رفتن به مطلب

قیمت سرسام اور رم

Recommended Posts

• ارسال 53
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

با این وضع فاتحه PC گیمینگ لذت بخش کاملاً خونده است . اون از وضع قیمت کارتهای گرافیک اینم از رم
تنها و تنها کسانی سیستم گیمینگ میبندن که یا اصلاً از بازار و وضعیت قطعه خبر ندارن یا اصلاً این پول ها براشون رقمی نیست
دیگه همه زدن تو کار لپ تاپ و وسایلی مثل موبایل و ...

من که شخصاً دیگه در توان م نیست هزینه ایی برای PC گیمینگ انجام بدم یعنی قابل هضم نیست این گرونی 

وضع کارت گرافیک هم که دیگه اخر خطه قیمت بیت کوین هم رفته بالاتر بدتر هم میشه وضع گرافیک

لینک به دیدگاه

تازه وضعیت پی سی داشت بهتر می شد و همه بازیها رو کم کم داشتن میدادن و میتونستیم روی پی سی تجربه کنیمشون. من خودم چند تا مشتریم که پی اس ۴ خریده بودن داشتن متمایل می شدن به سمت پی سی بیان. نامردیه به خدا.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، HeX گفته است :

خیلی جالبه با یه اتحاد استراتژیک و با به هم زدن تعادل عرضه و تقاضا حاشیه سود خودشون رو بالا بردن. جالب که این وسط تو ایران یه عده که پارت های بزرگی در انبار داشتن سود کلانی به جیب میزنن و از فردا اونا هم میشن جز 4 درصدی ها...

اخه اقا معین خنده دار ترم میشه وقتی که قیمت trident z rgb از مدل معمولی که در بازار جهانی ارزونتره، در ایران گرونتره!

چرا؟ چون مردم عزیز و بسی ساده دل ما ذوق نور بازی دارن و تو اون تایپیک بلند بالای تصاویر سیستم، انگشت شمار کسانی هستن که خودشون با 20 تومن اتاق و سیستمشون رو نورپردازی کردن و خیلیا میرن سراغ کیت های گرین و دیپ کول و ترمالتیک ...

خود من 5 متر نوار کشیدم با آداپتور مجزا هزینه ها تازه شده اندازه یه کیت دیپکول 350

خب به طبع وقتی آواژنگ میاد میبینه که فقط به خاطر 4 عدد ال ای دی میتونه یک میلیون تومن رم رو قالب کنه به ملت، برای چی اینکارو نکنه؟

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

دوستای عزیزم واقعا مسخره بازیه ما هر چی نشستیم که قیمت بهتر بشه نشد که نشد فعلا قصد کردم همون سیستم ddr3 رو به ای i5 3570k ارتقا بدم و از خیر این داستانهای ddr4 بگذرم اخه بابت یکم کارایی بیشتر میخان پولاتو با خاک یک سان کنن  مگه به نظر شما رم 16 گیگ باس 1600 چقدر قدرت کمتر از رم دی دی ار 4 با با باس2400 داره بخدا الان 3570کا قیمت کارکردش 350 هست ولی ای 3 سری 7100 قیمت450 تومن اخه یکم فکر کنید این به روز بودن  ارزشش رو داره ؟اگه داره به چه قیمتی اخه ؟

لینک به دیدگاه

رم جی اسکیل  Trident Z RGB 16GB 8GBx2 3866Mhz CL18 DDR4

1399 تومن تو لیون من باس 4000 با تایمینگ 18.19.19.39  مدل ار بی جی  1380 قیمت دارم ... چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  اخه چرا اینقدر گرون داره میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ویرایش شده توسط evga1060
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، XBOX ONE گفته است :

