رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید CPU MAIN RAM تا 1.600.00

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان به نظرتون چی بگیرم بهتره با این بودجه؟

کارت گرافیک 1070 هست.

دیگه نخواستم تاپیک جدید بزنم همینو ادامه بدیم :)

ویرایش شده توسط dante21
لینک به دیدگاه

داداش شما به این میگین ذغالی !!!!!!!   سیستم خوبیه    فقط  سی پی یو و رمتون یه ذره ضعیفه    -گرافیکتون هنوزم گرافیک قوی هستش 

لینک به دیدگاه

قبل از هر اقدامی باید دید شما در چه بازی هایی افت فریم دارید .

چقدر بودجه دارید .

در چه رزولیشنی بازی می کنید .

به چه میزان فریم نیاز دارید .

اگر رزولیشن شما بالای فول اچ دی باشه . یا فریم مورد نیاز شما بالای 60 باشه انتخاب ها بسیار متفاوته . اما قبل از هرچیزی کدوم بازی برای شما مشکل ساز شده که قصد فروش دارید ؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، nasabam گفته است :

داداش شما به این میگین ذغالی !!!!!!!   سیستم خوبیه    فقط  سی پی یو و رمتون یه ذره ضعیفه    -گرافیکتون هنوزم گرافیک قوی هستش 

نمیدونم والا اخه سری 7 9 و... بعدش اومده  الان خیلی بازی نمیکنم فقط یه بازی هست اونم اسمش PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS هست که همه چیو باید بزارم رو very low وگرنه لگه!

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

قبل از هر اقدامی باید دید شما در چه بازی هایی افت فریم دارید .

چقدر بودجه دارید .

در چه رزولیشنی بازی می کنید .

به چه میزان فریم نیاز دارید .

اگر رزولیشن شما بالای فول اچ دی باشه . یا فریم مورد نیاز شما بالای 60 باشه انتخاب ها بسیار متفاوته . اما قبل از هرچیزی کدوم بازی برای شما مشکل ساز شده که قصد فروش دارید ؟

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS اسمش اینه البته early access هست و کامل بهینه نیست ولی خب حالا که بعد دو سال اومدم سراغ سیستم احساس میکنم با بازی های دیگه هم همین مشکل باید باشه

الانم که فقط سوکت جدید میاد و بخوای عوض کنی باید کلا بریزی دور

1080 باید میکنم 4K که به بودجه من نمیخوره فریم هم در حدی که لگ نباشه 60 ثابت باشه عالیه الان فریم من از 60 میاد 30 20 باز 60 

لینک به دیدگاه

مشکل کارت گرافیک شما به 2 هسته ای بودنش و در نتیجه عدم ساپورت مناسب در بازی ها و همچنین عدم مموری کافی مربوط میشه .

از جهت پرفورمنس خالص 690 میتونه با 980 هم رقابت کنه اما به دلیل این که به 2+2 گیگ مموری دسترسی داره ( که 4 گیگ محسوب نمیشه ) و این که در بعضی از بازی ها یکی از هسته ها از کار می افته از 980 جا می مونه .

شما رزولیشن و فریم رو مشخص کردید اما بودجه رو نه .

با فرض داشتن بودجه مناسب برای خرید یه سیستم گیمینگ به منظور فول اچ دی روی 60 فریم.

یه رایزن 1400 یا ضعیف تر ( 1200 و 1300X هم کافی هستند این دو پردازشگر در گیم به اندازه 6600K میتونن فریم بدن )

یه مین پایین رده در حد 300 تومن سوکت AM4

8 یا 16 گیگ مموری DDR4 با فرکانس 2400 ( این مورد افزایش قیمت داشته )

به همراه یه کارت گرافیک در حد 1060 ( متاسفانه کارتهای 470 و 480 و 570 و 580 در بازار کم یاب و بسیار گرون هستند . دلیلش هم کاربرد این کارتها برای ماینینگ مصرف دارن )

اگر بودجه کافی نباشه شما 2 راه برای کاهش هزینه ها در پیش دارید ( فعلا به بحث گرافیک کاری نداریم تا سوکت مشخص بشه ) .

