رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی در مورد خرید سیستم - سوالات کلی

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز :

با این تاپیک مزاحمتون میشم و قبل از هر چیز بابت زیاد بودن متن تاپیک عذرخواهی میکنم ،  درخواست راهنمایی زیادی از شما دارم ، من در حال حاضر یک سیستم خوب دارم که در  سال 90 جمع کردم و مشخصاتش هم عالی بود ، گرافیکش xfx 5850 است که دو کیلو وزن دارد ، خخخ ، ولی الان دو ساله که دیگه تقریبا باید سیستم رو ارتقا بدم ، ارتقا هم که دیگه معنایی نداره و فقط باید سیستم عوض بشه ، در این یکی دو سال بازی هایی مثل رزیدنت ایول جدید و دووم 2016 بالا نیومد و حتی کال اف بلاک 3 هم کمی گیر داشت، قطعا در اینده نیز بازی های جدید دیگه با گرافیک دارای رم یک گیگ بالا نمیاد ، خیلی از دوستان هم مثل بنده متاهل و دارای مشغله زیادی هستند ، ولی چه میشه کرد ، عشق به بازی پیر و جوون نمیشناسه ، من ارشیو کاملی از بازی های خیلی خوب دارم و هنوز هم جمع میکنم.  البته یک جا خوندم سن بازنشستگی بازی های رایانه ای20  تا 25 ساله ، ولی فکر نکنم سن و سال بشناسه ، من از سال 1999 سیستم دارم و از بازی soul reaver شروع کردم ، سرتون رو درد نیارم ، خودتون میدونید امروزه خرید یک سیستم گیم واقعا هزینه بالایی رو طلب میکنه ، بنده هم کارمند متاهل مفلوک بچه دار هستم خخ ، مجبورم از هرچی بزنم تا یک سیستم خریداری کنم ، برای این موضوع این مقدمه رو عرض کردم چون من بکوب کانال و سایت لیون و شهر سخت افزار رو دنبال میکنم و تمامی معرفی های مین بورد و  و گرافیک رم پاور کیس و غیره رو مطالعه میکنم ، ولی مطالعه این همه مورد منو بیشتر سردرگم کرده تا چیزی یادبگیرم .   حال با این وضع اقتصادی و همچنین بازار گیج کننده قطعات از لحاظ قیمت و تنوع و به روز شدن چند تا سوال دارم که ممنون میشم به طور کامل جواب من روبدید چون بنده در یک شهر کوچیک زندگی میکنم و قطعات خوب و جدید و کار کردن با اون ها  رو فقط تو اینترنت دیدم. صرف استفاده بنده روزانه یک ساعت بازی های جدید و به روز هستش ، بازی های خیلی خوب ، در صف بازی های انلاین و شبکه ای نیستم

1 ایا خرید سیستمی با مشخصات خیلی بالا برای بازی های روز ضروره ؟ مثلا حتما باید کارت گرافیک 1080 با کش 11 مگ بخریم و حدود 4 تومان هزینه کنیم یا اینکه با یک گرافیک 1060 هم میشه کارمون راه بیوفته ؟ برای مین و سی پی یو و غیره هم همین سوال هست ، مثلا یک مین بورد 2 میلیونی خیلی خیلی مهمه یا با یک مین بورد گیمینگ مثلا 700 هزاری هم میشه کار کرد ؟

2 تا چه قیمتی فقط برای کیس و محتوا هزینه کنم ؟ گاهی تو کانال میبینم یک نفر سیستم جمع کرده مثلا 17 میلیون ، یکی هم جمع کرده مثلا 8 میلیون ، برای بنده تا هشت تا دوازده تومان هم مشکلی ندارم که الان هزینه کنم ولی واقعا میخام یک مشاوره خوب از شما عزیزان بگیرم ، هزینه کردن بالا برای کیس اینده نگریه یا اینکه بازم در اینده به مشکلات ارتقا میرسم ؟؟؟ چون در سال 90 مبلغ 470 هزار دادم و یک گرافیک خریدم که در اون زمان  همان 470 دلار میشد .

فعلا اجمالی دو تا سوال پرسیدم  تا اینجا منو از این تشویش فکری برهانید تا بعدا در مورد خرید قطعات تاپیک بزنم و از شما درخواست کمک کنم ، چون به محض زدن تاپیک دوستان میپرسن چقدر هزینه میکنی ، ممنون  :)

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Peyman Derakhshani گفته است :

سلام خدمت دوستان عزیز :

با این تاپیک مزاحمتون میشم و قبل از هر چیز بابت زیاد بودن متن تاپیک عذرخواهی میکنم ،  درخواست راهنمایی زیادی از شما دارم ، من در حال حاضر یک سیستم خوب دارم که در  سال 90 جمع کردم و مشخصاتش هم عالی بود ، گرافیکش xfx 5850 است که دو کیلو وزن دارد ، خخخ ، ولی الان دو ساله که دیگه تقریبا باید سیستم رو ارتقا بدم ، ارتقا هم که دیگه معنایی نداره و فقط باید سیستم عوض بشه ، در این یکی دو سال بازی هایی مثل رزیدنت ایول جدید و دووم 2016 بالا نیومد و حتی کال اف بلاک 3 هم کمی گیر داشت، قطعا در اینده نیز بازی های جدید دیگه با گرافیک دارای رم یک گیگ بالا نمیاد ، خیلی از دوستان هم مثل بنده متاهل و دارای مشغله زیادی هستند ، ولی چه میشه کرد ، عشق به بازی پیر و جوون نمیشناسه ، من ارشیو کاملی از بازی های خیلی خوب دارم و هنوز هم جمع میکنم.  البته یک جا خوندم سن بازنشستگی بازی های رایانه ای20  تا 25 ساله ، ولی فکر نکنم سن و سال بشناسه ، من از سال 1999 سیستم دارم و از بازی soul reaver شروع کردم ، سرتون رو درد نیارم ، خودتون میدونید امروزه خرید یک سیستم گیم واقعا هزینه بالایی رو طلب میکنه ، بنده هم کارمند متاهل مفلوک بچه دار هستم خخ ، مجبورم از هرچی بزنم تا یک سیستم خریداری کنم ، برای این موضوع این مقدمه رو عرض کردم چون من بکوب کانال و سایت لیون و شهر سخت افزار رو دنبال میکنم و تمامی معرفی های مین بورد و  و گرافیک رم پاور کیس و غیره رو مطالعه میکنم ، ولی مطالعه این همه مورد منو بیشتر سردرگم کرده تا چیزی یادبگیرم .   حال با این وضع اقتصادی و همچنین بازار گیج کننده قطعات از لحاظ قیمت و تنوع و به روز شدن چند تا سوال دارم که ممنون میشم به طور کامل جواب من روبدید چون بنده در یک شهر کوچیک زندگی میکنم و قطعات خوب و جدید و کار کردن با اون ها  رو فقط تو اینترنت دیدم. صرف استفاده بنده روزانه یک ساعت بازی های جدید و به روز هستش ، بازی های خیلی خوب ، در صف بازی های انلاین و شبکه ای نیستم

1 ایا خرید سیستمی با مشخصات خیلی بالا برای بازی های روز ضروره ؟ مثلا حتما باید کارت گرافیک 1080 با کش 11 مگ بخریم و حدود 4 تومان هزینه کنیم یا اینکه با یک گرافیک 1060 هم میشه کارمون راه بیوفته ؟ برای مین و سی پی یو و غیره هم همین سوال هست ، مثلا یک مین بورد 2 میلیونی خیلی خیلی مهمه یا با یک مین بورد گیمینگ مثلا 700 هزاری هم میشه کار کرد ؟

2 تا چه قیمتی فقط برای کیس و محتوا هزینه کنم ؟ گاهی تو کانال میبینم یک نفر سیستم جمع کرده مثلا 17 میلیون ، یکی هم جمع کرده مثلا 8 میلیون ، برای بنده تا هشت تا دوازده تومان هم مشکلی ندارم که الان هزینه کنم ولی واقعا میخام یک مشاوره خوب از شما عزیزان بگیرم ، هزینه کردن بالا برای کیس اینده نگریه یا اینکه بازم در اینده به مشکلات ارتقا میرسم ؟؟؟ چون در سال 90 مبلغ 470 هزار دادم و یک گرافیک خریدم که در اون زمان  همان 470 دلار میشد .

