رفتن به مطلب

خریدار 1070 یا 980 ti در حد- خریداری شد- ختم تاپیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

خریدار گرافیک 1070 یا 980 ti . ماین و اورکلاک نشده باشه. با گارانتی و تمیز. در حد. به شرط و با مهلت تست.

9126150727-تلگرام

فقط تهران

خریداری شد، ختم تاپیک

ویرایش شده توسط Mohamadreza Sarvi
لینک به دیدگاه

از دوستان گرامی اگر کسی تجربه استفاده از 980 ti  و 1070 رو داشته ممنون میشم تجربشون رو در اختیار بنده هم بزارن. مقایسه کارتها در عملکرد و  فریم بازی ها مد نظرم هست.

لینک به دیدگاه

بنده هر دو کارت رو تست کردم

1070 بسیار خنک تر و کم مصرف تر ، تو دایرکت 12 حداقل 5-10درصد بهتر ، تو دایرکت 11 در بیشتر موارد بهتر .

در مجموع اگر مشکل کولینگ (کیس) و پاور ندارید و دنبال کارت به صرفه تری هستید با توجه به اینکه 980Ti کارکرده از 1070 کارکرده 500 تومن ارزونتر هست همون 980Ti رو پیشنهاد میکنم در غیر این صورت بدون شک 1070 کارت بهتری هست .

لینک به دیدگاه

بابت توضیحاتتون ممنون دوست عزیز. اقا کسی موجود نداره 980 ti؟ 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

از دوستان گرامی اگر کسی تجربه استفاده از 980 ti  و 1070 رو داشته ممنون میشم تجربشون رو در اختیار بنده هم بزارن. مقایسه کارتها در عملکرد و  فریم بازی ها مد نظرم هست.

بنده حقیر تجربه بازی با ۱۰۷۰رو داشتم با ۹۸۰هم کارکرده ام به نظرم پولتوبده رو ۱۰۷۰به دلایل زیر:

مصرف کمتر دمای پایینتر تکنولوژی ساخت بالاتر قابلیت اورکلاک بالاتر مقدارحافظه بیشتر ودرنهایت معماری ریزپردازنده جدیدترکه توبازی های جدیدتاثیرزیادی تو کارایی داره 

دریک کلام بگم ۱۰۷۰بگیری بهتره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم با دوتاش کارکردم

اگر پول داری

۱۰۷۰ بگیر

اگر کمبود بودجه داری 980ti

البته اختلاف قیمتشون هم بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومن هست

الان یک ۱۰۷۰ تر و تمیز با گارانتی حدود ۱۷۵۰ تا ۱۸۰۰ قیمت میخوره

۹۸۰ تی ای هم بین ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، WINNER گفته است :

منم با دوتاش کارکردم

اگر پول داری

۱۰۷۰ بگیر

اگر کمبود بودجه داری 980ti

البته اختلاف قیمتشون هم بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومن هست

الان یک ۱۰۷۰ تر و تمیز با گارانتی حدود ۱۷۵۰ تا ۱۸۰۰ قیمت میخوره

۹۸۰ تی ای هم بین ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰

والا حداقل بین 200 تا 300 هزار اختلاف قیمت اگهی دوستان هست با اون رقمی که شما گفتید. مثلا 980 ti از برند ایسوس راگ یا گیگا ایکستریم کم کارکرد با گارانتی رو دوستان زیر 1800 نمیدن. همین قضیه در مورد 1070 هم صدق میکنه. نمیدونم والا.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، synthesizer گفته است :

بنده حقیر تجربه بازی با ۱۰۷۰رو داشتم با ۹۸۰هم کارکرده ام به نظرم پولتوبده رو ۱۰۷۰به دلایل زیر:

مصرف کمتر دمای پایینتر تکنولوژی ساخت بالاتر قابلیت اورکلاک بالاتر مقدارحافظه بیشتر ودرنهایت معماری ریزپردازنده جدیدترکه توبازی های جدیدتاثیرزیادی تو کارایی داره 

دریک کلام بگم ۱۰۷۰بگیری بهتره 

بله تا حدودی درسته اما با توجه به اطلاعاتی که بنده حقیر تو این چند سال کسب کردم برخی ویژگی های گرافیک مثل cuda cores, texture mapping, render processor و غیره هستند که نقش اصلی رو در عملگرد بهتر  ایفا میکن و به اصطلاح زور کارت رو نشون میدن. تو این مواردی که بهشون اشاره کردم 980 ti برتر از 1070 هست. البته نقش حافظه بیشتر و فرکانس بالاتر 1070 رو هم نمیشه ندید گرفت.