دوستای عزیزم واقعا مسخره بازیه ما هر چی نشستیم که قیمت بهتر بشه نشد که نشد فعلا قصد کردم همون سیستم ddr3 رو به ای i5 3570k ارتقا بدم و از خیر این داستانهای ddr4 بگذرم اخه بابت یکم کارایی بیشتر میخان پولاتو با خاک یک سان کنن  مگه به نظر شما رم 16 گیگ باس 1600 چقدر قدرت کمتر از رم دی دی ار 4 با با باس2400 داره بخدا الان 3570کا قیمت کارکردش 350 هست ولی ای 3 سری 7100 قیمت450 تومن اخه یکم فکر کنید این به روز بودن  ارزشش رو داره ؟اگه داره به چه قیمتی اخه ؟

دوست عزیز من هم با گفته شما خییییلی موافقم. به نظر من این به روز بودن بیشتر برای کسایی هست که از سیستمشون پول در میارن و کارهایی مثل رندر و غیره انجام میدن باهاش و اگر یه تومن بذارن ده تومن برمیدارن ازش. برای گیم این همه خرج الکی کردن در حالی که کارآیی هم زیاد فرقی نخواهد کرد کار بیهوده ای هست.
منتها باید این رو هم در نظر گرفت که کسایی که اون بالا نشستن و آب رو از سرچشمه کثیف می کنن و قیمت بازار رو اینور اونور می کنن خیلی بی انصافی به خرج میدن. من یادم میاد زمانی که دلار ۱۰۰۰ تومن بود خواستم یه کارت گرافیک بخرم با یکی از دوستام که فروشنده بود تماس گرفتم گفت برو سایت سازنده ها رو ببین هر قیمتی که به دلار زده شده در هزار ضرب کن همون قیمتیه که دستت می رسه. واقعا هم یه گرافیک انتخاب کردم که ۷۰ دلار بود وقتی رسید دستم ۶۸۰۰۰ تومن دادم بابتش. اما الان بعضی مواقع قیمت ها رو که نگاه می کنی با دلار شش هزار تومنی هم کارت راه نمی افته. 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

گفت برو سایت سازنده ها رو ببین هر قیمتی که به دلار زده شده در هزار ضرب کن همون قیمتیه که دستت می رسه. واقعا هم یه گرافیک انتخاب کردم که ۷۰ دلار بود وقتی رسید دستم ۶۸۰۰۰ تومن دادم

داداچ ایران از این روزا هم داشت یعنی؟ خارج مارج نبودی که؟O.o:D

لینک به دیدگاه

من در حال بازگشت به خونه؛ کیت دوال 8 گیگ تونستم 390 گیر بیارم از پاساژ رضا ولیعصر. هیچ جا به این قیمت نیس اونم کیت دوال.

Screenshot_20171024-121101.png

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ar_prv گفته است :

داداچ ایران از این روزا هم داشت یعنی؟ خارج مارج نبودی که؟O.o:D

آره باور کن داشت خخخخ من خودم شاهد بودم .

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با این وضع فاتحه PC گیمینگ لذت بخش کاملاً خونده است . اون از وضع قیمت کارتهای گرافیک اینم از رم

بازار pc  بی رونق و راکدشده -کمتر کسی میخره و جرات فروش داره

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

دوستان چطور شد[emoji8]

20171024_130026.thumb.jpg.9c6f68f8a06111d70dc2fae9627bc69c.jpg
داداش خیلی مبارکه عالی شد

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، سامی گفته است :

داداش خیلی مبارکه عالی شد

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، ar_prv گفته است :

من در حال بازگشت به خونه؛ کیت دوال 8 گیگ تونستم 390 گیر بیارم از پاساژ رضا ولیعصر. هیچ جا به این قیمت نیس اونم کیت دوال.

Screenshot_20171024-121101.png

خوب گرفتی عزیز. مبارک باشه.

