رفتن به مطلب

راهنمایی برای تهیه S.S.D

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

میخواستم بدونم بهترین ssd تا رنج 350 چه مدلیه و چرا؟

بعد هم اینکه الان ویندوز و اکثر برنامه های من روی هارد نصبه و چنانچه ssd نصب کنم باید ویندوز و برنامه هارو دوباره روی ssd نصب کنم؟ راهی هست که این کار رو انجام ندم؟بعد از نصب ssd سیستم خودش میشناسه یا باید کار خاصی انجام بدم؟

لینک به دیدگاه

سلام. یکی از بهترین ssd های موجود تو بازار سامسونگ 250G evo 850 هست. فقط از جای معتبر مثل لیون تهیه کنین چون تغلبی هم هست تو بازار اما کم.

کیفیت و طول عمر خیلی خوبی داره.

سری 750 هم هست که طول عمر کمتری داره ولی باز هم خوبه اما صرف با 850 هست چون تفاوت قیمت زیادی ندارن.

سری plextor m7 هم خوبه و در حد evo 750 هست تغریبا

باید از اول روش ویندوز نصب کنین و برنامه های نصب شده رو copy pase کن تو ssd جدید.

تنظیم خاصی لازم نیست. فقط اگه اک میخریو باید پارتیشن بندی کنی.

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

سلام. یکی از بهترین ssd های موجود تو بازار سامسونگ 250G evo 850 هست. فقط از جای معتبر مثل لیون تهیه کنین چون تغلبی هم هست تو بازار اما کم.

کیفیت و طول عمر خیلی خوبی داره.

سری 750 هم هست که طول عمر کمتری داره ولی باز هم خوبه اما صرف با 850 هست چون تفاوت قیمت زیادی ندارن.

سری plextor m7 هم خوبه و در حد evo 750 هست تغریبا

باید از اول روش ویندوز نصب کنین و برنامه های نصب شده رو copy pase کن تو ssd جدید.

تنظیم خاصی لازم نیست. فقط اگه اک میخریو باید پارتیشن بندی کنی.

سلام

خیلی ممنون که وقت گذاشتید اما من متاسفانه بودجم نمیرسه 850 چون از 400 به بالاست اگر مدل مناسب دیگری مد نظرتون بفرمایید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز 

WD Blue SATA3 SSD - 250GB

این مدل هم تو رنج قیمت درخواستی شماست و هم سرعت بسیار خوبی داره  و ساختار بهینه برای اجرای فعالیتهای همزمان (Multi-Tasking)

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، asokhan گفته است :

دوست عزیز 

WD Blue SATA3 SSD - 250GB

این مدل هم تو رنج قیمت درخواستی شماست و هم سرعت بسیار خوبی داره  و ساختار بهینه برای اجرای فعالیتهای همزمان (Multi-Tasking)

این اس اس دی خوشقیمت و کاراست.

برای انتقال ویندوز و برنامه ها پاراگون مناسبه، paragon hard disk manager

بخش copy and migration گزینه ی migrate os

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...