فعلا اجمالی دو تا سوال پرسیدم  تا اینجا منو از این تشویش فکری برهانید تا بعدا در مورد خرید قطعات تاپیک بزنم و از شما درخواست کمک کنم ، چون به محض زدن تاپیک دوستان میپرسن چقدر هزینه میکنی ، ممنون  :)

2-1-بستگی داره روی چه رزولوشنی با چه تنظیماتی بخواید بازی کنید

اگه لایو اقا ایمان رو دیده باشید یه حرف درجه یک زد

گفت اگه پولدار هستید تا جایی که میتونید توی پی سی کم نزارید ولی اگه قراره از نون شب و هزینه خانواده بزنید با کمترین هزینه یه پی سی ببندید 

بودجه + رزولوشن + سطح انتظار از بازی هارو بفرمایید تا سیستم پیشنهاد بدیم 

ویرایش شده توسط MamadMedusa
لینک به دیدگاه

سلام

بسته به رزولوشن بازیتون داره مطمئنا

اگه روی فول اچ دی هستید یه 1060 نسخه 6 گیگی هم خوبه اما اگه میخواید مته به خشخاش بذارید برای بازی ها (حالا دو تا از تنظیمات رو روی نرمال هم نذارید) یک 1070

مادربرد توی اجرای بازی ها تاثیر چندانی نداره اکثر برد های گران قیمت صرفا بخاطر اورکلاکینگ هستند که خیلی از بازیها سیپیو اورکلاک شده رو قبول نمیکنن و کرش میکنن

برای سیپیو بنظر من یا منتظر نسل جدید اینتل بمونید و یا اگه عجله دارید یه رایزن 1700 خیلی خوبه

رم هم 8 گیگ برای بازی های روز کافیه اما برای آنیده نگری 16 گیگ بگیرید

ببینید الان قضیه سیستم جمع کردن با 4 سال پیش و قبلش خیلی تفاوت میکنه ملت ایران میان برای دهن پرکنی و پز دادن میرن 12 میلیون سیستم میخرن دوماه بعدش بدلیل مشکل مالی 30تا40 درصد زیر قیمت خریداری شده میفروشن!!!

5سال پیش اگه شما یه 290ایکس میخریدی تا الان کمترین مشکلی نداشتی و تمام بازی هارو اجرا کنی منتها از الان به بعد این قضیه فرق میکنه هرسال داره قطعات جدیدتری معرفی میشه حالا چه برد-پردازنده و یا گرافیک هرسال شاهد معرفی تکنولوژی جدیدتری هستیم که کلا تکنولوژی قبلی رو میزاره جیب بغلش!!!

بنابراین پیشنهاد میکنم با تکنولوژی روز برید جلو فکر نکنید الان یه 180تی ای بخرید تا 5سال دیگه راحتید خیر بلافاصله بعد از عرضه سری جدید ولتا ، ارزون ترین و پایین ترین کارت اون سری کمی پایین تر از 1080تی ای شما میشه

و شما این وسط قشنگ 1-2تومن ضرر میدید+کارتتون رو به قیمت نو نمیخرن و باید 30 درصد ازش کم کنید بماند که بازی ها برای نسل جدید بهینه میشن و کم کم کارت شما رو به موت میشه در بازیها

حالا بسته به سلیقه خودتون و روزولوشنی که روش میخواید بازی کنید قطعات رو انتخاب کنید.

خسته نباشید

لینک به دیدگاه

ممنونم ، قشنگ فرمودید ، والا یک کارت 1080 با کش 8 یا 11 فکر نکنم خیلی افت پیدا کنه تا چند سال دیگه ، قیمت که قطعا همین جوریه ، البته با این مسخره بازی های ترامپ باز هم قیمت قطعات بالا میره

کلا امروزه هر چی میخای بخری باید تصمیمت  رو بگیری و هر چه منتظر باشی بازم یا جدید میاد یا اونی هم که میتونستی بخری رو نمیتونی

من الان مانیتور 23 دارم و میخام 27 بخرم ، بودجه جدا از کیس ، دیگه بازی روی رزولوشن 2k رو دیگه باید تجربه کنیم و نه کمتر ، چون هزینه کردن برای انجام بازی های عالی روز فقط برای همین چیزاست وگرنه ادم میره بازی های سال های قبل رو میاره و بازی میکنه ، بیشتر سر در گمی من به خاطر اینه که مثلا یه  cpu جدید میاد بازار و سایت ها تحلیلش میکنند بعد میگن قبلی با اختلا ف از این کمتره ، ولی یا بازی ها هم cpu خفن روز میخاد ؟ مین بورد خفن روز میخاد ؟ پاور 700 هزاری باید خرید یا 1500000 تومانی ؟ رم هم که دیگه فکر کنم باید کم کم بریم به سمت 32 گیگ ، شما عزیزیان بهتر بلدید

ولی اینکه سیستم خریدم و سه سال بعدش راحت 3 تومان و بیشتر  شکسته بشه ، این رو فکر کنم باید عادی تلقی کرد ، چون خرید لوازم خانگی خرید ماشین و خیلی چیزای دیگه هم همین بزمه

برای همین راحت خودم رو اماده کردم که یک سیستم بخرم و نگران اینده اش نشم و بدونم که حداقل 3 تا 5 سال از خرید سیستم نجات پیدا کردم .  قبلا هم عرض کردم که سال 90 یا 91 سیستم رو عوض کردم و تا الان هم خدا رو شکر جوابگو بوده ، منم همش سراغ بازی های خفن میرم  ، شبهای پاییز درازه و ادم دوست داره بازی کنه :D ، ترامپ هم که همش رو اعصابه ، سن ما هم داره از 35 رد میشه ، اگر منتظر یک شرایط ثابت بمونم اصلا میسر نمیشه چون تکنولوژی همش در حال پیشرفته

حال ممنون میشم اگر اگر اگر براتون امکان داره با انتخاب گرافیک 1080 ، البته میزان حافظه 8 یا 11 انتخاب با شما ، یک کیس و مایحتوا خوب از 8 تا 10 تومان به من معرفی کنید ، cpu های جدید ای ام دی هم که کولاک کرده و 1700 هم عالیه ولی گفتن تو تک هسته ها اینتل بهتره ، به نظرم اینتل بردارم بهتره ، فقط منتظرم ببینم شما چه مین بوردی پیشنهاد میدید تو این همه مدل تو بازار ، 170 ، 270 ، 299 ، x 99 ، 370

ممنونم وقت میذارید

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Peyman Derakhshani گفته است :

ممنونم ، قشنگ فرمودید ، والا یک کارت 1080 با کش 8 یا 11 فکر نکنم خیلی افت پیدا کنه تا چند سال دیگه ، قیمت که قطعا همین جوریه ، البته با این مسخره بازی های ترامپ باز هم قیمت قطعات بالا میره

کلا امروزه هر چی میخای بخری باید تصمیمت  رو بگیری و هر چه منتظر باشی بازم یا جدید میاد یا اونی هم که میتونستی بخری رو نمیتونی