1. نگه داری همین سوکت و ارتقاء CPU .

2. مهاجرت به یه سوکت بهتر DDR3 مثل 1150 و 100 البته خرید یه مین و CPU دسته 2 و نگه داری همون 8 گیگ رم یا خرید یه رم مشابه برا ی ارتقا به 16 گیگ ( یا با 16 گیگ معاوضه کنید ) .

بهتره پاور هم با یه نمونه امروزی عوض بشه . ( البته در مجموع مصرف سیستم شما شدیدا پایین میاد اما پاور هم مثل هر قطعه ای عمر مفیدی داره . نکته مهم اینه که سلامت پاور فقط به خودش مربوط نمیشه به سلامت کل سیستم ربط پیدا می کنه . ) همچنین شما میتونید با خرید یه SSD هم سرعت کلی سیستم رو افزایش بدید هرچند در گیمینگ تاثیر خاصی نداره ( بیشتر موجب کاهش زمان لود کردن بازی میشه و در ف5ریم نهایی عملا بی تاثیره ) .

حالا بهتره بودجه + آک یا دسته 2 بودن سیستم رو مشخص کنید تا بشه نظر داد .

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر من یک ۳۵۷۰ یا نهایت ۳۷۷۰ بر دار

برای ۱۰۸۰ خیلی مناسب هستن

باقی پول رو خرج گرافیک بکن

مطمئن باش بهترین نتیجه رو میگیری

تو این گرونی هم هزینه بیخود نمیکنی

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

مشکل کارت گرافیک شما به 2 هسته ای بودنش و در نتیجه عدم ساپورت مناسب در بازی ها و همچنین عدم مموری کافی مربوط میشه .

از جهت پرفورمنس خالص 690 میتونه با 980 هم رقابت کنه اما به دلیل این که به 2+2 گیگ مموری دسترسی داره ( که 4 گیگ محسوب نمیشه ) و این که در بعضی از بازی ها یکی از هسته ها از کار می افته از 980 جا می مونه .

شما رزولیشن و فریم رو مشخص کردید اما بودجه رو نه .

با فرض داشتن بودجه مناسب برای خرید یه سیستم گیمینگ به منظور فول اچ دی روی 60 فریم.

یه رایزن 1400 یا ضعیف تر ( 1200 و 1300X هم کافی هستند این دو پردازشگر در گیم به اندازه 6600K میتونن فریم بدن )

یه مین پایین رده در حد 300 تومن سوکت AM4

8 یا 16 گیگ مموری DDR4 با فرکانس 2400 ( این مورد افزایش قیمت داشته )

به همراه یه کارت گرافیک در حد 1060 ( متاسفانه کارتهای 470 و 480 و 570 و 580 در بازار کم یاب و بسیار گرون هستند . دلیلش هم کاربرد این کارتها برای ماینینگ مصرف دارن )

اگر بودجه کافی نباشه شما 2 راه برای کاهش هزینه ها در پیش دارید ( فعلا به بحث گرافیک کاری نداریم تا سوکت مشخص بشه ) .

1. نگه داری همین سوکت و ارتقاء CPU .

2. مهاجرت به یه سوکت بهتر DDR3 مثل 1150 و 100 البته خرید یه مین و CPU دسته 2 و نگه داری همون 8 گیگ رم یا خرید یه رم مشابه برا ی ارتقا به 16 گیگ ( یا با 16 گیگ معاوضه کنید ) .

بهتره پاور هم با یه نمونه امروزی عوض بشه . ( البته در مجموع مصرف سیستم شما شدیدا پایین میاد اما پاور هم مثل هر قطعه ای عمر مفیدی داره . نکته مهم اینه که سلامت پاور فقط به خودش مربوط نمیشه به سلامت کل سیستم ربط پیدا می کنه . ) همچنین شما میتونید با خرید یه SSD هم سرعت کلی سیستم رو افزایش بدید هرچند در گیمینگ تاثیر خاصی نداره ( بیشتر موجب کاهش زمان لود کردن بازی میشه و در ف5ریم نهایی عملا بی تاثیره ) .

