رفتن به مطلب

مشکلات آپدیت Fall Creators ویندوز 10

Mehrdad.93
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

متاسفانه اپدیت های ویندوز این اواخر جالب نبوده.... بخصوص در بخش هماهنگی با اخرین درایورهای amd

فعلا از دانگرد درایورهای Amd باید استفاده کرد تا ببینیم چه میشه

لینک به دیدگاه

• ارسال 131
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

دوستانی که مودم huawei E3372 دارن و مشکل عدم شناسایی دارن این ip   و dns رو ست کنن مشکل برطرف خواهد شد و مودم کانکت میشه

Capture.thumb.PNG.daa77ac23da6c791901e1bf7f24b2531.PNG       خود بنده هم این مودم رو دارم و مشکل داشتم آزمون تست شده و 100% جواب میده

برای ست کردن به network & internet setting برید ( کلیک بروی ایکون اینترنت کنار ایکون صدای ویندوز)

سپس انتخاب گزینه network and sharing center

در ستون سمت چپ change adapter setting رو انتخاب کنید و کانکشن مودم که remote ndis based internet یا همون locar area connectio 4 رو انتخاب کنید

کلیک راست و سپس properties

در پنجره باز شده روی پروتکل (TCP/IPv4) کلیک کنید و گزینه properties رو بزنید و طبق عکس که قرار دادم اعداد رو وارد کنید

تیک validable setting upon exit رو بزنید و در جواب پنجره های باز شده yes بزنید

ok کنید  و در جواب پنجره های باز شده yes بزنید

تمام

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

سلام به همگی

من اپ تاپمو نزدیک 6 ماهه خریدم ویندوز اورجینال روش نصبه ویندوز 10 مدل ایسوس تا حالا هرچی آپدیت می اومد خودشم نصب میشد اما 29 مهر که آپدیت پاییز 1709 اومد داشت دانلود میشد بعد خطا داد موقع نصبش و بعد failed شد رفتم از طریق help سوالمو پرسیدم چندتا برنامه داد نصب کنم که مشکلم حل شه همه رو انجام دادم اما دیگه هیپ آپدیتی برام نمیاد سایت ماکروسافت رو زیر و رو کردم تمام راه حل ها رو انجام دادم اما مشکلی حل نشد از طریق ی برنامه Troubleshooting Pack Carbine نصب کردم یه خطا میداد که fix نمیشه ( Windows-10-Service-Registration-is-Missing-or-Corrupt-Fix-Ho) دستی خواستم دانلود کنم گفتم نکنه ویندوزم بهم بریزه از طریق اون برنامه ویندوزWindows 10 Update Assistant هم نصب کردم ی دانلود اومد که برا ورژن ویندوزو آپدیت داد که ارتقا داده بشه ورژن ویندوز من os build 15063.674 ممنون میشم یه راه حل بدین که دوباره مثل قبل آپدیت برام بیاد

Screenshot (2).png

Screenshot (1).png

لینک به دیدگاه

تقریبا  همه آپدیت های بزرگ یک همچین مشکلی داشتن تا جایی که یادم میاد،  همیشه فایل iso رو دانلود کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1396/08/03, 21:20:31، MEHDI-GTX گفته است :

سلام

رضا جان توجه میفرمایید لطفا:

بنده و خیلی از دوستان دیگه که اینجا فعالیت میکنن به پایداری  سیستم هاشون اهمیت میدن و مثل شما از نگهداری درست ویندوز اگاه هستن. خودم هم جز اولین نفراتی بودم که به ویندوز 10 کوچ کردم  و عقیده دارم باید بروز بود. با اینکه از مشکلات این اپدیت باخبر بودم اما باز هم اپدیت رو انجام دادم بر فرض اینکه بنده هم مثل شما بدون مشکل لذت این نسخه رو ببرم.