من الان مانیتور 23 دارم و میخام 27 بخرم ، بودجه جدا از کیس ، دیگه بازی روی رزولوشن 2k رو دیگه باید تجربه کنیم و نه کمتر ، چون هزینه کردن برای انجام بازی های عالی روز فقط برای همین چیزاست وگرنه ادم میره بازی های سال های قبل رو میاره و بازی میکنه ، بیشتر سر در گمی من به خاطر اینه که مثلا یه  cpu جدید میاد بازار و سایت ها تحلیلش میکنند بعد میگن قبلی با اختلا ف از این کمتره ، ولی یا بازی ها هم cpu خفن روز میخاد ؟ مین بورد خفن روز میخاد ؟ پاور 700 هزاری باید خرید یا 1500000 تومانی ؟ رم هم که دیگه فکر کنم باید کم کم بریم به سمت 32 گیگ ، شما عزیزیان بهتر بلدید

ولی اینکه سیستم خریدم و سه سال بعدش راحت 3 تومان و بیشتر  شکسته بشه ، این رو فکر کنم باید عادی تلقی کرد ، چون خرید لوازم خانگی خرید ماشین و خیلی چیزای دیگه هم همین بزمه

برای همین راحت خودم رو اماده کردم که یک سیستم بخرم و نگران اینده اش نشم و بدونم که حداقل 3 تا 5 سال از خرید سیستم نجات پیدا کردم .  قبلا هم عرض کردم که سال 90 یا 91 سیستم رو عوض کردم و تا الان هم خدا رو شکر جوابگو بوده ، منم همش سراغ بازی های خفن میرم  ، شبهای پاییز درازه و ادم دوست داره بازی کنه :D ، ترامپ هم که همش رو اعصابه ، سن ما هم داره از 35 رد میشه ، اگر منتظر یک شرایط ثابت بمونم اصلا میسر نمیشه چون تکنولوژی همش در حال پیشرفته

حال ممنون میشم اگر اگر اگر براتون امکان داره با انتخاب گرافیک 1080 ، البته میزان حافظه 8 یا 11 انتخاب با شما ، یک کیس و مایحتوا خوب از 8 تا 10 تومان به من معرفی کنید ، cpu های جدید ای ام دی هم که کولاک کرده و 1700 هم عالیه ولی گفتن تو تک هسته ها اینتل بهتره ، به نظرم اینتل بردارم بهتره ، فقط منتظرم ببینم شما چه مین بوردی پیشنهاد میدید تو این همه مدل تو بازار ، 170 ، 270 ، 299 ، x 99 ، 370

ممنونم وقت میذارید

32گیگ رم؟ ابدا برای بازی همچین مقداری از رم رو من توصیه نمیکنم!

در بدترین حالتش شما 12-13گیگ رمت پر بشه اونم توی بازی های خیلی خیلی سنگین دیگه برای چی 20 گیگ رم رو هوا بمونه؟xD

اگه براتون هزینه مهم نیست دوحالت اینجا بهتون پیشنهاد میکنم

1-بهترین قطعات بازار رو برید و بگیرید منتها سمت اینتل اصلا توی این نسل نرید چون نسل جدیدش که در چندماه دیگه به ایران میرسه خیلی تفاوت داره با سری حاضر پس اگه حتما در همین هفته میخواید برید سراغ رایزن و بهترین مین و سیپیوش رو وردارید

2-اگه حتما اینتل میخواید صبر کنید تا وارد بازار های ایران بشه ولی اینجوری مطمئنا پول زور رو تقدیم وارد کننده محترم میکنید (همیشه همینه یه چیز جدید بیاد تا 2-3ماهی قیمتش حبابیه تو جهان سوم)

اما خواهشم ازتون این هست حتما طوری خرج کنید که اگه یه دفعه جهشی در بازیها بوجود اومد (که احتمالا بوجود میاد  مثل 2015) طوری نباشه که خیلی متضرر بشید منظورم اینه حتما مقداری پس انداز کنید که اگه وقتی بازیها پیشرفته شد و روی 2کی شما نتوسنتی با 1080 محدوده 60 فریم رو بگیرید بتونید کارت رو سریعا ارتقا بدید

روی قطعات بنده میترسم تا اشتباه کنم برای همین میسپارم به بزرگتر های روی این انجمن که از من خیلی خیلی حرفه ای تر و زبده تر هستن

منتها برای بازی اصلا و ابدا Witcher  رو فراموش نکن xD

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

ممنون داداش ، بله درست میفرمایید ، 32 زیاده ، حجم  سوالاتم زیاده و نمیدونم چی کار کنم ، تنها دلیلش هم اینه که من تو شهرستانم و قطعات جدید رو از نزدیک ندیدم و روی هیچ سیستمی هم تست نکردم

سری جدید سی پی یو های اینتل با اسم کافی لیک تو راهه ولی فکر کنم با این حساب باید 3 ماه دیگه خرید کنم ، سری جدید سی پی یو های amd  هم با اسم  ThreadRipper که تو راهه ، بعدش فکر کنم دوباره خفن تر بدن بیرون

تو سایت cpu با قیمت 13 میلیون هم هستش ( البته با مین مربوطه ) ، والا ادم گیج میشه ، یعنی کسی هست برای  گیم از اینا برداره ؟

یک عزیزی راهنمایی میکرد و میگفت cpu بالاتر مثلا از 6600 برای بازی ها لازم نیست و حتما نباید 2 میلیونی بخری و یک قیمت مناسب هم از خانواده i7 میتونه کار ادم رو تو تمام بازی ها راه بندازه

ممنونم دوستان بازم کمکم کنند ، ناسلامتی تو لیون داریم پست میزنیم :D

اینم اون چیزی که فرمودی فراموش نکن ، چند ساله رو سیستمم نصبه O.oO.o

دسکتاب رو ببین :ph34r:

vkh_wicher_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

درود

عزیز قیمت کلی سیستم ارتباط مستقیم با قطر شریان جیب شما داره

یکی مثل من فقط زورش به 1060 میرسه یکی هم مثل شما عزیز دل میتونه راحت هزینه کنه و لذت ببره

با بودجه 10 تومن میشه سیستم خیلی خوبی بست. ضمن اینکه هر وقت بخواید میتونید قطعات رو به قیمت روز بفروشید و چون high end هستن پول نقدن

با گرافیک 1080ti و 8700k خدا بخواد ... البته 7700k هم به اندازه کافی قدرتمند هست

در مورد پاور و مادربورد خدمتتون عرض کنم که یه مادربورد 700 تومنی و یه پاور 500-600 تومنی راحت کفایت میکنه

پول بالا پاور گرون دادن واسه ماینرهاست که 5 تا گرافیک وصل میکنن به سیستم

مادربورد هم فقط برای اوورکلاک حرفه ای باید گرون باشه. وگرنه واسه گیمینگ یه prime z370-a هم کفایت میکنه

توصیه میکنم حتمن ssd تهیه کنید سرعت خیلی بالایی واستون به ارمغان میاره

رم 16 هم کافیه 32 واسه ورک استیشن و رندرینگ خوبه

این سیستم پیشنهادی بنده با این بودجه شدیدا کشنده هست

یکی از رویایی ترین سیستم هایی هست که تا حالا پیشنهاد دادم. مسترکیس میکر5، گرافیک و مادربورد ... چه کولری به به ...

