رفتن به مطلب

ASUS RX480 STRIX OC ASUS R9 390 STRIX OC

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان گل 

می خواستم بین این دو کارت یکی رو انتخاب کنم 

بدون توجه به قیمت  کدوم برا گیم و گرافیک بهتر هستن ممنون می شم کمکم کنید البته ۳۹۰ یک مقدار ارزون تره .?

ولی بازم مهم نیست.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با توجه به افزایش قیمت ناعادلانه این کارت ها در حال حاضر برای گیمینگ رقبای Nvidia شون پیشنهاد میشند

لینک به دیدگاه

سلام

اولا بودجتون چقدر هست؟

390 سری قبل سری 400 رادئون محسوب میشه و درایور های بهینه کنندش کم هستند و از طرفی قیمت ها هم که ماشالهه تو هیچی پیشرفت نکنیم تو قیمته اول دنیاییم تو زمنیه پیشرفتش!!

بنظرم یه 980-1060یا970 بنابربودجتون تهیه بفرمایید

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

سلام

اولا بودجتون چقدر هست؟

390 سری قبل سری 400 رادئون محسوب میشه و درایور های بهینه کنندش کم هستند و از طرفی قیمت ها هم که ماشالهه تو هیچی پیشرفت نکنیم تو قیمته اول دنیاییم تو زمنیه پیشرفتش!!

بنظرم یه 980-1060یا970 بنابربودجتون تهیه بفرمایید

راستش با redeon بیشتر حال می کنم و بودجه هم مهم نیست زیاد این کارت ها برام زیادی هم هستن الان ۹۶۰ دارم 

ولی خوب برا من که تصویر الترا واید بیشتر نمی خوام از نظر خودم یه redeon ارزون قیمت بردارم بهتره تا برم سراغ سری ۱۰ Nvidia البته اطلاعاتم کامل نیست تا اونجا که می دنم می گن ۱۰۸۰ و ۱۰۷۰ بیشتر برا 4k استفاده می شه که من نیاز ندارم

اگر امکانش هست بازم نسبت به مطلب بالا باز هم راهنمایی م کنید  

الان من ۹۶۰ رو با ۶۹۷۰ لایتنینگ MSI مقایسه کردم داخل بازی اونقدر ها که قیمتش فرق  داره خودشون فرق ندارن

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

دوست عزیز با توجه به افزایش قیمت ناعادلانه این کارت ها در حال حاضر برای گیمینگ رقبای Nvidia شون پیشنهاد میشند

واقعا قبول  دارم ولی نمی دونم من خودم بیشتر Nvidia داشتم ولی جدیدا با خرید ۹۶۰ که بعد ۶۹۷۰ بود کلا بی خیال Nvidia شدم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Shadowlessman گفته است :

واقعا قبول  دارم

تجربه شخصی بد شما از یک مورد به خصوص نباید جهت گیری کلی به تصمیمات شما بده ، به هر صورت اگر تصمیمتون قطعیه بنده 480 رو پیشنهاد میکنم بخاطر مصرف کمتر و دمای پایینتر و ظرفیت اورکلاک بالاتر

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، OmidArash گفته است :

تجربه شخصی بد شما از یک مورد به خصوص نباید جهت گیری کلی به تصمیمات شما بده ، به هر صورت اگر تصمیمتون قطعیه بنده 480 رو پیشنهاد میکنم بخاطر مصرف کمتر و دمای پایینتر و ظرفیت اورکلاک بالاتر

واقعا درست می فرمایید . یکم بنچ مارک ها  رو بالا پایین کنم بازم من قصد دارم کارت رو کار کرده بخرم و بیشتر از ۱۵۰۰ پول خرج نکنم اخه بیشتر هم نیاز ندارم با این بودجه Nvidia چه مدلی می تونم کار کرده بخرم ؟

از نظرتون در مورد ۴۸۰ ممنون اگه خواستم بین اون دو تا انتخاب کنم ۴۸۰ اولویت داره  خودمم بیشتر نظرم رو همونه ? ولی الان قیمتش الکی رفته بالا 

ویرایش شده توسط Shadowlessman
لینک به دیدگاه

واقعا درست می فرمایید . یکم بنچ مارک ها  رو بالا پایین کنم بازم من قسط دارم کارت رو کار کرده بخرم و بیشتر از ۱۵۰۰ پول خرج نکنم اخه بیشتر هم نیاز ندارم با این بودجه Nvidia چه مدلی می تونم کار کرده بخرم ؟

از نظرتون در مورد ۴۸۰ ممنون اگه خواستم بین اون دو تا انتخاب کنم ۴۸۰ اولویت داره ?

