رفتن به مطلب

مشاوره و تبادل نظر برای سیستم جدید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان. 

سریعا بدون مقدمه خاصی میرم سراغ اصل مطلب، اینکه من کمتر از 10 میلیون تومن بودجه دارم یعنی یه چیزی مثل 9999 فقط 10 نمیشه.

و همونطور که از مقدارش پیداست، برای بدست اوردنش به سختی کار کردم پس دوست ندارم از هیچ ناحیه ای ضرر بکنم،

پیشنهاد نهایی شما برای گیمینگ چیه؟؟ هدفم اجرا کردن بازی ها بر اساس وضوح 4K تا مدتی قابل قبول هست. مثلا 5 سال.

خودم همچین بسته ای مد نظر دارم، خوشحال میشم نظرتون رو بدونم

Mobo: Asus - MAXIMUS IX APEX EATX LGA1151 Motherboard

CPU: Intel i7-8700K (هرچند خودم عاشق Threadripper هستم، اگر حس میکنید برتری نسبت به تیم اینتل داره حتما لحاظ کنید توی بسته!)

GPU: Titan X Pascal or GTX 1080Ti 2-way Sli به همراه bridge

PSU: Corsair - 1000W 80+ Platinum Certified Fully-Modular ATX Power Supply (در حقیقت خودم هیچ نظری درباره پاور ندارم، این چیزی بوده که بهم پیشنهاد شده)

RAM: G.Skill - Trident Z 32GB (2 x 16GB) DDR4-3400 Memory

Storage: Seagate - Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive

Storage (SSD): Samsung - 850 EVO-Series 250GB 2.5" Solid State Drive

Opitical Drive: Sony - 5280S-CB-PLUS DVD/CD Writer

Cooler: Corsair - H100i 77.0 CFM Liquid CPU Cooler

در مورد خود کیس هم هیچ نظری ندارم، به RGB و ... هم اهمیت خاصی نمیدم اگر باشه خوبه نباشه مهم نیست. 

یک چیز دیگه اینکه برند خاصی برای GPU مد نظرم نیست، اما اگر MSI LIGHTNING باشه محشره!

اینها بدون در نظر گرفتن مانیتور بود یعنی این بودجه زیر 10 فقط برای قطعات کیس هستش! اگر مانیتور خوبی هم میدونید تا 3.500 با G-Sync یا Free-Sync با توجه به گرافیک پیشنهادی. حتما بگید.

بازم تشکر

ویرایش شده توسط Civi4ever
لینک به دیدگاه

درود 

این نظر من 

59da21326a5b4_bandicam2017-10-0816-27-56-717.thumb.jpg.b15a31759037a54d863e690883decceb.jpg

CPU جدید اینتل هم خیلی خوبه اما قیمتش بیشتر از اینه اما همینم میتونه راحت راضیت کنه  و کامل جواب گو باشه(بستگی به نظر خودت داره)

کیست خودش روش یدونه کولر DEEP COOL هم هست که دیگه نیازی به خرج اضافی برای خرید کوللر نداری(فقط من گشتم توی مشخصات کولر ندیدم سوکت پشتیبان پردازندرو داشته باشه قبلش از فورشنده بپرس که خدایی نکرده شرمندت نشم):11_blush:

پاورتو بیشتر از نیازت گرفتم اگر دراینده خواستی یدونه گرافیک دیگه هم SLI بندازی کنارش مشکل نداشته باشی

یدونه کارت WLAN هم بهت کنارش پیشنهاد میدم برا سهولت توی استفاده از اینترنت(از شر کابل LAN راحت میشی:D)

مادر بوردتم خودش از SSD های  M.2 پشتیبانی میکنه برا همین ازینوع گرفتم

فقط کیست ممونه که خودش یدونه فن 120 داره اما میتونی روش بیشتر نصب کنی که به خودت بستگی داره 

(برای تهویه سیستم میگم)

لینک به دیدگاه

Amirhossein Azimi سلام. اول اینکه خیلی ممنون که جواب دادی

بعدش میخواستم بپرسم نظرت چیه که در بقیه قطعات کمی صرفه جویی کنیم تا بشه ترکیب SLI خرید؟

