بهش اضافه شد فکر کنم ایشون نسخه کرکی بدون اپدیت رو ازمایش کردن

لینک به دیدگاه

در در 1396/07/14, 12:46:16، ابوالفضل.گنجی گفته است :

سلام دوست عزیز 

مطمئنین درست پنجمارک گرفتین یا اصلا کراس کردین چون پنجمارکهای گرفته شده از این بازی فقط روی rx 480  هم میانگین فریم میده. میتونید توی پنجمارکهایی که ازش منتشر شده ببینید  

اصولا در DX11 برای کراس یا SLI می بایست هر دو کارت از یک GPU استفاده کنند و مموری ها هم یک میزان باشند . یعنی حتی نمیشه 2 تا 480 ( حتی اگر هر دو ساخت یه شرکت مثلا گیگا باشن ) رو با هم کراس کرد وقتی یکی 4 گیگ و اون یکی 8 گیگه .

لینک به دیدگاه

در در 1396/07/14, 12:49:56، ابوالفضل.گنجی گفته است :

به نظر من که هر دو کارت زیر لود نرفتن

اگه اشتباه نکنم بازی Rise of the Tomb Raider از همون اول انتشار از کراس پشتیباینی نمیکرد بعد با اپدیت بهش اضافه شد فکر کنم ایشون نسخه کرکی بدون اپدیت رو ازمایش کردن

تا اونجایی که یادمه این بازی بعد از کلی آپدیت کرک شد .

مشکل جای دیگه هستش :

در در 1396/07/14, 12:50:47، big VULTURE گفته است :

اصولا در DX11 برای کراس یا SLI می بایست هر دو کارت از یک GPU استفاده کنند و مموری ها هم یک میزان باشند . یعنی حتی نمیشه 2 تا 480 ( حتی اگر هر دو ساخت یه شرکت مثلا گیگا باشن ) رو با هم کراس کرد وقتی یکی 4 گیگ و اون یکی 8 گیگه .

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

تازه متوجه شدم کارتها هم مدل نبودن و نه هم رم  

وقتی پنجمارکهارو دیدم میگفتم یه جای کار میلنگه

لینک به دیدگاه

در در 1396/07/14, 12:53:19، ابوالفضل.گنجی گفته است :

تازه متوجه شدم کارتها هم مدل نبودن و نه هم رم  

وقتی پنجمارکهارو دیدم میگفتم یه جای کار میلنگه

:D

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، big VULTURE گفته است :

:D

تازه وقتی مشخصات سیستم دیدم چند لحظه اینجوری شدم O.o

به نظرم به جایی اینکه این همه هزینه میکرد کارت 470 میخرید میرفت یه مانیتور درست حسابی میخرید تا بتونه ازنهایت کیفیت لذت ببره

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

سلام ای کاش روی 1080پی تست میگرفتید میشد با کارت های دیکه در جداول سایت های خارجی مقایسه کرد

اما بازم ممنون زحمت کشیدید ;)

خیلی میخواستم بگیرم ولی نشد متاسفانه وقتی ویرچوال رزولوشن رو میزدم Out of range میداد

در 13 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

سلام .

در این تاپیک :

بله متوجه هستم ولی مواردی که بازی ها خودشون قسمت بنچمارک دارن، عموما صحنه هایی رو استفاده میکنن که کلی قدرت کارت رو میکشه ولی اگر دستی بخوایم بنچمارک بگیریم نهایتش نیم ساعت از روند بازی رو میشه بنچمارک گرفت

هر دو کارت تحت لود میرفتن ولی کارت دوم کمتر تحت لود میرفت و بیشتر کارت اول

در 12 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

سلام دوست عزیز 

بله اطمینان از کراسفایر که 100% هست و در بازی هم کارت دوم زیر فشار میرفت ولی نه به اون صورتی که فن های کارت روشن بشن

شما مطمئنید که روی این تنظیمات همین میانگین فریم رو میده؟ چون در حالت تک کارت مقدار قابل توجهی کمتر از حالت کراس شده فریم  میده

در 9 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

بله دوستان این رو هم خیلی موکد بودن زمانی که قصد خرید این کارت رو کردم،  ولی در تنظیماتی از بازی Gta که قرار دادم کاملا مشهوده دو کارت باهم کراس شدند و میزان مموری 16 گیگ رو در اختیار بازی قرار دادن(منم نفهمیدم چرا 16شد)

در 3 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

تازه وقتی مشخصات سیستم دیدم چند لحظه اینجوری شدم O.o

به نظرم به جایی اینکه این همه هزینه میکرد کارت 470 میخرید میرفت یه مانیتور درست حسابی میخرید تا بتونه ازنهایت کیفیت لذت ببره

به لطف خانواده گرامی بنده ببینن خرج کردم برای سیستم میگن هنوز بچه 5 ساله ای دیگه هی میری برا بازی کردن پول میدی! 

حالا این قطعات تو سیستمن زیاد متوجهش نمیشن که گیر بدن! 

یه 470 چهارگیگ دیگه هم داشتم که هرکار کردم این سه تا باهم کراس نشدن دیگه گفتم پس یه 480باشه با یه 470

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

به لطف خانواده گرامی بنده ببینن خرج کردم برای سیستم میگن هنوز بچه 5 ساله ای دیگه هی میری برا بازی کردن پول میدی! 