سبد خرید

خلاصه
مبلغ ارسال و مالیات
جمع فاکتور 9637000 تومان
مجموع سفارش 9637000 تومان
  •  
آیتم های سبد خرید
آیتم قیمت تعداد جمع فاکتور
سی پی یو اینتل Intel Core i7-7700K 1,390,000 تومان
تعداد

1,390,000 تومان
مادربرد ایسوس پرایم زد 270 ای PRIME Z270-A 729,000 تومان
تعداد

729,000 تومان
پاور کولرمستر وی 750 گلد RS750-AFBAG1 594,000 تومان
تعداد

594,000 تومان
کارت گرافیک ایسوس ROG STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING 3,899,000 تومان
تعداد

3,899,000 تومان
هارد وسترن سری بلو 2 ترابایت WD20EZRZ 277,000 تومان
تعداد

277,000 تومان
رم گیل EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3200Mhz CL16 795,000 تومان
تعداد

795,000 تومان
اس اس دی کینگستون SSDNow G2 240GB 499,000 تومان
تعداد

499,000 تومان
کیس کولر مستر MasterCase Maker 5 869,000 تومان
تعداد

869,000 تومان
کولر مایع کولر مستر MasterLiquid Pro 240 585,000 تومان
تعداد

585,000 تومان

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Peyman Derakhshani گفته است :

ممنون داداش ، بله درست میفرمایید ، 32 زیاده ، حجم  سوالاتم زیاده و نمیدونم چی کار کنم ، تنها دلیلش هم اینه که من تو شهرستانم و قطعات جدید رو از نزدیک ندیدم و روی هیچ سیستمی هم تست نکردم

سری جدید سی پی یو های اینتل با اسم کافی لیک تو راهه ولی فکر کنم با این حساب باید 3 ماه دیگه خرید کنم ، سری جدید سی پی یو های amd  هم با اسم  ThreadRipper که تو راهه ، بعدش فکر کنم دوباره خفن تر بدن بیرون

تو سایت cpu با قیمت 13 میلیون هم هستش ( البته با مین مربوطه ) ، والا ادم گیج میشه ، یعنی کسی هست برای  گیم از اینا برداره ؟

یک عزیزی راهنمایی میکرد و میگفت cpu بالاتر مثلا از 6600 برای بازی ها لازم نیست و حتما نباید 2 میلیونی بخری و یک قیمت مناسب هم از خانواده i7 میتونه کار ادم رو تو تمام بازی ها راه بندازه

ممنونم دوستان بازم کمکم کنند ، ناسلامتی تو لیون داریم پست میزنیم :D

اینم اون چیزی که فرمودی فراموش نکن ، چند ساله رو سیستمم نصبه O.oO.o

دسکتاب رو ببین :ph34r:

vkh_wicher_thumb.jpg

والا ببینید شما یه الان یه 7700k بگیرید بسیار هم عالی هست

رم 32 و سیپیو های بسیار قدرتمند مال کار های رندرینگ حرفه ای و به طور کلی ورک استیشن هست در ضمن اینو هیچ وقت فراموش شما هرجقدر رزولوشنتو ببری بالا سیپیو کارش میفته گردن گرافیک(خیلی عامیانه xD)

در مورد عکس هم ایول اصلا کسی که بگه ویچر خوب نیست و بازی نکرده باشه گیمر نیست ;)

لینک به دیدگاه

ممنون راهنمایی فرمودید

علی اقا شما ایسوس رو انتخاب کردید ، لامصب گرافیک 4 تومان خرج میبره ، سیستم پیشنهادیتون عالیه ، مین بورد هم 270 انتخاب کردید برامون با سوکت LGA1151

من خودم اول میخواستم مین بوردهای x99 انتخاب کنم که الان قیمتشون کمی کاهش پیدا کرده با سی پی یو مربوطه

ولی این مین گیمینگ نیستش ، شاید کافی باشه ، ولی مین های گیمینگ هم که قیمتشون خیلی بالا نیست

http://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/مادربورد/مادربرد-گیگابایت-z270x-gaming-5-55.html

خلاصه معذرت ، میخام کمکم به جواب سوالاتم برسم ، الان بری هر مغازه میگن بیا این سیستم رو بردار ، ولی چون بنده قعطا از لیون خریدداری میکنم میخام تو انجمنش کمی مشاوره بگیرم

لینک به دیدگاه

سلام خدمت شما داداش.

الان بدترین موقس برای خرید سیستم و اگر در توانت هست بعدا سیستمتو بگیر . چون الان بدلیل ماین و  گران شدن دلار و دلال های گرامی و.... قیمت قطعات خیلی بالا کشیدن به طوری که قبلا 1060 قیمت 1.2 بود ولی الان همون مدل 1.6-1.7 کمتر گیرت نمیاد

دلیل دیگه اینکه سری جدید اینتل هنوز نیومده و قیمتا سیپیو هاش همگی الکین و اصلا ارزش خرید ندارن 8700k با دو هسته بیشتر و کلی قدرت بالاتر داره میاد که هم قیمت الان 7700k هست و  خرید سری های قبل از 8 اینتل اصلا اصلا پیشنهاد نمیشه چون هم دیگه z270-170 و چیپ های دیگه سیپیو جدیدی براشون ارزه نمیشه در نتیجه دوباره مجبور به تغییر کل پلتفرم میشی در اینده برای ارتقا ولی اینجوری میتونی حداقلش مادربردتو نگه داری و هزینه اضافی نکنی الکی.

چون شما عین خودم فکر میکنم ازون دست افرادیهستین که میخواین به صرفه ترین سیستم در کنار بیشترین کارایی رو داشته باشید تاجای ممکن کمکتون میکنم.

یک سوال پرسیده بودید که 1060 ایا برای گیم کفایت میکنه یا 1080 بهتره؟

این بستگی داره که شما در چه رزولوشنی چه مدت وقت گیم دارید چه مدت نمیخواین سیستمو تغییر بدین فریم مدنظرتون 30 هس یا 60 یا بالاتر و....

مثلا شما در فول اچدی 1060 تمام بازیا حال حاضر 60 فریم و بالاتر میده( بازیای سنگین رو کاری نداریم )

دوم مثلا شما روزی یساعت گیم بزنی مثلا یبازی 2 ماه طول میکشه شما تمومش کنی و مثلا 100 تا بازی داری که میخوای بازی کنی یعنی 200 ماه فقط شما همین بازیات طول میکشه تموم کنی و این یعنی نزدیم 17 سال که همونطور که گفتم فرضی هستش و یعنی شما تا اون زمان این گرافیک جوابگو هس

ولی از طرف دیگه شما میخوای روی 4k بازی کنی و گیمرای خوره عین من هستین که سریع بازیارو تموم میکنه 10 ساعت پای کامپیوتره مثلا شما اگه 980 بگیری رو 4k لگ میزنه و باید تنظیماتو بیاری پایین و ی بازی جدیدتر بیاد دیگه گرافیکت بالا نمیارش مجبوری بهتر بگیری پس بهتر میبود همون 1080 رو میگرفتی که تا چند وقت برات بمونه.

حالا برسیم به مین بورد. مین بردای حرفه ای بیشتر برای اورکلاکن و فرقشون با مدلای پایینتر مثل چیپ صدای بهتر ساپورت فرکانس و حجم بالاتر ساپورت تعداد گرافیک بالاتر (مثلا 4 تا همزمان) کنترل ولتاژ بهتر بهینه برای اورکلاک کلا بیشتر برای اورکلاکه و اگر شما تو کار اورکلاک نیستین اصلا لازم نیس برای یه مین بورد مثلا 1 میلیون هزینه کنین پولتونو هدر بدید درحالی که اصن اور نمیکنید.

سوال دومتون این بود که برای قطعات دیگه چکار کنید جوابم این هست که قطعات اصلی گیم به ترتیب گرافیک سیپیو و سپس رم هست که این سه تا اولویت هستند به علاوه مادربرد مناسب.

