رفتن به مطلب

مشکل روشن شدن کامپیوتر و نشان ندادن تصویر در مانیتور

omid abbacy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درایور کارت گرافیک با نرم افزار Display Driver Uninstaller حذف کردم و به محض ریست شدن دیگه تصویر در مانیتور نمایش داده نشد(زمانی که درایور حذف شد به محض اینکه ریست بشه فلش مموری از کیس کشیدم بیرون) یعنی علتش اینه؟
سیستم حدود 1.5 سال بستم
هیچ بوی سوختگی از کیس بیرون نیومد
مشکل از چیه؟

لینک به دیدگاه

سلام

مشخصات سیستم رو بگید چی هست؟

اولین کاری که شما  باید بکنی کارت گرافیک رو از مادربرد جدا کنی و کابل مانیتور رو بزنی  به مادربرد  ببینی که از انبرد مادربردتصویر میده یا نه

لینک به دیدگاه

نقل قول
در 24 دقیقه قبل، mka19 گفته است :

سلام

اولین کاری که شما  باید بکنی کارت گرافیک رو از مادربرد جدا کنی و کابل مانیتور رو بزنی  به مادربرد  ببینی که از انبرد مادربردتصویر میده یا نه

CPU corei5-6500
main asus h110-plus
ram GSkill Aegis 8GB DDR4 2133MHZ CL15
vga gigabyte r7 360 2gb ddr5
power cooler master b500 ver 2.0main asus h110-plus
vga gigabyte r7 360 2gb ddr5

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mka19 گفته است :

سلام

یه نکته دیگه اینه رو مانیتور می زنه no cable connected! در حالی که کابل با یه تبدیل  vga به dvi به کارت گرافیک وصله و سالمه

ویرایش شده توسط omid abbacy
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mka19 گفته است :

سلام

جناب کابل از کارت گرافیک به مادربرد زدم تصویر اومد بعد دوباره کامپیوتر خاموش کردم و کابل دوباره به کارت گرافیک زدم تصویر با کارت گرافیک هم  اومد به نظر مشکل حل شد

ولی  دو نکته بوجود اومد!!!

1-وقتی کامپیوتر روشن می کنم تصویر سریع نمیاد حدود 15 ثانیه بعد تصویر رو مانیتور نمایش داده میشه یعنی زمانی که به منو دسکتاپ ویندوز وارد میشه

2-وقتی می خوام کامپیوتر  از طریق دسکتاپ ویندوز خاموش کنم حدود 1 دقیقه طول می کشه تا کامپیوتر خاموش بشه

قبلآ تو کمتر از 5 ثانیه خاموش میشد

الان مشکل از کجاست؟؟

ویرایش شده توسط omid abbacy
لینک به دیدگاه

اول گفتم که کارت گرافیک رو کلا از برد جدا کن و ببین از مادربرد همین مشکلو داری

با نرم افزار hd tune pro یه تست سلامت از هاردت بگیر(اینو نصب کن قسمت health یه عکس بزار

4-5 ثانیه عادیه ولی 15 زیاده

فعلا این کارارو انجام بده نتیجه رو بگو

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...