رفتن به مطلب

انتخاب سیستم مناسب برای اتصال به چند مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان

قبل از طرح سوال و درخواست راهنمایی، با توجه به اینکه بنده تازه عضو  این انجمن شدم، اگه مکان مناسبی برای طرح موضوعم انتخاب نکردم پیشاپیش عذرخواهی میکنم.

دوستان عزیز بنده اطلاعات سخت افزاری کمی دارم و الان با توجه به کارم بین چند تا گزینه گیر کردم.

بنده در بورس فعالیت میکنم و نیاز دارم که چندین نمودار مختلف رو به صورت لحظه ای دنبال کنم.

با نرم افزار متاتریدر هم کار میکنم که خیلی نیاز به سخت افزار قوی نداره.

• یه راهی که سرچ کردم و دیدم که شدنیه اینه که یه سیستم نسبتا قوی تهیه کنم و به چند مانیتور متصلش کنم، ظاهرا برای این موضوع باید کارت گرافیک قوی تهیه کرد که امکان دادن چند خروجی رو داشته باشه.من خیلی این حالت  رو متوجه نشدم، یعنی در این حالت مثل ویندوز 10، چند دسکتاپ مختلف دارم که هرکدوم رو یک مانیتور نشون میده؟ اگه اینطوریه نحوه حرکت موس بین این دسکتاپا چطوری میشه ؟

• راه ساده و ابتدایی دیگه اینه که من چند تا لپتاپ ارزون قیمت تهیه کنم و ازونا استفاده کنم که خب خیلی برای محیط دفترم جالب نمیشه این موضوع.

• و در آخر میخاستم از شما بپرسم آیا راهی هستش که من بعنوان مثال 2یا3 تلویزیون بالای 40 اینچ تهیه کنم  و هر کدوم رو به ی سیستم متصل کنم و بعنوان مثال هر تلویزیون به 4 قسمت برابر تقسیم بشه و 4تا متاتریدر من نصب کنم و هر4تارو همزمان باهم نمایش بده تلویزیون؟

ی نکته هم که یادم رفت اینه که من بین 9 تا 15 تا متاتریدر رو در لحظه نیاز دارم که داشته باشم.

برای اون حالتی که با لپتاپ بخام این کارو انجام بدم، ی لپتاپ 700-800 تومنی هم کارمو راه میندازه و با 10تومن میشه جمع کنم موضوع رو، در حالیکه فک میکنم این دو حالت دیگه هزینه بیشتری ببره، در هر صورت من تا 15-20 میلیون هم میتونم هزینه کنم. (جمعا کل هزینه سیستم و مانیتورها)

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...