رفتن به مطلب

تعویض ایرکول با واتر کول یا ایرکول

miladnuranii
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام قسط تعویض ایر کول Thermalright HR-02 Rev.A(BW) Macho CPU Cooler  را با واتر کول واتر کولر گرین GLC120-EVO یا مدل های مشابه با قیمت مناسب  یا ایر کول با عرض کمتر از ایرکول خودم را دارم . کارکرد کولر یک ماه است علت تعویض هم اینکه چون عرض مادربرد من کمه ایرکول من جلو یکی از اسلات های رم را گرفته . کولر پیشنهادی حتما سوکت am4 را ساپورت کنه.

http://lioncomputer.ir/catalog/product/view/id/3923/s/thermalright-hr-02-rev.a(bw)-macho-cpu-cooler-51/category/41/

photo_2017-10-05_01-10-08.jpg

photo_2017-10-05_01-10-14.jpg

photo_2017-10-05_01-10-18.jpg

photo_2017-10-05_01-10-23.jpg

ویرایش شده توسط miladnuranii
لینک به دیدگاه

در صورت پیدا نشدن مورد مناسب برای تعوض ایرکول با قیمت پایه 110 گام افزایشی 5 قیمت فوری 120 به فروش میرشد.

لینک به دیدگاه

سلام و خسته نباشید

آقا میلاد از اونور نمیشد ببندیدش یا فن رو اون سمت اش بذارید یا ....

لینک به دیدگاه

خب جلد کیستون رو عوض کنین

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، noon99999 گفته است :

خب جلد کیستون رو عوض کنین

کیسم z2 هیرو تازه خریدم برای چی عوض کنم الان مشکل عرض کم مادربرد اونم یک هفته هست که خریدم در ضمن تعویض ایرکول مناسب ترین گزینه هست چون اگه بخوام بفروشم ضررش کمتر از بقیه قطعات هست.

لینک به دیدگاه

داداش کولرتو اونوری ببند برای منم رو یکی از اسلاتارو میگرفت اونوری بستم.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، miladnuranii گفته است :

کیسم z2 هیرو تازه خریدم برای چی عوض کنم الان مشکل عرض کم مادربرد اونم یک هفته هست که خریدم در ضمن تعویض ایرکول مناسب ترین گزینه هست چون اگه بخوام بفروشم ضررش کمتر از بقیه قطعات هست.

صلاح کار خویش خسروان دانند

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

داداش کولرتو اونوری ببند برای منم رو یکی از اسلاتارو میگرفت اونوری بستم.

نمیشه امتحان کردم درب کیس بسته نمیشه در ضمن من شنبه تهران هستم اگر کسی خواست میتونم حضوری تقدیمش کنم.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، miladnuranii گفته است :

نمیشه امتحان کردم درب کیس بسته نمیشه در ضمن من شنبه تهران هستم اگر کسی خواست میتونم حضوری تقدیمش کنم.

داداش اونوریش کنی که به پهنا و عرضش اضافه نمیشه .

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

داداش اونوریش کنی که به پهنا و عرضش اضافه نمیشه .

من به سه روش مختلف این کولر بستم بازهم نشد که نشد. این عکس را ببینید شاید متوجه حرفم بشید.

اگه فن را بزارم پشت درب کیس بسته نمیشه.

اگه برعکس کنم عرض پشتش بیشر از جلوشه و جای دو تا اسلات رم رامیگیره.

اگه در جهت درست ببندم که الان هم به این شکل بستم بازهم جلو یه اسلات رم را میگیره .

59c4e862a4377.jpg

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، miladnuranii گفته است :

من به سه روش مختلف این کولر بستم بازهم نشد که نشد. این عکس را ببینید شاید متوجه حرفم بشید.

داداش اینجوری ببند.

IMG_20171005_122913.thumb.jpg.d087988eab78e62abf2e444557d1cb5c.jpg

ویرایش شده توسط GRANDAM
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، GRANDAM گفته است :

داداش اینجوری ببند.

بر من سری جدید هستش و فقط از چپ به راست یا راست به چپ میشه بست از بالا به پایین یا پایین به بالا نمیشه بست من امتحان کردم اگه میشد میبستم مرض ندارم که الکی به خودم ضرر بدم .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، GRANDAM گفته است :

داداش اینجوری ببند.

برای من سری جدید هستش و فقط از چپ به راست یا راست به چپ میشه بست از بالا به پایین یا پایین به بالا نمیشه بست من امتحان کردم اگه میشد میبستم مرض ندارم که الکی به خودم ضرر بدم .

لینک به دیدگاه

بر من سری جدید هستش و فقط از چپ به راست یا راست به چپ میشه بست از بالا به پایین یا پایین به بالا نمیشه بست من امتحان کردم اگه میشد میبستم مرض ندارم که الکی به خودم ضرر بدم .

