رفتن به مطلب

درخواست معرفی بازی

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان گل.

من یه بازی تو مایه های MORTAL COMBAT می خوام.

کوچیکتر که بودم این بازی رو روی کنسول سگا بازی می کردم که عالی بود.بعد هم روی کنسسول XBOX360 بازی کردم که گرافیکش عالی بود.

حالا می خواستم بینم که آیا PC هم همین بازی یا یه بازی توی این سبک در حد گرافیک بقیه بازی های PC داره یا نه؟

راستش کمبت سگا رو امروز با امولاتور روی PC اجرا کردم که متاسفانه گرافیکش در حد افتضاح بود.

من دنبال یه بازی با گرافیک بالا در این سطح هستم.

اگه دوستان لطف کنن و چنین بازی رو معرفی کنن ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

MORTAL COMBAT ورژن های جدیدش بسیار گرافیکی هستند میتونید سرچ کنید هر ورژنی خواستید با لینک مستقیم تو وب زیاده :D

اینم چندتا نسخه :

MORTAL COMBAT 5

Mortal Kombat : Special Edition

با تشکر :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خدمت دوستان گل.

من یه بازی تو مایه های MORTAL COMBAT می خوام.

کوچیکتر که بودم این بازی رو روی کنسول سگا بازی می کردم که عالی بود.بعد هم روی کنسسول XBOX360 بازی کردم که گرافیکش عالی بود.

حالا می خواستم بینم که آیا PC هم همین بازی یا یه بازی توی این سبک در حد گرافیک بقیه بازی های PC داره یا نه؟

راستش کمبت سگا رو امروز با امولاتور روی PC اجرا کردم که متاسفانه گرافیکش در حد افتضاح بود.

من دنبال یه بازی با گرافیک بالا در این سطح هستم.

اگه دوستان لطف کنن و چنین بازی رو معرفی کنن ممنون میشم.

نه متاسفانه جز بازی های کنسولی هست من که طی این دو سال بازی به این خفنی ندیده بودم!خیلی عالی بود تمومش کردم!برای PC بهترین بازی فایتینگ Street Fighter IV arcade edition

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...