رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام به بروبچ لیون 

برای اینکه فیفا 18 روس رو از روسی به انگلیسی تغییر بدین فقط کافیه فایل زیر رو تو محل نصب بازی کپی پیست کنید

از اونجا که همیشه بعد هر آپدیت باز زبان بازی روسی میشه من سعی میکنم فایل جدید رو که واسه خودم ساختم ی نخسشم اینجا آپلود کنم ?

دوستان آپدیت جام جهانی اضافه شد

http://uploadboy.me/gcid2pju9h9n/FIFA18.exe.html

فقط ی نکته هست اونم اینکه این تغییر زبان اونم فقط نسخه جام جهانیش رو یک سری سیستم ها بازی رو زبان انگلیسی کرش میشه مثلا  رو سیستم من کرش شد رو مال دوستم نه. خیلی منتظر موندم EA ی آپدیت بده رفعش کنه اما EA دوست کنسول هاست و پی سی بهتره مودبانه بگیم واسش مهم نیست . این مشکل فقط مشکل من نیست با یه سرچ ساده تو گوگل میبینید خیلی ها تو انجمن EA یا انجمن های Reddit همین کرش شدن رو زبان انگلیسی رو گزارش دادن.

به هر حال امیدوارم  رو سیستم شما کار کنه اگه هم کار نکرد فقط کافیه تو تنظیمات صدای گزارشگر رو به هر زبانی غیر از انگلیسی تغییر بدین تا کرش نکنه . به هر حال منوی انگلیسی هم خودش نعمتیه و گزارشگر آلمانی هم بد حرفایی نمیزنه :D 

ی نسخه هم واسه اون دوستی که گفت واسه لهستانی درس کن میذارم منتهی بهش قول نمیدم درس شه چون هرکی لهستانی برده کار نکرده ولی تستش خالی از لطف نی شاید این بار کار کرد :D

نسخه لهستانی :

http://uploadboy.me/jnxrf2qls21h/FIFA18(pl).exe.html

(فقط خواستین لهستانی رو استفاده کنید  اول Rename بزنید و چهار حرف (pl) رو پاک کنید و فایل رو بصورت FIFA18.exe کپی پیست کنید )

مشکلی داشتید که حل نشد ایمیل بدین :

alireza.sepahvand1374@yahoo.com

ویرایش شده توسط alireza-sepah
بروزرسانی
لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...