رفتن به مطلب

کارت صدا Creative ZxR گارانتی فروخته شد

samannaseri
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز

کارت صدا نیازی به تعریف نداره و کاملا سالم و تمیز هستش گارانتی تا  21 Jan 2018 به همراه کارتن و تمامی متعلقات

قیمت :  فروخته شد

هزینه ارسال با خریدار محترم

لینک مشخصات و قیمت :

http://lioncomputer.ir/catalog/product/view/id/1397/s/creative-sound-blaster-zxr-pcie-sound-card-86/category/4/

IMG_2378.JPG

IMG_2396.jpg

IMG_2398.jpg

IMG_2395111.jpg

ویرایش شده توسط samannaseri
لینک به دیدگاه

• ارسال 57
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

اقا شما فقط سیستم صوتی تون ، کارت صدا اسپیکر و هدست فقط 3 تومن پولشه ، ولی کیبوردت مال بچگی های  ناصرالدین شاه قاجار چرا :D (شوخی)

امیدوارم خوب بفروشید ، بنده هم یکی ازین کارت ها دوست دارم ولی فعلا بودجه برای خریدش رو ندارم ، اسپیکرم هم  z623 هست داره تلف میشه با کارت صدا انبرد.

ویرایش شده توسط No 0ne
لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، No 0ne گفته است :

اقا شما فقط سیستم صوتی تون ، کارت صدا اسپیکر و هدست فقط 3 تومن پولشه ، ولی کیبوردت مال بچگی های  ناصرالدین شاه قاجار چرا :D (شوخی)

امیدوارم خوب بفروشید ، بنده هم یکی ازین کارت ها دوست دارم ولی فعلا بودجه برای خریدش رو ندارم ، اسپیکرم هم  z623 هست داره تلف میشه با کارت صدا انبرد.

:4_joy::4_joy::4_joy::4_joy: دلیل خاصی نداره هم سالمه کاملا هم هزینه الکیه بنظرم برا کیبورد  هروقت خراب شد عوض میکنم

انصافا کارت فوق العاده ایه بخاطر نیاز مالی دارم کم کم کل سیستمم رو میفروشم متاسفانه  

اینشالا بودجه جور میشه و یکی میخرین و لذتش رو میبرین اگه تا اونموقع فروش نرفت تقدیم شما

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باسلام

بااجازه استارتر محترم

بنده این کارتو کاملا تست کردم  بغیر از امکانات بیشتر نسبت به زد  واقعا کیفیت و خروجیش بخصوص در هدفون  زیاده  و کلا کلاس کاریش متفاوته   به   زد و زد ایکس 

واقعا قیمت خوبی دوستمون گذاشتن   اگر کسی دنبال  کارت صدا حرفه ای هست بخصوص  برا اسپیکر 5.1  که دالبی و dts   ساپورت میکنه   گزینه   عالی  هست 

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، ferdosi گفته است :

باسلام

بااجازه استارتر محترم

بنده این کارتو کاملا تست کردم  بغیر از امکانات بیشتر نسبت به زد  واقعا کیفیت و خروجیش بخصوص در هدفون  زیاده  و کلا کلاس کاریش متفاوته   به   زد و زد ایکس 

واقعا قیمت خوبی دوستمون گذاشتن   اگر کسی دنبال  کارت صدا حرفه ای هست بخصوص  برا اسپیکر 5.1  که دالبی و dts   ساپورت میکنه   گزینه   عالی  هست 

سلام  جناب فردوسی عزیز

صاحب اختیارید ممنون بابت در اختیار گذاشتن اطلاعات و تجربیات خوبتون ;)

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، samannaseri گفته است :

تخفیف 10 روزه فقط 700 تومن

قیمت واقعا عالی هست .خوب بفروشی

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، mka19 گفته است :

قیمت واقعا عالی هست .خوب بفروشی

ممنون دوست عزیزم

یکم اوضاع اقتصادی همه فک کنم خوب نیست واقعا کمتر از این قیمت بعید میدونم همچین کارتی گیر کسی  بیاد

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...