رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی فوری

aminsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

من یک سیستم رایزن از لیون خریدم امروز خواستم اسمبلش کنم اما وقتی کامل اسمبل کردم تصویر نمیاد و اول یک تک بوق cmos  می زنه بعد چند ثانیه یک تک بوق بلند و سه بوق کوتاه پشت سرش می زنه. ممنون می شم راهنماییم کنید مشکل از چیه

ویرایش شده توسط aminsa
لینک به دیدگاه

درود

با توجه به شرح مشکل شما . احتمالا رم هست. مدل مادربرد و رم ها را هم ذکر می کردید.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، aminsa گفته است :

سلام دوستان.

من یک سیستم رایزن از لیون خریدم امروز خواستم اسمبلش کنم اما وقتی کامل اسمبل کردم تصویر نمیاد و اول یک تک بوق cmos  می زنه بعد چند ثانیه یک تک بوق بلند و سه بوق کوتاه پشت سرش می زنه. ممنون می شم راهنماییم کنید مشکل از چیه

درود، اول مطمئن شو که قطعات رو درست سرجاشون قرار دادی، بعد کل برق سیستم قطع کن و باطری مین در بیار بعد از 5 دقیقه باز بزار و سیستم رو روشن کن، قبل از اسمبل اول خارج از کیس تست کنی بهتره.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

متاسفانه اول اسمبل کردم.

در 3 دقیقه قبل، NaeemSameti گفته است :

درود، اول مطمئن شو که قطعات رو درست سرجاشون قرار دادی، بعد کل برق سیستم قطع کن و باطری مین در بیار بعد از 5 دقیقه باز بزار و سیستم رو روشن کن، قبل از اسمبل اول خارج از کیس تست کنی بهتره.

لینک به دیدگاه

سلام همون طور که دوستمون گفتن احتمالا از رم هست اما لزوما نه به این معنا که رم مشکلی داشته باشه سیستم رو بیرون از کیس اسمبل کنید و به صورت تک رم تک به تک روی اسلات های رم تست کنید همچنین صبر کنید سیستم های رایزن بارها دوستان گزارش دادن تو دیر تصویر دادن، ایشالا مشکل جدی نیست ضمنا مدل مین و رم ها رو هم بگید

• لایک 1
لینک به دیدگاه

متاسفانه اول اسمبل کردم.

در 6 دقیقه قبل، NaeemSameti گفته است :

در 11 دقیقه قبل، ApocalypseNow گفته است :

درود

با توجه به شرح مشکل شما . احتمالا رم هست. مدل مادربرد و رم ها را هم ذکر می کردید.

ram xpg 2*8gb 2800

mb asus b350-plus

ویرایش شده توسط aminsa
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...