رفتن به مطلب

پردازنده FX8350 در كدام رده؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان و مهندسان محترم

بنده سيستمم به شرح زير هست

990fxa-gd80 + 8350 + 16g 2400 ddr3

ميخواستم بدونم باندل زير بهم پروفمانس بهترى ميده (در زمينه سرعت خود سيستم وگيم) يا سيستم خودم

PRIME B350 PLUS ASUS  + CPU RYZEN5 1400  + 16g 2400 ddr4

ميخوام جواب دقيقتر رو سر مقايسه پردازنده بهم بديد آيا اين پردازنده تفاوت زيادى با پردازنده خودم داره؟

آيا اين پردازنده از نظر قدرت و سرعت كار با نرم افزار و بيشتر خود گيمينگ بهتر عمل ميكنه؟

جدايى از مسأله دما و مصرف كه خودم ميدونم بهتر عمل ميكنه مسأله مهم سؤالهاى بالا هستن

با تشكر

لینک به دیدگاه

در نرم افزارها باید چیزی حدود 30 درصد 1400 جلوتر باشه و در گیم کاملا برتره .

لینک به دیدگاه

سلام

تو بنجمارکهای که منتشر شده 1400 عملکرد بهتری داشته

حتی از 9590 هم بهتر عمل کرده

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، eddy گفته است :

داداش من e5430 اور کردم از مال شما بهتر شد چ برسه به 1400!

لینک به دیدگاه

در اینجا :

1200 و 1300X در نرم افزار ها میتونن با 8350 رقابت کنند و در گیم بهتر عمل کنن .

با یه مقایسه ساده متوجه میشیم 1400 با داشتن 4 هسته مجازی بیشتر نسبت به 1200 و 1300X در برنامه ها کاملا برتره و مثل 1200 و 1300X میتونه 8350 رو در گیم هم شکست بده .

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخهاتون و اينكه كاربرانى كه دارن از رايزنهايى مثل 1200-1300 و1400 طرفدارى ميكنن آيا واقعاً خودتون داشتين و تست كرديد يا رو پنجماركها و كاغذ اين حرفو ميزنن

الان همينطور كه گفتم جدايى از مبحث دما و مصرف كه اصلا مشكلى حساب نميشه برام بخاطر اينكه از پاور حرفه اى و خنك كننده مايع استفاده ميكنم مبحث فركانس هست كه در حالت عادى FX روى 4 هست ولى 1400 روى 3.2 و با در نظر گرفتن اين حالت كه قصد هيچگونه اورى هم نداشته باشم ميگم

يه مسأله ديگه هم كه هست رم DDR4 بصورت خيلى وحشتناكى جهش قيمت داشته كه اونم اگه خوب پيش نره و 8 تا بشه اونوقته كه ديگه فكر كنم تأثير بدترى رو ميكنه

حالا پيشنهاد ميديد ارتقا بدم و تأثير رو شاهد ميشم يا اينكار اشتباهه؟!

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، eddy گفته است :

ممنون از پاسخهاتون و اينكه كاربرانى كه دارن از رايزنهايى مثل 1200-1300 و1400 طرفدارى ميكنن آيا واقعاً خودتون داشتين و تست كرديد يا رو پنجماركها و كاغذ اين حرفو ميزنن

الان همينطور كه گفتم جدايى از مبحث دما و مصرف كه اصلا مشكلى حساب نميشه برام بخاطر اينكه از پاور حرفه اى و خنك كننده مايع استفاده ميكنم مبحث فركانس هست كه در حالت عادى FX روى 4 هست ولى 1400 روى 3.2 و با در نظر گرفتن اين حالت كه قصد هيچگونه اورى هم نداشته باشم ميگم

يه مسأله ديگه هم كه هست رم DDR4 بصورت خيلى وحشتناكى جهش قيمت داشته كه اونم اگه خوب پيش نره و 8 تا بشه اونوقته كه ديگه فكر كنم تأثير بدترى رو ميكنه

داداش من تایپیکمو ببین اگه پیدا کردی 5430 م از 9590 با فرکانس 3.9 بالاتره .

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

داداش من تایپیکمو ببین اگه پیدا کردی 5430 م از 9590 با فرکانس 3.9 بالاتره .

