رفتن به مطلب

بازی رایانه ای (تفریح سالم یا ناسالم؟)

M-yousef
 اشتراک گذاری

بازی های رایانه ای توی کدوم دسته قرار میگیرند؟  

48 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. بازی های رایانه ای توی کدوم دسته قرار میگیرند؟

• تفریحات سالم
      39
    • تفریحات ناسالم
      9

Recommended Posts

سلام

به نظرتون بازی های رایانه ای جزء تفریحات سالمند یا ناسالم؟

خب البته اینجا فروم سخت افزاریه:)

• لایک 1
لینک به دیدگاه

آقا به نظر من که کاملا سالمه ؛ البته اگه کنترل شده باشه (کنترل رده سنی بازی و زمان بازی کردن)

اصلا به نظر من یه ورزش مغزی هم به حساب میاد شما پدر یا مادرت و بشون مثلا رزیدنت ایول یا bf بازی کنه ، بعد یک ساعت انگار دوی ماراتن رفته

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

سلام

به نظرتون بازی های رایانه ای جزء تفریحات سالمند یا ناسالم؟

خب البته اینجا فروم سخت افزاریه:)

درود

سالمند به شرطی که زیاده روی نشه و رده سنی رعایت بشه . 

لینک به دیدگاه

درود

منطقا و نظری سالمند، ولی در عمل نشانه های ناسلامتی در کسانی که بهش می پردازند دیده می شه. نمی شه لزوما نتیجه گرفت که عدم سلامت روانی نتیجه ی پرداختن به  بازی باشه، ممکنه هر دو همبسته باشند  و درواقع علت مشترکی داسته باشند، یا بازی تشدید کننده ی علت اصلی باشه.

لینک به دیدگاه

سمت mmo-rpg نرید سالم خواهید موند [emoji23]

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

• لایک 2
لینک به دیدگاه

مشخصا جزعه تفریحات سالمه 

بهتر ازینه که برای تفریح برن بیرون و دچار خلاف بشن

یک چیزی که خیلی باب شده و اثرش مطمعنم زیاد دیدین توی کلوب ها مواد مخدر مصرف میکنن (مثل ماری به خصوص)

البته این توی کلوب های گیم که خیلی فراوونه اما توی  خانه  اگر پلی بدن نه به نظرم سالمه

لینک به دیدگاه

سالم ترین تفریح همین  گیمه  تو این مملکت جلوگیری میکنه از 1000 خلاف اما خو یه عده  همینم برای این جوان های این مملکت زیاد میبینند از هر طریقی سعی در کوبیدنش دارن  به نظرمن بازی های کامپیوتری یه جور تخلیه انرژی هم محسوب میشه  و یه عده جوگیر بی جنبه هستن ربطی نداره ربط بدیم به همه که اره شما روانی هستید  با تضمین میشه ثابت کرد که  اونایی که گیم میزنند از خیلی ها که ادعای سالمی میکنند  سالم ترن 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

خب بسته به فاکتور های زیادی داره

1-چی بازی میکنید؟ مثلا یکی 24 ساعت بره Outlast بازی کنه خب خل و چل میشه xD

2- چند ساعت در روز

3-بازی هایی که متناسب سنتونه باز ی میکنید؟

اگه 3مورد بالا اوکی باشه چرا که نه

یه زمان مردم کتاب میخوندن بعد نسل جوانتر یک چیز فراتر از کتاب خواستن فیلم ساخته شد

الانم نسل جدید یک چیز فراتر از فیلم میخوان و بازی های رایانه ای برای این منظور بوجود اومدن

• لایک 2
لینک به دیدگاه

اگر متناسب سن همه رعایت کنن که نمیکنن سالمه.

من خودم 4 سالم بود رزیدنت اویل بازی میکردم بعدش کرایسیس که 25+ بود

الان  بچه 1 ساله گوشی میدن دستش حالا ضرر هاش برای بچه کوچیک به کنار.

