رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید پاور 500W

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدومت دوستان لیون

خودم الان یه پاور 530W  گرین دارم ولی متاسفانه دچار مشکل شده و در اثر خرابی پاور چیپ مادربورد روهم خراب کرد و به فنا رفت ! ( ولی پاور بصورت طبیعی کار میکنه )

الان میخوام یه پاور 500W در رنج قیمت 200 هزار تومان بگیرم ولی بعضی از دوستان میگن کولر مستر بگیر بعضی ها هم میگن گرین الان نمیدونم کدوم رو بگیرم و کدوم مدل بهتره لطفاً راهنمایی کنید

دارای حداقل : 6 ساتا (کابل 5 رشته ) ، 8 پین  ،  دارای استاندارد های جدید 

لینک به دیدگاه

سلام

اگه تا الان کسایی گفتن پاورمون سوخته یا زنده قطعات رو خراب کرده بیشتر از این مارکای زپرتی بوده

من نمی گم گرین بده ولی وقتی با کولر مستر و کوریسر و evga مقایسه می کنی می بینی درصد خرابیش بیشتره

ولی اگه میخوای از تولید داخلی حمایت کنی گرین بگیر. مثل glx که میده چین براش گوشی بسازه روش بنویسه glx :4_joy:

من خودم corsair vs550 دارم. در آخر پیشنهادم اینه

http://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/پاور/پاور-کولر-مستر-master-masterwatt-lite-500w-44.html

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، alireza_r15 گفته است :

سلام

اگه تا الان کسایی گفتن پاورمون سوخته یا زنده قطعات رو خراب کرده بیشتر از این مارکای زپرتی بوده

من نمی گم گرین بده ولی وقتی با کولر مستر و کوریسر و evga مقایسه می کنی می بینی درصد خرابیش بیشتره

ولی اگه میخوای از تولید داخلی حمایت کنی گرین بگیر. مثل glx که میده چین براش گوشی بسازه روش بنویسه glx :4_joy:

من خودم corsair vs550 دارم. در آخر پیشنهادم اینه

http://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/پاور/پاور-کولر-مستر-master-masterwatt-lite-500w-44.html

خدایی  تا حالا دوتا سیستم از سال 90 جمع کردم هر دوبار  پاور زنده زنده بقیه قطعات رو خراب کرده ولی اولی خوب بود گارانتی داشت ولی این نه خدایی دیگه شد ضرر تو ضرر ...

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
در در 1396/07/18, 11:21:36، HARE46 گفته است :

سلام خدومت دوستان لیون

خودم الان یه پاور 530W  گرین دارم ولی متاسفانه دچار مشکل شده و در اثر خرابی پاور چیپ مادربورد روهم خراب کرد و به فنا رفت ! ( ولی پاور بصورت طبیعی کار میکنه )

الان میخوام یه پاور 500W در رنج قیمت 200 هزار تومان بگیرم ولی بعضی از دوستان میگن کولر مستر بگیر بعضی ها هم میگن گرین الان نمیدونم کدوم رو بگیرم و کدوم مدل بهتره لطفاً راهنمایی کنید

دارای حداقل : 6 ساتا (کابل 5 رشته ) ، 8 پین  ،  دارای استاندارد های جدید 

سلام. در ابتدا متاسفیم در مورد مشکلی که برای شما ایجاد شده. امکانش هست مدل دقیق پاور، تاریخ گارانتی و مشخصات سیستمتون رو ذکر کنید؟

آیا برای تست پاور به خدمات پس از فروش گرین مراجعه کردید؟  اگر مراجعه کردید امکانش هست شماره سریال پاور رو بفرمایید تا پیگیری های لازم رو انجام بدم؟

تضمین می کنم در صورتی که پاور شما دارای گارانتی باشه و مسجل بشه که نقص فنی پاور مورد نظر باعث معیوب شدن مادربرد شما باشه، خسارت وارد شده به شما تمام و کمال پرداخت خواهد شد.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

سلام. در ابتدا متاسفیم در مورد مشکلی که برای شما ایجاد شده. امکانش هست مدل دقیق پاور، تاریخ گارانتی و مشخصات سیستمتون رو ذکر کنید؟

آیا برای تست پاور به خدمات پس از فروش گرین مراجعه کردید؟  اگر مراجعه کردید امکانش هست شماره سریال پاور رو بفرمایید تا پیگیری های لازم رو انجام بدم؟

تضمین می کنم در صورتی که پاور شما دارای گارانتی باشه و مسجل بشه که نقص فنی پاور مورد نظر باعث معیوب شدن مادربرد شما باشه، خسارت وارد شده به شما تمام و کمال پرداخت خواهد شد.

