رفتن به مطلب

قیمت سرسام اور رم

Recommended Posts

سلام. دوستان به نظر شما قیمت رم پایینتر میاد؟ 6 ماه پیش بود کیت 8 گیگ بود 250 تومن. سیستممو بستم اون موقع. الان میخوام باز بخرم شده 400 تومنO.o

لینک به دیدگاه

• ارسال 53
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

Gheymat ram jahani geron shode o ta akhar 2018 haminjor mimone dadash.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

Gheymat ram jahani geron shode o ta akhar 2018 haminjor mimone dadash.

در ۱ ساعت قبل، unhappy گفته است :

ای بابا:(:(

خیلی ادم زورش میاد بخدا کیت 8 گیگ بود 150. الان حداقل 400!!!!!!

لینک به دیدگاه

بالا رفتن دلار  کم بود اومدن طرح رجیستری گوشی ها رو فعال کردن یه سری  بچه زرنگ هم به خاطر طرح  رجیستری قیمت گوشی ها رو بالا بردن !!!!!!!!!!!(جالبه هیچکسی هم اعتراض نمیکنه )

لینک به دیدگاه

به نظر بنده شما خریدتو انجام بده چون هیچی حساب و کتاب آنچنانی نداره تو بازار ایران شاید گرونتر هم بشه

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، ar_prv گفته است :

سلام. دوستان به نظر شما قیمت رم پایینتر میاد؟ 6 ماه پیش بود کیت 8 گیگ بود 250 تومن. سیستممو بستم اون موقع. الان میخوام باز بخرم شده 400 تومنO.o

امسال گفته شده بود که رم میکشه بالا

خدارو شکر من خریدم 16 گیگ 2666 

وگرنه الان نمیتونستم بخرم

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، MAMADAMD گفته است :

فقط رم نیستش که گرون شده   دلار رفته بالا همه چی گرون شده

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، nasabam گفته است :

فقط رم نیستش که گرون شده   دلار رفته بالا همه چی گرون شده

اره همه چی کشیده بالا خیلی بد شده

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

به نظر بنده شما خریدتو انجام بده چون هیچی حساب و کتاب آنچنانی نداره تو بازار ایران شاید گرونتر هم بشه

من رفتم سایت های خارجی مثل pcpartpicer دیدم قیمتارو. فهمیدم که واقعا از جهانی اینجوری شده. مثل حباب i7 های اینتل نبود یه دوران بالا پایین میشد. همین فردا صبح میرم خرید میکنم.

در 3 ساعت قبل، MAMADAMD گفته است :

خوش به حالت عالیه:12_slight_smile:

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

دوستان پیش بینی تا اخر 2018 اقزایش وجود داره. یعنی تصور اینو بکنین کیت 16 گیگ رم تریدنت زد بشه 2 میلیون تومن یا بیشتر:|

اصلا تو کت ادم نمیره. همون رمه همون معماری هم فرکانس و ولتاژ. وای به حال کسایی که این 1 سال سیستم میبندن. این رم یه زمانی 550 بود. 

در 2 ساعت قبل، MAMADAMD گفته است :

همه چی کشیده بالا خیلی بد شده

در 4 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

تو بازار ایران شاید گرونتر هم بشه

در 5 ساعت قبل، nasabam گفته است :

(جالبه هیچکسی هم اعتراض نمیکنه )

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

فکر نمیکنم بدون خرید رم کسی تا حالا مرده باشه ^_^

نخرین. به همین راحتی

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hosein Amiri گفته است :

نخرین. به همین راحتی

مرغ نیست که بمونه خراب بشه

انبار میشه بعدا دوباره مجبور میشی بخری.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Hosein Amiri گفته است :

فکر نمیکنم بدون خرید رم کسی تا حالا مرده باشه

اگه حباب بود اینکار جواب میداد ولی قیمت جهانی و قیمت پایه رم رفته بالا. قیمت پایه هیچ وقت نمیشکنه.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Hosein Amiri گفته است :

نخرین. به همین راحتی

جواب شما منو یاد یه نفر انداخت که بهش گفتن گوجه گرونه گفت بیایین از سرکوچه ی ما ارزون بخرین!

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Hosein Amiri گفته است :

نخرین. به همین راحتی

فکر نمیکنم هیچ کامپیوتری بدون رم کار کنه!!!

:35_thinking:

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

جواب شما منو یاد یه نفر انداخت که بهش گفتن گوجه گرونه گفت بیایین از سرکوچه ی ما ارزون بخرین!

با این تفاوت که ایشون گفت بخرین من میگم نخرین . کجاش شبیه هم بود ؟

درسته قیمت جهانی افزایش داشته ولی بازار و بازاریهای کشور عزیزمون هم وضع رو از اینی که هست بدتر کردن(نمونش طرح رجیستری ببینید سایت سرشناس داخلی چقدر افزایش قیمت داشته روی گوشی هاش)

یه سوال توی 3-4 سال گذشته که دلار ثابت بود چرا بازم قیمت قطعات روز به روز بالا میکشید ؟

چون همیشه کسی  بود که بخره !