ببخشید شما دقیقا توی cinebench r15 چه امتیازی رو گرفتید و روی چ فرکانس و ولتاژی؟

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

ببخشید شما دقیقا توی cinebench r15 چه امتیازی رو گرفتید و روی چ فرکانس و ولتاژی؟

سلام والا هیچی یادم نیس چون بعدش که رکورد cpu boss رو زدم مادربردم داش ی مشکلاتی براش پیش میومد داون کلاک کردم 3.2 :D

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، GRANDAM گفته است :

سلام والا هیچی یادم نیس چون بعدش که رکورد cpu boss رو زدم مادربردم داش ی مشکلاتی براش پیش میومد داون کلاک کردم 3.2 :D

خب الان چقدر پرفورمنس دارید ؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، The.13east گفته است :

خب الان چقدر پرفورمنس دارید ؟

از چ نظر؟ تو همه بازیا که الترا 60 فریم ب بالا میگیرم.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، GRANDAM گفته است :

از چ نظر؟ تو همه بازیا که الترا 60 فریم ب بالا میگیرم.

منظورم قدرت سی پی یو هست 

r15 چه امتیازی بهتون میده 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

منظورم قدرت سی پی یو هست 

r15 چه امتیازی بهتون میده 

خدمت شما فقط تو سینگل برتر بوده تو مولتی نه.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

خدمت شما فقط تو سینگل برتر بوده تو مولتی نه.

8350 فرکانس پایه امتیاز 640 میگیره تو CR15

4.8GHz هم حدود 740

Fx8350_OC_4_8GHz.jpg

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

در 1 دقیقه قبل، (WarCraft) گفته است :

بله دقیقا همین نشون دهندس 

سی پی یو پنتیوم 4560 بیشتر از سی پی یو اورشده ایشون با اون همه اور امتیاز میده ینی سی پی یو به شدت ضعیفه حتی اگر توی 1 هسته برسه به i7 سوکت جدید 

ولی بازم جالبه ک توی 1080 ایشون داره 60 فریم میگیره ولی خب دیگه سیستمشون خیلی قدیمیه 

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

در 49 دقیقه قبل، (WarCraft) گفته است :

بله منم ازنظر سینگل گفتم که به رایزن 1700 هم رسید! ولی مولتی از 2600k کمی کم میاره.

خب از پردازنده 70 تومانی هم این قدر قدرت قابل تحسینه.

تو cine bench  امتیاز 426گرفته با 4 هسته کم تر ولی امتیازفقط 120 تا  فرق داره در قیمتم  یه 480 هزارتومنی تفاوت دارن!

یعنی دوال اینو بزاری رو برد 771 میشه 140 تومن با امتیاز 852!

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

بله منم ازنظر سینگل گفتم که به رایزن 1700 هم رسید! ولی مولتی از 2600k کمی کم میاره.

خب از پردازنده 70 تومانی هم این قدر قدرت قابل تحسینه.

تو cine bench  امتیاز 426گرفته با 4 هسته کم تر ولی امتیازفقط 120 تا  فرق داره در قیمتم  یه 480 هزارتومنی تفاوت دارن!

یعنی دوال اینو بزاری رو برد 771 میشه 140 تومن با امتیاز 852!

اولا ک 2تا سی پی یو کنار هم کار کنن اینطوری حساب نمیشه و همون قضیه sli هست و یه چیزی این وسط میره 

دوما شما به گرما تولیدی هم نگاهی بکنید بد نیست و رایزن 1700 برای پرفورمنس مولتی و کارای سی پی یو محور هست 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، eddy گفته است :

بنده شخصا کار نکردم .

البته نیازی هم نیست که آدم خودش همه قطعات رو تست کنه .

در مورد فرکانس . ببینید این مثال رو من چند بار زدم یه بار دیگه میگم .

FX 9590 با 8 هسته واقعی با فرکانس 4.7 به صورت پایه و 5 به صورت توربو از 4770K با 4 هسته واقعی و 4 هسته مجازی با فرکانس 3.6 به صورت پایه و 3.9 به صورت توربو ( ؟ ) شکست می خوره . دلیلش هم اینه که پرفورمنس در برابر فرکانس 9590 تقریبا نصف 4770K هستش . حالا این یعنی چی . یعنی یه هسته 9590 در فرکانس 5 گیگاهتز همون قدر قدرت داره که یه هسته 4770K روی فرکانس 2.5 گیگاهتز قدرت داره . میشه این طور توضیح داد در یک عملیات مشابه اگر یک هسته 9590 در 10 سیکل به جواب می رسه یک هسته 4770K در 5 سیکل به جواب می رسه ( این مثال ها برای توضیح بهتر زده میشن )

در مورد رایزن هم همین طور هستش . شرکت ای ام دی اعلام کرد در رایزن به نسبت FX ، ما حدود 40 درصد پرفورمنس بیشتری در کلاک ثابت پردازنده ها داریم . پس به نسبت فرکانس پردازنده های FX باید فرکانس پردازنده های رایزن رو 40 درصد بیشتر در نظر بگیرم . پس فرکانس 3.2 در پردازنده های رایزن میتونه حدودا به اندازه فرکانس 4.5 سری FX پرفورمنس داشته باشه .

