رفتن به مطلب

خرید کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام به همگی
اقا من یه  کارت گرافیکی میخام بخرم که اولا از 5 تا مانیتور به صورت همزمان پشتیبانی کنه دوما 
توی دو تا از مانیتور ها یک تصویر نمایش دادن بشه یعنی نصفش تو این و نصفش تو اون:14_relaxed:
دوستان چیو پیشنهاد میکنن که هم به صرفه باشه هم پر قدرت  
فقط  هم برای پخش فیلم هست نیاز نیست قدرتمند باشه .
فکر کنم به این تکنولوژی تو کارت های گرافیک amd میگن eyefinity 
ولی تو کارتهای دیگه رو نمیدونم.
با سپاس

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

شما باید برید سمت کارت های گرافیکی Matrox ، پردازنده اشون AMD هست و قدرتشون نسبت به قیمتشون کم است ، نکته مهمی هم که داره اینه که شما شخصا بری از امارات بخری و برگردی قیمتش از ایران ارزونتر درمیاد :D

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

سلام دوست عزیز

شما باید برید سمت کارت های گرافیکی Matrox ، پردازنده اشون AMD هست و قدرتشون نسبت به قیمتشون کم است ، نکته مهمی هم که داره اینه که شما شخصا بری از امارات بخری و برگردی قیمتش از ایران ارزونتر درمیاد :D

دادش 512 مگش 4 میلیونه کجاش ارزونه چی میگی دادا؟xD:ph34r::4_joy::D

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

دادش 512 مگش 4 میلیونه کجاش ارزونه چی میگی دادا؟xD:ph34r::4_joy::D

خوش تیپ با دقت نوشته رو بخونید : قدرتشون نسبت به قیمتشون کم است .

نیازی به ترجمه روان تر میبینید ؟

لینک به دیدگاه

یعنی نمیشه با geforce همچین کاری کرد

یک تصویر در دو مانیتور

ویرایش شده توسط mehran webtaak
لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

خوش تیپ با دقت نوشته رو بخونید : قدرتشون نسبت به قیمتشون کم است .

نیازی به ترجمه روان تر میبینید ؟

نه  داداش ولی  اصن ماتروکس پیشنهاد نمیشه بدترین انتخابه قدرت نگاه

https://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=Matrox+M9140+LP+PCIe+x16

0 گرفته پول به قدرت:ph34r:

1080TI اینا همه تا 3 تا پشتیبانی میکنن تایتانم 4 تا پشتیبانی میکنه دیگه چرا ماتروکس؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، GRANDAM گفته است :

نه  داداش ولی  اصن ماتروکس پیشنهاد نمیشه بدترین انتخابه قدرت نگاه

https://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=Matrox+M9140+LP+PCIe+x16

0 گرفته پول به قدرت:ph34r:

1080TI اینا همه تا 3 تا پشتیبانی میکنن تایتانم 4 تا پشتیبانی میکنه دیگه چرا ماتروکس؟

من اصلا متوجه ارتباط صحبت شما نمیشم . این دوستمون میخواد 5 تا خروجی همزمان بگیره ، فقط هم میخواد فیلم ببینه ،  شما بهترین پیشنهاد را بفرمایید ما هم یاد بگیریم لطفا . ممنونم

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

من اصلا متوجه ارتباط صحبت شما نمیشم . این دوستمون میخواد 5 تا خروجی همزمان بگیره ، فقط هم میخواد فیلم ببینه ،  شما بهترین پیشنهاد را بفرمایید ما هم یاد بگیریم لطفا . ممنونم

داداش قسط جسارت نداشتم میبخشید.

لینک به دیدگاه

داداش قسط جسارت نداشتم میبخشید.

نخیر اختیار دارید بنده کوچیک شما هستم فقط چون خودم چندین بار نیاز داشتم ویدئو وال راه اندازی کنم و راه حلی غیر از متروکس پیدا نکردم برام جالب بود که شما چه پیشنهاد جایگزینی دارید

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، mehran webtaak گفته است :

یعنی نمیشه با geforce همچین کاری کرد

یک تصویر در دو مانیتور

حداکثر تعداد تصویری که شما با کارت های انویدیا میتونید بگیرید 3 عدد میباشد ، متروکس C680 با قیمت 600 دلار در فروشگاه های امارات موجود هست ، احتمالا شما شخصا برید یک عدد بگیرید و بیارید با هزینه هاتون 3 میلیون درمیاد ، 6 خروجی تصویر همزمان میتونید ازش بگیرید . من نمیدونم وارد کننده ی بی انصافش در ایران چجوری بیشتر از 4600 هزار تومان قیمت گذاشته رو این کارت .

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

نخیر اختیار دارید بنده کوچیک شما هستم فقط چون خودم چندین بار نیاز داشتم ویدئو وال راه اندازی کنم و راه حلی غیر از متروکس پیدا نکردم برام جالب بود که شما چه پیشنهاد جایگزینی دارید

نه خواهش میکنم حقیر با این چیزای که شنیدم تایتان میتونه 4 مانیتور همزمان ساپورت کنه گفتم اگه به کار استارتر شاید 4 تاهم بیاد.

چون ماتروکسا الکی هی گرونن مث این 512 مگه چهار میلیون
http://meghdadit.com/product/50383/matrox-m9140-lp-512mb-ddr2-graphics-card/کارت-گرافیک-متروکس-مدل-ام-9140-ال-پی-با-حافظه-512-مگابایت/

لینک به دیدگاه

نه خواهش میکنم حقیر با این چیزای که شنیدم تایتان میتونه 4 مانیتور همزمان ساپورت کنه گفتم اگه به کار استارتر شاید 4 تاهم بیاد.

چون ماتروکسا الکی هی گرونن مث این 512 مگه چهار میلیون http://meghdadit.com/product/50383/matrox-m9140-lp-512mb-ddr2-graphics-card/کارت-گرافیک-متروکس-مدل-ام-9140-ال-پی-با-حافظه-512-مگابایت/

سری M جهت انکود و دیکود های خاصی استفاده میشه . مدل C680 با 6 خروجی همزمان در ایران قیمت 4500 ای داره ولی در امارات زیر 600 دلار است ، شما حساب و کتاب بفرمایید از انصاف وارد کننده ی هموطن این کالا شگفت زده خواهید شد . در ضمن فراموش نکنید که این کارت ها مصرف فوق العاده پایینی دارند ، بسیار کوچک هستند و مخصوص همین کار ساخته شده اند .

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

چون ماتروکسا الکی هی گرونن مث این 512 مگه چهار میلیون http://meghdadit.com/product/50383/matrox-m9140-lp-512mb-ddr2-graphics-card/کارت-گرافیک-متروکس-مدل-ام-9140-ال-پی-با-حافظه-512-مگابایت/

این مدلی که شما میفرمایید قیمتش چقدره 
ببینید اصل برای من یک تصویر در دو تا مانیتوره این واجب تره حتی اگه فقط همین دوتا خروجیو بده
ولی نه روی این قیمتهای کذایی

ویرایش شده توسط mehran webtaak
لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

سری M جهت انکود و دیکود های خاصی استفاده میشه . مدل C680 با 6 خروجی همزمان در ایران قیمت 4500 ای داره ولی در امارات زیر 600 دلار است ، شما حساب و کتاب بفرمایید از انصاف وارد کننده ی هموطن این کالا شگفت زده خواهید شد . در ضمن فراموش نکنید که این کارت ها مصرف فوق العاده پایینی دارند ، بسیار کوچک هستند و مخصوص همین کار ساخته شده اند .

چیز تازه ای نیس همه جا دارن ازمون میکشن اینم روش.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...