داداش برا منم سری جدیده یماه نیس خریدمش روش برچسب ryzen ready هم داره.

لینک به دیدگاه

برای من سری جدید هستش و فقط از چپ به راست یا راست به چپ میشه بست از بالا به پایین یا پایین به بالا نمیشه بست من امتحان کردم اگه میشد میبستم مرض ندارم که الکی به خودم ضرر بدم .

باید شما کلا مادربرد وا کنی اون براکت زیرشو بچرخونی بعد اینجوری ببندی داداش .

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

باید شما کلا مادربرد وا کنی اون براکت زیرشو بچرخونی بعد اینجوری ببندی داداش .

خوب اینطور که روش قلطی هستش فن را اگه به سمت پایین بزارم جلوی جریان هوای روی گرافیک میگیره و درضمن گرمایی که از کارت گرافیک تولید میشه را میده به هیت سینگ  و اگه فن را به سمت بالا بزارم فن های بالای کیس هوا را به بیرون میده نه بداخل و اگه بخوام جهت فن های کیس را عوض کنم تهویه کیس خراب میشه و جریان هوا تو کیس خوب انجام نمیشه.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، miladnuranii گفته است :

خوب اینطور که روش قلطی هستش فن را اگه به سمت پایین بزارم جلوی جریان هوای روی گرافیک میگیره و درضمن گرمایی که از کارت گرافیک تولید میشه را میده به هیت سینگ  و اگه فن را به سمت بالا بزارم فن های بالای کیس هوا را به بیرون میده نه بداخل و اگه بخوام جهت فن های کیس را عوض کنم تهویه کیس خراب میشه و جریان هوا تو کیس خوب انجام نمیشه.

داداش کولر انقد قویه که یذره باد گرگ بره سمتش تاثیری نداره توش باد کولرم بره سمت گرافیک کلا درحد 2-3 درجه دما میره بالا داداش یعنی 2-3 درجه بنظرتون ارزش داره شما برید کلی ضرر کولرتونو بفروشید یکی دیگه بخرید؟

درضمن کولر من استفاده میکنم بادش اصن گرم نمیشه همیشه ملایم رو به خنکه که خطری هم ایجاد نمیکنه.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

داداش کولر انقد قویه که یذره باد گرگ بره سمتش تاثیری نداره توش باد کولرم بره سمت گرافیک کلا درحد 2-3 درجه دما میره بالا داداش یعنی 2-3 درجه بنظرتون ارزش داره شما برید کلی ضرر کولرتونو بفروشید یکی دیگه بخرید؟

درضمن کولر من استفاده میکنم بادش اصن گرم نمیشه همیشه ملایم رو به خنکه که خطری هم ایجاد نمیکنه.

موفق باشید.

نمیدونم باید تست کنم ببینم چی میشه اگه موردی هم برای تعویض باشه به اون صورت ضرری نمیکنم . با تشکر از راهنمایی شما.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، miladnuranii گفته است :

نمیدونم باید تست کنم ببینم چی میشه اگه موردی هم برای تعویض باشه به اون صورت ضرری نمیکنم . با تشکر از راهنمایی شما.

خواهش میکنم داداش موفق باشید.

این کولر خیلی کولر قوی ایه بنظرم ازدستش ندید.:17_heart_eyes:

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، miladnuranii گفته است :

داداش شما کدوم شهری؟

من اصفهانم

یه نوتوس100 دارم واسه معاوضه

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

خواهش میکنم داداش موفق باشید.

این کولر خیلی کولر قوی ایه بنظرم ازدستش ندید.:17_heart_eyes:

به سمت پایین به بالا هم میزارم باز روی اسلات رم را میگیره . راهی نیست باید عوضش کنم البته با همرده خودش عوض میکنم. ببین چقدر فاصله رم با پردازنده کمه.

photo_2017-10-05_03-10-33.jpg

photo_2017-10-05_03-10-39.jpg

ASUS-PRIME B250-PLUS LGA 1151 Motherboard-meghdadit[dot]com.png

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Javadmpower گفته است :

داداش شما کدوم شهری؟

من اصفهانم

یه نوتوس100 دارم واسه معاوضه

ایرکول قابل شما را نداره ولی دنبال مدل همرده یا بالاتر میگردم در ضمن خنک کننده ای که میخوام که از سوکت am4 پشتیبانی کنه.

لینک به دیدگاه

داداش خب شما اول اون اسلاته که میره زیر رمتو بزار که دیگه مشکل نداشته باشی.

لینک به دیدگاه

چون رم ها هت سینگ داره گیر میکنه نمیشه در ضمن دو تا رم دیگه مثل همین خریدم که نمیتونم نصب کنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...