مثلا 8600K بزاریم. و یک مادر برد منصفانه تر 

در ضمن من حاظر بودم اون 710 هزار کیس رو خرج چیزای دیگه بکنم کیس فقط و فقط به اندازه ای که جوابگو باشه برام کافیه

و حالا که قراره گرافیک تکی بگیریم نظرت چیه همون Titan X pascal رو بگیریم؟ من اون رو میتونم به قیمت مناسب بخرم (اگر بشه بهش گفت مناسب، حدود 4)

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Civi4ever گفته است :

Amirhossein Azimi سلام. اول اینکه خیلی ممنون که جواب دادی

بعدش میخواستم بپرسم نظرت چیه که در بقیه قطعات کمی صرفه جویی کنیم تا بشه ترکیب SLI خرید؟

مثلا 8600K بزاریم. و یک مادر برد منصفانه تر 

در ضمن من حاظر بودم اون 710 هزار کیس رو خرج چیزای دیگه بکنم کیس فقط و فقط به اندازه ای که جوابگو باشه برام کافیه

و حالا که قراره گرافیک تکی بگیریم نظرت چیه همون Titan X pascal رو بگیریم؟ من اون رو میتونم به قیمت مناسب بخرم (اگر بشه بهش گفت مناسب، حدود 4)

درود 

اتفاقا منم سعیم بر SLI بود اما نتونستم ترکیب خوبی بین cpu + min+ vga پیدا کنم چون بتنهایی SLI 1080TI چیزی درحدود 70 % بودجتو مصرف میکنه و گرافیک قویتر نیازمند پردازنده و مادربورد قویتر داره در

مثلما CPU عالی و قدرتمندی هست و صد البته بروز

مورد کیس سلیقه ای هست تجربه به من نشون داده هرچی سیستمت قوی باشه اما اگر زیبا نباشه زود دلتو میزنه.اره اگردلت بخواد میتونی مقرون به صرفه تر انتخواب کنی و مبلغشو صرف جاهای بهتری کنی

VGA TITAN X عالیه و SLI دیگه روانی هست 

ویرایش شده توسط Amirhossein Azimi
لینک به دیدگاه

خسته نباشی داداش

من بودجم حدود 12میلیون تومنه بازم به فکر چنین سیستمی نیستم 1080TI اونم دوتا .. میشه حدود 7تا8میلیون تومن قربون شکلت یدونش هم کافیه باسه 4K فعلا تا سال آینده که قیمتش اومد پایین در مورد 8700K باید بگم خدمتت الان که دارم باهات صحبت میکنم خود سایت نیواگ و آمازون هم زدن خارج از بورس یا دسترس . چه برسه ایران

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819117827&cm_re=i7_8700k-_-19-117-827-_-Product

این لینک نیواگ

https://www.amazon.com/Intel-BX80684I78700K-Core-i7-8700K-Processor/dp/B07598VZR8/ref=pd_sim_147_1?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B07598VZR8&pd_rd_r=1P52FDW8EG9ZMVD9EA5D&pd_rd_w=UmiYT&pd_rd_wg=lEO1J&psc=1&refRID=1P52FDW8EG9ZMVD9EA5D

اینم آمازون

حالا خودت تصمیم بگیر میتونی صبر کنی یا نه ببین 7700K  تا حدود 1800قیمت خورد الان به زور شده 1350 که تازه از بورس هم افتاده . بعد 8700تا بیاد مطمعن باش بیشتر 1500قیمت میخوره .

لینک به دیدگاه

حدود 9میلیون و پانصد هزار تومن ... :12_slight_smile:

اینو بگیر مختصر و مفید . و خیلی قوی در روزمره

Screenshot (23).png

لینک به دیدگاه

داداشم 4K رو بیخیال شو

چرا ..؟؟؟یک اینکه مانیتورهاش هنوز به تکامل نرسیدن و قیمتشون اصلا معقول نیست

دوم اینکه ببین داداشم بیخود هزینه نتراش باسه خودت

فرق آنچنانی نداره خود رزولوشن 2K هم 77درصد با فول اچدی توفیر داره

اینو بگیر عالیه

http://lioncomputer.ir/catalog/product/view/id/9731/s/مانیتور-بنکیو-zowie-xl2735-27/category/9/

4کی بخوای بخری مانیتور خوبش الان 5تومن باسه پول بدی که بفهمی یکاری کردی ....

