رفتن به مطلب

سوال در مورد بهتربن سیستم عامل برای کار گرافیکی

Amoo Milad
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

اگه تاپيک ام تکراري هست به بزرگي خودتون ببخشيد @};-

شياد بحث بهترين سيستم عامل يه بحث تکراري و بدون نتيجه باشه

اما من صرفآ واسه کار گرافيکي ميخوام redface.gif

و برنامه هم به ترتيب

1-مايا

2-فوتوشاپ

3-ايلاستريتور

هست - شايد بعدا برنامه ديگه اي در همين زمينه ها wink.gif

، نه واسه بازي ، نه شبکه ، نه برنامه نويسي ، هيچ چيز ديگه اي نيست غير از همون 3 تا برنامه

لطفآ بين ويندوس ، مک ، لينوکس بهم بگيد کدوم Rose.gif

و لطفآ با ذکر دليل باشهRose.gifRose.gifRose.gif

ممنونم

و منتظر

لینک به دیدگاه

اون نرم افزارا که کلا برای لینوکس وجود ندارن پس میره کنار

برای مک نرم افزارا هستن اما دردسر پیدا کردن نسخه مکینتاششون بیشتره در ضمن حتما هم باید کامپیوترتون اپل باشه تا مک داشته باشید. به قول خارجیا میگن اگه قوانین اپل زندگی کنی مک برات عالیه

آخرش هم میرسیم به ویندوز و پی سی خودمون که ۹۹٪ کاربرا انتخاب می کنن یا به زبان دیگه چاره ای برای انتخابش ندارن! در ضمن اگه از نظر ارتقا سخت افزار هم در نظر بگیرید pc خیلی نسبت به مک راحت تره.

ویرایش شده توسط kooroshp
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اولویت با OSX Lion هست ولی چون یه سری دردسر داره نصب کردنش یا باید مک بوک پرو بخرید که قیمتش برای کار گرافیکی بالاست حدود 2400 باید باشه تو ایران!یا اینکه از ویندوز 7 استفاده کنید نسخه 64 بیت بخصوص برای استفاده از رم بیشتر!wink.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان

اگه تاپيک ام تکراري هست به بزرگي خودتون ببخشيد @};-

شياد بحث بهترين سيستم عامل يه بحث تکراري و بدون نتيجه باشه

اما من صرفآ واسه کار گرافيکي ميخوام redface.gif

و برنامه هم به ترتيب

1-مايا

2-فوتوشاپ

3-ايلاستريتور

هست - شايد بعدا برنامه ديگه اي در همين زمينه ها wink.gif

، نه واسه بازي ، نه شبکه ، نه برنامه نويسي ، هيچ چيز ديگه اي نيست غير از همون 3 تا برنامه

لطفآ بين ويندوس ، مک ، لينوکس بهم بگيد کدوم Rose.gif

و لطفآ با ذکر دليل باشهRose.gifRose.gifRose.gif

ممنونم

و منتظر

با درود:

قبل از هر چیز ورود شما به انجمن لیون کامپیوتر را تبریک می گویم.

هر دو ما در یک روز عضو شدیم ، البته با 1 سال اختلاف.

دوست عزیز ، بهترین گذینه در داخل کشور Windows Se7en X64 می باشد و شک نکنید.

در مورد دلایل هم دوستان توضیح دادند.

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

ویرایش شده توسط LEE
لینک به دیدگاه

با سلام و تشکر فراوان از همه Rose.gif

واسه جواب ها و سرعت عمل بالا Rose.gif

جدا ممنونم Rose.gifclapping.gifRose.gif

من ایران نیستم ، مالزی هستم redface.gif

اینترنته پر سرعت اینجا هاست و فایل تورنت و ..... پس مشکلی ندارمwink.gif

رلستش بین ای مک اپل و سیستم های یکپارچه دل موندم کدوم رو بگیرمI%20Do%20not%20Know.gif

میذونم اپل توجیه نداره و همیشه گرون تر هستcool.gif

اما من صرفا واسه کار گرافیکی میخوام و بدون در نظر گرفتن هیچ چیز دیگه ای

و اگه صرفا وفقط سیستم عامل بررسی بشه

کدوم راندمان بالاتری دارن ؟؟؟ واسه کار گرافیکی

ممنونم از پاسخ هاتونRose.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رابط کاربری مک برای کار با فایل های مدیا خیلی بهتر از ویندوز هست از نحوه اسکرول گرفته تا View ، موس جدید مک هم که دنیایی هست برای خودش و کار کردن با سیستم های گرافیکی

رو خیلی راحت کرده.

از قدیم گفتن مک ساختع شده برای عکاس ها.

از نظر قدرت پردازش در شرایط یکسان سخت افزاری اختلاف قابل توجهی وچود نداره تو یه نرم افزار مک سریعتر تو یکی دیگه ویندوز مثلا تو مک سرعت پردازش RAW بالاتر از ویندوز هست .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام و تشکر فراوان از همه Rose.gif

واسه جواب ها و سرعت عمل بالا Rose.gif

جدا ممنونم Rose.gifclapping.gifRose.gif

من ایران نیستم ، مالزی هستم redface.gif

اینترنته پر سرعت اینجا هاست و فایل تورنت و ..... پس مشکلی ندارمwink.gif

رلستش بین ای مک اپل و سیستم های یکپارچه دل موندم کدوم رو بگیرمI%20Do%20not%20Know.gif

میذونم اپل توجیه نداره و همیشه گرون تر هستcool.gif

اما من صرفا واسه کار گرافیکی میخوام و بدون در نظر گرفتن هیچ چیز دیگه ای

و اگه صرفا وفقط سیستم عامل بررسی بشه

کدوم راندمان بالاتری دارن ؟؟؟ واسه کار گرافیکی

ممنونم از پاسخ هاتونRose.gif

خوب شما اگه بودجتون محدود هست میتونید به MAC Mini فکر کنید و اگه سیستم یکپارچه میخواهید بنظرم اپل آیمک فوقوالعاده سریع پر قدرت زیبا و مخصوص کارهای گرافیکی هست!دل بنظرم اصلا به پای سرعت این سیستم بخصوص در رندرینگ نمیرسه فکر کنم برای دوستان مطلب جالبی باشه:خود اپل از کارت ATi استفاده میکند و برای برنامه 3DS Max 11 فناوری Physx خیلی مهم و ضروری ست به همین دلیل اپل در آیمک های خود فناوری Physx را بصورت آنبورد قرار داده است!