حالا بهتره بودجه + آک یا دسته 2 بودن سیستم رو مشخص کنید تا بشه نظر داد .

موفق باشید .

والا شما بودجه رو 3 تومن در نظر بگیر برای CPU - main - vga رم  رو نمیدونم اگه همین DD3 جواب میده بمونه اگرنه اونم یه پیشنهاد بدین ممنون میشم..

در مورد دست دوم یا نو فرقی نداره من دست دومم خریدم ولی خب از ادمای معتبر همین فروم...

اگه INTEL هم باشه ممنون میشم چون باز بیشتر در جریانشم

در کل کارایی مهمه برام و یکم هم آینده نگری حالا حتما نباید سوکت جدید باشه یا...

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، WINNER گفته است :

به نظر من یک ۳۵۷۰ یا نهایت ۳۷۷۰ بر دار

برای ۱۰۸۰ خیلی مناسب هستن

باقی پول رو خرج گرافیک بکن

مطمئن باش بهترین نتیجه رو میگیری

تو این گرونی هم هزینه بیخود نمیکنی

ممنون 

تفاوتش با 2500 خودم چقدره ؟

لینک به دیدگاه

اگه محبت کنین بگین همین سیستم هم چقدر میرزه ممنون میشم..

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، dante21 گفته است :

والا شما بودجه رو 3 تومن در نظر بگیر برای CPU - main - vga رم  رو نمیدونم اگه همین DD3 جواب میده بمونه اگرنه اونم یه پیشنهاد بدین ممنون میشم..

در مورد دست دوم یا نو فرقی نداره من دست دومم خریدم ولی خب از ادمای معتبر همین فروم...

اگه INTEL هم باشه ممنون میشم چون باز بیشتر در جریانشم

در کل کارایی مهمه برام و یکم هم آینده نگری حالا حتما نباید سوکت جدید باشه یا...

اگر با دسته 2 مشکلی ندارید بهتره سراغ دسته 2 برید .

بهترین کارهم اینه که شما یه تاپیک بزنید به این عنوان .

خرید باندل 1150 یا خرید یک پردازنده قدرتمند 1155.

این شکلی به سریعترین روش ممکن به هدفتون می رسید . اگر یه i7 خوش قیمت از همین سوکت فعلیتون گیر آوردید میخرید وگرنه سراغ باندل جدیدتر سوکت 1150 میرید .

من اول برای شما از رایزن و DDR4 مثال زدم دلیلش هم واضحه . در اون مورد من اصلا به قیمت فکر نمی کردم و فقط بهترین سیستم رو پیشنهاد دادم . بهترین سیستم رو میشه بر اساس 4 هسته ای های رایزن بست ( چه 4 هسته و 4 ترد ، چه 4 هسته و 8 ترد )  100 البته منظور از بهترین سیستم قوی ترین سیستم نیست . شما میتونید سراغ سوکت 1151 هم برید اما فعلا CPU های سری 6000 و 7000 اینتل ارزش خرید کمتری نسبت به رایزن ها دارن و سری 8000 هم قرار نیست تا سال 2018 تولید انبوه بشه . از طرفی قیمت مموری های DDR4 افزایش پیدا کرده و حتی در 2018 هم قرار نیست قیمتشون کاهش پیدا کنه .

برای گرافیک :

گرافیک هدف برای شما 1060 و 580 هستند . اما از اونجایی که 580 به علت بازار ماینینگ گرون شده و 1060 دسته 2 هم گیر نمیاد شما میتونید روی خرید گرافیک 980 به صورت دسته 2 هم حساب کنید . متاسفانه کارتهای 390X و همرده هاش هم برای ماینینگ مصرف دارن و کم یاب شدن .

به طور کلی برای شما این روش مناسبه .

خرید یک پردازنده قدرتمند سوکت 1155 . یا خرید یک باندل مناسب از سوکت 1150 .

