رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی در مورد خرید مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

قصد خرید مانیتور دارم

یه چرخی تو سایتا زدم نظرم اول به دوتا مدل الجی جلب شد lg24mp59 و 24mp68 به قیمتای بالاتر فکر کردم دوتا مدل از سامسونگ دیدم که منحنی بودن ولی نوع پنلشون  va هست و در اخر مدلی که خیلی عالی بود سامسونگ C27FG70 بود که طبعا قیمتش بالاس ولی مشخصات خوب بود. 

حالا نظرتون در مورد نوع پنل va چی هست؟؟

این مانیتور ارزش خرید داره C27FG70 ؟؟مشخصاتش ۱۴۴ هرتز فول اچ دی پاسخ گویی ۱ میلی ثانیه و کوانتوم دات(نظرتون در مورد کیفیت پنلش چی هست) 

یا مانیتور الترا واید بخرم؟؟ مثلا الجی 29um68

تا ۱۸۰۰ چی پیشنهاد میدین تو این محدوده مانیتور 2k با این قیمت پیدا میشه؟؟

ممنون

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، unhappy گفته است :

ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی

مدل سامسونگ به نظرم ارزش خرید بالایی داره

مدل بنکیو هم ظاهرا پنلش tn هست و سایزش ۲۴ خودمم نظرم رو سامسونگه با توجه به این که تکنولوژی کوانتوم دات تو صفحش به کار رفته فکر کنم کیفیت رنگ بالایی هم داشته باشه

دوستان مدلای دیگه ای مد نظرتون نیس؟؟

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی

کاربری و اولویتها معلوم باشه.

کیفیت و قابلیتهای پایه و بدنه و ورودیها هم مهمه؟

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود دوست گرامی

کاربری و اولویتها معلوم باشه.

کیفیت و قابلیتهای پایه و بدنه و ورودیها هم مهمه؟

سلام و درود

کاربری عمده گیم وب گردی و فیلم

خودم همیشه حتی تو گیم الویتم با کیفیت تصویره یعنی تصویر طبیعی رنگ های جذاب و زاویه دید بالا به خاطر همین موضوع رو کیفیت پنل های va حساسم

میخوام ببینم C27FG70 با این که پنلش va هست و تکنولوژی کوانتوم دات هم اضافه شده کیفیتش چجوریه؟؟

ویرایش شده توسط amin-nvidia
لینک به دیدگاه

سلام تا جایی که تست هارو تو یوتیوب دیدم پنل pls و ips از va خیلی بهتر بودن.

Pls حدود 10 درصد از ips بهینه تره. باز هم تو یوتیوب این پنل ها رو نگاه کن تا بهتر بتونی تصمیم بگیری

لینک به دیدگاه

پنل های va به نظرم از ips  بهترن

شما سایت rtings.com نیگاه کنید بهترین تلویزیون ها بعد از oled ها پنلهای va  هستن  به خاطر کنتراست چندین برابری نسبت به ips ها 

مشکل  va فقط مقداری کمتر بودن زاویه دید هست نسبت به ips

پنل های va حداقل 4 برابر کنتراست بیشتری دارن نسبت به ips ها

مشکل تولید رنگ و نمایش رنگها هم الان برطرف شده در va  و سامسونگ تکنولوژی کوانتوم دات هم تو پنلها جدیدش که اکثرا va هستن گذاشته 

همون سامسونگ fg70 بهترین گزینه هست به نظر من

لینک به دیدگاه

از دوستان ممنون بابت راهنمایی

به نظر خود منم شاید va تو نمایش رنگ ضعیف تر از ips باشه ولی با تکنولوژی کوانتوم دات فکر کنم این مشکل حل بشه

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، amin-nvidia گفته است :

دوستان نظری،پیشنهادی.... ندارین

گرافیکتون AMD هست؟ اگر خیر پس رفتن دنبال مانیتورهای Free sync با رفرش ریت بالا بیهوده هست !

va پنل خوبی هست، اینکه از IPS بهتره یا خیر رو هم یوتیوب و هم کمپانی های بزرگ به صراحتا رد میکنن .

