رفتن به مطلب

مشاوره و تبادل نظر برای سیستم جدید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان. 

سریعا بدون مقدمه خاصی میرم سراغ اصل مطلب، اینکه من کمتر از 10 میلیون تومن بودجه دارم یعنی یه چیزی مثل 9999 فقط 10 نمیشه.

و همونطور که از مقدارش پیداست، برای بدست اوردنش به سختی کار کردم پس دوست ندارم از هیچ ناحیه ای ضرر بکنم،

پیشنهاد نهایی شما برای گیمینگ چیه؟؟ هدفم اجرا کردن بازی ها بر اساس وضوح 4K تا مدتی قابل قبول هست. مثلا 5 سال.

خودم همچین بسته ای مد نظر دارم، خوشحال میشم نظرتون رو بدونم

Mobo: Asus - MAXIMUS IX APEX EATX LGA1151 Motherboard

CPU: Intel i7-8700K (هرچند خودم عاشق Threadripper هستم، اگر حس میکنید برتری نسبت به تیم اینتل داره حتما لحاظ کنید توی بسته!)

GPU: Titan X Pascal or GTX 1080Ti 2-way Sli به همراه bridge

PSU: Corsair - 1000W 80+ Platinum Certified Fully-Modular ATX Power Supply (در حقیقت خودم هیچ نظری درباره پاور ندارم، این چیزی بوده که بهم پیشنهاد شده)

RAM: G.Skill - Trident Z 32GB (2 x 16GB) DDR4-3400 Memory

Storage: Seagate - Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive

Storage (SSD): Samsung - 850 EVO-Series 250GB 2.5" Solid State Drive

Opitical Drive: Sony - 5280S-CB-PLUS DVD/CD Writer

در مورد خود کیس هم هیچ نظری ندارم، به RGB و ... هم اهمیت خاصی نمیدم اگر باشه خوبه نباشه مهم نیست. 

اینها بدون در نظر گرفتن مانیتور بود یعنی این بودجه زیر 10 فقط برای قطعات کیس هستش! اگر مانیتور خوبی هم میدونید تا 3.500 با G-Sync یا Free-Sync با توجه به گرافیک پیشنهادی. حتما بگید.

بازم تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...