تا حالا دوبار واسم اتفاق افتاده !

اول بار سال 90 بود که 2 هفته کار کرد و بعد معلوم شد ولتاژ که باید به بقیه قطعات می رساند ، نرسانده و کارت گرافیک بدلیل کمبود ولتاژ خراب شد و هر دو تا قطعه رو پس فرستادم واسه گارانتی بعد چند ماه دردسر تعمیر کردند و واسم پس فرستادن ولی شد قطعه تعمیری ولی چه میشه کرد. دوم بار هم ( این سیستم دیگه س اون قبلی نیست )  یه سال پیش یه مادربورد 500 تومنی رو بخاطر نوسانات  دچار افزایش دما چیپ شد و تا به فنا رفت و حالا یکی دیگه هم خریدم اون روهم دوباره خراب کرده دیگه دارم بیخیالش میشم ولی متاسفانه این یکی با اختلاف کمی گارانتیش نموند وقتی که مادربورد جدید رو خریدم دقیق مطمئن شدم که مشکل از پاور هستش .

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، HARE46 گفته است :

اول بار سال 90 بود که 2 هفته کار کرد و بعد معلوم شد ولتاژ که باید به بقیه قطعات می رساند ، نرسانده و کارت گرافیک بدلیل کمبود ولتاژ خراب شد و هر دو تا قطعه رو پس فرستادم واسه گارانتی بعد چند ماه دردسر تعمیر کردند و واسم پس فرستادن ولی شد قطعه تعمیری ولی چه میشه کرد. دوم بار هم ( این سیستم دیگه س اون قبلی نیست )  یه سال پیش یه مادربورد 500 تومنی رو بخاطر نوسانات  دچار افزایش دما چیپ شد و تا به فنا رفت و حالا یکی دیگه هم خریدم اون روهم دوباره خراب کرده دیگه دارم بیخیالش میشم ولی متاسفانه این یکی با اختلاف کمی گارانتیش نموند وقتی که مادربورد جدید رو خریدم دقیق مطمئن شدم که مشکل از پاور هستش .

سلام دوست عزیز سیستمت چی شد در آخر؟

تونستی سیستم قدیمی رو درست کنی؟

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، HARE46 گفته است :

بنده چند سوال از شما پرسیدم. لطف می کنید جواب سوالالت بنده رو بدید. اون طوری که بنده متوجه شدم بیش از 6-7 سال از عمر پاور شما می گذره.

نقل قول

ولتاژ که باید به بقیه قطعات می رساند ، نرسانده و کارت گرافیک بدلیل کمبود ولتاژ خراب شد

نقل قول

یه سال پیش یه مادربورد 500 تومنی رو بخاطر نوسانات  دچار افزایش دما چیپ شد

این موارد برداشت های خودتون هست یا از منبع دیگری به شما اعلام شده ؟ 

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

سلام دوست عزیز سیستمت چی شد در آخر؟

تونستی سیستم قدیمی رو درست کنی؟

ن دادا بیخیال اون شدم نزدیک دو ماه پیش میخواستم سیستم جمع کنم مادربورد که میخواستم با گارانتی اصلی پیدا نکردم منتظر بودم که پیدا بشه که یه دفعه قیمت دلار زد بالا حالا همون قطعات 2ماه پیش 20 درصد افزایش داشته و همین طوری موندم که چکار کنم ؟ صبر کنم ارزون بشه یا گرون تر میشه ؟؟!!!! معلوم نیست چی میشه نمیدونم چکار کنم

در 52 دقیقه قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

بنده چند سوال از شما پرسیدم. لطف می کنید جواب سوالالت بنده رو بدید. اون طوری که بنده متوجه شدم بیش از 6-7 سال از عمر پاور شما می گذره.