کیت 16 قیمت نگرفتی احیانا؟

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، HeX گفته است :

کیت 16 قیمت نگرفتی احیانا؟

نه دادا اونارو نپرسیدم. همین کیت از 490 قیمت بود تا 400. که با تخفیفو چونه گرفتم 390. من سر بعضی چیزا اصلا تخفیف نمیگیرم حتی هزار تومن. مثلا سی پی یو i7 7700 رو به قیمت 1.150 گرفتم. چون میدونستم این واقعا قیمت کفه بازاره هیچی نگفتم. ولی سر اینجور چیزا مثل قیمتای الانه رم باید چونه زد چون اینا از قبل تو انبار داشتن. حتی این مدل رم قدیمیه واسه دورانیه که کیت 8 گیگ بود 190 تومن. شایدم از اون موقع انبار کردن.. واسه همین باید اذیتشون کنی:D:D:D

لینک به دیدگاه

سلام دوستان.میدونم جاش اینجا نیست ولی احیانا کسی رم میخاد یدونه 8gb 2400 vengeance lpx corsair  باگارانتی مادام تخت جمشید و جعبه وسالم دارم سیستممو رمش رو عوض کردم میخام اینو بفروشم.کسی خواست پیام بده.متشکر

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

دوست عزیز من هم با گفته شما خییییلی موافقم. به نظر من این به روز بودن بیشتر برای کسایی هست که از سیستمشون پول در میارن و کارهایی مثل رندر و غیره انجام میدن باهاش و اگر یه تومن بذارن ده تومن برمیدارن ازش. برای گیم این همه خرج الکی کردن در حالی که کارآیی هم زیاد فرقی نخواهد کرد کار بیهوده ای هست.
منتها باید این رو هم در نظر گرفت که کسایی که اون بالا نشستن و آب رو از سرچشمه کثیف می کنن و قیمت بازار رو اینور اونور می کنن خیلی بی انصافی به خرج میدن. من یادم میاد زمانی که دلار ۱۰۰۰ تومن بود خواستم یه کارت گرافیک بخرم با یکی از دوستام که فروشنده بود تماس گرفتم گفت برو سایت سازنده ها رو ببین هر قیمتی که به دلار زده شده در هزار ضرب کن همون قیمتیه که دستت می رسه. واقعا هم یه گرافیک انتخاب کردم که ۷۰ دلار بود وقتی رسید دستم ۶۸۰۰۰ تومن دادم بابتش. اما الان بعضی مواقع قیمت ها رو که نگاه می کنی با دلار شش هزار تومنی هم کارت راه نمی افته. 

بله بدبختی ماشده همین چون فکر میکنیم جدیده بهتره البته ناگفته نمونه این گرون شدن هم واسه بعضی از فروشنده ها =با فروش کم. هزینه زیاد بابت اجناس خریده شده. فروش به اجبار با سود کم به علت فروش کالاشون  پس همه ضرر میکنیم ولی حال اساسی رو وارد کننده و شرکت گارانتی کننده میبره 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ar_prv گفته است :

زدید تو گوش مورد ها ...

عین من که لیون انگشت شمار 1060 ocv1 با قیمت 1299 موجود کرد یکیشو ما خریدیم یکیشم بستن رو یه سیستم اسمبلی یکی دیگشم فروختن به یه خوش شانس تر از من

فک کنم منم بهتره برم بگردم rip 4 blue هام رو کامل کنم که دیگه گیرم نمیاد ...

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

فک کنم منم بهتره برم بگردم rip 4 blue هام رو کامل کنم که دیگه گیرم نمیاد ...

تو این ولیعصر همه چی گیر میاد فک کنم محصولات امریکایی nzxt یا thermaltake هم باشه. فقط باید زیر و رو کنی کل سوراخ سمبه هارو:D

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ar_prv گفته است :

تو این ولیعصر همه چی گیر میاد فک کنم محصولات امریکایی nzxt یا thermaltake هم باشه. فقط باید زیر و رو کنی کل سوراخ سمبه هارو:D

درود

اره همینطوره  و با قیمتهای ارزونتر حتی..... و 7700  معمولی فن استوک کافیه براش نیازی به اون فن بزرگ و ابی نداشتید و اینی که میگن یک فن جداگونه لازمه فقط بازار گرمیه و فقط برا فروش بیشتر یک وسیله دیگه هست... دیروز با چندتا وارد کننده راجع به رم 4133 جی اسکیل مدل رنگیش سئوال کردم 1210 هزینه نهایی تا برسه بدستم کیت 16 گیگ با تایمینگ 19.19.19.39

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...