اما اَنگ اینکه بنده هم سیستم مشکل دار اپدیت کردم صحیح نیست بهم نسبت داده بشه. اگه شرکت ها دیر به دیر فیکس درایور هاشون رو میدن و مایکروسافت تا الان جور شرکت ها رو بدوش میکشیده صحیح نیست یکدفعه از این لطفش شانه خالی کنه و میلیونها نفر رو به مشکل بندازه. لااقل  قبلش با اطلاع رسانی اعلام کنه که دیگه خدماتی را که به ما مربوط نیست ارائه نمیدهیم.

بنده هم مشکل دوست عزیز swat-mehdi رو دارم و مودم 4g که از یک نوع هست از کار افتاده و ربطی به نگهداری ویندوز هامون نداره. ایشون رو پلتفرم اینتل هستن بنده روی amd

ویندوز خام (نسخه نهایی) هم نصب کردم دنبال رفع این مشکل بودم هیچ نرم افزاری نصب نکردم که مبادا به تصور ایجاد تداخل و مشکل باعث بروز از کارافتادن مودم شده باشه.

تنها دلیلش عدم ارائه اپدیت خوب مثل نسخه های خوب و عالی پیشین از سوی مایکروسافت هست.   بنده خورده به اپدیت نمیگیرم چون تو این سالها  سرو کله زدن با سیستم خیلی خوب درک میکنم که خیلی هامون توان نوشتن 10 خط کد نداریم چه برسه به طراحی سیستم عاملی به این عظیمی که دارای هزاران کد دستوری هست پس در جایگاهی نیستیم بگم طرف گند زده.

و مهم ترین مسئله این دنیا پشت هر مسئله ایی هزاران دلیل هست پس زود قضاوت نکنیم

مهدی جان انگ کجا بود !؟ :4_joy:

اقا بخشی از مشکلات    رو  من  از طرف کاربر میدونم- برای شما  یک مثال خیلی خوب میزنم- پسر عموی بنده هم سیستم گیمینگ داره خودم براش بستم و اون فقط بازی میکنه و زیاد از چند و چوند نصب ویندوز و این چیزها   خبر دار نیست- من چند وقت بود   سر بهش نزده بودم اونم ویندزو رو نه اپدیت کرده بود نه درایور ها رو  اپدیت کرده بود ( برای اکثر قطعات سیستمش  اکثرا هم جدید هستن!) درایور امده بود .  تقریبا همه بخش های  مین بورد اپدیت داشتن ایشون نصب نکرده بود-   واپدیت کریتور  رفت تو نصب   امد بالا    درایو سی  ssd سامسونگ با درایور اینتل راپید بوست  اررو های عجیب  میداد !لنش  یکبار کار میکرد یکبار کار نمیکرد.  درایور گرافیکش هم قدیمی بود دو بار   صفحه خاموش رو روشن شد و درایور دانلود شد ونصب شد.  خلاصه  پروسه  طبیعی نبود. حالا من سیستم های خودم سه تا  هستن  یکی نوت بوک دو تا پی سی- د رحد دقیقه اپدیت  هستند. من اصلا متوجه بروز رسانی   فال نشدم! الان یک هفته بیشتر داره میگذره از این تاپیک  من در  همون اوایل پست گذاشتم   حتی  یک  باگ خیلی کوچولو که بگم یکی از این سه سیستم   بالاخره   خورد به مشکل  ندیدم-

پس  من نمیتونم همه تقصیر رو بندازم به  گردن مایکروسافت با 500 میلیون کاربر- بله مشکلات هست ولی ببخشید مهدی جان وقتی اپدیت های ویندوز ریلیز میشن خیلی ها مثل  همین دقیقا جمله خودتون،  زود قضاوت  میکنن.  یکم باید وقت داد این حجم منفی بافی میشه  که در  reddit برای مثال اینها خیلی ایش اغراق آمیزه-  به این صورت نیست- خیلی از کاربرها  اگاه نیستند شما این رو قبول کنید  -  خیلی ها نمیتون یک درایور ساده نصب کنن، شما و بنده  فرق داریم -همین جا در فروم کلی کاربر حرفه ای داریم  کلی هم کاربر  ساده - بنده خدا  فقط  استفاده ورزمره میکنه قرار نیست  مهندس نرم افزار باشه  و  بره دیباگینگ انجام بده روی   مثلا مشکل درایور   فلان قطعه-