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Arash_1367 گفته است :

خسته نباشی داداش

من بودجم حدود 12میلیون تومنه بازم به فکر چنین سیستمی نیستم 1080TI اونم دوتا .. میشه حدود 7تا8میلیون تومن قربون شکلت یدونش هم کافیه باسه 4K فعلا تا سال آینده که قیمتش اومد پایین در مورد 8700K باید بگم خدمتت الان که دارم باهات صحبت میکنم خود سایت نیواگ و آمازون هم زدن خارج از بورس یا دسترس . چه برسه ایران

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819117827&cm_re=i7_8700k-_-19-117-827-_-Product

این لینک نیواگ

https://www.amazon.com/Intel-BX80684I78700K-Core-i7-8700K-Processor/dp/B07598VZR8/ref=pd_sim_147_1?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B07598VZR8&pd_rd_r=1P52FDW8EG9ZMVD9EA5D&pd_rd_w=UmiYT&pd_rd_wg=lEO1J&psc=1&refRID=1P52FDW8EG9ZMVD9EA5D

اینم آمازون

حالا خودت تصمیم بگیر میتونی صبر کنی یا نه ببین 7700K  تا حدود 1800قیمت خورد الان به زور شده 1350 که تازه از بورس هم افتاده . بعد 8700تا بیاد مطمعن باش بیشتر 1500قیمت میخوره .

سلام، خیلی ممنون که جواب دادی، من جای خرید cpu رو بلدم میتونم گیر بیارمش حالا الان نه یک ماه دیگه مشکل خاصی نیست. پس نظر شما هم اینه که پول رو برای بقیه قطعات خرج کنم مفید تر از اینه که 2تا جی پی یو داشته باشم؟ 

من قصدم اینه که اگر قراره یک جی پی یو باشه Titan X رو بگیرم چونکه قیمت خوب سراغ دارم. 

واسه 4K ... واقعیتش2 سال پیش میخواستم سیستم بگیرم اما دقیقا همین حرفی که شما الان زدی رو بهم زدن من هم صبر کردم تا الان، فکر کردم که موقع خوبی میتونه باشه. 

اگر پول کیس بیشتر بشه میتونم یکم از 4میلیونی که واسه مانیتور گذاشتم خرج کنم و با 1080p سر کنم تا پول واسه اون جور بشه.

با این توصیفات. هنوزم نظرت همونه؟

لینک به دیدگاه

درود 

عزیزم صبر کردن اصلا برای مارکت کامپیوتر جواب نمیده 

روند تغییر قیمت بازار همیشه صعودی هست میتونی فعلا یدونه 1080TI یا همون TITAN بندازی رو سیستم بعدا که پول گیرت اومد دوباره یدونه بهش اظافه کنی اینطور برد کردی.چرا؟

چون هم بقیه قطعاتت گرون و قوی میتونی بخری هم بعدا میتونی SLI کنی اما اگه الان بخوایی SLI کنی باید قید بعضی چیزارو بزنی یا قطعات ضعیف خریداری کنی

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Civi4ever گفته است :

سلام، خیلی ممنون که جواب دادی، من جای خرید cpu رو بلدم میتونم گیر بیارمش حالا الان نه یک ماه دیگه مشکل خاصی نیست. پس نظر شما هم اینه که پول رو برای بقیه قطعات خرج کنم مفید تر از اینه که 2تا جی پی یو داشته باشم؟ 

من قصدم اینه که اگر قراره یک جی پی یو باشه Titan X رو بگیرم چونکه قیمت خوب سراغ دارم. 

واسه 4K ... واقعیتش2 سال پیش میخواستم سیستم بگیرم اما دقیقا همین حرفی که شما الان زدی رو بهم زدن من هم صبر کردم تا الان، فکر کردم که موقع خوبی میتونه باشه. 

اگر پول کیس بیشتر بشه میتونم یکم از 4میلیونی که واسه مانیتور گذاشتم خرج کنم و با 1080p سر کنم تا پول واسه اون جور بشه.