والا شما با 1700 تو همین فروم میتونین 1070 کارکرده بخرین که خوب در اولویت قرار داره

در مراحل بعدی 580 و 570 و 1060 هستند سپس 480 و 470

پردازنده و مادربورد و پاور و مانیتورتون چیه ؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، OmidArash گفته است :

والا شما با 1700 تو همین فروم میتونین 1070 کارکرده بخرین که خوب در اولویت قرار داره

در مراحل بعدی 580 و 570 و 1060 هستند سپس 480 و 470

پردازنده و مادربورد و پاور و مانیتورتون چیه ؟

FX8350 ?  گرین ۷۵۰ ocو ایسوس ۹۹۰ pro r2 رم ۱۶ باس ۲۴۰۰ ونگنس مانیتور سامسونگ ۲۴ اینچ که یکم از فول بالاتره  

البته می دونم به amd بودن گیر می دید ولی من عمرا اینتل بخرم چون این یکی رو دیگه نمی شه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، OmidArash گفته است :

والا شما با 1700 تو همین فروم میتونین 1070 کارکرده بخرین

والا اول می خواستم ۱ تومن بیشتر ندم جای ۳۹۰ بعد ۴۸۰ امد وسط بودجه شد ۱۳۰۰ ولی خو تا ۱۵۰۰ هم مورد نداره بودجه من بازه ولی خو پول هم حیف الکی بدم جای یه تیکه بورد

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Shadowlessman گفته است :

واقعا درست می فرمایید . یکم بنچ مارک ها  رو بالا پایین کنم بازم من قصد دارم کارت رو کار کرده بخرم و بیشتر از ۱۵۰۰ پول خرج نکنم اخه بیشتر هم نیاز ندارم با این بودجه Nvidia چه مدلی می تونم کار کرده بخرم ؟

از نظرتون در مورد ۴۸۰ ممنون اگه خواستم بین اون دو تا انتخاب کنم ۴۸۰ اولویت داره  خودمم بیشتر نظرم رو همونه ? ولی الان قیمتش الکی رفته بالا 

دادا با 1.500 تو همین فروم کارت 980ti evga موجوده فک کنم

لینک به دیدگاه

با سلام دوست عزیز  970-980  سری قبل انویدیات هستش و همه هم میدونن انویدیا برای کارت های سری قبلش چطوری اپدیت میده  تو هر آپدیتی که میده کارایشون رو کم میکنه تا مشتری بره سراغ سری جدید به نظر من 1060 و rx480 بهترین گزینه های موجود هستن 390هم کارت خوبه من قبلا داشتم الانم دست یکی از دوستان هستش  واقعا هنوز که هنوزه بازیارو توی fhd ultra بازی میکنه 

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، حامد 480 گفته است :

با سلام دوست عزیز  970-980  سری قبل انویدیات هستش و همه هم میدونن انویدیا برای کارت های سری قبلش چطوری اپدیت میده  تو هر آپدیتی که میده کارایشون رو کم میکنه تا مشتری بره سراغ سری جدید به نظر من 1060 و rx480 بهترین گزینه های موجود هستن 390هم کارت خوبه من قبلا داشتم الانم دست یکی از دوستان هستش  واقعا هنوز که هنوزه بازیارو توی fhd ultra بازی میکنه 

پس یعنی بین ۳۹۰ و ۴۸۰ نظر تون ۴۸۰ هستش 

الان ۴۸۰ قیمت ۱۳۰۰ موجوده با گارانتی تا  اول ۲۰۲۰ و ۳۹۰ هم ۱۰۰۰ تازه گار انتیش تموم شده 