در درجه دوم ssd هس که سرعتش از هارد خیلی بیشتره و در بازی تآثیر داره.البته با اینکه قیمتش هنوز جا نیافتاده و غیر متعارفه ول خرید یک ssd حداقل 256 توصیه میشه که بهتره به صورت m2 تهیه کنید که خیلی بهتره.

پاور هم که میدونید حداقل 100 وات بالاتر از توان مصرفی سیستمتون بگیرید که هم دست و بالتون باز باشه برای ارتقا هم یوقت مثلا مصرف قطعه ای بالارفت مشکلی نداشته باشید.

الان همونطور که دوستان گفتن تمام بازیا یه 3770 حدکثرش بیشتر نمیخوان ولی برای اینده نگری بهتره سیپیو مناسب بگرید.

رم هم الان 8-10 تو بعضی بازیا کم میاد و 16 انتخاب مناسبیه ولی  بهتره 24 تهیه کنید.

در مورد خود کیس هزینه کردن 800 تومن برای کیس انگار داری پولتو میریزی تو جوبم نه! تو سطل زباله . چون دوباره کیسای قوی کولینگ بهتری دارن که دوباره اونام برای اورکلاکر هاس و برای افراد معمولی درحد 1-2 درجه فوقش تفاوتداره و بهترین انتخاب برای شما z4 asitak  هست و نه بهترو گرونتر که انقدر طرفدار داره تو بعضی جاها مثل لیون تموم شده.

شمام که اورکلاک اینا نمیکنی پس یه کولر 600 تومنی نیاز نداری و همه اینا خرج اضافیه .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بنده سیستم زیر رو پیشنهاد میکنم فقط مادربرد سیپیو چون موجود نیس انتخاب نکردم. یا شما 8700k و z370 معمولی بردار یا 1700x و b350. که هردو البته قابلیت اور دارن و ضریب باز هستن ولی قدرتشون از ضریب بستشون بالاتره و فاصله کم قیمتی ارزششو داره (اگر در اینده خواستین اور کنید تایپیک بزنید حتما کمکتون میکنم!)

درضمن اینو هم اضافه کنم که گرافیکو msi lightning بردارید و بدلیل موجود نبودن کارت زیرو نمونه برداشتم حتی المقدور  تا بهار سال اینده برای خرید سیستم صبر کنید شاید حتی اون موقع بودجتون به 1080ti SLI هم رسید!

مواردی زیر موجود نبودن ولی مدل دقیق میگم خودتون هنگام خرید تهیه بفرمایید! قیمت ها هم زدم.

Green Z4 Asitak case:200-240T

Samsung 960 500 GB:1M

Z370:500-650 t

I7 8700K :1.3-1.450

Capture.thumb.PNG.de8f7a0f2da08256acb916be254cd171.PNG

لینک به دیدگاه

هرچه میخری  چیپ z270 نخر. چون دیگه مرده به حساب میاد! منتظر باش 8700k بخر یا عجله داری رایزن 1700.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

خیلی خوب و مفید بود ... منم کلی چیز یاد گرفتم

با این کاهش هزینه ها میشه یه 1070 رو با 1080ti اس ال آی کرد ...

لینک به دیدگاه

درود بر تو داداشم ... ببین دو حالت داره یا صبر کن 8700K بیاد که اونم معلوم نیست با این اوضاع مملکت و دلار و حداقل 3ماه طول میکشه قیمتش منطقی بشه 

یا اینکه 1700یا1700X بخری و اینکه حتما باید رزولوشن و مانیتور مد نظرت رو بگی با بودجه دقیقی که داری 

لینک به دیدگاه

در در 1396/07/22, 01:02:34، GRANDAM گفته است :

سلام خدمت شما داداش.

الان بدترین موقس برای خرید سیستم و اگر در توانت هست بعدا سیستمتو بگیر . چون الان بدلیل ماین و  گران شدن دلار و دلال های گرامی و.... قیمت قطعات خیلی بالا کشیدن به طوری که قبلا 1060 قیمت 1.2 بود ولی الان همون مدل 1.6-1.7 کمتر گیرت نمیاد

دلیل دیگه اینکه سری جدید اینتل هنوز نیومده و قیمتا سیپیو هاش همگی الکین و اصلا ارزش خرید ندارن 8700k با دو هسته بیشتر و کلی قدرت بالاتر داره میاد که هم قیمت الان 7700k هست و  خرید سری های قبل از 8 اینتل اصلا اصلا پیشنهاد نمیشه چون هم دیگه z270-170 و چیپ های دیگه سیپیو جدیدی براشون ارزه نمیشه در نتیجه دوباره مجبور به تغییر کل پلتفرم میشی در اینده برای ارتقا ولی اینجوری میتونی حداقلش مادربردتو نگه داری و هزینه اضافی نکنی الکی.

چون شما عین خودم فکر میکنم ازون دست افرادیهستین که میخواین به صرفه ترین سیستم در کنار بیشترین کارایی رو داشته باشید تاجای ممکن کمکتون میکنم.

یک سوال پرسیده بودید که 1060 ایا برای گیم کفایت میکنه یا 1080 بهتره؟

این بستگی داره که شما در چه رزولوشنی چه مدت وقت گیم دارید چه مدت نمیخواین سیستمو تغییر بدین فریم مدنظرتون 30 هس یا 60 یا بالاتر و....

مثلا شما در فول اچدی 1060 تمام بازیا حال حاضر 60 فریم و بالاتر میده( بازیای سنگین رو کاری نداریم )

دوم مثلا شما روزی یساعت گیم بزنی مثلا یبازی 2 ماه طول میکشه شما تمومش کنی و مثلا 100 تا بازی داری که میخوای بازی کنی یعنی 200 ماه فقط شما همین بازیات طول میکشه تموم کنی و این یعنی نزدیم 17 سال که همونطور که گفتم فرضی هستش و یعنی شما تا اون زمان این گرافیک جوابگو هس

ولی از طرف دیگه شما میخوای روی 4k بازی کنی و گیمرای خوره عین من هستین که سریع بازیارو تموم میکنه 10 ساعت پای کامپیوتره مثلا شما اگه 980 بگیری رو 4k لگ میزنه و باید تنظیماتو بیاری پایین و ی بازی جدیدتر بیاد دیگه گرافیکت بالا نمیارش مجبوری بهتر بگیری پس بهتر میبود همون 1080 رو میگرفتی که تا چند وقت برات بمونه.

حالا برسیم به مین بورد. مین بردای حرفه ای بیشتر برای اورکلاکن و فرقشون با مدلای پایینتر مثل چیپ صدای بهتر ساپورت فرکانس و حجم بالاتر ساپورت تعداد گرافیک بالاتر (مثلا 4 تا همزمان) کنترل ولتاژ بهتر بهینه برای اورکلاک کلا بیشتر برای اورکلاکه و اگر شما تو کار اورکلاک نیستین اصلا لازم نیس برای یه مین بورد مثلا 1 میلیون هزینه کنین پولتونو هدر بدید درحالی که اصن اور نمیکنید.

سوال دومتون این بود که برای قطعات دیگه چکار کنید جوابم این هست که قطعات اصلی گیم به ترتیب گرافیک سیپیو و سپس رم هست که این سه تا اولویت هستند به علاوه مادربرد مناسب.

در درجه دوم ssd هس که سرعتش از هارد خیلی بیشتره و در بازی تآثیر داره.البته با اینکه قیمتش هنوز جا نیافتاده و غیر متعارفه ول خرید یک ssd حداقل 256 توصیه میشه که بهتره به صورت m2 تهیه کنید که خیلی بهتره.

پاور هم که میدونید حداقل 100 وات بالاتر از توان مصرفی سیستمتون بگیرید که هم دست و بالتون باز باشه برای ارتقا هم یوقت مثلا مصرف قطعه ای بالارفت مشکلی نداشته باشید.

