رفتن به مطلب

مشکل با گارانتی آوژنگ

miladnuranii
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یکی از دوستام یه  کارت giga r9 390  که تا تاریخ 2019 هم گارانتی داشت ایراد پیدا کرد و برد شرکت اوژنگ و شرکت بعد از دو هفته یه کارت کارکرده بدون جعبه و کارت گارانتی بهش داد که بعد دوهفته چیپش سوخت دوباره زنگ زدم شرکت گفت کارت را با کارت دیگه عوض می کنیم البته باز هم می خوان دسته دو به ما بدن که باز همون آش هست و همون کاسه بهشون گفتم اگه همین کارت را نو ندارین باید یه کارت نو معادل همون کارت به ما بدین ولی زیر بار نمیره شرکت و میگه فقط در شش ماه اول تاریخ گارانتی کارت را با نو عوض می کنیم. و بعد از شش ماه اگه کارت گرافیک خراب بشه فقط با کارت دسته عوض می کنیم. حالا شما بگین باید چکار کنم ؟

لینک به دیدگاه

این چیزی که میگن رو بگو مستند کنن ، اگر واقعا تو قوانینشون چنین چیزی هست کاری از دست شما بر نمیاد در غیر این صورت باید بهشون فشار بیارید تا زیر بار برن .

ویرایش شده توسط OmidArash
لینک به دیدگاه

قدیم که خبری از این قوانین نبود

یادمه یه اسپیکر لاجیتک که یک ماه از گارانتیش مونده بود رو فرستادیم با نو تعویض کردن

البته این قضیه برمیگرده به سال 91-92

لینک به دیدگاه

اگه بتونم یه پارتی تو گارانتی اوژنگ پیدا کنم خوب میشه. کسی اشنایی در شرکت اوژنگ داره؟

لینک به دیدگاه

داداش روی کارت گارانتی اگر همچین چیزی رو نوشته ک هیچ کاری نمیتونید بکنید ک من تا به حال ندیدم 

بگید اینا رو مستند بنویسن و با کارت دست دوم بعدی بفرستن 

مستقیم کارت رو پست کن برای اتحادیه پدرشون در میاد بعدم با التماس بهت کارت جدید میدن 

ویرایش شده توسط The.13east
لینک به دیدگاه

روش راحت تر

اگر کسیو تو شهر دیگه سراغ دارین بفرستید براشون بدن گارانتی شاید کارت نو جایگزین کردن

لینک به دیدگاه

الان کارت دسته یه بنده خدا هستش که بهش باید یکم پول بدم تا کارت را ازش بگیرم اگر کسی کارت گیگا با گارانتی اوژنگ داره میتونه شرایط گارانتی را تو تاپیک قرار بده.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

روش راحت تر

اگر کسیو تو شهر دیگه سراغ دارین بفرستید براشون بدن گارانتی شاید کارت نو جایگزین کردن

من خودم سمنان هستم اینجا هم نمایندگی داره ولی میگه ما هم میفرستیم تهران.

لینک به دیدگاه

کسی اشنایی داره در نمایندگی آوژنگ. در ضمن من شرایط گارانتی را خواندم و روش نوشته با کارت دیگر تعویض و اگه موجود نبود . قیمت کارت به نرخ روز محاسبه و پرداخت میشه.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، miladnuranii گفته است :

با کارت دیگر تعویض

وقتی میگن با کارت دیگر یعنی هر کارتی میتونه باشه

خیلی درگیر اونش نباشید ... کارت جدید رو بگیرید استفاده کنید چون راه دیگه ای ندارید

اون نرخ روز هم به درد خواهر پدرشون میخوره ... پول یه r7 رو هم بهتون نمیدن

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

وقتی میگن با کارت دیگر یعنی هر کارتی میتونه باشه

خیلی درگیر اونش نباشید ... کارت جدید رو بگیرید استفاده کنید چون راه دیگه ای ندارید

اون نرخ روز هم به درد خواهر پدرشون میخوره ... پول یه r7 رو هم بهتون نمیدن

خوب اینجوری باز یه کارت خراب به من میدن دیگه بنظرت چرا نمایندگی کارت دسته دو داره؟ جوابش هم ساده هست یکی کارتش خراب میشه میبره شرکت و یه کارت دیگه بهش میدن و کارت خراب اون طرف را به صورت موقت درست می کنن و به یکی دیگه میدن این که نشد وضع اخه همینطوری دارن به همه کارت کارکرده تعمیری میدن.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، miladnuranii گفته است :

خوب اینجوری باز یه کارت خراب به من میدن دیگه بنظرت چرا نمایندگی کارت دسته دو داره؟ جوابش هم ساده هست یکی کارتش خراب میشه میبره شرکت و یه کارت دیگه بهش میدن و کارت خراب اون طرف را به صورت موقت درست می کنن و به یکی دیگه میدن این که نشد وضع اخه همینطوری دارن به همه کارت کارکرده تعمیری میدن.