با این توصیفات. هنوزم نظرت همونه؟

اگر شما جای خرید خبر داری به ماهم بگو . خصوصی 

در مورد sli  داداش خوبم 1080ti  مخصوص 4K هستش و فعلا کافیه .  بعد میشه بگی چرا تایتان ایکس . همین 1080 تی آی کافیه  به نظرم بهتر هم هست 

در مورد 8700K  فقط میتونم بگم تو  پنج مارک ها همون 7700k  هستش فقط دوتا هسته بیشتر که اونم تاثیرش بیشتر داخل کارهای روزمره و رندینگ معلومه . میتونی تو یوتیوب بزنی  7700K VS 8700K دقیقا بهت کلی کلیپ نشون میده که میتونی بهتر تصمیم بگیری 

اینم  یه سیستم بهتره 

مادربورد گیگا  GIGABYTE AORUS GA-AX370-Gaming K7

اینم کارت زوتک  که فرکانس هستش فوق العادس  

Screenshot (24).png

لینک به دیدگاه

قیمت SSd سامسونگ رفت بالا 

رم که وحشتناک شده 

داداش کل قطعات رفتن بالا  خودت برو قیمت صبح با الان که فقط چند ساعت گذشته رو ببین مطمعنم تعجب میکنی 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اینم لینک پنج مارک های 8700K 

راحت میتونی با الباقی سی پی یو ها  مقایسشون رو ببینی  اللخصو 1700X رایزن 

وارد لینک که شدین اولین روزولوشن اچ دی هستش ورق بزنید برید جلو دقیقا روزلوشن فول اچ دی و بالاتر رو هم ببینید 

https://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Core_i7_8700K/11.html

فقط یه چیزی رو بگم خدمتتون در این پنج مارک فرکانس  8700  اورکلاک شدشم  هست تا 5گیگا هرتز . اما 1700X فقط با فرکانس پایه یعنی 3.4 گیگا هرتز هست که میتونید 4گیگا هرتز اورکلاک کنید به راحتی و نتیجه بهتر بگیرین با 8هسته 

ویرایش شده توسط Arash_1367
لینک به دیدگاه

تو پنج مارک ها که تو لینک هست فاصله بین 1700x که فرکانسش 3.4 هستش  و 8700K که فرکانسش تا5 اورکلاک شده رو خوب ببین اللخصوص در رزولوشن 4K  ,و 2K 

اختلاف فریم یا 1فریم هستش یا نیم فریم یا نهایتن 2فریم 

بازم میگم فرکانس پایه 1700X  روی 3.4 هستش حالا راحت اورکلاک میشه بدون دردسر رو 4 گیگا هرتز ببین اون موقع چی میشه 

شما رو رزولوشن 4K تمرکز کن خودت متوجه میشی دقیقا اختلاف چقدر میشه :35_thinking:

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Arash_1367 گفته است :

تو پنج مارک ها که تو لینک هست فاصله بین 1700x که فرکانسش 3.4 هستش  و 8700K که فرکانسش تا5 اورکلاک شده رو خوب ببین اللخصوص در رزولوشن 4K  ,و 2K 

اختلاف فریم یا 1فریم هستش یا نیم فریم یا نهایتن 2فریم 

بازم میگم فرکانس پایه 1700X  روی 3.4 هستش حالا راحت اورکلاک میشه بدون دردسر رو 4 گیگا هرتز ببین اون موقع چی میشه 

شما رو رزولوشن 4K تمرکز کن خودت متوجه میشی دقیقا اختلاف چقدر میشه :35_thinking:

بازم تشکر! خیلی ممنون. همین کارو میکنم. 

این نکته خیلی خوبیه که مجبور نیستم 8700K بخرم. خودم زیاد فن اینتل نیستم و اینکه هنوز قیمتش روی هواست. 

در مورد قیمت هم بگم که من توی بوشهر زندگی میکنم، پیش میاد که بعضی اوقات از دبی کالاهایی میارن که فروش ویژه دارن، من میتونم Titan X رو به قیمتی که اینجا برای 1080Ti پیشنهاد شده تهیه کنم.چیز هایی که گارانتی بین المللی هم باهاشونه. طبق محاسبات من و نظر بقیه سایت ها حدود 5-10 درصد اختلاف دارن که در آینده بیشتر هم مشخص میشه. 

