رفتن به مطلب

کدام یک ازین بازی ها؟

GRANDAM
 اشتراک گذاری

کدام بازی؟  

46 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام یک از بازی های زیر رو دانلود کنم؟

• Just Cause 3
      0
    • Deus Ex: Mankind Divided
      3
    • Prey
      1
    • Forza Horizon 3
      11
    • Dragon Age: Inquisition
      5
    • Call of Duty: Infinite Warfare
      1
    • Rise of the Tomb Raider
      15
    • Call of Duty: Black Ops III - Zombies Chronicles
      2
    • DOOM-Complete
      8

Recommended Posts

در 38 دقیقه قبل، HeX گفته است :

درود

من پیشنهاد میدم یه عنوان که گیم پلی طولانی نداره رو دانلود کنید. 3-4 روزه تموم میشه! برید سراغ عنوان بعدی:D

من DOOM، BF1, Hellblade , Dirt4رو بازی کردم تو یکی دو ماه اخیر. بازی های قشنگی هستن. از بازی های پارسال Farcry Primal رو هم بازی کردم بد نبود.

توصیه می کنم همه رو بازی کنین ولی در مورد Hellblade: Senua's Sacrifice توصیه می کنم بدون هدفون بازی کنید بر خلاف توصیه خود بازی. واقعا به روان آدم آسیب میزنه...

HellBlade یکی از نکات واقعا عالیش صداگذاریشه بنده دو بار با اسپیکر 5.1 و هدست 7.1 این بازی رو انجام دادم و از تک تک لحظاتش لذت بردم ، به نظرم جزو بازی هایی است که اگر غرق داستان بشید باعث پرورش روح و روان به سوی شناخت خود میشه مخصوصا در مورد دیالوگ ها وصداهای توی سر Senua . به نظرم OutLast2 ازون بازی هایی هست که میشه تو دسته ای قرار دادش که به قول شما باعث آزردگی روان آدم میشه :D

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

راستش من فقط میتونم از چند تا سایت دانلود کنم که حجما اینجوریه?

Call of Duty: Infinite Warfare:67gb

Prey :19gb
Rise of the Tomb Raider - 20 Year Celebration :22gb

Forza Horizon 3 :32gb
Deus Ex: Mankind Divided :34gb
Just Cause 3 :26gb

Rise of the Tomb Raider :19gb
Dragon Age: Inquisition :45gb
DOOM  Complete :51gb
Call of Duty: Black Ops III - Zombies Chronicles:57gb
راستی یه عنوان بود یادم رفته بود بزارم نظرتون چیه درموردش؟
Dying Light: The Following - Enhanced Edition :14gb

راستش من بیشتر از بازی های جهان باز مثل اساسین مس افکت غیر اندرومدا که داستانش چرت بود ولی خوب بودو جی تی ای خوشم میاد بعدش هم از اکشن خوشم میاد.

ممنون از شما ولی من فعلا دنبال جمع کردن ارشیو هستم و الان هنوز وقت نکردم بازی هایی مثل بتلفیلد 1 و مافیا 3 و کالاف ادونس و اساسین و.... بازی کنم.

راستش من کلا هدست نگرفتم چون از هدست خیلی خوشم نمیاد اسپیکر ترجیح میدم.

1 - تام رایدر رو از دست نده ، لذت بخشه

2 - دووم هم ارزش وقت گذاشتن داره فقط باید خیلی رو به جلو و سرعتی عمل کنی توش :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

HellBlade یکی از نکات واقعا عالیش صداگذاریشه بنده دو بار با اسپیکر 5.1 و هدست 7.1 این بازی رو انجام دادم و از تک تک لحظاتش لذت بردم ، به نظرم جزو بازی هایی است که اگر غرق داستان بشید باعث پرورش روح و روان به سوی شناخت خود میشه مخصوصا در مورد دیالوگ ها وصداهای توی سر Senua . به نظرم OutLast2 ازون بازی هایی هست که میشه تو دسته ای قرار دادش که به قول شما باعث آزردگی روان آدم میشه :D

من اصلا کشش قدیم رو ندارم و مغزم همینطوری کلی درگیر مسائل مختلف زندگیم هست، هدف از بازی کردن کمی فاصله گرفتن از روزمرگی و آشفته بازاری که تو این مملکت داریمه. انجام این بازی برعكس اونم با هدست واقعا افکارم رو آشفته تر کرد.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، HeX گفته است :

من اصلا کشش قدیم رو ندارم و مغزم همینطوری کلی درگیر مسائل مختلف زندگیم هست، هدف از بازی کردن کمی فاصله گرفتن از روزمرگی و آشفته بازاری که تو این مملکت داریمه. انجام این بازی برعكس اونم با هدست واقعا افکارم رو آشفته تر کرد.?

Senua مثل همه انسان ها تاریکی هایی در گذشته داشت که به جنگشون رفته بود ، در برابر خیلی هاشون ناتوان بود ولی عشقش (امیدش) رو همیشه کنارش داشت ، واقعا تاثیر مثبتی روی من داشت .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...