اما در مورد قیمت رم DDR4 واقعا ناراحت کنندس من که ترجیح میدم روی DDR3 بمونم .

در مورد این که جهش از 8350 به 1400 درسته یا نه به بودجه و نیاز شما مربوط میشه . من به شخصه دوست دارم حداقل به 1600 مهاجرت کنم . اگر 8350 واقعا براتون کمه بهتره پول رو فدای نیازتون کنید وگرنه توی این بازار سعی کنید بسازید تا سر فرصت حداقل یه دسته 2 یا یه نسل جدیدتر بگیرد . رایزن پرو و سری کبی لیک و ... تا چندماه دیگه وارد بازار میشن هرچند گفته میشه مموری های DDR4 در سال 2018 هم گرون باقی می مونن .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

اولا ک 2تا سی پی یو کنار هم کار کنن اینطوری حساب نمیشه و همون قضیه sli هست و یه چیزی این وسط میره 

دوما شما به گرما تولیدی هم نگاهی بکنید بد نیست و رایزن 1700 برای پرفورمنس مولتی و کارای سی پی یو محور هست 

من منظورم 8350 بود و با رایزن فقط در سینگل مقایسه کردم.

توی بنچمارک که دوال سیپیو رو همه نرم افزارا میشناسن ؟؟؟؟

اگر منظورتون گیم هست که من منظورم بنچمارک بود توی گیمم تو gta v هستش ولی اکثر بازیا نمیشناسن دوال سیپیو رو.

منم منظورم بنچمارک و قدرت کلی هست نه گیم.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، eddy گفته است :

درود عزیزم

جدا از بحث شیرین طرفدار برند بودن به نظرم هر نسل نسبت به نسل قبلی بسیار بهتر هست هرچقدرم کم باشه

نسل FX جدا از معایبی که خودتون مطرحشون کردی مشکل دیگه ای نداره اما اینم بدون از نسل رایزن عقبه و پرفورمنسش کمتره (اما دلیل نمیشه نیازتو در هر مسعله ای تامیین نکنه)

به دلیل گرونی شدید بازار که منو پیر کرده و صدالبته کچل(اینو راست میگم)بشین با خودت فکر کن اگر دلیل منطقی برای آپگرید قطعاتت نداری و فقط دلت میخواد سیستمت بروزتر باشه اصلا فکرشو از سرت بیرون کن چون همین سیستم فعلی خودت به راحتی تا 2 سال دیگه جوابگو هست

اگر بخوایی سیستم جدید بر پایه DDR4 تهیه کنی کلی از نظر مالی بهت فشار میاد 

از همین DDR3 فعلا استفاده کن تا بازار کمی مساعد بشه

لینک به دیدگاه

درود

با توجه به اختلاف قیمت و دردسرهای فروش قطعات کنونی از دید من نیازی به ارتقا نیست، مگر این که رایانه ی کنونی نیازهات رو بر نیاوره. پردازنده ی 8350 پردازنده ی خوبیه و با کولر مناسب باز هم برای عمده ی نیازها پاسخگو خواهد بود.

لینک به دیدگاه

سری رایزن با آپدیت کد های سی پی یو  بایوس و آپدیت های آینده ویندوز سازگاریش بهتر میشه .نو پا هست.  مطمِینا  در چند ماه آینده بنچمارک های الان رایزن پایین و خنده دار خواهد بود.پلتفورم am4 چون مثل اینتل نیست و هر سال یه سوکت عوض نمیشه بسیار به صرفه هست سالها میتونید باهاش آپگرید کنید.افت قیمتی نداره.دقیقا مثل vishera 8320 8350  که از 2011 2012 تا حالا قیمتاشون افت چندانی نداشته.  و کلا الان جدید هست این رایزن هنوز و اون سری های بعدی سی پی یو که قراره بیاد هم طبیعتا قیمتشون بالاتره و برای کلاس های خیلی های اند هست. جهت پر کردن طبقه بندی قیمت به بازار عرضه میشه.

ویرایش شده توسط be careful
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...