رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید اسپیکر یا سیستم صوتی

Omid.H
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستای گلم

مدت زیادیه که دنبال یه سیستم صوتی خوب حدود 2 تومن هستم برای خونه

فضایی که دارم زیاد بزرگ نیست و صدای خیلی بلندی هم انتظار ندارم ولی تفکیک میخوام و اینکه صدای کریستالی دوست دارم

ترجیحا بدون رنگ شدگی

موزیک سبک راک و جز و بلوز گوش میدم + فیلم و گهگاهی هم بازی

در حال حاضر خودم  ادیفایر edifire s4.1 دارم که عکسشم میزارم براتون, کیفیتش خوبه ولی یه چیز بهتر میخوام

نظرم رو logitech z906  , creative t6, edifire s760 بود ولی گفتم نظر  شمارو بپرسم که توفیقی برام داره با اسپیکر فعلیم یا نه

حتی چند روزه که دارم اسپیکرای مانیتورینگ رو بررسی میکنم ببینم بدرد کارم میخورن یا نه!

کارت صدا هم ندارم ولی دنبال یک کارت اکسترمال هستم

پیشاپیش از لطفتون ممنونم

edifier_s41_multimedia_speaker_1491743436_5ca88e38.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

اسپیکرهای مدنظرتون. با اسپیکری که دارید خیلی توفیر دارن 

اگر دنبال صدای قشنگ و خاص هستید و کیفیت و تفکیک صدا و بیس نرم. مدنظرتونه t6 کریتیو یا. T4 عالی هستن 

ولی مستلزمه داشتن یک کارت صدا خوب کریتیو هست. 

دنبال کارت صدا اکسترنال برا این اسپیکرها نباشید چون اسپیکر حیف میشه اکر سبستم pc دارید حتمااینترنال بگیرید. اونم کریتیو 

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

سلام جناب فردوسی

ممنون از لطفتون بابت وقتی که گزاشتید

والا مد نظرم کارت صدای اکسترنال کریتیو بود, ولی اینجوری که شما میگید انگار بکارم نمیاد

چند مدل تو اینترنت دیدم که همه راضی بودن ازش

متاسفانه دیر تاپیک فروش اسپیکری که شما داشتید رو دیدم

رفتن سمت اسپیکر مانیتورینگ درسته به نظرتون یا نه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 20 دقیقه قبل، Omid.H گفته است :

سلام جناب فردوسی

ممنون از لطفتون بابت وقتی که گزاشتید

والا مد نظرم کارت صدای اکسترنال کریتیو بود, ولی اینجوری که شما میگید انگار بکارم نمیاد

چند مدل تو اینترنت دیدم که همه راضی بودن ازش

متاسفانه دیر تاپیک فروش اسپیکری که شما داشتید رو دیدم

رفتن سمت اسپیکر مانیتورینگ درسته به نظرتون یا نه ؟

خواهش میکنم 

والا اسپیکر مانیتورینگ که به درد هرکسی نمیخوره و احتمال زیاد تو ذوقتون بخوره ! مخصوصا مدلهای ارزونش 

باز پ خ. جواب دادم درمورد کارت صدا و اسپیکر ان شااله موردی که مناسب شما باشه تهیه کنید 

البته از نظر دوستان تو فروم که تجربه و اطلاعات بیشتری دارن هم و تو تاپیکهای قبلی نظرهای ارزشمندی دادند هم استفاده کنید 

لینک به دیدگاه

سلام دوست من.

اسپیکرهای مانیتورینگ برای صدای خام و بی هیجان تعبیه شدن.

در طولانی مدت امکان دلزده شدنتون هست.

توصیه میکنم برید سمت اسپیکر های کامپیوتر های اند مثل همون t6 یا ادیفایر r1700 که صدایی شبیه مانیتورینگ دارن ولی با هیجان بیشتر.

کارت صدای اینترنال خوب هم الزامیه.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

شما فرمودید دنبال تفکیک هستید.پس همین جا خدمتتون عرض کنم قید خرید اسپیکرهای تجاری دسکتاپ رو بزنید! 2 تومن بودجه زیادی برای خرید یک سیستم حرفه ای (اسپیکر+سورس+ در صورت نیاز امپ) نیست ولی چنانچه درست انتخاب نکنید بدون تعارف پولتون رو دور ریختید.