خیلی از بازیا محتوای 18 دارن که همین بازیام معروفن ازونجا که همه دیگه ماشاءالله یه سیستم تو خونه دارن میرن مدرسه ازهم میشنون مثلا مافیا خیلی باحاله شنیدم بعد اون بچه میره مافیا میخره بعد  بازی 18+ هس ولی بچه داره بازی میکنه.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

افراط در هر تفریح یا فعالیتی اون رو ناسالم میکنه! خواه بازی کامپیوتری باشه  یا درس خوندن و جست و جوی دانش  یا حتی ورزش کردن یا حتی افراط در زهد و پارسایی و دین!! خیلی چیزها سالم یا سالم نبودنشون مربوط به ذاتشون نیست!

الان دقیقا همون چیزهایی که به قشر فیلم باز! در گذشته نسبت داده میشد به بازی باز ها نسبت داده میشه! همیشه یه سیبل لازمه... طرف بچه 6 ساله رو میذاره پای تلویزیونی که نه سن و سال توی ساخت برنامه هاش تعریف شده و نه کسی هم به این سن و سال تعریف شده توجهی میکنه....طرف هم از صبح تاشب به کارهای خودش میرسه اما میگه نمیذارم بچم بازی کامپیوتری انجام بده باعث عصبی شدنش میشه!!

البته گفتنیست که این نظر شخصی من میباشد :D

ویرایش شده توسط Farjam
  • لایک 6
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سالم ترین تفریحات است ولی فرجام  عزیز بهترین پاسخ رو داده.  منتهی شرمنده فرجام  هارد کور گیمر یم دیگه کار از کار گذشت... ..... موبا و دوتا و  استیم و کانتر و  .....PCMR  و .....تو رگ هامون به جای  خون پر از  ایکون بازیه و سلول های خونیمون شبیه  نماد  استیم  شده...!!

• لایک 3
لینک به دیدگاه

صد درصد سالمه!

مخصوصا اینکه توسعه دهنده ها قشنگ رعایت حال ما رو هم میکنن که یوقت در بازی هاشون زیاده روی نکنیم و کار دست خودمون ندیم

هر سال مگه چند تا بازی خیلی خوب میاد که بشینیم بزنیم؟؟ درسته که بازی هایی مثل شبیه ساز سنگ هم بازی هستن ولی کسی نمیره بازی کنه که! بازی های خوب هر سال کمتر از تعداد انگشتان یک دسته و ۳۶۵ روز وقت داریم برای بازی کردنشون!

مثلا نمونش بازی واکینگ دد؛ فاصله بین سیزن ۲ تا ۳ ر واقعن نگاه کنید! این فاصله بخاطر چی بود؟؟ رعایت حال ما دیگه!

و یا فاصله GTA V با GTA بعدی رو نظاره گر باشید و ببینید هنوز که هنوزه حتی تریلرش توی E3 هم پخش نشده که سه سال دیگه منتظر اومدنش باشیم!!

همین قضیه رو تعمیم بدیم به بقیه بازیا میبینیم اگر بخایم هم نمیتونیم بیش از حد بازی کنیم! رده سنی هم که کلا برای خارجی هاست ما ایرانیا کلا یه قدم جلوییم :3_grin:

(پ.ن: کانتر و دوتا و Wow از این قضیه مستثنی هستن فلواقع!)

لینک به دیدگاه

فعلا این بازی ها تنها تفریحاتی هستن که از چشم بخیل ( همونا که میدونین ) دور موندن و میتونیم انجام بدیم.

شاید یکی از همین روز ها اینم حرام بشه و تنها تفریح باقی مونده برای مردم زاد و ولد و استعمال تریاک دولتی و امثالش باشه. ;)

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1396/07/13, 00:16:13، rezagtx گفته است :

سالم ترین تفریحات است ولی فرجام  عزیز بهترین پاسخ رو داده.  منتهی شرمنده فرجام  هارد کور گیمر یم دیگه کار از کار گذشت... ..... موبا و دوتا و  استیم و کانتر و  .....PCMR  و .....تو رگ هامون به جای  خون پر از  ایکون بازیه و سلول های خونیمون شبیه  نماد  استیم  شده...!!