تعویض رم فعلی با یک پک 16 گیگ یا خرید 8 گیگ مموری دیگه( این مورد رو میتونید فعلا بی خیال بشید چون نیاز 100 در 100 براش وجود نداره )

خرید یک گرافیک در حد 1060 از انویدیا یا ای ام دی .

اضافه کردن یک SSD ( ترجیحا آک ) مخصوصا اگر به سوکت جدیدتر مهاجرت کردید .

اما در مورد سیستم فعلیتون :

کارت گرافیک باید عوض بشه اما خریدار این کارت کمه . اصولا کارتهای 2 هسته ای طرفداران کمتری داره و اگر میخواهید به قیمت مناسب بفروشید باید صبر کنید تا مشتریش پیدا بشه . وگرنه با قیمت کمتر براش مشتری پیدا میشه .

CPU باید عوض بشه . اما کمتر کسی CPU شما رو به تنهایی میخره . اگر خوش شانس باشید میتونید پردازنده فعلی تون رو با یه قوی تر عوض کنید و فقط مبلغی سر بدید . این بهترین سناریو ممکنه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، dante21 گفته است :

ممنون 

تفاوتش با 2500 خودم چقدره ؟

اختلافش به چشم میاد

خودم به شخصه تست کردم

حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد

من با گرافیک ۱۰۶۰ و ۹۸۰ تی ای تو بازی تومب ریدر این سی پی یو ها رو تست کردم و نتیجه یکی بوده

از خود بنچ مارک بازی هم استفاده کردم

4790k

3770k

4460

3470

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

اگر با دسته 2 مشکلی ندارید بهتره سراغ دسته 2 برید .

بهترین کارهم اینه که شما یه تاپیک بزنید به این عنوان .

خرید باندل 1150 یا خرید یک پردازنده قدرتمند 1155.

این شکلی به سریعترین روش ممکن به هدفتون می رسید . اگر یه i7 خوش قیمت از همین سوکت فعلیتون گیر آوردید میخرید وگرنه سراغ باندل جدیدتر سوکت 1150 میرید .

من اول برای شما از رایزن و DDR4 مثال زدم دلیلش هم واضحه . در اون مورد من اصلا به قیمت فکر نمی کردم و فقط بهترین سیستم رو پیشنهاد دادم . بهترین سیستم رو میشه بر اساس 4 هسته ای های رایزن بست ( چه 4 هسته و 4 ترد ، چه 4 هسته و 8 ترد )  100 البته منظور از بهترین سیستم قوی ترین سیستم نیست . شما میتونید سراغ سوکت 1151 هم برید اما فعلا CPU های سری 6000 و 7000 اینتل ارزش خرید کمتری نسبت به رایزن ها دارن و سری 8000 هم قرار نیست تا سال 2018 تولید انبوه بشه . از طرفی قیمت مموری های DDR4 افزایش پیدا کرده و حتی در 2018 هم قرار نیست قیمتشون کاهش پیدا کنه .

برای گرافیک :

گرافیک هدف برای شما 1060 و 580 هستند . اما از اونجایی که 580 به علت بازار ماینینگ گرون شده و 1060 دسته 2 هم گیر نمیاد شما میتونید روی خرید گرافیک 980 به صورت دسته 2 هم حساب کنید . متاسفانه کارتهای 390X و همرده هاش هم برای ماینینگ مصرف دارن و کم یاب شدن .

به طور کلی برای شما این روش مناسبه .

خرید یک پردازنده قدرتمند سوکت 1155 . یا خرید یک باندل مناسب از سوکت 1150 .

تعویض رم فعلی با یک پک 16 گیگ یا خرید 8 گیگ مموری دیگه( این مورد رو میتونید فعلا بی خیال بشید چون نیاز 100 در 100 براش وجود نداره )

خرید یک گرافیک در حد 1060 از انویدیا یا ای ام دی .

اضافه کردن یک SSD ( ترجیحا آک ) مخصوصا اگر به سوکت جدیدتر مهاجرت کردید .