این مورد خیلی مورد جالبیه هر وقت من و میبینن که دارم گیم میزنم یه سری به حالت تاسف تکون میدن و میگن این بازیا مال وقتیه که 5 ، 6 سالت بود پاشو برو سراغ کار و زندگیت

حالا فکر کن بچه 5 ،6 ساله داره cod ، رزیدنت ایول ، کانتر یا bf بازی میکنه:43_slight_frown:

خب اون بچه دیگه بچه سابق نمیشه

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

این مورد خیلی مورد جالبیه هر وقت من و میبینن که دارم گیم میزنم یه سری به حالت تاسف تکون میدن و میگن این بازیا مال وقتیه که 5 ، 6 سالت بود پاشو برو سراغ کار و زندگیت

حالا فکر کن بچه 5 ،6 ساله داره cod ، رزیدنت ایول ، کانتر یا bf بازی میکنه:43_slight_frown:

باز خوبه میبینن شما داری گیم میزنی اینو میگن! 

من حتی اگر برم NSA رو هم هک کنم بازم میگن باز نشستی داری کامپیوتر بازی میکنی؟؟  

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

خیلی میخواستم بگیرم ولی نشد متاسفانه وقتی ویرچوال رزولوشن رو میزدم Out of range میداد

بله متوجه هستم ولی مواردی که بازی ها خودشون قسمت بنچمارک دارن، عموما صحنه هایی رو استفاده میکنن که کلی قدرت کارت رو میکشه ولی اگر دستی بخوایم بنچمارک بگیریم نهایتش نیم ساعت از روند بازی رو میشه بنچمارک گرفت

هر دو کارت تحت لود میرفتن ولی کارت دوم کمتر تحت لود میرفت و بیشتر کارت اول

بله اطمینان از کراسفایر که 100% هست و در بازی هم کارت دوم زیر فشار میرفت ولی نه به اون صورتی که فن های کارت روشن بشن

شما مطمئنید که روی این تنظیمات همین میانگین فریم رو میده؟ چون در حالت تک کارت مقدار قابل توجهی کمتر از حالت کراس شده فریم  میده

بله دوستان این رو هم خیلی موکد بودن زمانی که قصد خرید این کارت رو کردم،  ولی در تنظیماتی از بازی Gta که قرار دادم کاملا مشهوده دو کارت باهم کراس شدند و میزان مموری 16 گیگ رو در اختیار بازی قرار دادن(منم نفهمیدم چرا 16شد)

حالا این قطعات تو سیستمن زیاد متوجهش نمیشن که گیر بدن! 

یه 470 چهارگیگ دیگه هم داشتم که هرکار کردم این سه تا باهم کراس نشدن دیگه گفتم پس یه 480باشه با یه 470

دوست عزیز این موضوع که برای همه هست کلا خانواده ها با بازی های رایانه ای مشکل دارن .

به منم زیاد این حرفهارو میزنن هر چند سن ما گذشته دیگه از بابایی پول بگیرم باید خودمون کار کنیم خرجمونو در بیاریم 

اما بازم پیشنهاد میکنم حتما یه مانیتور درست حسابی تهیه کنی .اگه پول کافی داری یه 1080ti ویه مانیتور 4k بخر یا دوتا کارت گرافیک rx 480  کراس کن هر چند اصلا کراس پیشنهاد نمیکنم چون خیلی از بازی ها اصلا ازش پشتیبانی نمیکنند

بازی کردن خیلی از بازیها مثلGrand Theft Auto V یا The Witcher 3 در رزولیشن 4k یه چیز دیگست B|

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

دوست عزیز 

وقتی  بچه بودیم هربازی ای میخواستیم  بازی کنیم میگفتن این بازی برای سنت نیست بازی نکن :(

الان که بزرگ شدیم هر بازی ای بخوایم بازی کنیم میگن مگه بچه ای که داری بازی میکنی ¬¬

میشه نتیجه گرفت که در کل نباید بازی کرد...

لینک به دیدگاه

در در 1396/07/14, 14:17:07، ابوالفضل.گنجی گفته است :

دوست عزیز این موضوع که برای همه هست کلا خانواده ها با بازی های رایانه ای مشکل دارن .

به منم زیاد این حرفهارو میزنن هر چند سن ما گذشته دیگه از بابایی پول بگیرم باید خودمون کار کنیم خرجمونو در بیاریم 

اما بازم پیشنهاد میکنم حتما یه مانیتور درست حسابی تهیه کنی .اگه پول کافی داری یه 1080ti ویه مانیتور 4k بخر یا دوتا کارت گرافیک rx 480  کراس کن هر چند اصلا کراس پیشنهاد نمیکنم چون خیلی از بازی ها اصلا ازش پشتیبانی نمیکنند

بازی کردن خیلی از بازیها مثلGrand Theft Auto V یا The Witcher 3 در رزولیشن 4k یه چیز دیگست B|

نه بابا کجا برای همه هست 

یکی از دوستایه من Ps چار(!) داره رفتن دبی کلی چیز میز و بازی با کنسولش گرفت که البته باباش حساب کرد

چشم اخوی بذار دستمون یکم بره تو جیبمون و یکم از خانواده فاصله  بگیریم بعد میریم میخریم

فعلا کیسم رو تازه اول تابستون شاید بعد از حدود ده یازده سال عوض کردم! تو کیسم حتی تخم سوسک هم پیدا میکردی! 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...