در مورد رم، خوشبختانه خودم تونستم 16گیگابایت مدل Corsair Dominator Spec Edition پیدا کنم که اگر تونستم سر قیمت نهایی کنار بیام تهیه ش میکنم! 

اما جایی که گفتی 8700K واقعا نیاز نیست کمک کرد، میتونم سی پی یو های AMD رو تهیه کنم در اون صورت.

لینک به دیدگاه

سلام داداش الان یکی از بدترین مواقع برای خرید سیستم هس چون :

قیمت گرافیک فوق العاده به خاطر ماین بالارفته به طوری که اگه قبلا قسط گرفتن سیستم داشتید با sli هم پول اضافه هم ممکن بود بیارید ولی الان باید به یدونه راضی باشید اگر میتونید برای سری ولتا واسید تا با اومدن سری جدید احتمالا قیمتای نصل قبلم فرو کش کنه.

قیمت مانیتور 4k هنوز جا نیوفتاده و فوق العاده بالا هستش و اصلا منطقی نیست.

اگر وایسید یکم دیگه چون سری جدید اینتل بیاد اگه قیمتاش مناسب باشه ممکنه رایزنم یکم کاهش قیمت بده برای فروش بیشتر.

فعلا سیستم رایزن پیشنهاد میکنم ولی اگر خواستید میتونید اینتل بردارید.

یکی از تفاوت این سیستم با مال دوستان رم 32 هست چون الان 8 گیگ که هیچی 10 گیگم برای رزولوشن بالا کمه چون شما 5 سال میخواین سیستمتونو نگه دارید و رم بازیا خیلی سریع زیاد میشه بجای سیپیو 1800x و یه مادربرد گرون که با مادربرد پایینتر فرقی نداره و کیس 1 میلیونی 1700 برداشتم که باصرفه ترین پردازتده رایزن هست و اگر اهل اورکلاک باشید با یذره افزایش کلاک همون 1800x میشه.

بدلیل اینکه گفتین زیر 10 میلیون مجبور شدم ssd 256 گیگ بردارم ولی اگه نوستید صد تومن بزارید رو ده تومن میتونید 500 بردارید.

گفتین msi lighhtning میخواین اگه اینجوری خورد به بودجتون بردارید.

اگرم خواستین میتونید بجا 32 گیگ 24 گیگ بردارید بجاش 1700x بردارین .

78787.thumb.PNG.61f1553658939ead27e533cf744e1c6a.PNG

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام داداش الان یکی از بدترین مواقع برای خرید سیستم هس چون :

قیمت گرافیک فوق العاده به خاطر ماین بالارفته به طوری که اگه قبلا قسط گرفتن سیستم داشتید با sli هم پول اضافه هم ممکن بود بیارید ولی الان باید به یدونه راضی باشید اگر میتونید برای سری ولتا واسید تا با اومدن سری جدید احتمالا قیمتای نصل قبلم فرو کش کنه.

قیمت مانیتور 4k هنوز جا نیوفتاده و فوق العاده بالا هستش و اصلا منطقی نیست.

اگر وایسید یکم دیگه چون سری جدید اینتل بیاد اگه قیمتاش مناسب باشه ممکنه رایزنم یکم کاهش قیمت بده برای فروش بیشتر.

فعلا سیستم رایزن پیشنهاد میکنم ولی اگر خواستید میتونید اینتل بردارید.

یکی از تفاوت این سیستم با مال دوستان رم 32 هست چون الان 8 گیگ که هیچی 10 گیگم برای رزولوشن بالا کمه چون شما 5 سال میخواین سیستمتونو نگه دارید و رم بازیا خیلی سریع زیاد میشه بجای سیپیو 1800x و یه مادربرد گرون که با مادربرد پایینتر فرقی نداره و کیس 1 میلیونی 1700 برداشتم که باصرفه ترین پردازتده رایزن هست و اگر اهل اورکلاک باشید با یذره افزایش کلاک همون 1800x میشه.

بدلیل اینکه گفتین زیر 10 میلیون مجبور شدم ssd 256 گیگ بردارم ولی اگه نوستید صد تومن بزارید رو ده تومن میتونید 500 بردارید.