سلام اونها که آره واقعا :D

من هم شخصا در خونم SimRacing و Logitech G27 جریان داره(که قراره تبدیل شه به تراستمستر) و روزانه 4 ساعت در حال رقابت در iRacing یا لیگ های منظم فورمول یک و Assetto corsa هستم و شاید هم 4-5 ساعت در روز بصورت پراکنده دارم تمرین میکنم :| در حالی که دو جا هم کار میکنم :D البته هنوز احساس نمیکنم که مشکلی برای فعالیت های کاریم و جریان زندگیم بوجود آورده باشه:D نکته بعدی هم اینکه من رانندگی واقعی بلد نبودم و از همین راه یاد گرفتم الان ... تازه برای شرایط خیلی خاص هم که به ندرت ممکنه پیش بیاد در حین رانندگی آماده شدم در این شبیه سازها:D

• لایک 3
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Farjam گفته است :

سلام اونها که آره واقعا :D

من هم شخصا در خونم SimRacing و Logitech G27 جریان داره(که قراره تبدیل شه به تراستمستر) و روزانه 4 ساعت در حال رقابت در iRacing یا لیگ های منظم فورمول یک و Assetto corsa هستم و شاید هم 4-5 ساعت در روز بصورت پراکنده دارم تمرین میکنم :| در حالی که دو جا هم کار میکنم :D البته هنوز احساس نمیکنم که مشکلی برای فعالیت های کاریم و جریان زندگیم بوجود آورده باشه:D نکته بعدی هم اینکه من رانندگی واقعی بلد نبودم و از همین راه یاد گرفتم الان ... تازه برای شرایط خیلی خاص هم که به ندرت ممکنه پیش بیاد در حین رانندگی آماده شدم در این شبیه سازها:D

:4_joy: باز خوبه شما اینجوری یاد گرفتی منکه همینجوریشم یاد نگرفتم

اما توی خون من بیشتر DOTA -WOW هست اما آزمایش خونم نشون میده یکمی  MEDAL OF HONOR هم توش جریان داره :D 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

اینجانب

تا الان بارها بمدت 1ماه تا 4ماه سعی کردم ترک wow کنم.....

یه نصیحت به کسایی که به هر دلیلی سعی بر ترک این نازنین دارن [emoji23][emoji23]

سعی به ترکش نکنید، چون به جز ضرر روحی و مالی هیچی پشتش نیست. راحت بازی کنید و حالشو ببرید.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mephist33 گفته است :

اینجانب

تا الان بارها بمدت 1ماه تا 4ماه سعی کردم ترک wow کنم.....

یه نصیحت به کسایی که به هر دلیلی سعی بر ترک این نازنین دارن emoji23.pngemoji23.png

سعی به ترکش نکنید، چون به جز ضرر روحی و مالی هیچی پشتش نیست. راحت بازی کنید و حالشو ببرید.

والا اون نازنین که کلا ترکی توش نیست

ولی اگه میخواید به یه مرخصی طولانی تر برید راهو روش داره

(چون با گوشیم نمیتونم فعلا توضیح کاملی بدم)

به شخصه الان 9 ماهه پاکم  

البته قبلا هم یه مرخصی یه ساله داشتم که بعدا دوباره برگشتم سر کار

لینک به دیدگاه

گیمینگ ماهیت مفید داره. چون شمارو برای مدتی به دور از دنیای پرهیاهوی روزانه نگه میداره

من خودم به شخصه آدمی هستم که هر وقت بیکار بشم باید به کارهام فکر کنم. یادمه سه شنبه گذشته خواستم 10 دقیقه رو کاناپه دراز بکشم خستگیم دربیاد یهو یاد یکی از پروژه هام افتادم و رفتم سر اون

خب واسه آدمی مثل من که هیچ استراحتی نداره، فقط چند تا چیز فراغته: مطالعه، موزیک، سفر، بودن با دوستان و گیم.