اگه بهتر بود acer و asus که پرچمداران مانیتورهای تاپ گیمینگ هستن همچنان اصرار نمیکردن به استفاده از پنل ips

راجع به بازار مانیتورهای موجود هم دلیل اصرار وارد کننده های محترم به BENQ های گیمینگ رو درک نمیکنم واقعا.

به شما هم توصیه میکنم  اولویت خودتون رو دقیقتر مشخص کنید
اگر سایز یا رزولوشن ،رفرش ریت یا پاسخگویی یا شدت روشنایی و...رو به ترتیب اولویت بندی کنید انتخاب خیلی راحت تر میشه

برای مثال هستند مانیتورهای با شدت روشنایی فوق العاده و رنگ بندی کم نظیر ولی 1080P با سایزهای بالای 27 اینچ(باور کنید که خیلی جالب نیست) ، برعکسش هم همینطور

تو بازار ایران کلا انتخاب ایده آل نداریم متاسفانه باید قید چند موردشون رو زد رسما اما در هر صورت اگر انتخابتون کیفیت رنگ و زاویه دید هست برید سراغ IPS های 1080P با کیفیت رنگ بالا و کاندلای بالای روشنایی.

لینک به دیدگاه

دوستان نظرتون در مورد این مدل چیه؟؟msi optix G27C

به نظرم نسبت به قیمتش میرزه

لینک به دیدگاه

به نظرتون این مانیتور ارزش خرید داره

msi optix G27C

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، amin-nvidia گفته است :

به نظرتون این مانیتور ارزش خرید داره

msi optix G27C

یه مانیتور 1080p دیگه با free-sync 

و اخرش هم نگفتید گرافیکتون انویدیاست یا amd(با توجه به اسمتون احتمالا انویدیاست)

اگه انویدیاست که پس بیخیال این هم بشید ولی اگه نه ،free sync با توجه به ضعف کارتای amd تو دادن فریمهای بالا به نوعی بی استفادست مگه اینکه امثال کانتر استرایکو فیفا  و رینبو سیکس سیج رو طرفدارشون باشی (البته با cross fire دو تا کارت میشه به فریمهای خوبی رسید تو بقیه بازیا هم)

از نظر رنگ پنل و سایز و رزولوشن همه جوره خوبه به نظرم طراحی عالی هم داره

البته msi به نوعی تازه وارده در مانیتورها ولی این مانیتورش کیفیت بالایی داره.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، War-Machine گفته است :

یه مانیتور 1080p دیگه با free-sync 

و اخرش هم نگفتید گرافیکتون انویدیاست یا amd(با توجه به اسمتون احتمالا انویدیاست)

اگه انویدیاست که پس بیخیال این هم بشید ولی اگه نه ،free sync با توجه به ضعف کارتای amd تو دادن فریمهای بالا به نوعی بی استفادست مگه اینکه امثال کانتر استرایکو فیفا  و رینبو سیکس سیج رو طرفدارشون باشی (البته با cross fire دو تا کارت میشه به فریمهای خوبی رسید تو بقیه بازیا هم)

از نظر رنگ پنل و سایز و رزولوشن همه جوره خوبه به نظرم طراحی عالی هم داره

البته msi به نوعی تازه وارده در مانیتورها ولی این مانیتورش کیفیت بالایی داره.

ممنون عزیز

گرافیک amd دارم برا همین دنبال مانیتور با قابلیت free sync هستم

بر عکس گفته شما گرافیکای amd تو dx12 عملکرد خیلی خوبی دارن( من خودم تا مدتی پیش طرفدار انویدیا بودم ولی وقتی دیدم چه بلایی سر نسل قبلی میاره کلا زده شدم نمونش  ۹۷۰ و ۳۹۰) 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...