لینک به دیدگاه

یکی تو دیوار گذاشته ولی قیمتش بالاست اگه بتونی ازش 1450 برداری خوبه.

https://divar.ir/v/کارت-گرافیک-GTX-980-ti_قطعات-و-لوازم-جانبی_شیراز_ادبیات_دیوار/vr5GlsWYq

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، arash.s گفته است :

یکی تو دیوار گذاشته ولی قیمتش بالاست اگه بتونی ازش 1450 برداری خوبه.

https://divar.ir/v/کارت-گرافیک-GTX-980-ti_قطعات-و-لوازم-جانبی_شیراز_ادبیات_دیوار/vr5GlsWYq

ممنونم داداش ولی شهرستان معامله نمیکنم. غیر حضوری دردسر داره.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

والا حداقل بین 200 تا 300 هزار اختلاف قیمت اگهی دوستان هست با اون رقمی که شما گفتید. مثلا 980 ti از برند ایسوس راگ یا گیگا ایکستریم کم کارکرد با گارانتی رو دوستان زیر 1800 نمیدن. همین قضیه در مورد 1070 هم صدق میکنه. نمیدونم والا.

ببینید الان اصلا۹۸۰قیمتش بالای ۱۳۰۰ارزش خریدنداره و۱۰۷۰هم بالاتراز۱۸۰۰نبایدخریدقیمتهای دوستان یکم بالاست به نظرم یعنی چی ۹۸۰تی آی رو۱۸۰۰میدن؟مگه سرگردنه هستش؟خودم یک ماه قبل ۱۰۷۰خریدم ازیکی ازدوستان گلم توهمین انجمن۱۷۳۰

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، synthesizer گفته است :

ببینید الان اصلا۹۸۰قیمتش بالای ۱۳۰۰ارزش خریدنداره و۱۰۷۰هم بالاتراز۱۸۰۰نبایدخریدقیمتهای دوستان یکم بالاست به نظرم یعنی چی ۹۸۰تی آی رو۱۸۰۰میدن؟مگه سرگردنه هستش؟خودم یک ماه قبل ۱۰۷۰خریدم ازیکی ازدوستان گلم توهمین انجمن۱۷۳۰

ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز. با این اوصاف موضوع تاپیکم رو تغییر میدم به 1070. اگر محبت کنید بفرمایید کدوم برند از 1070 نسبت به بقیه قویتره هم ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز. با این اوصاف موضوع تاپیکم رو تغییر میدم به 1070. اگر محبت کنید بفرمایید کدوم برند از 1070 نسبت به بقیه قویتره هم ممنون میشم.

من که زوتک خریدم امپ اکستریم خیلی هم راضیم ازش حرف نداره همه چی تمومه فوق العاده خنک وکم صداهستش ولی ایسوس استریکس وگیگااکستریم هم خوبندالبته قیمتشون بالاتره نسبت به زوتک 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، synthesizer گفته است :

من که زوتک خریدم امپ اکستریم خیلی هم راضیم ازش حرف نداره همه چی تمومه فوق العاده خنک وکم صداهستش ولی ایسوس استریکس وگیگااکستریم هم خوبندالبته قیمتشون بالاتره نسبت به زوتک 

یعنی 1750 یا 1800؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

یعنی 1750 یا1800

در 2 دقیقه قبل، Mohamadreza Sarvi گفته است :

یعنی 1750 یا 1800؟

بیشتربستگی به نظرفروشنده داره ولی ایسوس وگیگاتوایران قیمتشون بالاترازبقیه مارک هاهستش چونکه شناخته شده ترهستندولی همین زوتک امپ اکستریم بتونی باگارانتی درحدگیربیاری عالیه بین ۱۷۰۰تا۱۸۰۰بستگی به تمیزی ومقدارگارانتیش داره

لینک به دیدگاه

دوستان با توجه به فراگیر شدن بحث ماینینگ اگر کسی از نحوه تشخیص گرافیکی که ماین شده یا نه اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیار بنده بزاره. نگرانم. ظاهرا از بخت بد بنده 1070 بسیار برای این کار مناسب و به صرفه هست.

ویرایش شده توسط Mohamadreza Sarvi
لینک به دیدگاه

دوستان کسی 1070 پا به توپ نداره؟ کال آف داره میاد و ما هنوز بی کارتیم. دریابید لطفا!

لینک به دیدگاه

دوست عزیزمون که تاپیکشون در صدر موضوعات خودنمایی میکنه دیگه 1070 تو بازار برای ما باقی نذاشتن. هر چی بود و هست رو جمع آوری کردن. اونوقت من لنگ یدونم. امیدوارم  از ماینینگشون لذت کافی و وافی رو ببرن.

لینک به دیدگاه

دوستان اگر کسی از قیمت روز آکبند 1070 اطلاعات داره ممنون میشم در اختیارم بزاره. کارکرده که ظاهرا قحطیش اومده.

لینک به دیدگاه

با سلام تو خود سایت لیون هست . گیگا گیمینگ وان 1070  قیمت 2330 و  aorus1070 24400 ایکستریم 2600 همه گیگا  برند های دیگه هم هست اکبند. من اگر جای شما بودم aorus 1070 برمی داشتم چون سیستم کولینگش استاکه فوق العاده است . 1080 هم  قویتره اما 4k جواب نمیده مگر ti باشه . 

لینک به دیدگاه

ممنون هومن جان. اگر در حد گیر نیارم میرم سراغ آکبند.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...