اول خدمتتون عرض کنم اگر از فرمت های mp3 استفاده می کنید خیلی به دنبال هزینه برای اسپیکر حرفه ای یا کلاً سیستم های های فای/هدفای نباشید چون یکی از مهمترین فاکتورهای لذت از حس شنیداری, فرمت فشرده نشده (لاسلس) و با کیفیته مثلاً فلک 24 بیت یا ویو192 یا DSD .به خصوص در سبک های موسیقی که شماره اشاره کردید به دلیل اینکه اغلب ترک های ضبط شده بندهای مطرح راک و زیرمجموعه های این سبک با کیفیت مناسب وجود ندارند پس اگر یک آلبوم فلک 24 بیت رو در کنار همون آلبوم با فرمت MP3 حتی 320 قرار بدید بدون هیچ گونه آپدیت سخت افزاری (خرید یا ارتقای سورس یا تقویت کننده یا پخش کننده) به طور مشهودی متوجه بهبود صدا خواهید شد.

پس از ارتقای فایل های صوتی گام دوم بهبود مبدل دیجیتال با آنالوگ هستش. دقت کنید فرمت صدا دیجیتاله و برای پخش شدن توسط پخش کننده(اسپیکر-هدفون-ترن تیبل) باید به آنالوگ تبدیل بشه اینجاست که کارت صدا و یا DAC های مجزا کار تبدیل رو انجام میده. این در واقع مهمترین رکن در پخش صداست چون هنگام تبدیل دیجیتال به آنالوگ بخشی از کیفیت صدا از دست می ره که هرچه قدر توانایی های دک (چه دک مجزا و چه دک موجود در کارت صدا) در دیکود کردن بهتر باشه خروجی با کیفیت تری بدست میاد.بعد از این مرحله به پخش می رسیم که برمی گرده به موضوع تاپیک شما یعنی اسپیکر. -اگرچه در سیستم های فای علاوه بر سه جزئی که عرض کردم اجزای دیگری هم می شه قرار داد (پری امپ-امپ سالید یا حتی لامپی و ...) -

اما این همه روده درازی کردم که بگم فقط با خرید یک اسپیکر 2 میلیونی نمیشه پرونده خرید رو مختومه کرد. از طرفی برای خرید یک کارت صدا حداقل یک چهارم بودجه شما صرف می شه . مثلاً یک hs5 یاماها همراه با کارت UR12 اشتاینبرگ کل بودجه شما رو مصرف میکنه.این میشه حداقل ستاپ استاندارد که خیلی هم صدای خطی و فلت نداشته باشه .

مانیتورینگ از این بهتر باید از برندهای آدام و فوکال انتخاب کنید که مدل های مناسب و توصیه شده اونها از 2.5 شروع میشه به بالا!  کارت صدا به کنار.

اگر صدای دقیق و خوب می خواهید یعنی جزئیات بالا تفکیک خوب لایه های صدا سانداستیج عریض و ایمیجنگ قابل قبول وکال خوب در کنار بیس باکیفیت -نه صرفا حجیم و نشت شده به میدرنج- و همچنین تریبل کنترل شده(که بسیار برای گوش کردن به سبک های راک و بلوز مهمه وگرنه باید یکسره دستتون روی ولوم باشه!!! ) و از طرفی کل بودجه رو میخواهید صرف خرید اسپیکر کنید توصیه می کنم اسپیکرهای سری Powered آدیوانجین تهیه کنید که خودشون دک و امپ داخلی دارند. پاسخدهی مناسب و از همه مهتر SNR اونها 95دسی بل هستش یعنی کاملاً استاندارد برای گوش کردن به فایل های لاسلس!

در صورت تمایل می تونید بعداً برای این اسپیکرها دک مجزا تهیه کنید و سایر گام های ارتقاء که در بالا بیان شد

سربلند باشید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mm65 گفته است :

درود

شما فرمودید دنبال تفکیک هستید.پس همین جا خدمتتون عرض کنم قید خرید اسپیکرهای تجاری دسکتاپ رو بزنید! 2 تومن بودجه زیادی برای خرید یک سیستم حرفه ای (اسپیکر+سورس+ در صورت نیاز امپ) نیست ولی چنانچه درست انتخاب نکنید بدون تعارف پولتون رو دور ریختید.

