رفتن به مطلب

مشکل مانیتور LG با ویندوز جدید 10 (16299) لطفا کمک کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان به یک باگ جدید در رداستون 3 دست یافتم یا شایدم فقط مشکل منه39.gif
خوب قضیه از این قرار من در قسمت مانیتور در بخش Device Manager همیشه مدل مانیتورم بهش میشناختوندم و تموم و مشکلی نبود ولی الان وقتی این کارو می کنم صفحه مانیور از گوشه ها کمی تیره میشه به کل رنگ ها کمی تیره میشه حالا این مشکل رد استون 3 و باگش است یا مشکل انودیا که آپدیتی نداده رداستون 3؟؟
لطفا دوستان کمک کنید چون خیلی تو کیفیت فیلم ها اثر گذاشته و کم شده و قشنگ نشون نمیده

http://www.lg.com/us/monitors/lg-22MP57HQ-P-led-monitor

000.thumb.jpg.7e8ae4e83aa64c7a2e38fd10c4089a79.jpg

و الان بخش مانیتور آپدیت کردم ولی به موقعی که ویندوز بالا میاد تیره میشه اصلا به کل فرق می کنه و مثل قبل نیست دوستان قضیه چیه رفت رو اعصاب رو بیلد قبلی ویندوز 10 (15063) همچین مشکلی نبود

0000.thumb.jpg.aec2bfc450d9ad006b586aa4417ee5c3.jpg

موفق باشین:x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

این باگ هستش و فعلا کاریش نمیشه کرد تا آپدیت بیاد. اگر انگلیسیتون خوبه توی feedback hub گزارش کنین، من یک ویدئو هم روی یوتیوب گذاشتم.

حالا یک سوال: وقت وقتی مدل مانیتور رو توی device manager بهش میشناسونین صفحه تیره میشه ؟

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، micpet گفته است :

این باگ هستش و فعلا کاریش نمیشه کرد تا آپدیت بیاد. اگر انگلیسیتون خوبه توی feedback hub گزارش کنین، من یک ویدئو هم روی یوتیوب گذاشتم.

حالا یک سوال: وقت وقتی مدل مانیتور رو توی device manager بهش میشناسونین صفحه تیره میشه ؟

سلام

تو تویتر ویدیو شما رو انتشار دادم و گزارش دادم و حتما در feedback hub  ارسال می کنم این مشکل رو

نه همون اول بعد یک ریست این اتفاق می افته نه همون موقع که مانیتور بهش تو device manager  میشناسونم

موفق باشی:x

لینک به دیدگاه

فعلا درایو مانیتور رو حذف کردم برگردونم به حالت گرافیک تا پدر چشمام در نیومده:40_rage:(تا این باگ رفع بشه)

لینک به دیدگاه

دوستان آپدیت کنید ببنید مشکل مانیتور حل میشه

https://soft98.ir/software/drivers/483-nvidia-geforce-driver.html

یا از ویندوز باید باشه یا از آپدیت کارت گرافیک

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...