همیشه هم خراب نیست

همچین مشکلی برای 950 یکی از دوستان پیش اومده بود و چون با بنده رفتن و از نمایندگی کرج تحویل گرفتن کارتو. مثل شما نه جعبه داشت که کارت گارانتی

اتفاقا خودم پرسیدم از مسئول نمایندگی این مطلبو ... حرفی بهم زدن که تا عمر دارم فراموش نمیکنم: برو خدارو شکر کن همین کارت رو هم بهت دادن. جعبه پیشکش ...

کارت رو رفیق ما تحویل گرفت و کلی هم باهاش حال کرد و چون سالم سالم بود به قیمت روز فروخت :) البته کارت تعمیری نداده بودن به دوست ما و هیچ جای لحیمی نداشت

شما هم کارت رو بگیرید. اگه سالم بود که ازش استفاده کنید سالم هم نبود که دوباره ببرید پیششون. مشکله پیش میاد. گارانتی تو ایران در همین حده منتظر معجزه نباشید

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

همیشه هم خراب نیست

همچین مشکلی برای 950 یکی از دوستان پیش اومده بود و چون با بنده رفتن و از نمایندگی کرج تحویل گرفتن کارتو. مثل شما نه جعبه داشت که کارت گارانتی

اتفاقا خودم پرسیدم از مسئول نمایندگی این مطلبو ... حرفی بهم زدن که تا عمر دارم فراموش نمیکنم: برو خدارو شکر کن همین کارت رو هم بهت دادن. جعبه پیشکش ...

کارت رو رفیق ما تحویل گرفت و کلی هم باهاش حال کرد و چون سالم سالم بود به قیمت روز فروخت :) البته کارت تعمیری نداده بودن به دوست ما و هیچ جای لحیمی نداشت

شما هم کارت رو بگیرید. اگه سالم بود که ازش استفاده کنید سالم هم نبود که دوباره ببرید پیششون. مشکله پیش میاد. گارانتی تو ایران در همین حده منتظر معجزه نباشید

اسم مملکت را گذاشتن جمهوری اسلامی. یکی از دوستام 6 سال تو هند زندگی کرده و تعریف میکرد می گفت من یه لپ تاپ خریدم که سه سال گارانتی داشت که بعد از دو سال و نیم خراب شد و بردم نمایندگی و بدون اینکه ازش سوالی کنن که چطوری خراب شده یا کاری کردی که خرابش کردی . یه لپ تاپ نو و جدید بهش دادن. هندی ها که گاو پرستن و ما مسلمون.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، miladnuranii گفته است :

اسم مملکت را گذاشتن جمهوری اسلامی. یکی از دوستام 6 سال تو هند زندگی کرده و تعریف میکرد می گفت من یه لپ تاپ خریدم که سه سال گارانتی داشت که بعد از دو سال و نیم خراب شد و بردم نمایندگی و بدون اینکه ازش سوالی کنن که چطوری خراب شده یا کاری کردی که خرابش کردی . یه لپ تاپ نو و جدید بهش دادن. هندی ها که گاو پرستن و ما مسلمون.

صحبت هند نیست. صحبت گارانتی بی قید و شرط شرکته. همه شرکت ها همین هستن

اگه ایران هم به گیگابایت نمایندگی مستقیم بده همین جوری میشه.

مسئله اینجاست که اگه گیگا در ایران نمایندگی مستقیم بزنه به خاطر تحریم ها از صفحه صنعت سخت افزار حذف میشه

لینک به دیدگاه

مشکل من که با این گارانتی حل نشد والکی الکی ۹۰۰ تومن پول پاچم رفت به همین قشنگی و به همین سادگی پودر کیک آوژنگ.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...