الان همونطور که دوستان گفتن تمام بازیا یه 3770 حدکثرش بیشتر نمیخوان ولی برای اینده نگری بهتره سیپیو مناسب بگرید.

رم هم الان 8-10 تو بعضی بازیا کم میاد و 16 انتخاب مناسبیه ولی  بهتره 24 تهیه کنید.

در مورد خود کیس هزینه کردن 800 تومن برای کیس انگار داری پولتو میریزی تو جوبم نه! تو سطل زباله . چون دوباره کیسای قوی کولینگ بهتری دارن که دوباره اونام برای اورکلاکر هاس و برای افراد معمولی درحد 1-2 درجه فوقش تفاوتداره و بهترین انتخاب برای شما z4 asitak  هست و نه بهترو گرونتر که انقدر طرفدار داره تو بعضی جاها مثل لیون تموم شده.

شمام که اورکلاک اینا نمیکنی پس یه کولر 600 تومنی نیاز نداری و همه اینا خرج اضافیه .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بنده سیستم زیر رو پیشنهاد میکنم فقط مادربرد سیپیو چون موجود نیس انتخاب نکردم. یا شما 8700k و z370 معمولی بردار یا 1700x و b350. که هردو البته قابلیت اور دارن و ضریب باز هستن ولی قدرتشون از ضریب بستشون بالاتره و فاصله کم قیمتی ارزششو داره (اگر در اینده خواستین اور کنید تایپیک بزنید حتما کمکتون میکنم!)

درضمن اینو هم اضافه کنم که گرافیکو msi lightning بردارید و بدلیل موجود نبودن کارت زیرو نمونه برداشتم حتی المقدور  تا بهار سال اینده برای خرید سیستم صبر کنید شاید حتی اون موقع بودجتون به 1080ti SLI هم رسید!

مواردی زیر موجود نبودن ولی مدل دقیق میگم خودتون هنگام خرید تهیه بفرمایید! قیمت ها هم زدم.

Green Z4 Asitak case:200-240T

Samsung 960 500 GB:1M

Z370:500-650 t

I7 8700K :1.3-1.450

Capture.thumb.PNG.de8f7a0f2da08256acb916be254cd171.PNG

ممنونم راهنمایی جامعی فرمودید ، چند تا سوال دیگه داشتم:

مگر رم میشه 24 هم برداشت ؟ یعنی 16 با 8 ؟ من فکر کردم باید یا 16 باشه یا 32

در مورد cpu درست میفرمایید ، باید صبر کرد

ولی بنده اوایل بهار تاپیک زدم ، دوستان فرمودند تا پاییز صبر کن ، با این حساب هم بازم باید تا بهار صبر کنم تا مثلا قیمت ها یک کم منطقی بشه و نسل جدید هم بیاد ، ولی بنده خواستم این شبای عزیز :D و دارز رو از دست ندم و بشینم پای بازی ، معمولا هر فصل پاییز 4 تا بازی خفن تموم میکردم ، رو دور سریع xD ، بازم الان سردرگم شدم ، میترسم صبر کنم ولی بازم چند ماه دیگه دوستان بگن صبر کن

فقط یک مطلب ، یعنی اینقدر نسل 7700 و پایینتر ضعیفه تو بازی ها که مثلا چند سال دیگه توش بمونیم ؟

چرا حرف از sli زدید ؟ مگه یک گرافیک قوی 1080 جوابگوی بازی های نیست ؟

در مورد مین و کیس و پاور هم درست میفرمایید ، اصلا لزومی نداره مین حرفه ای حرفه ای بگیرم ، خودم کارت صوتی کرتیو حرفه ای دارم ،مین داشته باشه یا نداشته باشه برام فرقی نداره

همین مشاوره هاست که ادم چیزی یاد میگیره ، بازم ممنون

الان بازم گیر کردم که سیستم بخرم یا نه ؟ نسل 8700k به این زودی ها میاد یا نه ، قیمتش خیلی خیلی بالاست در قیاس با یک نسل پایینتر یا نه ، پیچیده تر شد O.o

لطفا بازم کمک بفرمایید ، ببخشید حجم متن ها زیاده

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Peyman Derakhshani گفته است :

ممنونم راهنمایی جامعی فرمودید ، چند تا سوال دیگه داشتم:

مگر رم میشه 24 هم برداشت ؟ یعنی 16 با 8 ؟ من فکر کردم باید یا 16 باشه یا 32

در مورد cpu درست میفرمایید ، باید صبر کرد

ولی بنده اوایل بهار تاپیک زدم ، دوستان فرمودند تا پاییز صبر کن ، با این حساب هم بازم باید تا بهار صبر کنم تا مثلا قیمت ها یک کم منطقی بشه و نسل جدید هم بیاد ، ولی بنده خواستم این شبای عزیز :D و دارز رو از دست ندم و بشینم پای بازی ، معمولا هر فصل پاییز 4 تا بازی خفن تموم میکردم ، رو دور سریع xD ، بازم الان سردرگم شدم ، میترسم صبر کنم ولی بازم چند ماه دیگه دوستان بگن صبر کن

فقط یک مطلب ، یعنی اینقدر نسل 7700 و پایینتر ضعیفه تو بازی ها که مثلا چند سال دیگه توش بمونیم ؟

چرا حرف از sli زدید ؟ مگه یک گرافیک قوی 1080 جوابگوی بازی های نیست ؟

در مورد مین و کیس و پاور هم درست میفرمایید ، اصلا لزومی نداره مین حرفه ای حرفه ای بگیرم ، خودم کارت صوتی کرتیو حرفه ای دارم ،مین داشته باشه یا نداشته باشه برام فرقی نداره

همین مشاوره هاست که ادم چیزی یاد میگیره ، بازم ممنون

الان بازم گیر کردم که سیستم بخرم یا نه ؟ نسل 8700k به این زودی ها میاد یا نه ، قیمتش خیلی خیلی بالاست در قیاس با یک نسل پایینتر یا نه ، پیچیده تر شد O.o

لطفا بازم کمک بفرمایید ، ببخشید حجم متن ها زیاده

ببین داداش SLI رو الان انجام بدی . یک اینکه هزینت خیلی میزنه بالا . دوم اینکه چرا چیزی که واقعا نیاز نیست رو انجام بدیم ودر صرف هزینه اسراف کنیم  سوم داداشم خدمتت عرض کردم برو نیوواگ و آمازون 8700 چه معمولی و چه ضریب بازش موجود نیست ... اینتل اصلا نرسید به اندازه تولید کنه فقط معرفی کرده که جلوی فروش رایزن رو بگیره و بازارو فعلا سنگش کرده ... چهارم اصلا چیزی به نام سیستم برای 4یا 5سال نداریم فقط شما تنظیمات گرافیکی رو به تدریج کم میکنی تا بازی بالا بیاد در سال های آینده ...چون گرافیک بازی داره رو به جزيیات بیشتر و حجم بیشتر میره ... اگر الان دقیقا میخوای همین الان خرید کنی 1700یا 1700X بهترین گزینس حداقل مادربوردی که میخری AM4 سوکت مرده نمیشه و فردا روز خواستی  cpu عوض کنی نمیخواد مادربوردم عوض کنی ....اینم بهت بگم قطعا 8700K پردازنده عالی هستش اما به چه قیمت و چقدر صبر الانم که تا 390دلار رفته بالا دلار 4000هزار تومنم باشه میشه یک میلیون و پانصد شصت هزار تومن ...https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819117827&cm_re=i7_8700k-_-19-117-827-_-Product

حالا دیگه خود دانی بیاد ایرانم یک میلیون و پانصد و شصت هزار تومن بهت میدنش ؟؟؟؟؟  یا حداقل یکو هفتصد  یا هشتصد :35_thinking:

لینک به دیدگاه

با توجه به سرعت پیشرفت سخت افزارها و رقابتی شدن هرچه بیشتر این قضیه در حال حاضر اصلا نمیشه تضمینی داد که شما الان 1080 بخری و دو سال آینده رو بتونی بازی ها رو بدون مشکل رو تنظیمات بالا اجرا کنی !