اما در مورد سیستم فعلیتون :

کارت گرافیک باید عوض بشه اما خریدار این کارت کمه . اصولا کارتهای 2 هسته ای طرفداران کمتری داره و اگر میخواهید به قیمت مناسب بفروشید باید صبر کنید تا مشتریش پیدا بشه . وگرنه با قیمت کمتر براش مشتری پیدا میشه .

CPU باید عوض بشه . اما کمتر کسی CPU شما رو به تنهایی میخره . اگر خوش شانس باشید میتونید پردازنده فعلی تون رو با یه قوی تر عوض کنید و فقط مبلغی سر بدید . این بهترین سناریو ممکنه .

خیلی ممنون از این همه وقتی ک گذاشتید ممنون اول باید سیستم رو آب کنم

در مورد SSD هم دارم 128 گیگ ولی چون قصد فروشش رو نداشتم نیوردم تو لیست

مشتری پیدا شه اول میفروشم بعد بهترین انتخاب رو میکنم 

خیلی خیلی ممنون 

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، WINNER گفته است :

اختلافش به چشم میاد

خودم به شخصه تست کردم

حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد

من با گرافیک ۱۰۶۰ و ۹۸۰ تی ای تو بازی تومب ریدر این سی پی یو ها رو تست کردم و نتیجه یکی بوده

از خود بنچ مارک بازی هم استفاده کردم

4790k

3770k

4460

3470

ممنون من خیلی سیستم عوض نمیکنم فک کنم برم سراغ i7 بهتر باشه که در اینده نهایت گرافیک عوض کنم

لینک به دیدگاه

دوستان یه سوال 

من الان یه مادربرد msi z77 g43 دارم و یه کارت msi 1070 armor گرفتم پاور چی بگیرم چند وات و اینکه مادربرد قدیمی‌ها و کارت جدید از دین ها به مشکل نمیخورم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حداقل یک پاور ۵۰۰ وات با یک خروجی ۸ پین

حداکثر یک ۶۰۰ وات با یک خروجی ۸ پین

خیر به هیچ مشکلی نمیخورین

من سیستم b75 هست با ۳۴۷۰

قبلا ۱۰۷۰ داشتم

الانم ۱۰۶۰ دارم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، WINNER گفته است :

حداقل یک پاور ۵۰۰ وات با یک خروجی ۸ پین

حداکثر یک ۶۰۰ وات با یک خروجی ۸ پین

خیر به هیچ مشکلی نمیخورین

من سیستم b75 هست با ۳۴۷۰

قبلا ۱۰۷۰ داشتم

الانم ۱۰۶۰ دارم

پاور خودم 685بی گرین هست 5 6 سالشه اصلا نیاز هست عوض کنم ؟ تا الانم 690 روش بوده

الان نگاه کردم هم 6 پین داره هم 6+2 پین

ویرایش شده توسط dante21
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 30 دقیقه قبل، dante21 گفته است :

پاور خودم 685بی گرین هست 5 6 سالشه اصلا نیاز هست عوض کنم ؟ تا الانم 690 روش بوده

الان نگاه کردم هم 6 پین داره هم 6+2 پین

خیر نیازی به تعویض نیست

همین پاورتون مناسب هست

یک سوال گرافیک رو چند خریدین ؟

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

خیر نیازی به تعویض نیست

همین پاورتون مناسب هست

یک سوال گرافیک رو چند خریدین ؟

۱۷۵۰

لینک به دیدگاه

دوستان به نظرتون چی بگیرم بهتره با این بودجه؟

کارت گرافیک 1070 هست.

دیگه نخواستم تاپیک جدید بزنم همینو ادامه بدیم 

هدف هم گیم هست

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، nimajafarpour گفته است :

AX370-Gaming K3

Ryzen 5 1600     

واقعا رایزن تو گیم بهتره؟?

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، nimajafarpour گفته است :

دوستان الان من مادربرد و cpu آکبند از لیون خریدم باید خمیر cpu هم بخرم یا توش داره؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...