رفتن به مطلب

خریدار کارت 1060 و gtx980 و r9390

arash.s
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام همانگونه که از عنوان تاپیک مشخص هست خریدار کارت های فوق می باشم.نهایت بودجه هم 1150 می باشد.

لینک به دیدگاه

یکی میشه منو راهنمایی کنه بین کارت 1060 و 980  نمیدونم کدام را انتخاب کنم قیمت هر دو تا تقریبا یکی هستش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 دقیقه قبل، arash.s گفته است :

یکی میشه منو راهنمایی کنه بین کارت 1060 و 980  نمیدونم کدام را انتخاب کنم قیمت هر دو تا تقریبا یکی هستش.

این که سوال نداره

۱۰۶۰

مصرف کمتر در نتیجه خنکتر

حافظه بیشتر

با بازیها جدید هم عملکرد بهتری داره

لینک به دیدگاه

در در 1396/07/29, 02:42:47، mahanhemati68 گفته است :

دوست عزیز پیام دادم خدمتتون....  

یه کارت R9 390 از ایشان خریداری شد . ختم تاپیک.

لینک به دیدگاه

کارت R9 390 به دوست خوبم فروخته شد..... 

لینک به دیدگاه

در در 1396/08/08, 07:37:06، mahanhemati68 گفته است :

من از خریدم پشیمون شدم چون کارت فن کارت مشکل داشت ایشون نه حاضر شدن کارت را پس بگیرن نه حاضرن هزینه درستکردن کارت را بدن.

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، arash.s گفته است :

من از خریدم پشیمون شدم چون کارت فن کارت مشکل داشت ایشون نه حاضر شدن کارت را پس بگیرن نه حاضرن هزینه درستکردن کارت را بدن.

ایشون کنترولر ریزر(کنترولر کلی مشکل داشته +کلی مشکل فیزیکی) رو به بنده دادن بجای کم کار و در حد نو!

که بعد از پیگیری و کمک مدیریت وجه رو پس گرفتم....

شما هم پیگیری کنید اگه مدرکی دارید به حقتون میرسید

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، black-bass گفته است :

ایشون کنترولر ریزر(کنترولر کلی مشکل داشته +کلی مشکل فیزیکی) رو به بنده دادن بجای کم کار و در حد نو!

که بعد از پیگیری و کمک مدیریت وجه رو پس گرفتم....

شما هم پیگیری کنید اگه مدرکی دارید به حقتون میرسید

من دیگه خسته شدم که با ایشون صحبت کارت و الان کارت را 50 تومن خرجش کردم بعد با هزار تا التماس به دوستم به قیمت 900 فروختم و کارتی که برام 1060 ابخورد را با 160 ضرر فروختم باز هم دم دوستم گرم که کارت را از من خرید چون حوصله شکایت و این چیز ها را نداشتم. یعنی ادم روزی 8 ساعت بره کارگاه کار کنه و عرق بریزه اخرم یکی بیاد یه جنس بهش بندازه خدایی زور داره. و دیگه حرفی برای گفتن ندارم.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، arash.s گفته است :

من دیگه خسته شدم که با ایشون صحبت کارت و الان کارت را 50 تومن خرجش کردم بعد با هزار تا التماس به دوستم به قیمت 900 فروختم و کارتی که برام 1060 ابخورد را با 160 ضرر فروختم باز هم دم دوستم گرم که کارت را از من خرید چون حوصله شکایت و این چیز ها را نداشتم. یعنی ادم روزی 8 ساعت بره کارگاه کار کنه و عرق بریزه اخرم یکی بیاد یه جنس بهش بندازه خدایی زور داره. و دیگه حرفی برای گفتن ندارم.

دوست عزیز کارت چه مشکلی داشت؟؟

قبل از خرید فروشنده مشکلات رو ذکر نکردند

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، amin-nvidia گفته است :

دوست عزیز کارت چه مشکلی داشت؟؟

قبل از خرید فروشنده مشکلات رو ذکر نکردند

نه نگفت مشکل داره مشکل این بود که فن وسطی کارت وقتی با دست میچرخودم فهمیدم خرخر میکنه بعد وصل کردم به سیستم تو دور پایین فن صدای خرخر میاد تو دور بالا هم که صدا بسیار زیادی تولید می کرد من قبلا کارت سری استریکس داشتم اصلا به هیچ عنوان صدا نمیداد بعد دو سه روز زنگ بزن اینو زنگ بزن اونور فن وسطی کارت را پیدا کردم و  50 تومن خریدم .

لینک به دیدگاه

در در 1396/08/08, 07:37:06، mahanhemati68 گفته است :

خیلی حرف جالب و با احساسی زدن  ==  به دوست خوبم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، arash.s گفته است :

ای بابا 

اینجور مسایل  قبلا فقط توی دیوار و شیپور اتفاق میوفتاد نه در لیون و پرشین تولز.

متسفانه بعضی ها اصلا " مهلت تست"  رو رعایت نمیکنند حتی فروشنده های معتبر.  به محض گرفتن پول دیگه پاسخگو نیستند.

برادر فدای سرت

بنده هم از یه آقای بسیار محترم پاور خریدم بعدش پاور مورد دار شد و مینبورد رو هم مشکل دار کرد. متسفانه فروشنده (که بسیار معتبر هستند) حتی بنده رو راهنمایی هم نکردند چه برسه به اینکه جنس رو پس بگیرند.

لینک به دیدگاه

در در 1396/08/13, 22:47:25، arash.s گفته است :

بهتره مدیریت تا قبل از اینکه این دسته از افراد به ظاهر محترم  با فروش کالا های معیوب در فروم اسم فروم رو بد نام کنن یه فکری بکنه وگرنه کم کم اعتماد از بین میره...

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Mage گفته است :

بهتره مدیریت تا قبل از اینکه این دسته از افراد به ظاهر محترم  با فروش کالا های معیوب در فروم اسم فروم رو بد نام کنن یه فکری بکنه وگرنه کم کم اعتماد از بین میره...

سلام این موضوع دیگه تموم شد و ایشون هزینه تعمیر فن را پرداخت کردن خواهشن کسی دیگه این تاپیک را بالا نیاره ختم تاپیک تاپیک‌بسته شود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...