رفتن به مطلب

مشاوره انتخاب قطعات براي استفاده روزمره و GAME

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ؛

دوستان قصد جمع كردن يك سيستم دارم براي استفاده هاي روزمره و بازي هاي FIFA و GTA V و از اين قبيل بازي هاي 

قطعات پيشنهادي تون رو لطفا بگيد 

محدوده بودجه تا 2.500.000 

لینک به دیدگاه

سلام با توجه به بودجه پیشنهادم سیستم زیر هست  (قیمت های امروز لیون کامپیوتر و موجودشون)

cpu:AMD Ryzen 5 1400 AM4 Processor :645000 toman
MAIN:MSI A320M GAMING PRO AM4 A320 Mainboard:329000 toman
RAM:Gskill Ripjaws V 8GB 4GBx2 2400Mhz CL15 DDR4 :379000 toman
VGA:ASUS Expedition GTX 1050 Ti OC 4G: 858000toman
Power:RedMax Wise Series 80Plus Active PFC 400W Power Supply: 139000 toman
CASE:DeepCool KENDOMEN Red Case: 209000 toman
HDD:Toshiba P300 7200Rpm 64MB Buffer SATA3 HDD - 1TB : 181000 toman

جمعا:2.740.000

اینم اضافه کنم میتونی تو کیس هزینرو بیاری پایین تر و یک کیس با انتخاب خودت تا 90 تومن بخری که قیمت حدود 2630 بشه ولی این کیس دیپکول واقعا خوبه و حیفه

موفق باشید

ویرایش شده توسط aminlion
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، aminlion گفته است :

سلام با توجه به بودجه پیشنهادم سیستم زیر هست  (قیمت های امروز لیون کامپیوتر و موجودشون)

اینم اضافه کنم میتونی تو کیس هزینرو بیاری پایین تر و یک کیس با انتخاب خودت تا 90 تومن بخری که قیمت حدود 2630 بشه ولی این کیس دیپکول واقعا خوبه و حیفه

موفق باشید

خيلي ممنون از راهنمايي تون

در مورد استفاده از پردازنده هاي intel core i5 نظرتون چيه؟!

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، aminlion گفته است :

موفق باشید

با عرض پوزش از استارتر عزیز.

یه سوال داشتم امین خان/ این نوع هارد توشیبا به درد آرشیو و نصب بازی میخوره؟ چون قیمتش خیلی پایینه آدم به شک میوفته...تجربه ی استفاده دارین ؟

http://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/هارد-دیسک/هارد-پی-300-توشیبا--2-ترابایت-77.html

اگه یه توضیح کوچیکی بدین ممنون میشم?

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، (WarCraft) گفته است :

یه سوال داشتم این نوع هارد توشیبا به درد آرشیو و نصب بازی میخوره چون قیمتش خیلی پایینه آدم به شک میوفته...

http://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/هارد-دیسک/هارد-پی-300-توشیبا--2-ترابایت-77.html

مدل P300 از مدل های رده مصرف کننده هست ( معادل باراکودا سیگیت و ابی وسترن )

یکی از کمترین خرابی های هارد رو توشیبا داره و تا اونجایی که خبر دارم اکثر هارد اکسترنال ها و کنسول ها از هارد های توشیبا استفاده میکنن . اما قیمت گذاریش بر میگرده به وارد کننده های محترم . چون این برند توی بازار معروف نیست با قیمت معقول وارد شده ( نه مثل ایسوس که خدا تومن الکی گرونتره )

لینک به دیدگاه

برای بازی GTA V باید به اینتل بچسبید.به خاطر موتور بازی که روی سی پی یو  اینتل بهتر کار می کند.اختلاف بین رایزن و سی پی یو i5 بر روی بازی GTA V چشمگیر هست.

ویرایش شده توسط BehrouzSedigh
لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، MamadMedusa گفته است :

مدل P300 از مدل های رده مصرف کننده هست ( معادل باراکودا سیگیت و ابی وسترن )

یکی از کمترین خرابی های هارد رو توشیبا داره و تا اونجایی که خبر دارم اکثر هارد اکسترنال ها و کنسول ها از هارد های توشیبا استفاده میکنن . اما قیمت گذاریش بر میگرده به وارد کننده های محترم . چون این برند توی بازار معروف نیست با قیمت معقول وارد شده ( نه مثل ایسوس که خدا تومن الکی گرونتره )

ممنون ممد جون :x

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، vala90 گفته است :

خيلي ممنون از راهنمايي تون

در مورد استفاده از پردازنده هاي intel core i5 نظرتون چيه؟!

نظر که اونم خوبه ,میتونی i5 7400kabylakeبگیری که تو اون رینج قیمت هست  اما رایزن  4 رشته منطقی بیشتر داره و توی بنچمارک بازی های روز میبینیم که usage پردازنده برای مثال وقتی تو رایزن 60% هست توی i5 برای مثال 90% هست و توی بازی هایی مثل battlefield1 توی مولتی پلیر میبینیم که اصلا کم میاره بعضا usage  میبینیم 100% هست و با عث لگ های ریز میشه در موردi5 7400

اما ;اگر با کمی آینده نگری بخوایم فکر کنیم من فکر میکنم رایزن فعلا تو این رینج قیمت بهتر باشه با توجه به اینکه بازی ها هم دارن بیشتر به سمت GPU محور بودن پیش میرند حالا  دوستمون مثال GTA رو زد اما خیلی بازی ها هم هستن که میبینیم رایزن عملکرد بهتری تو بازی نشون میده بخصوص توی fps توی قسمت سنگین بازی در واقع Min FPS کم کم هم داره جا میفته اوایل مشکلاتی داشت الان رفته رفته داره جا میفته رایزن

اما خوب اینتل هم همیشه خوب بوده و هست تو این رینج قیمت من پیشنهادم رایزنه اما اگر میتونستیم بالاتر بریم رو i7 پیشنهادم احتمالا اینتل میبود گرچه رده های بالای رایزن هم خیلی خوبن کلا ای ام دی با رایزن جهش خوبی داشت تو سی پی یو.

در 3 ساعت قبل، (WarCraft) گفته است :

یه سوال داشتم امین خان/ این نوع هارد توشیبا به درد آرشیو و نصب بازی میخوره؟ چون قیمتش خیلی پایینه آدم به شک میوفته...تجربه ی استفاده دارین ؟

دوستمون که توضیح دادن فقط اینکه آره 3 تا دارم یکیش همون اول مشکل دار بود که برام عوضش کردن و گارانتی هم فرستادم(ماتریس) الان هیچ مشکلی ندارن و از سرعتشون راضیم خیلیم تر تمیزه بسته بندیش

برای بازیو کارای روزمره قطعا خوبه ولی برای آرشیو معمولی و خونگی فکر کنم بری سراغ سری های آرشیو وسترن بهتر باشه(فکر کنم سبز رنگ باشن)

ویرایش شده توسط aminlion
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...