رفتن به مطلب

مشکل اجرا نشدن نرم افزار M.O.D. utility با رم crucial

sinaset
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام 

اینجانب یک مدل رم Ballistix Elite 8GB DDR4-3000 cl 15  تهیه کرده ام،منتها بنظر می رسد یه سری ناسازگاری های دارد! "asus x299 deluxe"

نرم افزار نمایش دما اجرا نمی شد،و ارور "motherboard not compatible. vendor:8086 model:2020" قبل از اجرا داده میشود.

ضمن اینکه مادربرد چند مدتی نیز" Error "B1 می داد(که در دفترچه قید شده "Runtime Set Virtual Address MAP End" ) اما با این وجود مشکلی نبود!

در نرم افزار Aid64 نیز زمان ازمایش مادربرد (تست ها مربوط به رم .. مثل زمان تاخیر!) error عدم سازگاری مادربرد با نرم افزار داده میشود(*البته این مورد شاید بدلیل جدید بودن مادربرد می باشد)

ویندوز 8 گیگ رم می شناسد،منتها 7.68 گیگ را قابل استفاده اعلام می کند (کارت گرافیک نیز Gtx 1070 می باشد)

جدیدترین نسخه ویندوز 10 نیز  نصب و مورد ازمایش قرار گرفت،اما بازهم مشکلی حل نشد!

بنظر شما اشکال از چه چیزی می تواند باشد!

باتشکر.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

آخرین ورژن بایوس برد رو بگیرید و ارتقا بدید.

https://www.asus.com/us/Motherboards/PRIME-X299-DELUXE/HelpDesk_Download/

بروزترین درایور های مربوط به برد و چیپ رو دانلود و نصب کنید.

http://www.station-drivers.com/index.php?option=com_remository&Itemid=353&func=select&id=32&lang=en

اگر نمیتونید از اینجا درایورها مربوط رو پیدا کنید از نرم افزار خود اینتل کمک بگیرید.(فقط به دلیل تحریم بودن باید بهنگام اجرای نرم افزار از قندشکن استفاده کنید)

https://soft98.ir/software/drivers/579-Intel-Drivers-Update-Utility.html

برای یافتن درایور ها من لینک دوم رو پیشنهاد میدم چون بعضا مواردی که درایور جدیدتر بوده و نرم افزار پیدا نکرده.

لینک به دیدگاه

سلام بر شما

ممنون از پاسخ شما

قبلا،بایوس را نیز اپدیت کرده بودم، نرم افزارهای مربوطه را نیز اپدیت کردم .

با یابنده درایورها نیاز سیستم را چک و درایورها رو دانلود کردم،

سایت هایی که دادید،نسخه هایی جدید را دانلود و  نصب کردم  ولی باز مشکل پابرجاست ..

منتها،چیزی به اسم IMEI وجود دارد،که مربوط به درایو چیست  می باشد(چیپ X299)   . در حال حاضر نسخه4.v11.7.0 نصب شده است (به کمک نرم  جدیدکه به تازگی نصب کرده ام،نصب شده است)

اما یک فایل .bin نیز وجود دارد،که ظاهر نسخه بالاتری برای این سری چیپست ها می باشد!"v11.11.50.1402" اینجانب هنوز موفق نشدم،بفهمچطور باید باید ان را نصب کرد (فرمت Bin)

ادرس فرم ،ارائه دهنده جدیدترین IMEI ها چیپ  اینتل .

ظاهر با این نرم افزار میشود کارهای برای اپدیت کردن این فایل انجام داد،منتها درست مشخص نیست چطور اجرا میشود.

باتشکر.

لینک به دیدگاه

باسلام 

امروز اخرین نسخه IMEI با شماره "v11.11.50.1402" بر روی چیپ اپلود شد.اما مشکل همچنان پابرجاست.!

ایا همه کسانی که چیپ skaylake-x دارن چنین مشکلی دارند؟! 

بنظر شما این اشکال مربوط به چه قطعه می باشد.؟ 

باتشکر.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...