تجربه شخصی بنده اینه که در حال حاضر حداقل کارتی که رو فول اچ دی بتونه شمارو راضی کنه 1070 است البته همون هم ممکنه تو بعضی بازی ها یک سری ضد حال هایی بزنه !

پردازنده اگر جهت گیم میخوایید به نظر هزینه بیشتر از 7700K معقول نمیاد ، البته پیشنهاد میشه تا موجود شدن و قطعی شدن قیمت سری 8 صبر کنید ، رایزن ها تو قیمت برابر تو گیم هنوز از اینتل عقب هستند .

در انتخاب رم و مادربورد پاور و کولر و کیس دقت کافی رو داشته باشید که بتونین از ظرفیت بالای اورکلاک نسل جدید استفاده کنید .

و در انتها  ظرفیت SSD هرچی بیشتر بهتر ، تفاوتشونو تو بازی هایی که لود سنگین دارند کاملا متوجه خواهید شد ، مخصوصا بازی هایی که لود در هنگام بازی دارند .

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Peyman Derakhshani گفته است :

بله داداش مشکلی نداره 24 برداری فقط در دوال چنل ترجیحا باید شبیه هم باشن.

راستش اوایل بهار نسبت به الان خیلی قیمتا خوب بود و همه فکر میکردن تازه قیمتا افت میکن و 1060 مثلا میشه 1میلیون ولی یدفعه این ماین اومد همه چیزو ترکوند و قیمت همین 1060 بهترین مدلش یدفعه رف 1.8 و کلا همه قیمتا به هم ریخت و 1070 شد اندازه قیمت 1080 اون موقع.

خیر اتفاقا 7700 از 8700 هم در گیم قویتر است به خاطر فرکانس و همونطور که گفتم هر بازی بیشتر از یک 3770 نمیخواد ولی با اومدن رایزن کاملا 770 ارزش خریدشو از دست داد شما خودت ببین سیپیو 8 هسته ای رایزن اندازه 4 هسته ای اینتله شما باشی کدومو انتخاب میکنی؟ معلومه که عقلت میگه رایزن ولی 8700 که با قیمت مناسب بیاد توی بنچمارکا هم 1700x رو شکست داده و قیمتشم اندازه همین 7700 هست  .

نه اتفاقا یک 1080 کاملا تو هر بازی با اخرین تنظیمات کاملا جوابگو هست ولی شما به طور مثال 3-4 سال دیگه یکم این 1080 کم میاره  ولی اگه شما دوتا 1080 داشته باشید خب قطعا تا 8 سال دیگم مشکلی ندارید (اگر بازی که میکنید از sli پشتیبانی کنه .)

داداش قیمتاش همه یکسانن مثلا 7700 با 8700 حدود 10 دلار فرق داره که ارزش نداره و همون 7700k اینبار به اسم 8350k داره میاد که قدرتش فوق العاده نزدیک 7700k هست ولی قیمت بین 600-800 خب شما هم اینجا تصمیم گیری با خودتونه که کدوم بهتره.

همین الانش یجا 8700k رو داره میده 1.650 ولی خب طبیعتا هرچیزی اولش که میاد قیمت نامعقولی داره و همونطور که گفتم اگه شما صبر کنید هم سری جدید انویدیا میاد قیمت سری قبلی میکشه پایین هم  قیمت سیپیو ها اینتل جفت و جور میشه.

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

بله داداش مشکلی نداره 24 برداری فقط در دوال چنل ترجیحا باید شبیه هم باشن.

راستش اوایل بهار نسبت به الان خیلی قیمتا خوب بود و همه فکر میکردن تازه قیمتا افت میکن و 1060 مثلا میشه 1میلیون ولی یدفعه این ماین اومد همه چیزو ترکوند و قیمت همین 1060 بهترین مدلش یدفعه رف 1.8 و کلا همه قیمتا به هم ریخت و 1070 شد اندازه قیمت 1080 اون موقع.

خیر اتفاقا 7700 از 8700 هم در گیم قویتر است به خاطر فرکانس و همونطور که گفتم هر بازی بیشتر از یک 3770 نمیخواد ولی با اومدن رایزن کاملا 770 ارزش خریدشو از دست داد شما خودت ببین سیپیو 8 هسته ای رایزن اندازه 4 هسته ای اینتله شما باشی کدومو انتخاب میکنی؟ معلومه که عقلت میگه رایزن ولی 8700 که با قیمت مناسب بیاد توی بنچمارکا هم 1700x رو شکست داده و قیمتشم اندازه همین 7700 هست  .

نه اتفاقا یک 1080 کاملا تو هر بازی با اخرین تنظیمات کاملا جوابگو هست ولی شما به طور مثال 3-4 سال دیگه یکم این 1080 کم میاره  ولی اگه شما دوتا 1080 داشته باشید خب قطعا تا 8 سال دیگم مشکلی ندارید (اگر بازی که میکنید از sli پشتیبانی کنه .)

داداش قیمتاش همه یکسانن مثلا 7700 با 8700 حدود 10 دلار فرق داره که ارزش نداره و همون 7700k اینبار به اسم 8350k داره میاد که قدرتش فوق العاده نزدیک 7700k هست ولی قیمت بین 600-800 خب شما هم اینجا تصمیم گیری با خودتونه که کدوم بهتره.

همین الانش یجا 8700k رو داره میده 1.650 ولی خب طبیعتا هرچیزی اولش که میاد قیمت نامعقولی داره و همونطور که گفتم اگه شما صبر کنید هم سری جدید انویدیا میاد قیمت سری قبلی میکشه پایین هم  قیمت سیپیو ها اینتل جفت و جور میشه.

یک مثال نقض برای حرف شما

الان کارت 780 مال 4-5سال پیش بود و الان کاملا پشمکه تو بازیهای روز تازه زمانیکه انقدر تکنولوژی پیشرفتش سرعت نگرفته بود ای بلا سر 780 اومد!!!!

در حالت اس ال ای هم اون 780 بازم به یه 1060 الان نمیرسه تو گیم ها یا باهم مساوی هستند این رو هم در نظر بگیریم که توی اکثر بازیها کلا کراس فایر و اس ال آی پشتیبانی نمیشن!

خودتون بهتر میدونید اس ال اس و کراس فایر چه مشکلاتی دارن مثل درایور و شناساییشون توسط بازی ها! و 100 البته کارت قدیمی تر به هیچ عنوان برای بازی های جدید تر بهینه نمیشه که این تو انویدیا بسیار مشهود تره

پس جناب سوالم اینه چطور میشه تا 8 سال دیگه اونم با این روند بسیار سریع تکنولوژی توقع داشته باشیم در صدر بمونیم؟

بهترین کار برای استارتر کمی صضرفه جویی پولش و خرید یه 1060 و در نهایت یه 1070 هست و باقی پولش رو بذاره وقتی نسل جدید انویدیا از راه رسید بلافاصله ارتقا بده

به عقیده من کلا خرج اضافی کردن برای تکنولوژی اونم صرفا بخاطر "آینده نگری" کاملا اشتباهه مثلا طرف میره 2تومن گوشی میخره سال بعد یه گوشی جدیدتر+امکانات بهتر+آکبند میاد باهمون امکانات و چه بسا قدرتمند تر 800تومن!