لینک به دیدگاه

خوب شما اگه بودجتون محدود هست میتونید به MAC Mini فکر کنید و اگه سیستم یکپارچه میخواهید بنظرم اپل آیمک فوقوالعاده سریع پر قدرت زیبا و مخصوص کارهای گرافیکی هست!دل بنظرم اصلا به پای سرعت این سیستم بخصوص در رندرینگ نمیرسه فکر کنم برای دوستان مطلب جالبی باشه:خود اپل از کارت ATi استفاده میکند و برای برنامه 3DS Max 11 فناوری Physx خیلی مهم و ضروری ست به همین دلیل اپل در آیمک های خود فناوری Physx را بصورت آنبورد قرار داده است!

WOW

جدا

یعنی Physx هم داره ؟؟؟

خیلی جالب بود

ممنونم از اطلاعات خوبتون

نه ، مشکله مادی ندارم

آخه همیشه به این فکر میکردم که یه سیستم یک پارچه دل بهتره - منظورم کیس و مونیتور LCD و .... هاست که همه با برند دل هستند

آخه وب سایت دل در اینجا ، قابلیت کونفیگ میده و هر چی که دوست داشته باشد و واستون میبنده و نصب میکنه

تازه ، تحویلش هم رایگانه

و من همیشه تو سایتش یه چیزی که cpu ci7 با ۸ گیگ رام DDR3 و ۱ ترا هارد و مونتر ۲۲ اینچ و گرافیک بهترین مدلش که تو لیست موجود بود رو انتخاب میکردم با موس و کی برد وایر لس ، تازه هم قیمت Imac میشد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

WOW

جدا

یعنی Physx هم داره ؟؟؟

خیلی جالب بود

ممنونم از اطلاعات خوبتون

نه ، مشکله مادی ندارم

آخه همیشه به این فکر میکردم که یه سیستم یک پارچه دل بهتره - منظورم کیس و مونیتور LCD و .... هاست که همه با برند دل هستند

آخه وب سایت دل در اینجا ، قابلیت کونفیگ میده و هر چی که دوست داشته باشد و واستون میبنده و نصب میکنه

تازه ، تحویلش هم رایگانه

و من همیشه تو سایتش یه چیزی که cpu ci7 با ۸ گیگ رام DDR3 و ۱ ترا هارد و مونتر ۲۲ اینچ و گرافیک بهترین مدلش که تو لیست موجود بود رو انتخاب میکردم با موس و کی برد وایر لس ، تازه هم قیمت Imac میشد

درسته که یکم کانفیگ بالاتر هست ولی اپل ابوهت و نوع اسمبلش و همچنین سرعت فوقوالعادش رو حداقل من نمیدم به چیز دیگه ای مطمئن باش پشیمون نمیشی الان لپتاپ هایی با کانفیگ های بالاتر از مک بوک پرو i7 هست ولی بازم این لپتاپ به عنوان سریعترین لپتاپ شناخته شد همچنین آیمک!

لینک به دیدگاه

درسته که یکم کانفیگ بالاتر هست ولی اپل ابوهت و نوع اسمبلش و همچنین سرعت فوقوالعادش رو حداقل من نمیدم به چیز دیگه ای مطمئن باش پشیمون نمیشی الان لپتاپ هایی با کانفیگ های بالاتر از مک بوک پرو i7 هست ولی بازم این لپتاپ به عنوان سریعترین لپتاپ شناخته شد همچنین آیمک!

بسیار بسیار ممنون و سپاسگزارم

دیگه مطمئن شدم

اگه یکم ۲ دل بودم واسه همین کونفیگ بود

ممنونم

لینک به دیدگاه

همکار بنده 3 روز پیش یک i mac ابیتاع کرد به مبلغ 2650000 تومان، وجه رایج مملکت. :D . باید بگم از هر نظر عالی هست. کانفیگ بسیار خوبی داره و به دلیل اینکه mac os کلا خیلی بهتر و روانتر از ویندوز است، شما کاملا احساس میکنید که سرعت دستگاه نسبت به سیستم تقریبا مشابه با سیستم ویندوز بالاتر است.

یک نکته جال هم این بود که دوست من در روز اول احساس کرد که رنگها متفاوت است با macbook pro که استفاده میکند ، می باشد. دلیلش هم این بود که یک پروفایل رنگ ویژه i mac ( به همین اسم) در سیستم تعریف شده است . در کل از نظر کیفیت lcd هم فوق العادست .

تنها ضعفی که من برای این دستگاه می بینم ، اون سیب خوشگل است که backlight نداره و مثل macbook روشن نمیشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بسیار بسیار ممنون و سپاسگزارم

دیگه مطمئن شدم

اگه یکم ۲ دل بودم واسه همین کونفیگ بود

ممنونم

خواهش میکنم خوشحالم کمکتون کردم!smile.gif

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...