پس این طور قضاوت کردن  صحیح نیست  سریع قضاوت کردن -- من کل بحثم همینه وقتی بازی عرضه میشه -درایور کارت گرافیک عرضه میشه- اپدیت ویندزو  عرضه میشه- حجم عظیمی از   نگرش های منفی میاد که ببخشید بخش   زیادیش   نمیتونه دقیق باشه یا صحیح باشه-  جایی من خودم  طرف میگفت idm من از کار افتاده!!  حالا IDM اش کرکی بود  کرک ش با اپدیت جدید انتی ویروس پاک شده میگفت چرا بروز رسانی مایکروسافت نرم افزار من رو  خراب کرد .؟! خوب این گونه نظر ها نمیتونن  صحیح باشن و   اشاره کردن بهشون در  فروم ها و  شبکه  های اجتماعی بدتر باعث گمراه شدن خیلی ها میشه - مثلا پسر عموی من میگه من دیگه اپدیت ویندوز نصب نمیکنم میترسم فایل هام پاک بشه!؟؟ براش کلی توضیح دادم شفاف سازی شد.

مهدی جان من هیچ مشکلی در طی سالها بروز رسانی ها عظیم ویندوز نداشتم - نمیتونم این رو انکار کنم-  از زمان ویندزو ویستا  و ایکس پی   دارم بروز رسانی نصب میکنم   هزاران بار اپدیت گرفتم روی سیستم های مختلف  روی  نوت بوک ها روی   حتی  اسمارت فون ویندوز و  وی پی سی - همین نسخه ویندزو خودم الان داره میشه 9 ماه نصبه  بروز رسانی شد و الان دارم با همین سیستم کلی برای بچه ها نقد و بررسی بازی  و مقاله و مگیذارم شب تا صبح هم بازی میکنیم.  اگر مشکلی کلی باشه فراگیر باشه  مثل بیماری که  از هر 10 نفر  9 نفر بگیرن  بله میگیم مثلا بروز رسانی ایراد داره یا نباید انجام بشه-  ولی مثلا یک دیرایور از کار بی افته  اونم موقت ؟  ما باید به مایکروسافت هم حق بدیم داره سیستم عامل دوست داشتنی ش رو که ما این همه داریم باهاش   زندگی میگذرونیم  اپدیت میکنه  -مگر همیشه  نمیگیم ویندزو 10 عالی سبک  شاهکار خوراک بازی و...  پس باید کمی موقع بروزرسانی هم تحمل داشته باشم-  اقا مهدی جان شک نکن بخش عمده ای از مشکلات  بعد  از اپدیت ها درایو رها  هستند . شک نکنید به این موضوع-  من  این رو با دقت بررسی کردم.

دقیقا بنده  هم همین رو میگم قضاوت زود  نباید کرد   چه فرقی میکنه کدوم طرفی باشه  بگیم  یک  چیزی مشکل داره یا نداره - بهرحال قضاوت سریعه-  دقیقا هر مشکل پی سی  میتونه 1000 دلیل داشته حتما یکی  ایش بروز رسانی ویندوز نیست .

موفق باشید.

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1396/08/04, 01:09:18، amin333 گفته است :

متاسفانه اپدیت های ویندوز این اواخر جالب نبوده.... بخصوص در بخش هماهنگی با اخرین درایورهای amd

فعلا از دانگرد درایورهای Amd باید استفاده کرد تا ببینیم چه میشه

دوست من AMD باید درایور  هاش رو  مچ کنه  با نسخه جدید نه مایکروسافت   فیکس بزنه  برای کارت گرافیک- اینها همه هستن بخاطر ویندوز 10 - روی جعبه  ها و قطعات و  ..... نوشته چی ؟  سازگار با ویندوز 10- ساخته شده برای ویندوز 10-  بهینه سازی شده برای ویندوز 10- روی   ویندوز 10 نزده   اماده برای کارت  1080 ti!