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

دادا با 1.500 تو همین فروم کارت 980ti evga موجوده فک کنم

این کا ت  از ۱۰۶۰ بهتره ؟

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، Shadowlessman گفته است :

FX8350 ?  گرین ۷۵۰ ocو ایسوس ۹۹۰ pro r2 رم ۱۶ باس ۲۴۰۰ ونگنس مانیتور سامسونگ ۲۴ اینچ که یکم از فول بالاتره  

البته می دونم به amd بودن گیر می دید ولی من عمرا اینتل بخرم چون این یکی رو دیگه نمی شه

بنده از طرفداران ای ام دی هستم و از سیاست های پول طلبانه اینتل اصلا دل خوشی ندارم ولی باید با چشم باز نگاه کرد، شما با یک کولر خوب میتونین ۸۳۵۰ را تا ۵ گیگاهرتز اورکلاک پایدار کنید و پرفورمنس خیلی بهتری ازش بگیرید

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، Shadowlessman گفته است :

والا اول می خواستم ۱ تومن بیشتر ندم جای ۳۹۰ بعد ۴۸۰ امد وسط بودجه شد ۱۳۰۰ ولی خو تا ۱۵۰۰ هم مورد نداره بودجه من بازه ولی خو پول هم حیف الکی بدم جای یه تیکه بورد ?

به نظرم به ترتیب اولویت دنبال ۵۸۰ و ۵۷۰ و ۱۰۶۰ و ۴۸۰ و ۴۷۰ باشید، 

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Shadowlessman گفته است :

این کا ت  از ۱۰۶۰ بهتره ؟

کارت در حد ۱۰۷۰ هست ولی مصرف و دمای کاری بسیار بالاتر، قابلیت اورکلاک بسیار پایینتر، و البته نداشتن گارانتی تو این کارت ریسک خریدو خیلی میبره بالا.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

بنده از طرفداران ای ام دی هستم و از سیاست های پول طلبانه اینتل اصلا دل خوشی ندارم ولی باید با چشم باز نگاه کرد، شما با یک کولر خوب میتونین ۸۳۵۰ را تا ۵ گیگاهرتز اورکلاک پایدار کنید و پرفورمنس خیلی بهتری ازش بگیرید

منم حرفم همینه والا ۸۳۵۰ من الان ۴.۳ اور با واتر کولر ۱۲۰ یعنی کوچیک دما از ۵۰ بالا تر نیومده البته تهویه کیسم هم عالیه والا به نظر من که ۸۳۵۰ خیلی هم خوبه و حس می کنم‌یه جورایی درسته تو بنچ‌مارک ها پایینتر از اینتل هاست ولی کارایی بهتری داخل کار داره 

لینک به دیدگاه

داداش هیچ کدوم رو نخر 

اگر برات بودجه مهم نیست یکمی صبر کن وگا 56 رزودی لیون موجود میکنه بخر 

کارت بسیار خوبیه و احتمال زیاد مث وگا 64 قیمتش اول متعادل باشه 

کلی سود میکنید با اینکار 

لینک به دیدگاه

۸

در 5 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

ویرایش شده توسط Shadowlessman
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

به نظرم به ترتیب اولویت دنبال ۵۸۰ و ۵۷۰ و ۱۰۶۰ و ۴۸۰ و ۴۷۰ باشید، 

اوکی داداش پس من ۳۹۰ رو بی خیال می شم 

من اولویت رو این مدل ها قرار می دم ‌.

از نظر ات کاملا کارشناسانه شما هم واقعا ممنونم

لینک به دیدگاه

پس یعنی بین ۳۹۰ و ۴۸۰ نظر تون ۴۸۰ هستش 

الان ۴۸۰ قیمت ۱۳۰۰ موجوده با گارانتی تا  اول ۲۰۲۰ و ۳۹۰ هم ۱۰۰۰ تازه گار انتیش تموم شده 

390 اگه گارانتیش تموم شده نگیر همون 480 رو بگیر چون 390قیمتش هم یه نمه بالاست اگر 900یا 850 بود ارزش داشتش 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...