اول خدمتتون عرض کنم اگر از فرمت های mp3 استفاده می کنید خیلی به دنبال هزینه برای اسپیکر حرفه ای یا کلاً سیستم های های فای/هدفای نباشید چون یکی از مهمترین فاکتورهای لذت از حس شنیداری, فرمت فشرده نشده (لاسلس) و با کیفیته مثلاً فلک 24 بیت یا ویو192 یا DSD .به خصوص در سبک های موسیقی که شماره اشاره کردید به دلیل اینکه اغلب ترک های ضبط شده بندهای مطرح راک و زیرمجموعه های این سبک با کیفیت مناسب وجود ندارند پس اگر یک آلبوم فلک 24 بیت رو در کنار همون آلبوم با فرمت MP3 حتی 320 قرار بدید بدون هیچ گونه آپدیت سخت افزاری (خرید یا ارتقای سورس یا تقویت کننده یا پخش کننده) به طور مشهودی متوجه بهبود صدا خواهید شد.

پس از ارتقای فایل های صوتی گام دوم بهبود مبدل دیجیتال با آنالوگ هستش. دقت کنید فرمت صدا دیجیتاله و برای پخش شدن توسط پخش کننده(اسپیکر-هدفون-ترن تیبل) باید به آنالوگ تبدیل بشه اینجاست که کارت صدا و یا DAC های مجزا کار تبدیل رو انجام میده. این در واقع مهمترین رکن در پخش صداست چون هنگام تبدیل دیجیتال به آنالوگ بخشی از کیفیت صدا از دست می ره که هرچه قدر توانایی های دک (چه دک مجزا و چه دک موجود در کارت صدا) در دیکود کردن بهتر باشه خروجی با کیفیت تری بدست میاد.بعد از این مرحله به پخش می رسیم که برمی گرده به موضوع تاپیک شما یعنی اسپیکر. -اگرچه در سیستم های فای علاوه بر سه جزئی که عرض کردم اجزای دیگری هم می شه قرار داد (پری امپ-امپ سالید یا حتی لامپی و ...) -

اما این همه روده درازی کردم که بگم فقط با خرید یک اسپیکر 2 میلیونی نمیشه پرونده خرید رو مختومه کرد. از طرفی برای خرید یک کارت صدا حداقل یک چهارم بودجه شما صرف می شه . مثلاً یک hs5 یاماها همراه با کارت UR12 اشتاینبرگ کل بودجه شما رو مصرف میکنه.این میشه حداقل ستاپ استاندارد که خیلی هم صدای خطی و فلت نداشته باشه .

مانیتورینگ از این بهتر باید از برندهای آدام و فوکال انتخاب کنید که مدل های مناسب و توصیه شده اونها از 2.5 شروع میشه به بالا!  کارت صدا به کنار.

اگر صدای دقیق و خوب می خواهید یعنی جزئیات بالا تفکیک خوب لایه های صدا سانداستیج عریض و ایمیجنگ قابل قبول وکال خوب در کنار بیس باکیفیت -نه صرفا حجیم و نشت شده به میدرنج- و همچنین تریبل کنترل شده(که بسیار برای گوش کردن به سبک های راک و بلوز مهمه وگرنه باید یکسره دستتون روی ولوم باشه!!! ) و از طرفی کل بودجه رو میخواهید صرف خرید اسپیکر کنید توصیه می کنم اسپیکرهای سری Powered آدیوانجین تهیه کنید که خودشون دک و امپ داخلی دارند. پاسخدهی مناسب و از همه مهتر SNR اونها 95دسی بل هستش یعنی کاملاً استاندارد برای گوش کردن به فایل های لاسلس!

در صورت تمایل می تونید بعداً برای این اسپیکرها دک مجزا تهیه کنید و سایر گام های ارتقاء که در بالا بیان شد

سربلند باشید

ممنون دوست عزیز خیلی استفاده کردیم

لینک به دیدگاه

در در 1396/07/30, 23:24:05، mm65 گفته است :

درود

سربلند باشید

سلام دوست گلم

خیلی ممنون از راهنمایی کارشناسانتون و وقتی که گزاشتین برام

فوق العاده توضیح دادین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...