لینک به دیدگاه

با این وضع من آپدیت نکنم بهتره!

سیستم فعالی من اینه:
INTEL E8400

4GB Ram

AMD Radeon HD5450

با این وجود فکر کنم چون آپدیت درایور واسه سیستم من دیگه عرضه نمیشه احتمالا ویندوز 10 جدید هم با سیستمم مچ نمیشه.
نظر شما چیه؟!

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، Leila N گفته است :

سلام به همگی

من اپ تاپمو نزدیک 6 ماهه خریدم ویندوز اورجینال روش نصبه ویندوز 10 مدل ایسوس تا حالا هرچی آپدیت می اومد خودشم نصب میشد اما 29 مهر که آپدیت پاییز 1709 اومد داشت دانلود میشد بعد خطا داد موقع نصبش و بعد failed شد رفتم از طریق help سوالمو پرسیدم چندتا برنامه داد نصب کنم که مشکلم حل شه همه رو انجام دادم اما دیگه هیپ آپدیتی برام نمیاد سایت ماکروسافت رو زیر و رو کردم تمام راه حل ها رو انجام دادم اما مشکلی حل نشد از طریق ی برنامه Troubleshooting Pack Carbine نصب کردم یه خطا میداد که fix نمیشه ( Windows-10-Service-Registration-is-Missing-or-Corrupt-Fix-Ho) دستی خواستم دانلود کنم گفتم نکنه ویندوزم بهم بریزه از طریق اون برنامه ویندوزWindows 10 Update Assistant هم نصب کردم ی دانلود اومد که برا ورژن ویندوزو آپدیت داد که ارتقا داده بشه ورژن ویندوز من os build 15063.674 ممنون میشم یه راه حل بدین که دوباره مثل قبل آپدیت برام بیاد

درود 

این مشکل می تونه چندین دلیل داشته باشه و بهترین راه برای اینکه به صورت دقیق تری مشخص بشه منشاء مشکل چی بوده، کد خطایی هست که همراه با پیغام خطا برای کاربر نمایش داده میشه. اگر این کد رو داشته باشید مشکلتون سریع تر ریشه یابی میشه.

در اینجا چیزی که مشخص هست اینه که شما بروزرسانی رو دریافت کردید و در واقع مشکل شما هنگام نصب اون هست و به نظر من احتمال اینکه این مشکل به خاطر کمبود فضا هنگام ارتقاء بُروز کرده باشه زیاد هست. (به عنوان مثال یکی از کدهای خطا برای کمبود فضای درایو ویندوز هنگام ارتقاء 0x80070070 هست). هنگام ارتقاء به نسخه بالاتر (برای نسخه 64 بیتی) به بیش از 20 گیگابایت فضای خالی در درایو ویندوز نیاز دارید که خب مشخصاً می تونید با آزادسازی فضا مشکل رو حل کنید.

البته همونطور که گفتم دلایل عدم موفقیت در ارتقاء بسیار بیشتر هست، پس اگر مطمئن شدید مشکل از فضای خالی درایو نیست و مشکلتون همچنان پا بر جا بود، حتماً کدی رو که هنگام اخطار دریافت می کنید رو هم عنوان کنید.

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Trickster گفته است :

درود 

این مشکل می تونه چندین دلیل داشته باشه و بهترین راه برای اینکه به صورت دقیق تری مشخص بشه منشاء مشکل چی بوده، کد خطایی هست که همراه با پیغام خطا برای کاربر نمایش داده میشه. اگر این کد رو داشته باشید مشکلتون سریع تر ریشه یابی میشه.