گفتین msi lighhtning میخواین اگه اینجوری خورد به بودجتون بردارید.

اگرم خواستین میتونید بجا 32 گیگ 24 گیگ بردارید بجاش 1700x بردارین .

78787.thumb.PNG.61f1553658939ead27e533cf744e1c6a.PNG

سلام خیلی ممنون که جواب دادی

خب در جمع حرف شما نظر من اینه که رم رو تا 16 کاهش بدیم، بودجه رو خرج یک X399 کنیم که بشه روش یک 1920X پیاده کرد.

اونجوری باید 1میلیون بزارم روی سیستم اما قدرتش خیلی بیشتر میشه. و همچنین به روز تر، اینم مهمه

در مورد لایتنینگ دقیقا همونجوریه که گفتی من اگه پیدا کنم توی خریدش لحظه ای درنگ نمیکنم.

و این درسته که هنوز 4K متاسفانه تکنولوژی خامی هستش، باید تا نسل 9 برای اون صبر کرد. میتونم یه WQHD جون دار تهیه کنم تا اون موقع، 

ولی به نظرت ارزش داره به جای 1080ti یک Titan X بگیرم؟

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Civi4ever گفته است :

خب در جمع حرف شما نظر من اینه که رم رو تا 16 کاهش بدیم، بودجه رو خرج یک X399 کنیم که بشه روش یک 1920X پیاده کرد.

اونجوری باید 1میلیون بزارم روی سیستم اما قدرتش خیلی بیشتر میشه. و همچنین به روز تر، اینم مهمه

در مورد لایتنینگ دقیقا همونجوریه که گفتی من اگه پیدا کنم توی خریدش لحظه ای درنگ نمیکنم.

و این درسته که هنوز 4K متاسفانه تکنولوژی خامی هستش، باید تا نسل 9 برای اون صبر کرد. میتونم یه WQHD جون دار تهیه کنم تا اون موقع، 

داداش اگه بتونی افزایش بدی که خیلی خوب میشه چون زده بودی زیر 10 اینو گفتم میتونی اس اس دی 500 هم بگیری.

توی گیم که 1080ti از تایتان ایکس زد بالا برای همین انویدیا titan xp  داد بیرون و.لی در کل تایتان بهتره به شرطی که دسته دو پیدا کنی من دسته دو 1.6 پیدا کردم ولی پول نداشتم وگرنه میخریدمش.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Civi4ever گفته است :

اینجور که شما میفرمایید بد نیست اما سیستم بیشتر در ورک استیشن و رندینگ قوی میشه در بازی فکر نکنم زیاد توفیری داشته باشه با رایزن .. ببین داداشم هر چیزی که اسمش گندس وقیمتش بیشتره که دلیل بر خوب بودن برای مصرف شما نیست  که برادر عزیزم در مورد کارت گرافیک همون 1080ti بهترین انتخابه . یک دوم اینکه بخرش داشته باشش و لذت ببر موقعی که سری بالاتر اومد نصف قیمت میفروشی نهایت میزاری روش و جدیدتر میگیری سمت SLI هم نرو که مشکلات خودش رو دار گرما . مصرف انرژی و دنگو فنگ آپدیت درایور هاش .. داداش نمی خوای که شاخ غول بشکنی . با کمترین هزینه بهترین برداشت . حالا اس ال آی هم کردی 10فریم بیشتر بهت داد چی قراره بشه فریم بین 40و60 باشه عالیه از 60با بالا  زیاد محسوس و قابل لمس نیست ... 

لینک به دیدگاه

اینو ببین مقایسه بین زوتک ای ام پی اکستریم و ام اس آی لایتینگ ZOTAC AMP EXTREME 1080 TI VS LIGHTNING Z 1080 TI

https://www.youtube.com/watch?v=0y3wJYWUk5U

اینم بهت بگم ام اس آی معمولیشم خوبه 

اما اگر میخوای قویترین رو بخری یه راست برو زوتک بگیر 

لینک به دیدگاه

اینم پنج مارک های 6 تا از 1080TI های بازار 

خودت نگاه کن اختلاف یک یا دو فریم مناسبترین رو بخر 

https://www.youtube.com/watch?v=mCRyk0e7LMY

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...