قطعات کامپیوتری هم همینه چیزی که نیاز دارید بخرید اگه ما ایرانیا همین 1 جمله رو رعایت میکردیم الان واقعا نیمی از مشکلاتمون حل شده بود (منظورم به شخص استاتر محترم نیست)

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

یک مثال نقض برای حرف شما

الان کارت 780 مال 4-5سال پیش بود و الان کاملا پشمکه تو بازیهای روز تازه زمانیکه انقدر تکنولوژی پیشرفتش سرعت نگرفته بود ای بلا سر 780 اومد!!!!

در حالت اس ال ای هم اون 780 بازم به یه 1060 الان نمیرسه تو گیم ها یا باهم مساوی هستند این رو هم در نظر بگیریم که توی اکثر بازیها کلا کراس فایر و اس ال آی پشتیبانی نمیشن!

خودتون بهتر میدونید اس ال اس و کراس فایر چه مشکلاتی دارن مثل درایور و شناساییشون توسط بازی ها! و 100 البته کارت قدیمی تر به هیچ عنوان برای بازی های جدید تر بهینه نمیشه که این تو انویدیا بسیار مشهود تره

پس جناب سوالم اینه چطور میشه تا 8 سال دیگه اونم با این روند بسیار سریع تکنولوژی توقع داشته باشیم در صدر بمونیم؟

بهترین کار برای استارتر کمی صضرفه جویی پولش و خرید یه 1060 و در نهایت یه 1070 هست و باقی پولش رو بذاره وقتی نسل جدید انویدیا از راه رسید بلافاصله ارتقا بده

به عقیده من کلا خرج اضافی کردن برای تکنولوژی اونم صرفا بخاطر "آینده نگری" کاملا اشتباهه مثلا طرف میره 2تومن گوشی میخره سال بعد یه گوشی جدیدتر+امکانات بهتر+آکبند میاد باهمون امکانات و چه بسا قدرتمند تر 800تومن!

قطعات کامپیوتری هم همینه چیزی که نیاز دارید بخرید اگه ما ایرانیا همین 1 جمله رو رعایت میکردیم الان واقعا نیمی از مشکلاتمون حل شده بود (منظورم به شخص استاتر محترم نیست)

سلام دوست عزیز.

بله من هم گفتم اگر نگاه کنید اگر بازی ای از sli پشتیبانی کنه    

الان 980 سه سال از عرضش میگذره ولی هنوز پاسخگو بازی های روز در فول اچدی هست و در sli قدرتش به یک 1080 میرسه.

ولی ازونجا که دایرکت 12 هنوز نا تکمیله و بازی ها هنوز نمیتونن مهاجرت کنن 12 ولی در اینده قطعا درس میشه دیگه تا 3-4 سال دیگه که ایشون به sli نیاز پیدا کنن.

البته فکر میکنم در گفتن 8 سال کمی اقرار کردم ولی 5-6 سال جوابگو هست.

منم نگفتم همین الان بخرن خرج اضافی بکنن گفتم با کم شدن قیمتا وقتی که نسل جدید اینتل میاد میتونین اصن یه 1080 sli بگیرین با همون پول و الان وقت خوبی نیست اصلا برای خرید گرافیک نگفتم الان بهتره sli کنی.

همین دقت نکردناس که اشتباه متوجه میشید.

لینک به دیدگاه

سلام داداش گراندام چه طوری دلم برات تنگ شده بود 

و سلام خدمت همه ی شما عزیزان 

میخوام فقط یه چیزی بگم تورو خدا پولتون رو دور نریزید 

انقد زیاد هزینه نکنسد چون ارزش نداره به نظر من بهتره

نهایتا یدونه 1070 بگیرید و البته برای سی پی یو هم صبر کنید تا 8700 کا برسه و اون رو بخرید

اون موقع خیالتون از بابت سیستم راحت میشه و یکمی هم از پولتون رو صرفه جویی کردین و 

به محض اینکه احساس کردید که کارت گرافیک داره ضعیف عمل می کنه میتونید اون رو بفروشید و

فقط یکمی روش هزینه بذارید و سری جدید انویدیا رو بگیرید به نظرم این بهتره 

در مورد پاور هم یدونه 750 وات کولر مستر یا گرین اوو کفایت می کنه بقیه قطعات هم سلیقه ای هست 

مثلا کیس . هارد . اس اس دی ولی در مورد بورد هم با توجه به اینکه کاربری شما گیم هست نهایت 

بودجه به نظرم بهتره 700 تومن باشه مثلا 500 هم باشه بهتره به نظر من 

موفق باشید

لینک به دیدگاه

دو چیز هست.یکی رایزن هشت هسته ای تا فرکانس 4500 به بازار عرضه شود یا منتظر چیپست Z390 باشید.دوستان میتوانند توضیح بهتری بدهند

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Game World گفته است :

سلام داداش گراندام چه طوری دلم برات تنگ شده بود 

سلام داداش. ممنون چن وقت بود گیم میزدم نبودم  این مس افکت لامصب یجوری یه حرف اشتباه بزنی به فنا میری:D

دیگه حال ندارم دوباره برم تا روحیم برگرده برم دوباره ببینم مشکل کجاس:D

چه تعداد مثیتی داری مثبت نمیدم همون بمونه

راستی دنبالت کردم شمام دنبال کنxD

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

سلام داداش. ممنون چن وقت بود گیم میزدم نبودم  این مس افکت لامصب یجوری یه حرف اشتباه بزنی به فنا میری:D

دیگه حال ندارم دوباره برم تا روحیم برگرده برم دوباره ببینم مشکل کجاس:D

چه تعداد مثیتی داری مثبت نمیدم همون بمونه?

راستی دنبالت کردم شمام دنبال کنxD

قربانت ..... باشه دنبالت می کنم من دانشگاه هستم 

توی ارومیه خوابگاه میمونم به خاطر همین هم اصلا توی 

سایت نمیتونم بیام .... 

لینک به دیدگاه

آقا خسته نباشید الان دقیقا یه وضعیت بدیه . دلار گرون . بدبختی تو خود آمازون و نیوواگم همه چیز گرون شده 

من یه انتخاب قطعی کردم یه دوست در آمریکا قرار شده باهام همکاری کنه و یه سیستم برام بیاره میشه اساتید بگن  این چطوره  .... خواهشا ....

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=83-102-190 &cm_sp=ABS-_-1013-1016-_-83-102-190 -_-NA

دهنم سرویس شد از برج 12  پارسال این گرون شد و اون گرون شد . بعد جدیدتر اومد شک تو دلمون انداختن  . الان نخر فلانه ماینر ها الانه 8700 اومده صبر کن  هر روز یه جریانیه عمرمون تموم شد لذتی نبردیم   ... داداشیا زدم سیم آخر میخوام اینو بگیرم  .... شرمنده از صاحب تاپیک اینجا نظر خواهی کردم ببخشید 

ویرایش شده توسط Arash_1367
لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی عزیزان

فرومدید این نسل ۸۷۰۰ تو بازار ایران اومده ؟ کدوم مدل مین بورد ساپورتش میکنه ؟

حالا که شما فرمودید رزولوشن ، در مورد مانیتور سوالاتی داشتم ، من الان ۲۳ اینچ دارم ، میخام ۲۷ بخرم ، چون از نزدیک ندیدم برام مشکله

مانیتور بزرگ مثل ۲۷ برای بازی مناسبه یا نه ؟

مانیتورهای جدید منحنی برای بازی میشه استفاده‌کرد ؟ برای رزولوشن بالا کدوم  مدل ها تو اولویت باشه ؟ قیمت ها تو چ رنجیه ؟‌ باید چ مشخصاتی داشته باشه ؟؟؟

ممنونم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...