رفتن به مطلب

فروش یک عدد PSP FAT به همراه تعدادی بازی اوریجینال (UMD)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

یه دونه PSP FAT که کپی خور نشده و فیرمویر 4.05 اصلی مدت ها قبل روش نصب شده.فکر کنم به راحتی امکان کپی خور شدنش هست.ظاهرش تمیزه و خط و خش بزرگ و تو ذوق زنی نداره.تنها مشکل دستگاه اینه که آنالوگش دچار مشکل شده و اون سرش در اومده و باید درست شه.یه مموری اوریجینال 4 گیگ هم روش هست.هر دوی این قطعه ها از خارج از ایران و از نمایندگی sony خریداری شده که شکی تو اصل بودنش نیست.متاسفانه کارتن و متعلقاتش و ندارم و فقط خود PSP به علاوه شارژرش موجوده.

همچنین تعداد 5 بازی اوریجینال (UMD) هم دارم که روش می دم.همه بازی ها باکس دارن به جز یه بازی.

لیست بازی ها : Fifa 8

Smack down vs raw 2009 (کشتی کج)

need for speed carbon : own the city

Fight night - round 3

eufa euro 2008 (که این باکس نداره)

همونطور که می بینید بیشتر بازی ها مال 2008-2009 هست و بعد اون از دستگاه استفاده نشده.تو اجرای بازی ها و اینا هم مشکلی نداره.اینم عکس ها (عکس ها رو با موبایل گرفتم شرمنده به خاطر کیفیت نه چندان خوب) برای دیدن عکس ها تو سایز بزرگتر روش کلیک کنید :

h3v39h00164qehpumfm2_thumb.jpg snc3e3bxtponei58fmly_thumb.jpg gpbw92nkkrym1ulvpaeb_thumb.jpg nqt537w4ffp2v7pjdrtd_thumb.jpg odynn8hbuedklcqax6_thumb.jpg

به بالاترین پیشنهاد فروخته می شه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز قیمت مد نظرت چنده؟میشه یه عکس از قسمت باتری بدون باتری بگیرید تا کداش معلوم شه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز قیمت مد نظرت چنده؟میشه یه عکس از قسمت باتری بدون باتری بگیرید تا کداش معلوم شه؟

دوست عزیز نوی اینها الان تو بازار نیستند که من بخوام قیمت تعیین کنم.یه چیزی می گم شاکی می شید!@};-خودتون بگیر چه قدر می صرفه واستون منم یا قبول می کنم یا می گم واسم نمی صرفه همین.

والاه من الان دوربین درست حسابی تودست و بالم نی.هر چی با موبایل و اینا گرفتم ناخوانا در میاد هر چی نوشته اینجا می نویسم :

sony model psp-1004

wifi certified

date code 7c

serial no :hc3857807

اینا چیزای مهم بودن.چیز دیگه ای میخواید بگید چک کنم بزارم اینجا@};-

ویرایش شده توسط Sir_MKH
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اصل کار یادتون رفت درضمن من خودم فروشنده ی این دستگاه هستم و مطلع هستم اصله کاری منظورم ساخت هست!

لینک به دیدگاه

اصل کار یادتون رفت درضمن من خودم فروشنده ی این دستگاه هستم و مطلع هستم اصله کاری منظورم ساخت هست!

آهان!شرمنده فکر کردم همشون یکسانه واسه همین مهم نیست@};-زده made in china جلوشم یه کد نوشته که اینه : 2-678-247-01 B

حله؟@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله داداش حله فقط منم مثل مدل شما دارم مال من کپی خور هست و رم 8 گیگ داره منم موندم چند بفروشم شما چند برای PSP تون مد نظرتونه؟

لینک به دیدگاه

بله داداش حله فقط منم مثل مدل شما دارم مال من کپی خور هست و رم 8 گیگ داره منم موندم چند بفروشم شما چند برای PSP تون مد نظرتونه؟

فکر کنم کمه کم یه 90 تومنی می ارزه دیگه.غیر از اینه؟@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب شما کپی خورش کن یه سری بازی هم بریز روش تا 150 هم میتونی بفروشی!I%20Do%20not%20Know.gif

لینک به دیدگاه

خوب شما کپی خورش کن یه سری بازی هم بریز روش تا 150 هم میتونی بفروشی!I%20Do%20not%20Know.gif

حوصله دنگ و فنگشو ندارم راستش.همون قیمتی که گفتم اگه واستون میصرفه بهم خبرشو بدین@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چند روز پیش یه نفر توی فروم بازی سنتر مثل مال شما رو 120 فروخت!گفتم قیمت دستت باشه!

لینک به دیدگاه

چند روز پیش یه نفر توی فروم بازی سنتر مثل مال شما رو 120 فروخت!گفتم قیمت دستت باشه!

والله ایرانی جماعت انگار باید قیمت تخیلی بالا بدی بعد بیان قیمت نرمال خودشون پیشنهاد بدن تا راضی شن!!!I%20Do%20not%20Know.gifبا توجه به اینکه دستگاه کپی خور نیست و بازی هایی که دارم قشنگ تابلو هست چقدر از دستگاه استفاده شده و کم مصرف هست.اما...

به هر حال خیلی ممنون دوست عزیز.بلکه لطف شما باعث شه فروش بره!@};-

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...