لینک به دیدگاه

دوست گرامی اگه رمتون حداقل 8 گیگ هست فعلا نیاز آنچنانی به ارتقا ندارین ، صبر کنید تا ارزون بشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قطعا روی میزان فروش فروشگاههایی مثل لیون هم تاثیر میذاره. شما مین برد و پردازنده بدون رم به چه دردت میخوره!؟

من خودم تصمیم داشتم یه سیستم رایزن ببندم ولی فعلا با همین سیستمی که دارم قناعت می کنم که اکثر بازی ها رو هم high به بالا جواب میده تا یکی دو سال دیگه.
پولمون اضافی نکرده پک رم 600 تومانی رو 900 بخریم. اصلا بره بشه 2 میلیون تومان برای خودش من که قصد خرید سیستم ندارم...-_-

خیلی جالبه با یه اتحاد استراتژیک و با به هم زدن تعادل عرضه و تقاضا حاشیه سود خودشون رو بالا بردن. جالب که این وسط تو ایران یه عده که پارت های بزرگی در انبار داشتن سود کلانی به جیب میزنن و از فردا اونا هم میشن جز 4 درصدی ها...

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، Hossein.EF گفته است :

دوست گرامی اگه رمتون حداقل 8 گیگ هست فعلا نیاز آنچنانی به ارتقا ندارین ، صبر کنید تا ارزون بشه.

دادا میدونم من این قضیه رو. ولی یه سری بازیا هستن با 16 گیگ بدون لگ کار میکنن. لگ از کمبود رم خیلی چیز بدیه مثل لگ گرافیک یا کمبود کار cpu نیست. فریم از 60 میاد  رو 10 بعد میره بالا.

مس افکت اندرومدا. کال اف بلک اپس3. اینفینیت وارفار. و خیلی از بازیای دیگه. تازه پیش بینی شده تا اخر 2018 این صعود قیمت ادامه داره. تا اخر 2018 هم فک کنم حدود 6 تا بازی شاخ میاد که احتمال زیاد رم 16 میخوان. اگه الان نگیرم باید بمونم اخر سال 2018. خیلی ریسکیه وضعیت

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، HeX گفته است :

جیب میزنن و از فردا اونا هم میشن جز 4 درصدی ها...

خیلی کار کثیفیه خدایی ولی باید قبول کنیم کشورای جهان اولی و پیشرفته هم این قضایا وجود داره..

لینک به دیدگاه

من جور کردن صد تومن فوقش واسم 2 روز وقت بگیره بحث سره پول نیس. بحثم سر اینه که خیلی میسوزم جنسی که 200 تومن بوده حتی با پارت نامبر مشابه الان به قیمت 400 تومن بخرم.

لینک به دیدگاه

زندگی عجیب است ...

خرداد دیدیم 480 استریکس گذاشتن پشت ویترین ها 1200 ... !

ماهم گفتیم به به به 1200 گرافیک 8 گیگ میخریم!  950 رو میفروشیم و 700 هم از جیب میزاریم و میریم عشق و صفا ...

شبی که 950 رو فروختم لیون رو باز کردم که 480 سفارش بدم دیدم 480 ها و 1060 ها همه کشیدن بالای 1400 |:

تا پول نداریم همه قیمت ها گل و بلبلن و تا یه پولی میاد و قصد خرید میکنیم قیمتا میاد بالا و تا آخر 2018 هم پایین نمیاد

همین قضیه در مورد رم هم صادقه

به محض اینکه ما قصد ارتقای cpu هم بکنیم بازار با کمبود وحشتناک پردازنده های نسل 6 و نسل 7 مواجه میشه ... !

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

زندگی

در 47 دقیقه قبل، HeX گفته است :

قطعا

در ۱ ساعت قبل، Hossein.EF گفته است :

دوست

در 3 ساعت قبل، MAMADAMD گفته است :

نیست

در ۱ ساعت قبل، Hosein Amiri گفته است :

تفاوت

در 1 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

جواب

در 1 ساعت قبل، M-yousef گفته است :

فکر

دوستان از سایت game-debate سیستم مورد نیاز بازی های جنجالی امسال رو گرفتم. 60 درصدشون رم بیشتر از 8 میخوان که فقط اینارو قرار میدم«:

2.jpg

32.jpg

221.jpg

a.jpg

ll.jpg

tt.jpg

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

همین قضیه در مورد رم هم صادقه

به محض اینکه ما قصد ارتقای cpu هم بکنیم بازار با کمبود وحشتناک پردازنده های نسل 6 و نسل 7 مواجه میشه ... !

دقیقا این قضیه واسه منم صدق میکنه زمانی cpu خریدم که از 1.8 میلیون میومد رو 1.2 روزی 100 بار بالا پایین. حالا نوبت رمم رسیده:|:|:|:|:|:|:|

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...