این موارد برداشت های خودتون هست یا از منبع دیگری به شما اعلام شده ؟ 

دادا اون 2 مورد دوتا سیستم جداگانه س نه یکی ، سال 90 یه پاور 380 گرین و نزدیک یه سال پیش یه پاور 530 گرین . اولی (380) گارانتی تعمیرش کرد و دومی گارانتیش تموم شد هرچند در زمانی که گارانتیش مونده بود بردم تست کردم جداگانه ولی هیچ مشکلی نداشت بعدا خیلی ها گفتن در فشار کاری بعضی اوقات درست کار نمیکنه که گارانتی هم نمیفهمه این مشکل رو ....!

دادا اینا جواب های تنها خودم نیست جواب تعمیرکاران باتجربه ( حداقل 5 نفر ) بود

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، HARE46 گفته است :

درود دوست عزیزم

MVE یه سری جدید از کولر مستر هستش که اندکی از سری لایت بالاتره و برای این ساخته شده که کسایی که سیستم نسبتا گرون میبندن و نمیخوان هزینه ی زیادی روی پاور بکنن و  در عین حال پاوری بالاتر از لایت میخوان بدردشون بخوره !

البته MVEتا سریCM STORMخیلی فاصله هست و حتما کولر مستر برای خلع بین این دوتا یه پاور دیگری هم درست خواهد کرد!

نظر من اینه که اگر نمیخوای و نمیتونی روی لایت حساب باز کنی بری سراغ این سری ولی اگر برای سیستم قبلیت میخوای عزیزم مستر وات لایت زیادم هست!

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود دوست عزیزم

MVE یه سری جدید از کولر مستر هستش که اندکی از سری لایت بالاتره و برای این ساخته شده که کسایی که سیستم نسبتا گرون میبندن و نمیخوان هزینه ی زیادی روی پاور بکنن و  در عین حال پاوری بالاتر از لایت میخوان بدردشون بخوره !

البته MVEتا سریCM STORMخیلی فاصله هست و حتما کولر مستر برای خلع بین این دوتا یه پاور دیگری هم درست خواهد کرد!

نظر من اینه که اگر نمیخوای و نمیتونی روی لایت حساب باز کنی بری سراغ این سری ولی اگر برای سیستم قبلیت میخوای عزیزم مستر وات لایت زیادم هست!

ممنون

نه میخوام یه سیستم دیگه اسمبل کنم ، فقط یه اشتباه بزرگ کردم یه ماه پیش خرید نکردم متاسفانه اون موقع مادربورد مورد نظر من با گارانتی اصلی  نبود و حالا قیمت هم  20 درصد افزایش داشته همه ی قطعات و موندم چکار کنم صبر کنم یا بخرم .

میتونی یه پیج رو بهم معرفی کنی که تمام توضیحات سری های مختلف پاور کولر مستر رو توضیح داده باشه ؟

اگه بخوای خودت اولویت بندی کنی واسه خرید از این 3 تا پایین کدوم رو انتخاب میکنی و چرا ؟

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/پاور/پاور-کولر-مستر-master-masterwatt-lite-600w-84.html

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/پاور/پاور-کولر-مستر-gx550-cm-storm-edition-97.html

https://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/پاور/cooler-master/پاور-کولر-مستر-mwe-550.html

لینک به دیدگاه

درود

ممکنه توی کانال کولر مستر بینی مشخصاتشون

تابستان و بعد از نوروز قیمت ها یکمی متعادل میشه

سی ام استورم استاندارد  ایتی پلاس برنز داره ولی لایت معمولی ! پس سی ام استورم بهینه تره و بازدهی بهتره داره مخصوصا برای شما که سیستم مال مغازه هستش و مداوم روشنه!

اول سی ام استورم چون سری بلاتره و بازدهی بهتری داره

دوم مستر وات لایت

سوم MVE

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود

ممکنه توی کانال کولر مستر بینی مشخصاتشون

تابستان و بعد از نوروز قیمت ها یکمی متعادل میشه

سی ام استورم استاندارد  ایتی پلاس برنز داره ولی لایت معمولی ! پس سی ام استورم بهینه تره و بازدهی بهتره داره مخصوصا برای شما که سیستم مال مغازه هستش و مداوم روشنه!

اول سی ام استورم چون سری بلاتره و بازدهی بهتری داره

دوم مستر وات لایت

سوم MVE

در جواب قبلی  (پایینی) گفتی MVE از لایت بهتره که!

در 20 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود دوست عزیزم

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، HARE46 گفته است :

در جواب قبلی  (پایینی) گفتی MVE از لایت بهتره که!

درود

برعکس گفتم!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...