در اینجا چیزی که مشخص هست اینه که شما بروزرسانی رو دریافت کردید و در واقع مشکل شما هنگام نصب اون هست و به نظر من احتمال اینکه این مشکل به خاطر کمبود فضا هنگام ارتقاء بُروز کرده باشه زیاد هست. (به عنوان مثال یکی از کدهای خطا برای کمبود فضای درایو ویندوز هنگام ارتقاء 0x80070070 هست). هنگام ارتقاء به نسخه بالاتر (برای نسخه 64 بیتی) به بیش از 20 گیگابایت فضای خالی در درایو ویندوز نیاز دارید که خب مشخصاً می تونید با آزادسازی فضا مشکل رو حل کنید.

البته همونطور که گفتم دلایل عدم موفقیت در ارتقاء بسیار بیشتر هست، پس اگر مطمئن شدید مشکل از فضای خالی درایو نیست و مشکلتون همچنان پا بر جا بود، حتماً کدی رو که هنگام اخطار دریافت می کنید رو هم عنوان کنید.

سلام درایو سی حافظه داره تقریبا نصفش خالیه متاسفانه بعد از اون خطا دیگه هیچ آپدیتی برام نیومد و کد خطا رو هم فراموش کردم چون دیگه خطایی نمیده از طریق get help چندبار راهنمایی کرد انجام دادم اما بعد اون دیگه ادیت بی اپدیت امروزم با کاربر ماکروسافت صحبت کردم از طریق ی نرم افزار مثل team viewver خودش اومد ی کارایی انجام داد اما بازم نشد الان دارم از طریق برنامه Windows 10 Update Assistant  اپدیت میکنم اما تا 100 میرسه دوباره میره از اول دانلود میکنه :41_pensive:

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، Leila N گفته است :

سلام درایو سی حافظه داره تقریبا نصفش خالیه متاسفانه بعد از اون خطا دیگه هیچ آپدیتی برام نیومد و کد خطا رو هم فراموش کردم چون دیگه خطایی نمیده از طریق get help چندبار راهنمایی کرد انجام دادم اما بعد اون دیگه ادیت بی اپدیت امروزم با کاربر ماکروسافت صحبت کردم از طریق ی نرم افزار مثل team viewver خودش اومد ی کارایی انجام داد اما بازم نشد الان دارم از طریق برنامه Windows 10 Update Assistant  اپدیت میکنم اما تا 100 میرسه دوباره میره از اول دانلود میکنه :41_pensive:

برای این مشکل بازگشت به ابتدای دانلود هم چند راه حل ارائه شده، دو مورد که از همه بیشتر موثر بوده، یکی "اسکن کامل فایل ها برای پیدا کردن فایل های معیوب" هست. برای اینکار Command Prompt رو با Admin اجرا کنید و دستور sfc/ scannow رو وارد کنید و اینتر رو بزنید و صبر کنید تا عملیات تکمیل بشه.

مورد دوم هم "تازه سازی سرویس آپدیت ویندوز" هست که ابتدا برای اینکار باز هم Command Prompt رو به صورت Admin اجرا کنید و دستورهای پایین رو به صورت یکجا وارد کنید و اینتر بزنید:

net stop wuauserv
net stop cryptSvc
net stop bits
net stop msiserver
ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old
net start wuauserv
net start cryptSvc
net start bits
net start msiserver
pause

و ببینید آیا مشکل Windows 10 Update Assistant حل شده یا خیر. اما در مجموع بنده هم که خودم یکی دو بار با همین مشکل (البته نسخه های پیش نمایش ویندوز بود) روبرو شدم، این راه حل ها کافی نبود و به نظرم بهترین، راحت ترین و سریع ترین راه همون دانلود فایل ISO و نصب مجدد ویندوز هست.

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، HiKa گفته است :

با این وضع من آپدیت نکنم بهتره!

سیستم فعالی من اینه:
INTEL E8400

4GB Ram

AMD Radeon HD5450

با این وجود فکر کنم چون آپدیت درایور واسه سیستم من دیگه عرضه نمیشه احتمالا ویندوز 10 جدید هم با سیستمم مچ نمیشه.
نظر شما چیه؟!