مطالعه تا حدی میشه انجام داد. موزیک هم که بیست چهاری هست، سفر هم زمان کافی میخواد، دوست هم من 11 شب دوست از کجا پیدا کنم؟ |:

واسه همین گیم واسم باقی میمونه. جایی که وقتی با برادرم PES بازی میکنم به مدت نیم ساعت تمام توجهم معطوف میشه به اینکه یه سوراخ کوچیک تو خط دفاعش پیدا کنم و یه گل بزنم بهش و برعکس چون برادرم هم بدتر از خودم مشغله های زیادی داره. خب این واسه آدمی که حتی قبل از خواب هم فکر مشغله هاش هست واقعا موهبتیه

تجربه شخصی من میگه که اعتیاد به گیم وجود نداره و همش عقده هست. بعد یه مدت خود به خود به قولی خز میشه و بیشتر از یه مدتی اصلا دیگه مختون اجازه نمیده.

البته این برای دسته ای از افراد صادقه. یادمه یکی از دوستان یه بار میره یه نسخه کالاف خریداری میکنه و 3 روز دفتر کارشو تعطیل میکنه و میشینه تموم میکنه بازیو! خب ایشون باید سایه گیم رو با تیر کالیبر 50 بزنه چون باعث صدمه دیدن کار و زندگیش میشه.

مفید یا مضر بودن امر نسبیه و مطلق نیست و همش به استفاده ما برمیگرده و نمیشه به قطع گفت مفیده یا مضر

دوستان این فروم همه متخصص سخت افزار هستن و مگه میشه کسی که تخصص سخت افزار داشته باشه گیم نزنه؟ شما دارید این موضوع رو در بخشی از اجتماع بررسی میکنید که محل تجمع گیمرهاست.

شما همین سوال رو در یه فروم پزشکی یا مهندسی یا مشاوره ای مطرح بکن ببین چه جوابایی میشنوی ...

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

شما همین سوال رو در یه فروم پزشکی یا مهندسی یا مشاوره ای مطرح بکن ببین چه جوابایی میشنوی ...

لینکش و میذارم اینجا بچه های اینجا هجوم ببرن به اون صفحه بگن بازیه رایانه ای خوبه:4_joy:

• لایک 2
لینک به دیدگاه

به قول یه بنده خدای 90% تفریحات توی ایران یا غیرمجاز هستن یا سرطان زا.

مشکل اصلی ما اینه که توی یه کشور جهان سومی یا بهتر بگم جهان چهارمی دنبال تفریحاتی هستیم که بقیه مردم تو کشور های جهان اولی و جهان دومی دارن.

مشکل از بازی های ویدئویی نیست چون توی کل دنیا دارن استفاده میکنن 9999999 هزار برابر هم کشوری بهتر از ما دارن.

مشکل از فرهنگ سازی بد و آموزش ندادن به کودک ها هست ، اون بچه 7-8 ساله که mortal kombat x بازی میکنه قطعا روش تاثیر میزاره.

ولی توی ایران کمی بی دقتی میشه به دست پدر مادر ها ولی اونقدر نیست.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

بستگی داره چه شخصی و با چه سنی چه بازی ای رو انجام میده،اینجاست که سالم بودنش مشخص میشه،روحیات هر فرد و محتوای هر گیم متفاوته،اما اینکه بخوایم بگیم گیم ضرر داره اینطور نیست چون :

در نهایت هیتلر کنسول نداشت و قطعا کیم جونگ گیمر نیست

لینک به دیدگاه

دیگه از سر ما که گذشت مراقب نسل بعدی باشیم

یادمه چند سال بعد از اینکه گیم میزدم فهمیدم بعضی از این بازی ها +12 و +15 و +18 هست

بعد من همه رو بازی کرده بودم:34_rolling_eyes:

لینک به دیدگاه

خب یه موضوع دیگه ای هم که هست

ما ایرانیا کلا فرهنگ سازی نداریم

یعنی من حاضرم برم 4ساعت یه بند با خارجیا بازی کنم اما نیم ساعت تو سرور ایرانیا تو کانتر نرم!

آدم چیزایی میبینه و میشنوه که ......

بنابراین حق میدم اگه کسی که سنش کمه والدینش اجازه زیاد بازی مخصوصا بازی های انلاین رو بهش ندن

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...