داداش منم سیستم مشابه شما داشتم ویندوز 10 اخرین نسخه دارم بریز خیالت راحت.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Trickster گفته است :

برای این مشکل بازگشت به ابتدای دانلود هم چند راه حل ارائه شده، دو مورد که از همه بیشتر موثرتر بوده، یکی اسکن کامل فایل ها برای پیدا کردن فایل های معیوب هست. برای اینکار Command Prompt رو با Admin اجرا کنید و دستور sfc/ scannow رو وارد کنید و اینتر رو بزنید و صبر کنید تا عملیات تکمیل بشه.

مورد دوم هم تازه سازی سرویس آپدیت ویندوز هست که ابتدا برای اینکار باز هم Command Prompt رو به صورت Admin اجرا کنید و دستورهای پایین رو به صورت یکجا وارد کنید و اینتر رو بزنید:

net stop wuauserv
net stop cryptSvc
net stop bits
net stop msiserver
ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old
net start wuauserv
net start cryptSvc
net start bits
net start msiserver
pause

و ببینید آیا مشکل Windows 10 Update Assistant حل شده یا خیر. اما در مجموع بنده هم که خودم یکی دو بار با همین مشکل (البته نسخه های پیش نمایش ویندوز بود) روبرو شدم، این راه حل ها کافی نبود و به نظرم بهترین، راحت ترین و سریع ترین راه همون دانلود فایل ISO و نصب مجدد ویندوز هست.

این خطا رو میده در صورتی که من با ادمین وارد شدم You must be an administrator running a console session in order to
use the sfc utility.

لینک به دیدگاه

پس در این صورت دانلود و نصب دستی ویندوز بهترین کار هست.

در 12 دقیقه قبل، Leila N گفته است :

از ایتجا باید دانلود کنم؟ http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4043961

این فایل ها رو هم دانلود نکنید. شما باید کل ویندوز رو داشته باشید. یا (اگر اکانت مایکروسافت دارید) از لینک پست قبلی مستقیماً از سایت خود مایکروسافت دانلود کنید یا از سایت soft98 و بعد به صورت دستی خودتون یا ارتقاء بدید یا کلاً از ابتدا مجدد ویندوز رو نصب کنید.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Trickster گفته است :

پس در این صورت دانلود و نصب دستی ویندوز بهترین کار هست.

این فایل ها رو هم دانلود نکنید. شما باید کل ویندوز رو داشته باشید. یا (اگر اکانت مایکروسافت دارید) از لینک پست قبلی مستقیماً از سایت خود مایکروسافت دانلود کنید یا از سایت soft98 و بعد به صورت دستی خودتون یا ارتقاء بدید یا کلاً از ابتدا مجدد ویندوز رو نصب کنید.

اخه ویندوز من الان اورجیناله نمیتونم پاکش کنم

با اون برنامه

Create Windows 10 installation media از پیج https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

نمیشه نصب کنم؟

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Leila N گفته است :

اخه ویندوز من الان اورجیناله نمیتونم پاکش کنم با اون برنامه Create Windows 10 installation media از پیج https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10  نمیشه نصب کنم؟

این ابزار هم همون کاری که خودتون ویندوز رو دانلود کنید و بعد به صورتی دستی ارتقاء بدید رو انجام میده و احتمالاً کار شما رو راه می اندازه.

فقط یه نکته ای که اگر با این ابزار هم نشد، به نظر من خیلی روی اصلی بودن ویندوزتون زوم نکنید و حساس نباشید. اکثر ما سال هاست ویندوز کرکی استفاده می کنیم و اون خدماتی رو که مایکروسافت بخواد بده ما هم دریافت می کنیم :D

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Trickster گفته است :

این ابزار هم همون کاری که خودتون ویندوز رو دانلود کنید و بعد به صورتی دستی ارتقاء بدید رو انجام میده و احتمالاً کار شما رو راه می اندازه.

فقط یه نکته ای که اگر با این ابزار هم نشد، به نظر من خیلی روی اصلی بودن ویندوزتون زوم نکنید و حساس نباشید. اکثر ما سال هاست ویندوز کرکی استفاده می کنیم و اون خدماتی رو که مایکروسافت بخواد بده ما هم دریافت می کنیم :D

درسته منم رو لپ تاپ قبلیم 7 رو داشتم اما خب دوس دارم اورجینالشو حفظ کنم کلی کلاس داره:12_slight_smile:

ولی در کل الان ویندوزم مشکل داره که آپدیت نمیگیره ؟جالب اینجاس سرعت اینترنت با ماکروسافت مشکل داره خیلی کند پیش میره نمیدونم چرا

راستی اون پشتیبانی ماکروسافت هم گفت همون برنامه رو دانلود کنم اما من فعلا از assistance گفتم آپدیت کنم شاید حل شد

از صبح تا الان 3 گیگ اینترنتم الکی رفت:52_fearful:

لینک به دیدگاه

واسه من از سرور مایکروسافت با حداکثر سرعت دانلود میکرد خیلی کیف کردم. کل آپدیت رو عرض 15 دقیقه دانلود کرد.(سرعتم 16 مگابیت هست)

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Bloody گفته است :

واسه من از سرور مایکروسافت با حداکثر سرعت دانلود میکرد خیلی کیف کردم. کل آپدیت رو عرض 15 دقیقه دانلود کرد.(سرعتم 16 مگابیت هست)

من از نت ایرانسل استفاده میکنم الان شد 6 گیگابایت که هدر رفت:43_slight_frown:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

جا داره از مایکروسافت تشکر کنم انگار بعد این اپدیت مشکل رم من هم رفع شد، صبح رفتم زدم رم رو به ولتاژ کارخونه گذاشتم که 1.35 هست برای فرکانس 3200 ولی قبلا کار نمی کرد و باید ولتاژ رو تا 1.4 بالا می بردم... ^_^

در ۱ ساعت قبل، Leila N گفته است :

من از نت ایرانسل استفاده میکنم الان شد 6 گیگابایت که هدر رفت:43_slight_frown:

شما کلین اینستال بزن بعد از سر ببین اپدیت کنی شاید مشکلت رفع بشه و تغییراتی که دادی شاید از بین بره!!! 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

درود

جا داره از مایکروسافت تشکر کنم انگار بعد این اپدیت مشکل رم من هم رفع شد، صبح رفتم زدم رم رو به ولتاژ کارخونه گذاشتم که 1.35 هست برای فرکانس 3200 ولی قبلا کار نمی کرد و باید ولتاژ رو تا 1.4 بالا می بردم... ^_^

شما کلین اینستال بزن بعد از سر ببین اپدیت کنی شاید مشکلت رفع بشه و تغییراتی که دادی شاید از بین بره!!! 

از کجا؟

میشه تنظیمات لپ تاپمو به قبل از 27 مهر ببر؟اینجوری هرچی نصب کردم هم پاک میشه؟ مشکلش حل میشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 21 دقیقه قبل، Leila N گفته است :

از کجا؟

میشه تنظیمات لپ تاپمو به قبل از 27 مهر ببر؟اینجوری هرچی نصب کردم هم پاک میشه؟ مشکلش حل میشه؟

توی همون ویندوز ستینگ قسمت اپدیت و اکتیوت قسمت ریکاوری هست گزینهاش با توضیحاتشون!!! امتحان کنی ضرر نداره!!!

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Leila N گفته است :

اخه ویندوز من الان اورجیناله نمیتونم پاکش کنم

با اون برنامه

Create Windows 10 installation media از پیج https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

نمیشه نصب کنم؟

شما برو تو   setting>update & security>recovery اونجا گزینه reset this pc، فک کنم اینطوری ویندوزت فعال باقی بمونه. و البته قبل از هر کاری از ویندوزت بکاپ بگیر.

از توی قسمت activation هم لایسنس ویندوز رو به اکانتت پیوند بده. بکاپ یادت نره که اگر اتفاقی افتاد ویندوز اورجینال رو از دست ندی.

ویرایش شده توسط micpet
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...